WhatsApp

()

Zoals gewoonlijk heb ik op kantoor mijn WhatsApp openstaan op mijn laptop. Uiteraard gebruik ik WhatsApp regelmatig voor werk-gerelateerde dingen, maar ik moet eerlijk bekennen dat het ook gewoon lekker is om tussendoor even snel persoonlijke berichtjes te beantwoorden. Meestal zijn die berichtjes allemaal niet zo spannend, maar vandaag ben jij op dreef.

Ik merkte het vanochtend al toen je, zo subtiel als je bent, appte dat je een geile droom had gehad. “Zal wel komen door de volle maan”, antwoordde ik. “Was het wel een droom over mij?”, typte ik nieuwsgierig. “Ja…”, antwoordde je mysterieus waarna ik mijn telefoon opborg en me snel klaarmaakte voor werk. Onder de douche heb ik aan je gedacht en toen ik door het zonnige Amsterdam fietste naar mijn kantoor aan de gracht, schoten er beelden van jou door mijn hoofd. Ik bleef nieuwsgierig naar je stoute droom en dat ben ik nu nog. “Waar ging je droom nu over?”, typ ik, waarna ik snel weer van tabblad wissel om de indruk te wekken dat ik druk aan het werk ben.

“Ik droomde dat ik naar een stripclub ging”, vertel je uiteindelijk. “Ik zat naar het podium te kijken en ineens kwam jij op.” Ik probeer me voor te stellen hoe het zou zijn om, gehuld in lingerie, op een podium te staan. Een podium waar ik bekeken word door hem. Door hem, en allemaal vreemden die ik niet ken en misschien wel nooit zal leren kennen. “Je droeg uitdagende lingerie; een rode push-up bh met een string en jarretels. In de zaal was het redelijk donker, maar op het podium scheen precies genoeg licht om jouw lichaam te kunnen bewonderen,” vertel je verder.

Ik merk dat het idee me opwindt. Het idee van de stripclub, maar ook de gedachte dat jij zo over me gedroomd hebt en nu weer aan me denkt. Ik voel een kleine kriebel tussen mijn benen, en doe mijn best mijn gezicht in de plooi te houden voor de collega’s om me heen. Onbewust wiebel ik een beetje heen en weer op mijn stoel waardoor de naad van mijn broek precies langs mijn clit beweegt. De sensatie is minimaal, maar ik merk dat ik er opgewonden van raak. “En toen?”, typ ik gretig. “Wat gebeurde er toen in je droom?” “Je danste sensueel en genoot zichtbaar van de aandacht”, schreef je. “In de zaal werd het bijna stil, omdat iedereen naar je zat te kijken. Het leek wel of je het publiek betoverde met je bewegingen en dat goddelijke lijf van je.”

Ik merk dat ik mijn adem inhoud als ik zijn berichten lees. ‘Zou ik dat durven in real life?’, vraag ik me af. ‘Misschien,’ denk ik. ‘Maar misschien ook wel niet.’ Maar een spannend idee is het zeker en fantaseren kan nooit kwaad. Tussen mijn benen begint het ondertussen een beetje vochtig te worden en ik voel dat mijn wangen gloeien. Heel even kijk ik op van mijn computerscherm om te zien wat mijn collega’s doen. Iedereen is druk met zichzelf bezig. Er wordt driftig getypt, en de meesten lijken helemaal in hun eigen wereld te zitten. Zonder dat ik het hoef te vragen, vertel je verder: “Tegen het einde van je act, trok je soepel je bh uit en toverde een flesje olie tevoorschijn. Uitdagend keek je de zaal in.”

Ondertussen voel ik dat mijn tepels hard geworden zijn en tegen mijn bh aan prikken. Onder mijn trui zien mijn collega’s er gelukkig niks van, maar het gevoel dat ik heb, is niet meer te negeren. Mijn lichaam staat op springen. “Je keek de zaal in en wees naar de man naast me. Terwijl hij opstond, keek je me aan en knipoogde naar me. Alsof je wilde zeggen dat ik me geen zorgen hoefde te maken.” Mijn ogen schieten over de zinnen die je typt en weer voel ik een tinteling tussen mijn benen die ik onmogelijk kan negeren. Ik haal diep adem maar het werkt niet meer. Er is nog maar één manier om mijn lijf weer rustig te krijgen.

“De man die je op het podium trok, kreeg olie in zijn handen gespoten waarna je hem jouw borsten liet insmeren. Terwijl hij je betastte, bleef je mij aankijken. Je ogen fonkelden en mijn verlangen naar jou werd met de seconde groter.” Geef je mee. ‘Fuck…’, denk ik. Ik moet mezelf dwingen om niet over mijn borsten te wrijven. Ik wil niets liever dan mezelf aanraken. Ik knijp mijn dijen samen en wiebel langzaam heen en weer op mijn stoel. Mijn clit is al zo gevoelig dat zelfs de kleinste beweging al hemels aanvoelt. Ik kan hier niet zo blijven zitten. Ik moet weg.

“Na een minuutje stuurde je de man weer terug het publiek in en sloot je jouw show af met een diepe buiging. Er werd geklapt, maar ik kon, maar aan één ding denken. Ik wilde je zo graag neuken. Ik wilde niet toekijken hoe een ander aan jouw prachtige lijfje zat. Ik wilde jou voor mij alleen.”

Ik sta op van mijn bureau en ren naar de wc. Ik duik een hokje in en draai de deur op slot. Ongeduldig rits ik mijn broek open en laat mijn vingers een weg vinden naar mijn ondertussen bijna overgevoelige clit. Ik leun tegen de koude muur aan terwijl mijn hand vlug heen en weer beweegt. Met mijn ogen dicht, denk ik aan jouw droom. Je hebt me zo geil gemaakt. Om mijn hoogtepunt nog heel even uit te stellen, laat ik mijn vingers tussen mijn lipjes door glijden. Ik ben in tijden niet zó nat geweest. Terwijl mijn vingers van mijn opening naar boven en weer teruggaan, masseer ik met mijn andere hand mijn borst. Mijn hele lichaam is zo gevoelig dat ik ongeduldig word. Het is té lekker. Ik wil meer!

Nog altijd met gesloten ogen, breng ik de focus weer terug naar mijn clit. Ik knijp in mijn tepel terwijl ik steeds sneller over mijn clit wrijf. Eerst voel ik de spieren onderin mijn buik aanspannen, wat voor mij het teken is dat ik iets langzamer moet gaan. Met beleid laat ik mijn vingers over mijn clit gaan tot ik het niet meer houd. Een intens orgasme giert door mijn lijf en ik heb moeite om het niet uit te gillen.

Als ik weer aan mijn bureau ga zitten, lijkt niemand iets door te hebben. Ik kijk of je nog een berichtje hebt gestuurd. “Toen werd ik wakker”, is het laatste bericht.

“Nou”, antwoord ik. “Ik ben nu ook wel weer wakker. Holly shit!”

Deugnietje

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *