Waar gebeurd

()

Mijn naam is Gust, 34 jaar oud uit de omgeving van Mechelen. Ik ben al 12 jaar getrouwd en eigenlijk wel gelukkig met mijn vrouw. Maar een paar maanden geleden ging ik vreemd. Laat ik het maar gewoon zeggen zoals het is. Het was niet iets waar ik op uit was maar het overkwam mij. Het was gewoon een borrel op vrijdag na het werk en daar werd er door een vrouwelijke collega van mij iets te diep in het glaasje gekeken. Ik had niets gedronken, want ik moest nog naar huis rijden. Ik besloot de collega naar huis te brengen en ze werd ondertussen behoorlijk handtastelijk. Het is een mooie vrouw en ik echt het type waar ik mij fysiek tot aangetrokken kan voelen.

Door al dat intieme gedoe in de auto kreeg ik toch een erectie. En ja, ze voelde die toen haar hand over mijn been ging en naar mijn kruis schoof. Ik probeerde het allemaal te negeren, want ik wilde helemaal niet met een andere vrouw het bed delen. Maar toen ik haar thuis had gebracht en ze mij binnen ineens vol in mijn kruis greep kon ik mijzelf niet meer inhouden. Ik begon haar ook te betasten en te zoenen. Ik liet mij helemaal gaan. Ik kan wel zeggen dat ik er spijt van heb, maar dan zou ik gewoon liegen. Ik zat aan haar tieten, trok de jurk van haar lichaam en deed haar bh los en zij trok haar slipje uit en daarna zakte ze door haar knieën en maakte ze mijn broek los. Mijn pik was bikkelhard. Ze had hem in haar handen en opende haar mond. Met haar natte lippen slokte ze mijn eikel gewoon naar binnen en begon mij met veel geluid en spuug te pijpen. Ik houd daar erg van en dat maakte mij alleen maar geiler.

Ze hield even op met pijpen en ik zag de lippenstift op mijn lul en de rest uitgesmeerd over haar mond en kin. Ze haalde even adem, trok mijn pik met twee handen af en daarna pijpte ze me weer. Een beetje wankelend kwam ze overeind en ik greep haar beet want ze viel bijna om. Ze kwam tegen de muur te staan en ik keek naar die volle billen voor mij. Haar benen stonden wat uit elkaar en ik greep mijn kans. Ik pakte mijn pik goed beet en drukte hem zo bij haar naar binnen. Ze was al behoorlijk nat, dus kon ik eigenlijk vrij gemakkelijk bij haar naar binnen en dat voelde heel erg goed. Ik dacht ook totaal niet aan een condoom of wat dan ook, ik zat gewoon in het moment.

Ik voelde hoe lekker mijn lul in haar aan het pompen was en wat het nog vele malen geiler maakte, is dat ik alles goed kon zien. Ik zette mijn handen op haar heupen en neukte harder, dieper en had eigenlijk helemaal geen controle meer. Ik voelde eigenlijk meteen al dat ik ging komen. Dat wilde ik nog niet, maar haar gekreun maakte het er niet makkelijker op. Ik trok mijn lul toch uit haar. Zij wist zich direct om te draaien om zo goed en zo kwaad als het kon op haar knieën te gaan zitten. Ze zoog mijn dikke pik naar binnen en zoog net zo lang tot ik in haar mond spoot. Ze slikte het niet door, maar liet het zaad uit haar mond lopen terwijl ze door bleef zuigen. Haar kin zat onder het sperma en dat was echt een geweldig gezicht. Ik had er een foto van willen maken. Toen kwam de realisatie dat ik gewoon een vrouw had. Heel gek, maar ik schrok van binnen. Maar ik liet mijn vrouwelijke collega niets merken. Ik bracht haar naar de badkamer en daar hielp ik haar een beetje om schoon te worden en ik merkte dat ze haast in slaap viel.

Ik bracht haar naar bed en ging daarna naar huis, want ze viel namelijk direct in slaap. Ik hoopte dat ze hier verder niets over zou vertellen. Die maandag op het werk deed ze heel normaal. Ik sprak er ook niet over met haar maar op een gegeven moment kwam ze langs mijn werkplek, leunde dicht bij mijn oor en zei: “Dank je wel”. Verder werd er niet meer over gesproken. En dat zorgt er eigenlijk ook voor dat ik het nog wel eens met haar zou willen doen.

Ik verzin wel eens meer verhalen voor deze site, maar dit is waar gebeurd.

Gust

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *