Haar neuker

()

Haar naam was Valerie en zij noemde mij liefkozend ‘haar neukertje’. Soms belde ze me gewoon op om te zeggen dat ze geil was en wilde neuken. Het was een ongecompliceerde relatie uitsluitend gebaseerd op seks. Ik moest weer aan haar denken toen ik laatst onderweg langs een parkeerplaats reed waar we een paar jaar geleden op een zomeravond een avontuurtje hadden beleefd. Of zeg maar gerust avontuur.

Valerie had op internet gelezen over parkeerplaatsseks. Het leek haar wel spannend. En dus zochten we uit op welke plaatsen we moesten zijn en hoe het er daar aan toe ging. Vooral het idee dat wildvreemde mensen naar ons gingen kijken wond ons enorm op.

Toen we aankwamen op de parkeerplaats ergens in het midden van het land, was er niets te beleven. Totaal verlaten lag de parkeerplaats erbij. Ik begreep wel waarom deze plek geliefd was bij zogenaamde ‘doggers’, want de parkeerplaats was vanaf de weg niet te zien door de dichte bebossing. Maar nu dus even niet. Dat was wel een kleine teleurstelling. Toch waren we allebei behoorlijk opgewonden. Onderweg hadden we al zitten fantaseren over wat er misschien zou gaan gebeuren.

Valerie stak een hand onder haar rokje en wreef ermee over haar kruis terwijl ze met haar andere hand mijn kruis betastte. “Waarom is er nu niemand”, zei ze quasi bedroefd. En ze tuitte haar lippen. Valerie had korte zwarte haren en een brutaal uiterlijk. “Ik ben zo geil”, klaagde ze. Ik trok haar naar me toe en begon haar te zoenen. Ze schoof mijn joggingbroek naar beneden en haar slipje uit en klom op mijn schoot terwijl ze haar bloesje begon los te knopen. Ik voelde hoe haar warme vochtige kutje tegen mijn pik opreed. Niet er in, maar tussen haar lipjes. Haar klitje moet bij elke beweging langs mijn eikel zijn gegleden. Zij werd er drijfnat van en ik vooral hard. We zoenden weer en ik betastte haar kleine stevige borsten.

We gingen zo in elkaar op dat we niet hadden gemerkt dat er een stel naast de auto was komen staan. Het was een zwarte vrouw en een man met een Zuid-Amerikaans uiterlijk. Ze keken naar binnen en glimlachten naar ons. Valerie liet mijn harde pik in haar glijden en keek het stel brutaal aan. De vrouw van het stel maakte de deur open en begroette ons met een soort van welkome verbazing. “Hallo, zeg”, zei ze met een warme stem. “Mogen we even kijken?”

Dat was een overbodige vraag. De vrouw kwam in de deuropening staan. De man bleef aan de andere kant van de deur staan kijken. De vrouw streelde Valerie door haar haar. De twee keken elkaar uitdagend aan. De vrouw was zeer welgevormd. Ze droeg een wit jurkje dat strak om haar lijf zat. Ze had enorme borsten en een heerlijke ronde kont.

Valerie en de vrouw begonnen met elkaar te zoenen. De vrouw streelde Valerie over haar hele lijf. Haar borsten, haar billen en zelfs haar klitje. Ik zat achterover en genoot. Valerie kwam schokkend klaar en haar orgasme hield erg lang aan. Toen liet ze zich van me af rollen en ze nam weer plaats op de bijrijder stoel. De vrouw pakte mijn stijve pik beet en boog zich voorover. Ze begon tergend langzaam aan mijn pik te likken, alsof ze met uiterste zorgvuldigheid het vocht van Valerie wilde oplikken. Al die tijd bleef de man op afstand staan kijken.

“Mag ik er even bij, jongeman”, zei de vrouw, en ze gebaarde me dat ik even uit moest stappen. Ze manoeuvreerde Valerie zo dat ze met haar rug tegen het rechterportier zat. De vrouw ging op haar knieën op de andere stoel zitten en liet haar hoofd tussen de benen van Valerie verdwijnen. Ik keek naar de welgevormde billen in het strakke en korte rokje. Dat rokje was zo kort dat haar billen zichtbaar werden. Ik keek naar de man. Hij maakte een toestemmende beweging met zijn hoofd. “Toe dan”, leek hij te zeggen. Hij knikte naar haar achterste. Ik duwde het rokje verder omhoog en zag dat de vrouw geen slipje droeg. Opnieuw keek ik naar de man. Hij knikte alleen. Daarop bracht ik mijn pik in stelling en begon haar langzaam te neuken, terwijl de vrouw Valerie lag te beffen.

Ik zou bijna zijn klaargekomen in de vrouw, als ik niet met Valerie had afgesproken dat ik alleen bij háár zou mogen komen. “Jouw zaad is van mij”, had ze stellig geclaimd. En dus deed ik mijn uiterste best om me in te houden tot beide dames hun welverdiende orgasme hadden gehad. Mijn harde pik gleed uit de vrouw, die me verbaasd, aankeek. “Ben je niet gekomen, jongen?”, vroeg ze. “Zijn zaad is van mij”, legde Valerie uit.

De vrouw glimlachte alleen en ze liet me op mijn knieën plaatsnemen op de bestuurdersstoel. Ze ging achter me staan en sloeg haar armen om me heen. Ze pakte mijn pik en begon me langzaam af te trekken. Deze vrouw wist wat ze deed. Haar tempo maakte me gek. Valerie begon met zichzelf te spelen en de aanblik van de zwarte handen die mijn blanke pik melkten maakte haar botergeil. Toen Valerie voor de derde keer die avond klaarkwam, begon ik te spuiten. De klodders van mijn sperma belanden op haar borsten en buik. De vrouw perste de laatste druppels uit mijn pik en boog zich naar me toe. Ze kuste mijn wang en zei: “Tot ziens lieverds”.

De vrouw en de man liepen weg. Ze renden bijna. We zagen ze nog net in een auto stappen en wegrijden, terwijl Valerie en ik ons probeerden wat te fatsoeneren. We lachten en zoenden elkaar. We hebben het nog vaak over dit voorval gehad en daarna zijn we ook vaker naar parkeerplaatsen gereden voor ongeremde seks. Maar aan die eerste keer hebben we toch wel heel bijzondere herinneringen overgehouden.

L & D

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *