Heerlijke dag

()

Vandaag was het een heerlijke dag. Vanochtend vroeg opgestaan en bij het naar buiten kijken scheen de zon heerlijk door de ramen. Het is een mooie dag, vlak voor de zomer. Nadat ik mijn kleding voor die dag bij elkaar heb gezocht heb ik lekker gedoucht, haren geföhnd en in model gebracht. Make-up op gedaan, lippen gestift en de outfit van de dag aangetrokken. Het wordt een bijzondere dag vandaag, dus ik trek mijn lingerie, onderjurk en een mooi vallend, fel gekleurd jurkje aan. Ik ben de afgelopen weken al een paar keer onder de zonnebank geweest, dus ik heb al een beetje een kleurtje. Dit zorgt ervoor dat het jurkje me extra goed staat vandaag. Ik pak nog wat spullen bij elkaar en stap in de auto naar de verzamelplek. Ik ben precies op tijd en de rest van de dames staat er al. Vandaag vieren we het vrijgezellenfeest van mijn goede vriendin. Ze heeft ervoor gekozen om haar zus, aanstaande schoonzussen en wat vriendinnen dit feest mee te laten vieren. Samen met haar zus en nog een vriendin heb ik het feest in elkaar gezet en het lijkt een leuke dag te worden.

De aanstaande bruid wordt opgehaald, is compleet verrast, krijgt nog wat gekke kleding aan en er volgt een leuk programma met escaperoom, lekker borrelen, goed eten en daarna duiken we onze stamkroeg in. Door de drukte van de dag en een paar wijntjes ben ik al een beetje rozig als we de kroeg binnen stappen. Het is er gezellig druk, er staat een bandje te spelen en er is nog wat ruimte op de dansvloer om de heupen eens los te gooien. Met ons groepje hebben we al snel de dansvloer overgenomen. Er worden nog wat drankjes gehaald, als een aantal de kroeg eens in kijken of er nog wat te versieren valt. Een aantal mannen zijn bekenden van ons allemaal, waar een paar vriendinnen op af stappen en ze de dansvloer op trekken. Mijn ogen worden al snel getrokken naar een lange man die bij de bar staat te praten met een andere man. Hij heeft een mooie bos haar, heldere, sprekende ogen en volle lippen. Tel daar een paar brede schouders, zoals hij heeft, bij op en dan heb je mijn type gevonden. Ik lach een keer als hij mijn kant op kijkt. Ik ken hem wel van gezicht, maar heb nog nooit een woord met hem gewisseld.

Na wat nummers gedanst te hebben, trek ik de stoute schoenen aan en loop naar de bar om een rondje te halen. Ik ga heel bewust tussen de twee pratende mannen in staan. Bestel de drankjes en moet dan even wachten tot de barvrouw onze drankjes bereid heeft. Ik hang iets voorover over de bar om mijn betaling te pinnen en wissel wat woorden met de barvrouw. Dan word ik op mijn schouder getikt: “Hebben jullie een speciaal feestje of zo?!” zegt de leuke man in mijn oor. Ik knik: “Ja, die vriendin in verkleedkleren gaat over vier weken trouwen. Dit is haar vrijgezellenfeest.” “AOW wauw, daarom ziet de rest van jullie er ook zo goed uit. Allemaal getrouwde en bezette vrouwen bij elkaar.” Ik moet lachen: “Nee hoor, er zijn er nog vier vrijgezel van het groepje, waaronder ik.”

Ondertussen zijn de drankjes klaar, ik geef je een vette knipoog en loop met de drankjes weer naar de rest van de groep. Bij mijn vriendinnen aangekomen, vraag ik hoe ik jou toch ook alweer ken. Een vriendin zegt dan dat jij een paar dorpen verderop woont en we jou wel eens eerder gezien hebben op een feestje, maar dat je toen nog bezet was. “Hij ging niet zo vaak uit toen hij nog een relatie had, ik hoorde laatst dat die relatie over is, dus grijp je kans.” zegt ze tegen mij. Ik moet lachen dat ze me al zo snel door heeft. “Ik ga mijn best doen, haha.”

Voor de volgende rondjes die gehaald moeten worden, bied ik mij vrijwillig aan om die te halen. Steeds ga ik op dezelfde plek aan de bar de drankjes ophalen en steeds volgt er een kort gesprek met de leuke man. Ik weet ondertussen zijn naam en dat zijn relatie inderdaad over is. Hij vraagt me naar mijn naam, maar dan zijn de drankjes weer klaar en loop weer met een dikke knipoog naar hem terug naar mijn clubje. Als ik even later naar het toilet ga, moet ik me langs hem wurmen. Het is ondertussen een stuk drukker geworden, ik leg even mijn handen op zijn heupen en streel mijn borsten langs zijn borst als ik langs hem glijd om verder te lopen. Terug van het toilet, word ik bij mijn pols gegrepen door een stevige hand. Ik word teruggetrokken door de leuke man. Hij legt een hand op mijn heup: “Zeg, je flirt de hele tijd met me, volgens mij. Ik vind dat het tijd is om elkaar beter te leren kennen en niet dat je na uitwisseling van een paar zinnen weer weg loopt. Dus hier heb ik een glas wijn voor je, dan blijf je misschien even staan. En dan heb ik misschien ook de kans om terug te flirten.” Ik kijk je ondeugend aan: “Grijp je kans zou ik zeggen.” Ik neem het glas wijn aan en blijf dicht bij je staan.

“Laten we beginnen met je naam en dan zien we wel waarmee we eindigen?” Je hand rust nog steeds op mijn heup en trekt me tegen je aan. De man waarmee je stond te praten heeft ondertussen andere aanspraak en let niet meer op ons. Ik zeg mijn naam en vraag wat je voor werk doet. “Iets onbelangrijks, waarom ben jij nog vrijgezel?” Vraagt hij. “Tja, als ik dat eens wist. Te kieskeurig denk ik en de verkeerde mannen getroffen.” Houd ik het vaag. “Kom ik door de keuring denk je? Of moet ik nog wat beter mijn best doen? Ik heb je wel vaker zien lopen en ik denk elke keer dat je een spontane, mooie vrouw bent. Ik ben blij dat ik je vanavond weer eens tegenkom. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar door de hitte en elkaars aanwezigheid ben ik ook enorm geil geworden.” Ik bloos van je praatjes en moet toegeven dat ik ook al wat vocht voel stromen door mijn kutje. Je aanwezigheid doet ook wat met mij. Het knettert enorm tussen ons van de seksuele spanning.

We staan in een hoekje te praten, als ik mezelf nog wat dichter tegen je aan druk. “Het is voor mij een fantasie om eens te vozen in een kroeg.” fluister ik in je oor. Zachtjes glij ik met mijn handen over je buik en streel het stukje huid net boven je riem. Ik weet niet waarom, maar ik voel een enorme aantrekkingskracht tussen ons. Hierdoor ben ik ook enorm geil geworden en wil ik spannende dingen met je doen in de kroeg. Je armen trekken mij zo dicht mogelijk tegen hem aan. Je lippen volgen vanaf mijn oor, met een spoor van kleine kusjes, een route over mijn wang naar mijn lippen. Zachtjes leg je jouw lippen op mijn lippen, verder doe je niets en lijk je af te wachten. Ik kijk je in je ogen en duw mijn lippen voorzichtig op die van jou en laat mijn tong daarna tussen je lippen glijden om je reactie te peilen. Al snel zijn we verwikkeld in een heftige zoenpartij. De mensen om ons heen zijn we al snel vergeten. Onze handen vinden de weg over elkaars lichaam. Ik streel je over je borst en kneed je billen als ik daar bij kan. Het was mij eerder al eens opgevallen dat je een perfect rond kontje hebt. Heerlijk gevormde billen, waar ik nu dus aan mag zitten. Jouw handen zijn minder afwachtend, ze beginnen op mijn heupen, maar zitten al snel om mijn borsten gevouwen. Met enige voorzichtigheid worden mijn borsten door je grote, stevige handen gekneed. Door mijn broekje heen, voel ik hoe nat mijn kutje is geworden. Mijn lipjes zijn heerlijk nat en wachten geduldig af wat er nu gaat gebeuren.

Na een tijdje heerlijk gezoend te hebben, draai je ons om. Ik word tegen de muur aan gepind en voel je sterke lichaam tegen mij aan drukken. Onze lippen laten elkaar niet los tijdens deze beweging. Ik voel je handen weer op mijn lichaam, je streelt mijn buik, terwijl je vingers zich langzaam naar beneden kriebelen. Met één knie ga je tussen mijn knieën en duwt ze iets uit elkaar. Je gaat wat breder voor me staan, als je voorzichtig mijn jurkje iets omhoog trekt aan de voorkant. Ik voel een grote erectie tegen mijn bovenbeen, terwijl jouw vingers zich een weg langs mijn string weten te vinden en mijn kutje bereiken. Je vingers strelen een keer van voor naar achter tussen mijn lipjes door. Ik voel tussen het zoenen door dat je kreunt, waarschijnlijk omdat je het vocht over je vingers voelt lopen. Je spreidt het vocht nog wat meer uit over mijn kutje en streelt dan zachtjes over mijn clitje. Ik geniet enorm van je aanrakingen en blijf je zoenen. Jij vindt een ritme om mijn clitje klaar te vingeren. Ik houd je stevig vast, terwijl jij met je vingers over mijn clitje glijdt. Door mijn geilheid en de sfeer tussen ons, is een orgasme niet ver weg. Ik klamp me aan je vast en kom stil klaar. Mijn lichaam schokt een beetje, maar jij zorgt dat niemand dit ziet door breed voor me te staan.

Ik kom even bij en fatsoeneer mijn kleding. Met mijn rug ga ik tegen de muur staat en trek je aan je broek naar me toe. Ik pak de hand waarmee je net nog in mijn slipje zat en strek je wijs- en middelvinger. Ik kijk je geil aan en zuig je vingers door mijn lippen heen mijn mond in. Ik hoop dat het werkt, zuig je vingers af, zoals ik je pik zou willen afzuigen. Mijn tong kronkelt om de toppen van je vingers heen. Je pik laat een behoorlijke bobbel in je broek zien en ik voel er met mijn hand aan. Met één hand open ik je riem en je bovenste knoop, voorzichtig daalt mijn hand af in je broek en vind ik daar je pik. Ik sluit mijn vingers er omheen en pak hem stevig vast. Zachtjes trek ik je pik af, terwijl onze tongen elkaar weer vinden. We zoenen en ik voel je kreun door het zoenen heen. Je stopt even: “Ik wil je neuken. Wil jij dat ook?” Ik knik en mijn hersens gaan in sneltreinvaart door de mogelijkheden die we hebben. We kunnen de toiletten in gaan, naar buiten gaan, door een deur gaan om naar een zitruimte te gaan of we kunnen het hier doen. Als ik het laatste aan je voorstel, voel ik je pik nog harder worden. “Dan moeten we dus heel voorzichtig zijn. Spannend wel.”

Ik duw mezelf weer meer in het hoekje, de band is weer beginnen te spelen, dus alle mensen staan met de rug naar ons toe. Ik schuif mijn string snel naar beneden en trek deze uit. Jij knoopt je broek verder open, schuift je boxer naar beneden, haalt je pik door je gulp heen en sluit je bovenste knoop weer, zodat je broek niet af kan zakken. Ik trek een been omhoog en sla deze om je heen. Jij zakt iets door je knieën, duwt mij tegen de muur omhoog en glijdt zonder moeite mijn kutje in. Mijn jurkje valt wat om ons heen, zodat anderen niets kunnen zien. Gelukkig is het echt heel druk en valt niet op wat we doen. Je stoot snel en ruw in mijn kutje, ik weet niet hoe je het doet, maar je heupen bewegen amper, terwijl je me toch heerlijk tegen de muur aan neukt. We zoenen om ons kreunen te onderdrukken. Je hoofd zakt even tussen mijn borsten, als ik voel dat je bijna klaar gaat komen. Je stoot diep in mijn kutje als je in mijn nek gaat met je hoofd. “Kom jij ook nog een keer klaar met me?” De hoek waarin we staan en het formaat van je pik zijn heerlijk. Ik zoen je weer op je mond, terwijl ik kreunend klaarkom. Je woorden hebben me over de rand getild, waar ik normaal veel lawaai maak, moet ik nu stil doen. Jij kijkt me aan terwijl je me zoent en ik voel je pik klaarkomen in mijn kutje. Als je je pik snel uit mij trekt en je broek weer normaal aan doet, voel ik je zaad uit mijn kutje komen. Ik geef je een kus en loop snel het toilet in om mezelf weer wat op te frissen. Als ik in de spiegel kijk, zie ik een gezonde blos op mijn wangen en een enorme glimlach op mijn gezicht. Dit kan nog wel eens een leuke zomer worden.

Dorien

Graag uw waardering onderaan en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *