Zinderend lesuur.

()

In haar studententijd heeft ze nog naakt geposeerd voor een kunstschilder. Ze herinnert zich dat ze dit best een erotische ervaring heeft gevonden; zij spiernaakt, hij volledig aangekleed, zijn ogen waarmee hij centimeter voor centimeter bezit van haar neemt. Bij het lezen van de advertentie “Vakgroep seksuologie zoekt levend model voor les anatomie” in de zoekertjeskrant, flitsen er onwillekeurig een aantal beelden door haar hoofd waarbij ze onmiskenbaar wat vochtigheid tussen haar lipjes voelt ontstaan. Bovendien kan ze het geld goed gebruiken.

Tot in de puntjes verzorgd en voorbereid, meldt ze zich aan bij het onthaal. Een vriendelijke seksuoloog van ongeveer haar leeftijd begroet haar hartelijk. Ze wordt begeleid naar een gezellige, huiselijk ingerichte ruimte. Het gedimde licht en de warme glimlach van de vrouw, maken dat ze zich iets meer weet te ontspannen en het gegons in haar oren verstilt een beetje. De vrouw die zich voorstelt als Lucia, legt heel kort uit wat er te gebeuren staat en verzoekt haar zich te ontkleden. Nadat ze plaats heeft genomen in de onderzoeksstoel helpt Lucia haar benen in de beugels. Daarop betreden drie studenten schoorvoetend de ruimte. Ze staan een beetje bedremmeld rond haar heen en vermijden angstvallig haar naakte lichaam te bekijken. Lucia, die duidelijk ervaren is in het geven van deze les, kiest duidelijk voor de directe aanpak en steekt onmiddellijk van wal. Ze begint met een theoretische uitleg over erogene zones en de fysiologische reacties die plaatsvinden in het lichaam.

“Laat ons eens kijken wat er gebeurt bij volgende actie.” Ze omvat mijn linkerborst met haar linkerhand en masseert deze met zacht knedende bewegingen. Met de wijsvinger van haar rechterhand draait ze cirkels van de buitenkant van mijn tepelhof naar binnen toe. Mijn tepel reageert onmiddellijk door stijf te worden. “Doe maar eens Gregory.” spoort Lucia de student aan die zich het dichtst bij mijn andere borst bevindt. Met enige aarzeling, kopieert de jongeman de handeling van zijn docente. Lucia heeft het ook over de verbinding tussen de erogene zones, over het effect van deze aanraking in de genitale zone. “Erik, ga eens de vochtigheid na alsjeblieft? Raak daarbij zo min mogelijk de genitale omgeving aan zodat we zuiver de reactie van de aanraking van de borsten kunnen observeren.”

Erik brengt zijn middelvinger naar de ingang van mijn kut en bevoelt de ingang van mijn schede. “Gregory, wij voeren onze stimulans een beetje op.” Simultaan beginnen ze mijn borsten en tepels te kneden. Gregory neemt zijn taak ter harte. Hij laat mijn tepel tussen zijn vingers rollen en knijpt hierbij best hard. De reactie in mijn kruis blijft inderdaad niet uit. Hij zoekt daarbij mijn blik. Ik voel een blos naar mijn wangen stijgen. “Nathan, neem jij hier maar over. Je mag ook je mond gebruiken.” Nathan likt voorzichtig rond en over mijn tepel. Maar ook Gregory laat zich dit geen twee keer zeggen. Hij neemt mijn tepel in zijn mond en zuigt er gretig aan. Wanneer hij er zacht zijn tanden in zet, ontsnapt er een zacht gegrom uit mijn keel. “En Erik?” Erik knikte veelzeggend en steekt zijn vinger, glimmend van mijn geil, de lucht in. “Mooi”, zegt Lucia.

Vervolgens verplaatsen ze allemaal hun aandacht naar mijn kut. Ik voel mij ontzettend bloot en opengesperd. Lucia benoemt en raakt achtereenvolgens mijn buitenste en binnenste schaamlippen aan. Die zijn al behoorlijk gezwollen. Dit benoemt ze ook en ik voel mij daarbij een beetje opgelaten. Ze plooit mijn binnenste schaamlippen zorgvuldig open en strijkt met haar vinger langs mijn plasgaatje. “De clitoris is als een mini-penis. Nathan, hoe zou je hem kunnen doen zwellen?” Nathan plaatst zijn duim op mijn clitoris en begint rondjes te draaien en druk uit te oefenen. Niet slecht. “Neem een beetje vocht.” tipt Lucia hem. Hij doopt zijn duim in mijn kut en hervat zijn bewegingen. Bij het penetreren met zijn duim ontsnapt er mij een gesmoorde kreun. Dit ontgaat Lucia niet en ze glimlacht.

Ze begint zelf met haar vinger rond de ingang van mijn kut te cirkelen, terwijl Nathan zijn duim over mijn klit glibbert. Ik begin roder aan te lopen, zwaarder te ademen, mijn tenen krommen zich en ik knijp in de armleuningen. Lucia benoemt deze verschijnselen allemaal. Ze wijst de jongens er ook op dat mijn clitoris in volume is toegenomen. “Erik, ga jij maar eens op zoek naar de G-spot a.u.b.?” Erik heeft duidelijk zijn theoretische cursus grondig doorgenomen. Hij brengt zijn middelvinger in tot hij het sponsachtige stukje vagina voelt. Hij kromt zijn vinger en begint deze in en uit mijn vagina te bewegen terwijl hij druk blijft uitoefenen. “Weinig op aan te merken.” stelt Lucia. Dan richt ze zich tot mij en vraagt hoeveel vingers Erik mag inbrengen. “Misschien drie.” stamel ik.

Ik ben intussen zo nat dat Erik probleemloos zijn ring- en wijsvinger toevoegt. Ik houd het bijna niet meer onder deze simultane stimulans van G-spot en clitoris. Als ik nog een haartje van mijn orgasme verwijderd ben, maant Lucia de jongens aan te stoppen. “Zouden wij u tot een orgasme mogen brengen a.u.b.?” richt ze zich tot mij. “Zodat u het samentrekken van de bekkenbodemspieren kan demonstreren.” Ik kan alleen maar knikken. Mijn stem heeft het doet het niet meer. “Jongens we gaan dit nog een tweetal keer herhalen, zo brengen we mevrouw tot een krachtig orgasme en kunnen we het samentrekken van de bekkenbodem goed waarnemen. Gregory, ik zie net dat je goed bent met je mond. Lik de clitoris maar. En Nathan, neem jij nu de G-spot voor je rekening. Erik, jij weet dat de anus ook een erogene zone is, zou jij één vingerkootje willen inbrengen en zachtjes inmasseren a.u.b.?”

O! Jezus, mijn ogen rollen weg in hun kassen. Ze staan zich te verdringen rond mijn kut. Lucia neemt naast mij plaats en ontfermt zich over mijn borsten. Ze gebruikt hierbij nu ook haar mond en tong. Ze merkt haarfijn op dat mijn hoogtepunt nadert en beveelt haar pupillen opnieuw te stoppen. “We gunnen haar een drietal minuutjes rust en gaan dan over tot de laatste positie wisseling.” Die drie minuten lijken een eeuwigheid te duren. De jongens hervatten hun werkzaamheden als gemotiveerde studenten. “Nu gaan we door tot de climax”, hoor ik Lucia in de verte zeggen. Haar woorden klinken mij als muziek in de oren. Gregory heeft van Lucia een vibrerende dildo gekregen die hij keer op keer krachtig tot haast tegen mijn baarmoedermond stoot en dan langzaam weer terugtrekt.

Nathan masseert met zijn duim mijn anus. De tong van Erik glijdt eerder traag, maar met net genoeg druk over mijn clitoris. Hij neemt af en toe mijn schaamlippen mee. Door die korte onderbrekingen in stimulans, laat mijn orgasme toch nog even op zich wachten en bouwt de spanning in mijn lijf zich nog verder op. Dit laat zich voelen tot in de toppen van mijn tenen. Als ik uiteindelijk tot mijn hoogtepunt kom, hijg, kreun, piep, sidder en verkramp ik alles bij elkaar. “Nu gaan we aan de hand van een vibrator, die werkt met luchtstootjes, aantonen dat de vrouw Multi orgastisch is.” kondigt Lucia aan. Ik vraag schor of ik eerst een glaasje water mag.

Evelien

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *