Lucia & Bianca

()

Bianca voelde zich overdonderd door de golf van hitte die van haar tenen naar haar onderlichaam liep op het moment dat Lucia haar recht op haar mond zoende. Haar hoofd begon te gloeien als een boei door deze onverwachte actie. Ze durfde Lucia niet meer aan te kijken en kon alleen nog “ik zie je vannacht in het zwembad” uitbrengen. Dat Lucia haar nog nariep dat ze zich hier héél erg erop verheugde, drong niet meer helemaal tot Bianca door. Het heldere denken was haar even ontgaan.

Bianca kende Lucia alleen van gezicht, omdat ze een paar straten verderop woonde. Het enige wat ze eigenlijk van haar wist was dat ze ook ongeveer achttien moest zijn en dat ze een populair en aantrekkelijk meisje was, waar veel jongens op geilden. Zelfs Bianca ‘s broer had de vormen van haar billen al meer dan eens bewierookt. Maar wat wilde je ook met zulk gitzwarte haar en prachtige bruine ogen. Een mooiere Mediterrane schoonheid kon je haast niet wensen.

Bianca en Lucia waren elkaar aan het begin van de avond tegengekomen in het park dat aan het grote openluchtzwembad grensde. Zo aan het einde van de zomer was het vaak erg druk in het park en via wat wederzijdse vrienden waren ze aan de praat geraakt. De nachtelijke avonturen in het zwembad waren het gespreksonderwerp geweest in de groep. Helaas bleek er de laatste dagen verscherpte bewaking, er waren al een paar vrienden opgepakt. Bovendien waren alle gaten in de hekken gedicht. Het zou dan voor de meesten ook geen nacht worden waarin ze konden afkoelen in het zwembad.

Om een uur of negen besloten de twee meiden samen te vertrekken. De rest had nog geen zin, maar Lucia moest naar huis en Bianca had het wel gezien in het park. Op het moment dat ze alleen waren, zag Bianca een ondeugende glinstering verschijnen in Lucia ’s mooie bruine ogen. “Ik weet nog een manier om het zwembad in te gaan. Heb je zin om vannacht mee te gaan?”, vroeg Lucia. Dit bleek dus die glinstering teweeg te brengen. “Maar de bewaking dan?”, zei Bianca. “Die maken, maar eens in het uur een ronde, dus als we daar tussen gaan, kunnen we ze gemakkelijk ontlopen”, was het nuchtere commentaar van Lucia geweest. Aangezien een beetje afkoeling geen kwaad kon en Bianca eigenlijk niets beter te doen had, besloot ze op het aanbod in te gaan. Er werd om één uur afgesproken, omdat Lucia eerst moest wachten tot haar ouders zouden slapen, voordat ze uit huis kon sluipen.

Het was vlak daarna geweest dat Bianca zich zo overdonderd voelde, omdat, op het moment dat ze allebei een andere weg in moesten, Lucia haar zachte lippen op die van haar had gedrukt. De rest van de avond voelde Bianca een mengeling van lust en schaamte. De zenuwen gierden door haar lijf. Als ze ging lopen voelde ze haar knieën knikken. Als ze zat, had ze een raar gevoel in haar buik. Wát voor ontmoeting zou dit worden vanavond? Ze had sterk het idee dat er meer zou gaan gebeuren dan alleen een beetje zwemmen, al was het feit dat ze daar niet helemaal zeker van was van grote invloed op haar zenuwen. Bianca, die er met haar blonde krullen, haar volle rode lippen en blauwe ogen zelf ook niet onaantrekkelijk uitzag, was verbaasd dat Lucia deze gevoelens in haar los weekte. Ze had dit nooit achter haar gezocht. En al helemaal niet achter zichzelf. Tot vanavond had ze alleen gedacht op jongens te vallen. Afgelopen zomer op vakantie was het zelfs eindelijk gebeurt: ze was ontmaagd.

Na de hele avond wat doelloos rondgehangen te hebben en dwangmatig de klok in de gaten gehouden te hebben, nam Bianca om twaalf uur een douche om zich een beetje op te frissen. Onder de douche besloot ze het beetje haar bij haar kutje weg te scheren. Een kaal kutje leek haar wel wat voor deze ontmoeting. En als het uiteindelijk niets zou worden met Lucia dan was een kaal kutje ook geen ramp. Na het douchen en scheren, kwam ze er achter dat ze haast moest maken.

Ze deed een gemakkelijk jurkje aan met daaronder alleen haar bikinibroekje. Een bikinitopje leek haar niet nodig. Lucia had Bianca uitgelegd langs welke weg je het zwembad in moest. Terwijl ze in de bosjes om het hek de juiste plek aan het zoeken was, voelde ze haar hart in haar keel kloppen. Niet alleen de gedachten aan Lucia zorgden voor spanning, ook het in haar eentje in het donker binnensluipen van een leeg zwembad. Gelukkig kostte het Bianca niet al te veel moeite erin te komen. Lucia had het goed uitgelegd. Het zwembad lag er rimpelloos bij en glinsterde in het licht van de maan.

Bianca zag al een donkere schim in het zwembad, die haar wenkte erbij te komen. Ze slipte uit haar jurkje en met een sierlijke duik gleed ze het water in. Eenmaal bovengekomen keek ze om zich heen. Waar was Lucia nu gebleven? Hé, wat gebeurd daar? Bianca voelde een paar handen haar onder trekken. Blijkbaar was Lucia onder water naar haar toe gezwommen. Ze kwam boven water en terwijl ze nu met haar handen over Bianca ‘s lichaam streelde, drukte ze haar lippen weer op die van Bianca. Deze keer liet Lucia het niet na haar tong bij Bianca ‘s mond naar binnen te duwen. Bianca voelde hoe alle zenuwen in haar lichaam op scherp stonden. Ze begreep niet helemaal wat er gebeurde, maar was blij dat er gebeurde wat ze gehoopt had. Zoiets opwindend had ze nog niet eerder meegemaakt. Vol overgave beantwoordde ze de zoen, terwijl ze haar meenam naar het randje van het zwembad, zodat ze een beetje steun hadden.

Heftig begon ze ook in de nek van Lucia te zoenen, terwijl ze met haar handen haar borsten kneedde. Ze nam de tepels tussen haar vingers en drukte er zachtjes op. “Oh Bianca, o Bianca, wat geil”, kreunde Lucia. Terwijl de nagels van één hand over haar rug heen en weer bewogen, voelde Bianca hoe Lucia met haar andere onder haar bikinislipje ging. “Doe uit, doe uit”, kon Bianca tussen het zoenen door uitbrengen. Lucia, die zelf helemaal niets aanhad, liet zich dat niet nog een keer zeggen. Tegelijkertijd dat haar slipje boven kwam drijven, voelde Bianca een paar vingers haar warme donkere plekje binnengaan. De vingers gleden met groot gemak naar binnen. Doordat ze in het water waren, had Bianca niet gemerkt dat ze al zo nat was.

“Aha, wat lekker een kaal kutje”, zei Lucia terwijl ze met haar bruine ogen, opgewonden van geilheid, intens en diep in Bianca ‘s ogen keek. “Ik heb zin om je helemaal leeg te likken, lekker geil blondje van me. Ik heb een handdoek op het grasveld liggen, laten we daar naartoe gaan.” Lispelde Lucia. “Mag ik dan ook jouw lippen in mijn mond nemen?”, vroeg Bianca terwijl ze met een ondeugende blik richting Lucia ‘s schaamstreek keek. De twee naakte meiden renden hand in hand richting het grasveld. Het wit van hun billen en borsten, die veel minder zon hadden gezien deze zomer dan de rest van hun lichamen, lichtte op in het licht van de maan.

In de uiterste hoek van een veld lag een grote handdoek met een paar brandende kaarsjes er omheen. Lucia had nog een extra handdoek waarmee ze Bianca begon af te drogen. Hun borstjes kwamen af en toe tegen elkaar aan. “Ik ben zo nat van je Lucia”, kreunde Bianca terwijl ze met haar handen in de mooi gevormde billen van Lucia kneep. Deze beantwoordde dit met een ferme zoen in de nek van Bianca terwijl ze met haar vingers door haar bilspleet ging. Bianca nam de handdoek over en begon Lucia af te drogen. “Wil je me likken?”, zie de hese stem van Lucia, “en je neus diep bij me naar binnen duwen?” Smeekte ze. “Eventjes geduld lekkertje van me”. Bianca duwde Lucia op de handdoek en ging zelf tegen haar aanliggen.

Terwijl ze met één hand door de haren van Lucia woelde, gleed ze met haar andere hand het Mediterrane spleetje in. Dat kostte weinig moeite, want Lucia was kletsnat. Lucia ‘s gehijg en gekreun begon steeds sneller en harder te worden door de manier waarop Bianca haar vingerde, want als meisje wist Bianca wel wat lekker was. Tegelijkertijd wreef ze haar eigen kutje over het dijbeen van Lucia en ze duwde haar schaambeen stevig tegen het lichaam van het meisje dat ze zo intens aan het vingeren was. Doordat Bianca net zo nat was als Lucia gleed ze met groot gemak over haar dijbeen.

Af en toe keken de meiden elkaar aan met hun ogen vervuld van lust. Met één beweging trok Lucia Bianca ‘s hand uit haar kutje. Ze duwde de hand, die droop van haar vocht, in de mond van Bianca om haar te laten genieten van haar smaak. Deze zoete, geile smaak kon Bianca niet weerstaan en na al het vocht van de hand gelikt te hebben, dook ze met haar hoofd tussen de dijbenen van Lucia. “O! Lik me, eet me op, zuig al het sap uit me”, kreunde Lucia. Met haar zachte tong bewerkte Bianca de lippen van Lucia. Als ze bij haar klitje kwam, zoog ze deze naar binnen. Ze duwde, zoals Lucia gevraagd had, haar neus diep bij haar natte binnenste naar binnen. Wát een smaak, wát een geur was het enige dat door het hoofd van Bianca ging. Haar hele gezicht zat onder het geil van het meisje dat ze tot voor kort niet eens kende.

Het meisje dat steeds meer ging kronkelen en hijgen onder het genot van haar likken. Terwijl Bianca met haar vingers binnenkant van Lucia ‘s hete, natte holletje bewerkte en met haar tong ritmisch over haar genotsknopje heen en weer ging, voelde ze hoe het lichaam van Lucia zich steeds meer verstrakte. “Ik kom, ik kom, ik kom…, ik…”, was het enige wat deze nog kon uitbrengen. Bianca, waarvan het gezicht in het maanlicht schitterde van al het sap uit Lucia ‘s kutje, bewoog zich richting het gezicht van haar buurtgenoot.

“Was het lekker?” Vroeg Bianca. “Het voelt alsof ik aan het zweven ben”, stamelde Lucia op het moment dat ze Bianca, met een nog ondeugender schittering in haar ogen dan eerder die avond, diep in haar ogen keek. “En zo meteen ga jij er ook aan.” Dit was nog niet door Lucia uitgesproken of er scheen een bundel licht van een zaklantaren hun richting op. “Hey! Wat moet dat daar”, klonk een mannenstem over het veld. “O shit, de bewaking. Snel Bianca trek je kleren aan.” De meiden schoten in hun kleding. Raapten de handdoeken bij elkaar en verdwenen de bosjes in op weg naar hun geheime uitgang. “Door jouw geile gelik, zijn we helemaal de tijd vergeten.” Bromde Bianca. “Maar ik kan toch niet helpen dat ik geen genoeg kon krijgen van je lekkere sappige poesje Lucia”, hijgde Bianca terwijl ze in de haast wat takken probeerde te ontwijken. “Bovendien wil ik ook wat jij voelde en dat heb ik nu gemist.” Met een ondeugende blik die weinig te raden over liet, keek Lucia achterom. “Wacht maar, dan krijg jij ook wat je toekomt.”

Even later slopen de meiden het huis van Bianca binnen. Haar ouders waren gescheiden en haar vader, bij wie ze woonde, was er vannacht niet. Haar broer kon echter wel al thuis zijn en hem wilde Bianca zeker niet tegen te komen. Al zou hij waarschijnlijk denken dat hij droomde als hij Lucia daar zag lopen.

Gelukkig bereikten ze zonder moeite haar zolderkamer, waar ze ongestoord hun gang konden gaan. De twee meiden die nog helemaal stijf stonden van hun geile avontuur en het overhaaste vertrek uit het zwembad, wisten niet hoe snel ze hun jurkjes weer uit moesten doen. Ze konden niet van elkaar afblijven. Hun slipjes hadden ze in de haast niet meer aangedaan. “Ga liggen, nu ben jij aan de beurt”, zei Lucia stellig, terwijl ze met zachte dwang Bianca op het bed duwde. Haar benen werden uit elkaar geduwd en met één beweging werden er twee vingers in haar alweer kletsnatte poesje gemanoeuvreerd. Tegelijkertijd likte Lucia geoefend haar dijbenen, klitje en glimmende roze lippen. “Jouw kale spleetje ziet eruit om op te eten”, bracht ze nog net uit voor ze zich helemaal overgaf aan het kutje van haar geile blondje.

Een blondje met blosjes op haar wangen… Een blondje waarvan haar rode lippen nog roder dan rood waren geworden… Een blondje om op te vreten… Zoveel geilheid en intens genot had Bianca nog nooit gevoeld. Al helemaal niet met jongens, maar ook niet als ze met zichzelf aan het spelen was. Ze kon nu begrijpen wat Lucia bedoelde met zweven. “Ga door, ga door”, kreunde ze terwijl ze Lucia ‘s hoofd nog dieper in haar kutje duwde. “Ik wil dat je nooit meer ophoudt en dat we elkaar voor eeuwig kunnen likken.” Bianca keek ondertussen recht in de ogen van Lucia die haar klitje met een stevige tongmassage bewerkte. Al draaide haar ogen soms weg van het genot dat ze voelde. Sterretjes begon ze te zien. Haar gedachten konden alleen nog maar denken “ik explodeer, ik zweef, ik kom.” Met een harde krijs kwam Bianca klaar zoals ze nog nooit was klaargekomen.

“Iedereen krijgt wat ze verdient”, zei Lucia terwijl ze met een tevreden blik en sterretjes in haar ogen, Bianca ‘s geil van haar vingers likte. De meiden besloten dat het nog niet gedaan was met het plezier. Het was dat Bianca haar raam en deur naar de gang stevig had dichtgedaan, anders hadden de vele standjes en voorwerpen die die nacht voor veel gekreun, gekrijs en genot zorgden, de buren samen met haar broer zeker gewekt.

Duifje

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *