Maatjes

()

Iedereen heeft wel een maatje waar hij alles mee deelt. Mijn maatje heet Andy. We hebben samen altijd bergen lol en we vertellen elkaar echt alles. Zo nu en dan stuurt hij me weer wat pikante digitale foto’s van zijn vriendin. Vorige week nodigde Andy me bij hem thuis uit. Hij had een digitale video camera gekocht en die wilde hij aan me laten zien. We zaten samen op de bank naar het speeltje te kijken en maakten wat eerste opnamen van eigenlijk alles wat bewoog. Zijn vriendin liep door de huiskamer en was wat voor zichzelf aan het doen, toen Andy zijn camera op haar richtte.

“Doe es een dansje, schat”, riep hij olijk. Ze keek recht in de camera en tot mijn grote verbazing tilde ze haar truitje op en liet haar stevige grote borsten zien. Ze droeg geen BH. Andy begon hard te lachen. “Vooruit! Meer, meer!”, moedigde hij haar aan. Even keek ze naar mij. Lucia was een lekker ding. Ze had een welgevormd figuur. Ik geilde al een tijdje op haar en dat had ik, natuurlijk, wel eens tegen Andy verteld. Haar truitje ging nu uit, ze draaide zich om en zwaaide met haar kontje. Andy begon te juichen alsof hij in een stripclub zat. Hij hield de camera op haar gericht. Lucia boog voorover en ik zag dat ze geen slipje aan had. Andy zoomde in. Hij lachte luid en liet me zien hoe duidelijk het ingezoomde beeld van haar kutje was.

Lucia danste uitdagend en deed haar rokje uit. Ze droeg nu alleen nog haar schoenen met hoge hakken en kwam naar ons toe. Ze kwam op haar knieën op de grond voor ons zitten en legde een hand bij ieder van ons op ons bovenbeen en liet die langzaam omhoog glijden. “Vinden jullie dat leuk, zo’n dansje”, zei ze kirrend. Haar handen gleden over de bulten in onze broeken. Ze kwam tussen ons inzitten en zei “kom op, als ik naakt ben, dan jullie ook uit de kleren!”. Ze begon met zichzelf te spelen terwijl wij onze kleren uittrokken. Andy bleef filmen en moedigde Lucia constant aan. Ik was amper uit de kleren toen ze haar hoofd in mijn schoot liet vallen. Gretig viel ze aan en begon aan mijn harde paal te likken en te trekken. Andy deed haar benen wijd uit elkaar en begon haar kruis te filmen, terwijl ze zichzelf vingerde.

Lucia ging voor me op de grond zitten en begon me verder te pijpen. Andy nam achter haar plaats en duwde zijn dikke pik in haar ongetwijfeld natte spleet. Bij elke stoot die hij haar gaf, verdween mijn lul in haar mondje. Even voelde ik me in de war. Dit kon haast niet gebeuren. Andy filmde hoe zijn pik in haar stootte en richtte zo nu en dan de camera ook op mijn kruis om te filmen hoe zijn vriendin mijn pik zoog. Lucia wist wat ze deed. Mijn pik begon op te zwellen en te kloppen en ik kon mijn gekreun niet inhouden toen ik mijn zaad in haar mond spoot. Andy kwam kort daarna klaar en spoot tegen haar kontje aan.

Ik keek Lucia aan en zag dat ze het geweldig had gevonden. Haar ogen glinsterden. Ik ging even naar de keuken om mezelf een beetje te wassen. Toen ik terugkwam in de kamer zat Andy op de bank en bereed Lucia hem. Andy gaf de camera aan mij en ik probeerde close-up shots te maken van zijn pik die diep in haar natte kutje gleed. Hij trok haar billen van elkaar om me alles goed te laten filmen. Haar kont glinsterde van haar eigen vocht en het zaad van haar vriendje. Mijn pik werd weer stijf van de aanblik van deze neukpartij. Lucia greep mijn pik en begon me te masseren terwijl ze Andy bleef berijden.

Nu leidde ze mijn pik naar achteren en ze zette mijn eikel tegen haar kontgaatje. “Toe maar”, hijgde ze. Andy had me verteld dat Lucia wel een liefhebster was van anaal, dus ik begon langzaam mijn pik in haar te duwen. Ze kreunde hard. Andy en ik hielden ons stil en lieten haar bewegen. Welke kant ze ook opging, naar voren of naar achteren, ze werd telkens goed gevuld. Haar hand bewoog razendsnel over haar klitje en ze kwam bijna adem tekort toen ze heel heftig klaarkwam. Dat was voor ons het teken om weer tempo te maken. Lucia vond het kennelijk heerlijk om zo genaaid te worden en een voor een kwamen we opnieuw klaar.

Later die avond hebben we het filmmateriaal nog es bekeken en ik heb een Dvd’tje van ze mee naar huis gekregen. Lucia vertelde dat het al lang een wens van haar was om dubbel gepenetreerd te worden. En ja, Andy zei nog “goede vrienden delen echt alles”.

Rudi

Graag uw waardering en/of een reactie onder het verhaal, dank u

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *