Ligt als een veertje

()

Ik geef het toe, ik zweef een beetje. Als een vogeltje dat de lente binnen komt vliegen. Mijn vriendinnen hebben mijn vrolijkheid opgemerkt. Nu, ben ik altijd wel goedlachs, toch hebben ze gekscherend gevraagd of ik verliefd ben. Toegeven doe ik aanvankelijk niet, maar dat heeft geen stand gehouden. “Zeg het nou, maar wie het is”, hebben ze aangedrongen. Als ik uiteindelijk prevel dat het om Johan gaat, vragen ze meteen hilarisch verder: “zoent hij lekker? Hebben jullie het al gedaan? Kan hij het een beetje?” Het schaterlachen, klinkt door de ruimte als mijn wangen nog roder worden dan ze al zijn. “Ja…, zie je nu wel, stout hoor”, bulderen de dames. Er heerst nu een uitgelaten stemming in het eetcafé dat we hebben aangedaan. Ik besluit me niet verder te verzetten dat blijkt zinloos, en beëindig mijn verhaal over Johan dat hij vanavond weer langskomt. De vraag of ik weet wat we dan gaan doen beantwoord ik naar waarheid… namelijk nog geen idee.

Het is in de dierentuin waar ik Johan ben tegengekomen. Hij werkt in het vogelverblijf, ik op de administratieafdeling. Op een zonnige dag heb ik mijn brood mee naar buiten genomen om door het park te wandelen. In een enorme volière, vol bomen en planten en fluitende of kwetterende vogels ben ik letterlijk, al dagdromend, tegen hem aan gebotst. Kijkend naar links naar een fraai vogeltje heb ik hem niet opgemerkt. “O, sorry”, hakkel ik. “Geeft niet hoor”, is het antwoord met het geluid van een stoere mannenstem, als hij zich naar mij toekeert. Wat mij opvalt, zijn de pretogen in zijn gezicht, zijn sportieve postuur, uiteraard zijn stem en zijn grote handen. “Zullen we samen ons brood opeten?”, vraagt hij. Blijkbaar heeft hij mijn lunchpakketje al opgemerkt. “Kom maar”, nodigt hij mij uit, “verderop is een bankje, daar heb ik mijn tas staan, waar ik mijn broodtrommel en drinken in bewaar”. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. Noem het liefde op eerste gezicht. En die liefde hebben we dan ook al uitgebreid geconsumeerd.

“Ping”, gaat mijn mobiel. Ik zit bij mijn keukentafel een pizza, die is bezorgd, te verorberen als ik ineens in de lach schiet. “Ontvang je me vanavond in je kamerjas, met niets er onderaan? Ik wil je laten genieten.” Ja hoor, weer zo’n cryptische boodschap van Johan. Wat voor een verrassing staat me nu weer te wachten?, vraag ik mij af. Nu slaat mijn fantasie op tilt. Dat het een heerlijk potje vrijen wordt dat staat wel vast. Maar waarom dan meteen bloot? Het is immers heel erotisch als je jezelf langzaam van kleding ontdoet. “Ping”, gaat mijn gsm weer. Ik lees: “zet je de verwarming alvast aan op de slaapkamer?” Nu word ik helemaal nieuwsgierig. Wat is hij van plan? Aan de andere kant: dit klinkt weliswaar raadselachtig, maar ook zó opwindend.

Het is nu een uur later. Ik heb me heerlijk gedoucht en zit alleen maar in mijn kamerjas, in de huiskamer te wachten op Johan. Hij heeft eerder van mij een kopietje van het slot van de voordeur gekregen. En jawel, daar hoor ik gerommel in de gang. De kamerdeur gaat open en daar steekt hij zijn hoofd om de kamerdeur. “Hoi lieverd, ga jij maar vast naar de slaapkamer. Ik wil nog even mijn handen onder de warme kraan houden en dan kom ik eraan”, bromt hij de huiskamer in. Met een hoofd vol raadsels loop ik naar de slaapkamer. Als ik daar ben duurt het maar even of ik hoor de voetstappen van mijn vriend op de trap. Ik draai mijn gezicht in de richting van de slaapkamerdeur. Een hand verschijnt, waaraan een blinddoek bungelt. “Draai je maar om”, klinkt het. Als ik dat gedaan heb, hoor ik achter mij dat Johan de slaapkamer binnen stapt. De blinddoek bindt hij voor mijn ogen en hij leidt mij naar het bed. “Ga maar op je buik liggen”, fluistert hij. Op de tast kruip ik over de matras en vlij mij neer.

Terwijl ik me heerlijk veilig lig te ontspannen, wacht ik wat er komen gaat. En ineens voel ik dat er warme olie over mijn hakken en kuiten wordt uitgewreven. Het is zo lekker dat ik mijn ogen achter de blinddoek sluit. De diepe stilte, het lijkt een meditatie. Weer druppelt er massageolie, nu op de achterkant van mijn bovenbenen. En weer glijdt mijn huid mee onder de enorme, krachtige handen van Johan. Het wordt nog opwindender als ik merk dat hij mijn billen onder handen neemt. De ronddraaiende bewegingen van zijn handen worden door mijn billen gevolgd. Nieuwsgierig vraag ik mij af of hij nu mijn kutje…? Maar nee, in plaats daarvan gaat hij op mijn billen zitten en voel ik grote druppels olie op mijn rug landen. Een kreun ontsnapt uit mijn mond als hij die als een volleerd manuele therapeut onder handen neemt. Ik bibber niet van de kou, want de verwarming staat hoog, maar van de spanning. Heb ik daar nu hete kippenvel? Lang tijd om daarover na te denken heb ik niet, want nu wordt ook mijn nek gemasseerd. Net die stijve spier, waar ik hem kortgeleden over vertelde, komt los en beweegt nu soepel mee onder de vingers van zijn gladde handen. Vervolgens wordt het menu verder afgewerkt als zelfs mijn oren tintelen door Johan ’s zorgzame handen. Wat bof ik met zo’n vriend.

“Schatje, ga maar op je rug liggen”. Zelfs zijn zware stem klinkt als een massage. Eenmaal op mijn rug vraag ik me na een poosje af waarom het masseren niet wordt voortgezet. Maar mijn ongeduld wordt beloond. Er tintelt iets zachts op de wreef van mijn voeten. Ik kan aanvankelijk niet helemaal thuisbrengen wat het is, maar stimulerend is het zeker. Is het een veer misschien? Ja, natuurlijk. Mijn vogelman heeft lopen fantaseren op zijn werk. Ik lach zachtjes om die gedachte. Wat zal het zijn? Een veer van een struisvogel? Of een fazant? Een adelaar misschien? Wat een genot als het gekriebel mijn knieën heeft bereikt. Die zijn zo sensitief, net als mijn bovenbenen. Zal hij dan nu mijn kutje…? Maar nee, het kriebelen gaat in ruime cirkels verder. Die worden kleiner en kleiner totdat mijn navel wordt bereikt. Is dit het hoogtepunt?

Die vraag wordt beantwoord als het ineens om mijn borsten kietelt. Johan tekent met zijn veer grote cirkels om ze heen. Tot de veer over mijn tepels strijkt. Die worden er stijf van. Mijn ademhaling versnelt en wordt dieper. Mijn verlangen naar Johan groeit en groeit. “Doe je benen, maar uit elkaar liefje”, fluistert hij. Als ik dat doe, wordt er met de veer over mijn buitenste vulvalippen gegleden. En even later ook over mijn dik geworden binnenste. En zelfs het kapje boven mijn clitoris wordt niet vergeten. Het gekietel windt me op, ik voel het warme vocht tussen mijn vulvalippen door sijpelen. En plotseling voel ik iets heel anders. Het is de tong van Johan die met lange halen tussen mijn lippen die nattigheid oplikt, ondersteund door de woorden: “mm, wat ben jij lekker”. Hij likt lange halen vanaf het kapje, over mijn clitoris, tussen mijn binnenste lippen en ja… ook mijn sterretje wordt niet overgeslagen. Telkens weer herhaalt hij zijn passie, tot ik het echt niet meer houden kan. Genoeg vanilleseks, ik wil hard genomen worden, zijn lul in me en dan pompen. Dat is wat ik wil!

“Kom lieve schat, naai me, neuk me hard!”, roep ik door de slaapkamer. Want ik ben ik door dat lange voorspel ontzettend opgewonden geraakt. Ik wil hem nu meteen! Dat hij me in zijn bezit neemt, zijn pik in me stoot en me stevig aanpakt. Geen vanille meer, niet licht als een veertje, maar me nemen als een kerel! We zien onze opwinding als Johan haastig de blinddoek voor mijn ogen weghaalt. Mijn benen spreid ik zo ver ik kan en dan… eindelijk voel ik de erectie van Johan mijn warme, glibber gladde vagina binnendringen. Ik ben zo nat geworden dat ik zelfs soppende geluidjes hoor als hij mij begint te neuken. Ik sla mijn benen om hem heen, zodat ze op zijn rug rusten. Ik duw mijn kut tegen zijn piemel, zodat hij nog dieper kan. Er ontstaat een heerlijke kadans, waarbij hij af en toe gromt en ik diep, heel diep, zucht.

“O lieverd, ga door, toe maar”, breng ik in extase uit. Dat maakt dat stevige stoten veranderen in harde. Wat geniet ik daarvan. Ik voel me gevangen, terwijl ik vrij ben mij in al mijn geilheid aan hem te laten zien. De ballen van Johan voel ik bij elke stoot tegen mijn billen kletsen. In, uit, in, uit dat stomende ritme. Ik houd het niet meer langer. Het tintelen in mijn onderlichaam is niet meer tegen te houden. Mijn hoofd duizelt, mijn tenen krommen. Ik klem Johan tegen mij aan. Nog eens duw ik mijn onderlichaam tegen hem aan en laat met een langgerekte kreet mijn orgasme door de slaapkamer schallen. De razende storm maakt dat ik mijn clitoris wel moet aanraken bij het klaarkomen, en dat doet mijn kutje samenknijpen om de lul van Johan. Hij stoot nog een keer toe, maar gromt direct daarna zijn hoogtepunt door de ruimte. In golven laat hij zijn sperma in mij ontsnappen. Warme stralen vullen mijn lijf, o wat heerlijk voelt dat!

Even later ploft Johan naast mij neer op de matras. Een zware plof en diep hijgende zuchten. “Wow, dit was lekker zeg”, complimenteert hij mij, “ik wilde jou laten genieten, maar tjonge wat liet ik mij gaan. Heb ik je geen pijn gedaan?” Wat ben ik blij met deze zorgzame reactie en verzeker hem dat hij geslaagd is in zijn missie. “Ik vond het heerlijk schat.” Als we ons hebben opgefrist en naast elkaar in bed liggen, voelt mijn hoofd zo licht als een veertje. Ik geniet nog een poos na, totdat ook ik in slaap val.

A & M

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *