Parenclub

()

Samen stapten we uit de auto op de parkeerplaats van de kleine parenclub aan het afgelegen weggetje. Ik was opgewonden over mijn eerste keer in een parenclub, maar kreeg nog niet goed hoogte van wat mijn vriendin Evelien hiervan vond. Ze dacht dat we met onze 26 en 28 jaar misschien wat te jong waren voor een dergelijk ervaring, maar we zijn al 6 jaar samen. En we hebben al regelmatig gepraat en gefantaseerd over seks met andere mannen en vrouwen. Ze wilde wel met me mee, maar ik heb nog steeds het gevoel dat ik haar echt heb overgehaald om mee te gaan. Gelukkig zegt ze wel wat ze wil en ik ben ervan overtuigd dat ze geen dingen zou doen die ze echt niet zou willen.

Hand in hand liepen we de club binnen. Na het inschrijfformulier ingevuld te hebben werden we gevraagd om even in de lounge te wachten. We werden ontvangen door de eigenaren van de club; Richard en Lenie, een stel van begin 40. Lenie vertelde dat ze alle gasten wilde ontmoeten om de gedragsregels én wensen te bespreken. Mij werd gevraagd om met Lenie mee te gaan en Evelien ging met Richard mee. Lenie vroeg specifiek naar de wensen van Evelien, niet naar mijn wensen. Ze zei dat Evelien dat wel met Richard zou bespreken. Ik vertelde dat Evelien geen speciale wensen of een fetisj had en vroeg me af wat Evelien op dit moment met Richard zou bespreken. Zou ze vertellen dat ik het lekker vond als ze mijn anus likte, me in mijn kontje vingerde of dat ik haar poesje klaar likte nadat ik die zelf helemaal vol had gespoten met mijn eigen, warm, plakkerig sperma?

Ik denk dat ik een keer een man wil pijpen of een harde pik in mijn kont zou willen voelen maar misschien was het gewoon iets wat ik als fantasie zou moeten bewaren. Misschien was dat maar beter. Vandaag hoopte ik op een trio. Ik zou graag zien hoe Evelien een andere vrouw kuste, haar likte en vingerde. Dat ze door twee vrouwen om en om gebeft wilde worden. Ik was zenuwachtig maar had er ontzettend veel zin in. Lenie bracht me naar een kleedruimte verderop in het kleine complex en liet me daar achter.

Ik kleedde me uit en trok een van de badjassen aan die daar klaarlag. Ik liep een deur door waar ‘lounge’ boven stond en ging aan een bar zitten. In de ruimte stond een grote bank waar twee vrouwen naakt tegen elkaar aan lagen, ze streelden elkaars borsten en fluisterden tegen elkaar. Hun badjassen lagen op de grond. Ik keek en voelde mijn pik al hard worden. Ik wachtte ruim 20 minuten en vroeg me af waar Evelien was. Net op het moment dat ik op wilde staan kwam ze de ruimte binnenlopen, gekleed in dezelfde badjas als ik kwam ze op me af. Ze kuste me op mijn lippen en duwde daarna haar tong naar binnen, op zoek naar mijn tong. Mijn pik werd slap en ik voelde me opeens ontzettend onzeker. Ik proefde sperma op haar warme lippen en realiseerde me opeens dat mijn Evelien zojuist waarschijnlijk een man gepijpt heeft en dat hij misschien wel klaar is gekomen in haar mond!

Ik dacht meteen aan de ruim 10 jaar oudere Richard die mij met zijn doordringende blik had aangekeken. Ik had spijt van het feit dat ik haar mee had genomen naar deze club, maar ik vermande me en glimlachte. Ik bedacht dat ik ook dingen met anderen zou mogen doen en dat ik degene was die dit graag wilde. De twee vrouwen keken onze kant en nodigden ons uit op de bank. Ze stelden zich voor als Marleen en Linda en ik vroeg me af of dit hun echte namen zouden zijn, wat maakt het ook uit. Richard kwam de ruimte binnen met drie andere mannen. “Mannen, dit zijn Evelien en haar vriend Thomas”. De mannen stelden zichzelf niet voor, maar kropen met hun badjassen aan op de bank. Door een openhangende badjas zag een slappe pik bungelen onder een geknipt bosje schaamhaar. Richard praatte kort met de Marleen en Linda, maar ik kon ze niet verstaan. Ik keek hoe Evelien reageerde op de mannen en vroeg me af of ik de mannen aantrekkelijk vond. Ze waren niet heel lelijk, maar ook niet knap. De drie mannen waren in de dertig en hadden een verzorgd uiterlijk.

Marleen en Linda wreven over mijn been, rug, maakten de lus van mijn badjas los. Mijn pik was al wat harder en werd steeds harder toen de dames mij op mijn buik duwden. Ik voelde vier handen over mijn rug, billen en benen. Ik schrok toen de warme massageolie op mijn rug viel en werd uitgesmeerd. De warme olie gleed tussen mijn billen en gleed over mijn anus. De meiden smeerden het uit en masseerden mijn anus. De vinger werd nog niet naar binnen geduwd waar ik op hoopte, maar dat zou vast zo wel komen. Ik probeerde te kijken of ik Evelien kon zien, maar zag haar niet. Marleen merkte dat ik op probeerde te kijken en trok me een beetje ophoog. “Volgens mij heeft hij meer interesse in de mannen dan in ons”. Ik schudde mijn hoofd, maar wist niet wat ik moest zeggen. Ik ging rechtop zitten en keek naar de vier mannen die nu naakt naar mij keken.

Evelien lag op haar rug en speelde met haar klitje terwijl ze naar mij keek. Ik voelde me ongemakkelijk doordat iedereen naar me keek en ik daar naakt zat. Marleen trok de man die het dichtste bij ons stond naar haar toe en pakte zijn half harde penis vast. Ze begon zijn ballen te masseren en pakte zijn pik vast die ze langzaam begon af te trekken. Ondertussen keek ze mij aan en wenkte me dichterbij. Ik kwam naast haar zitten en kwam met mijn gezicht ter hoogte van de harde lul van de man. Linda kwam naast mij zitten en begeleidde mijn handen in de richting van de stijve pik. Voor het eerst in mijn leven raakte ik een andere pik aan dan die van mezelf. De man had zijn schaamhaar boven zijn pik kort geschoren en zijn balzak was helemaal glad geschoren. Het voelde heerlijk in mijn hand en ik werd ontzettend geil van het feit dat ik een andere man zo aanraakte. Ik begon hem af te trekken en kwam dichterbij met mijn hoofd. Ik begon de pik te kussen en likte rondom zijn eikel. De man zuchtte en kreunde en ik likte langs de onderkant van zijn harde pik. Na een paar minuten zo door te zijn gegaan nam ik de eikel helemaal in mijn mond en begon te zuigen en te likken.

Mijn eigen pik stond op springen, ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo geil geweest ben. De man trok opeens zijn pik terug. “Het duurt niet lang voordat ik jouw mond helemaal vol ga spuiten” zei hij. “Ik wil niet dat je alles doorslikt, maar ik wil zien, dat je het doorgeeft aan die twee sletjes naast je”. Ik werd wat zenuwachtig, maar heb hier ook heel erg naar uit gekeken. Ik nam de pik in mijn mond en pakte zijn balzak vast. Ik hoorde hem kreunen en voelde het zaad vanuit zijn ballen ophoog komen. Hij trok zijn pik uit mijn mond op het moment dat zijn warme zaad uit zijn keiharde pik spoot. Het grootste deel landde wel op mijn tong en in mijn mond maar een deel kwam op mijn wang en mijn kin. Marleen en Linda likten mijn gezicht en samen deelden wij het kleverig warme sperma.

Twijfelend keek ik naar Evelien, maar ze keek me aan en zei niets. Ze pakte de dichtstbijzijnde pik vast en begon die af te trekken. Alsof ze door mijn actie toestemming had gekregen om nu ook te doen waar ze zin in had. Ze wenkte mij en duwde mijn gezicht richting zijn pik. Ik begon zijn pik te likken en nog voor ik hem in mijn mond had genomen stond zijn pik recht overeind en zakte hij tegen mijn Evelien aan. Ze opende haar benen zodat iedereen haar natte glinsterende poesje onder haar smalle rechte streepje schaamhaar kon zien. Ik likte haar poesje om het klaar te maken voor de pik van de man die ik zojuist hard had gemaakt. Ik liet een vinger naar binnen glijden maar ze duwde me meteen weg. Ze was al klaar voor het echte werk.

Ze trok de man naar zich toe en beval hem om haar poesje te neuken. Evelien kreunde toen hij bij haar binnendrong en rustig begon te stoten. Ik werd door de twee dames in mijn nek gepakt en naar beneden gedrukt, met mijn gezicht op de buik van mijn vriendin. Met mijn rechteroor lag ik op haar buik, vlak onder haar borsten. Ik had een uitzicht op de pik van de man die in en uit haar poesje bewoog. Hij haalde zijn grote pik af en toe helemaal uit haar poesje om hem vervolgens in mijn mond te steken. Hij stootte steeds sneller en sneller en ik zag aan alles dat hij klaar ging komen. Evelien kreunde en hij trok zijn pik met een ruk uit haar poesje toen hij kwam. De eerste straal sperma vloog over mijn gezicht heen op de borsten en hals van Evelien. De tweede kwam met een harde straal in mijn mond en ik liet het er meteen weer uitlopen over haar buik. De rest belandde op haar poesje en liep naar beneden tussen haar schaamlippen door en drupte op de bank.

De meiden pakten mijn nek weer vast en duwden me richting die natte schaamlippen. Ik begon haar te likken en proefde het sperma dat vermengd werd met de natte sappen uit haar poesje. Ik ging er goed voor liggen en wilde haar helemaal klaar likken, maar hield daar opeens mee op toen ik een hand voelde die mijn kont hard vastpakte. Ik voelde de vingers van Marleen en Linda die mijn kontgaatje openden en een vinger naar binnen staken. De olie en het glijmiddel dat ze eerder gebruikte hadden gleed mee mijn kontje binnen. Ik wist wat er ging gebeuren, maar schrok toch een beetje toen ik de harde eikel van de man tegen mijn anus voelde. Hij drukte, maar gleed niet bij me binnen. Na meer glijmiddel en nog eens gevingerd te worden door de twee meiden probeerde hij het weer. De eikel drong bij me binnen en even deed het pijn. Hij drukte gelukkig niet in één keer door, maar bewoog zich langzaam in mijn kont naar binnen. Mijn kringspier ontspande zich en hij neukte me toen in één keer diep in mijn kont.

Ik zag de vrouwen naar mij kijken, maar ik kon niets anders dan geneukt worden door een man. Ik werd gebruikt en ik kon er echt niets tegen doen. Ik voelde zijn pik zo diep in me dat mijn pik slap werd, maar toch voelde alsof hij op springen stond. Hij trok zijn dikke lul uit me en stak hem toen weer helemaal in mijn anus. Mijn kringspier had steeds niet de tijd om weer helemaal samen te trekken en stond dus als een neukgaatje open voor de onbekende man die achter me zat. Ik bedacht opeens dat hij geen condoom gebruikte en voelde me echt een slet toen ik hem hoorde kreunen. Hij stak zijn pik, die nu nog harder leek, helemaal in mijn anus en schokte zijn lading diep in mijn darm. Ik voelde dat hij zijn pik uit me trok en voelde het sperma uit mijn kontgaatje lopen.

Ik werd op mijn rug gedraaid en Linda ging standje 69 op me liggen. Ze pijpte me niet, maar masseerde wel mijn kontgat dat net door de onbekende man keihard geneukt was. Ze drukte haar kont naar achteren zodat ik begreep dat ik haar moest likken. Ik proefde haar natte kutje en likte met lange halen, van haar klitje tot aan haar anus. Marleen duwde Linda op haar knieën zodat ik haar niet meer kon likken, maar wel een geweldig uitzicht had op haar strakke kont en natte kutje. Richard kwam op zijn knieën achter haar zitten en wreef met zijn rechterhand over haar natte poesje. Ik had uitzicht op zijn stijve pik en haar natte poesje en zag van dichtbij hoe hij steeds dichter bij haar poesje kwam en zijn eikel tegen haar kutje drukte. “Ik ga haar neuken en vol spuiten Thomas en ik wil geen druppel sperma zien” beviel Richard mij. “Jij gaat haar kutje helemaal schoonlikken”.

Linda wreef hard over haar klitje en kwam klaar op het moment dat Richard zijn lading diep in haar spoot. Hij hield zijn pik nog in haar zodat ik naar voren kon komen, ik drukte mijn lippen tegen haar poesje en tegen zijn pik op het moment dat Richard terugtrok. De eerste golf sperma liep uit haar grotje en nam ik in mijn mond. Ik had geen andere keuze dan het door te slikken. Ik hield mijn lippen om haar kut heen en stak mijn tong naar binnen om het sperma uit haar kutje te likken. Ze spande haar spieren en perste het sperma uit haar. Ik voelde hoe mijn kontje werd gemasseerd, maar had vooral aandacht voor het sperma die in mijn mond liep, ik wilde de opdracht van Richard opvolgen en iedere druppel oplikken. Richard stond erbij en moedigde me aan: “ga door, ga door, lik dat sperma maar op, slik het door, net zoals die meid van je, vies sletje dat je bent”.

Ik bedacht dat Evelien dezelfde sperma eerder op de avond ook geproefd had. Ik hoorde gekreun en zag dat Evelien en Marleen in standje 69 elkaar lagen te likken. Ik kroop ernaar toe en bood mijn pik aan, aan Marleen. Ze begon me te pijpen en duwde me in de richting van het kutje van mijn eigen vriendin die nog nat was van het sperma van daarvoor. Ik neukte haar kort en duwde toen Marleen op haar rug. Ik hield het niet veel langer meer en begon Marleen te neuken. Ik gleed diep in haar kaalgeschoren gladde poesje en kwam vrijwel meteen klaar. De eerste schok spoot ik alles in haar, daarna trok ik pik uit haar poesje en spoot alles over haar buik, borsten en poesje. Evelien begon haar te likken en ik zag het sperma langzaam in haar mond verdwijnen. Marleen kwam schokkend klaar en bleef uitgeteld en bezweet liggen.

Evelien plofte op haar rug en riep Linda bij zich. Linda stortte zich op haar poesje en begon te likken en vingeren. Ik zag dat ze niet langer kan wachten en ook Evelien kwam klaar met 5 mannen en 2 vrouwen om haar heen die naar haar keken. Wat een geweldige ervaring voor ons allebei. Langzaam stonden we op en gingen richting de bar. Na iets gedronken te hebben waren we klaar voor een tweede ronde. Lenie kwam binnen en liep direct op mij af: “Er zijn een aantal nieuwe gasten binnengekomen, volgens mij weet jij wel raad met de wensen van deze 6 mannen”.

Evelien keek me aan en bood haar hulp aan. Het zou nog een lange avond worden.

Wilde Zijde

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *