TV kijken

()

Ze was al een jaar of 5 mijn collega, we hadden altijd wel een leuke band gehad en konden lekker samen kletsen. Sanne was de eeuwige vrijgezel zei iedereen, maar diep in haar broeide iets. Sanne is 34 jaar, even oud als ik, overigens gelukkig getrouwd en heeft een zoontje. We woonden vlak bij elkaar en ik kwam een keer bij haar op bezoek om de problemen met de computer te bekijken. De vader was ook bij haar thuis maar die zat rustig tv te kijken. We gingen samen naar haar slaapkamer waar haar computer stond, eenmaal opgestart waren de ‘vrouwen’ problemen met de computer zo opgelost en liet ik het haar nog even bekijken of alles werkte zoals het moest.

Ze zat een beetje vermoeid in elkaar gedrukt en ik begon haar schouders te masseren. Het ging een beetje stroef en zij dat ze d’r blouse uit moest doen om het wat gemakkelijker te maken, zonder probleem ging het shirt uit. Ik was haar schouders en d’r nek aan het masseren en nam daarbij gelijk haar hele rug mee, om de rug goed te kunnen masseren maakte ik ook haar bh los, ze genoot zichtbaar van mijn handen. Ik zat zelf boven op haar flinke kont maar voelde dat het me wel wat deed. Na haar rug goed onderhanden te hebben genomen vroeg ik haar om haar nek goed te kunnen masseren om zich om te draaien. Ik keek nu tegen haar redelijke borsten aan maar kon me nog beheersen en ging verder met masseren. Ze had haar ogen gesloten en lag waarschijnlijk te genieten. Ik pakte haar zonder dat ze haar ogen opendeed vol bij haar borsten en wilde deze ook gaan masseren maar ze vond dit niet zo heel goed plan en wilde van het bed af.

Ze stond op en haar borsten gingen heerlijk op en neer, ik kreeg hier een nog hardere stijve paal van en kon deze nu onmogelijk meer verbergen. “Zo dus je bent geil geworden en kunt niet meer van me afblijven, je bent getrouwd weet je nog!” Dat besefte ik op dat moment heel erg maar ze kwam ook gelijk naar me toe en zoende me vol op de mond, nu was het mijn beurt om volledig verrast te zijn en zoende haar terug. Ze duwde me achterover op haar bed en kwam bovenop me zitten. “Zo, zal ik jou dan ook maar even masseren.” ze wachtte mijn antwoord niet af en haalde mijn keiharde paal uit mijn broek en begon hem heerlijk te masseren. Ik had niet veel nodig en spoot haar vol over de borsten die heerlijk voor me bungelden. “Jij bent rap” zei ze. “Sorry,” zei ik “ik was ondertussen bloedgeil geworden.”

“Je bent niet enige die is klaargekomen” zei ze, “ik ben stiekem al klaargekomen toen je me aan het masseren was” bekende ze. “Geile donder,” ik pakte haar beet en zoende haar weer, een hele lange tongzoen volgde en mijn paal stond ondertussen weer in volle glorie. Langzaam deed ik haar broek uit en haar string volgde gelijk. Ondertussen waren we beiden naakt. Ze begon me nu heerlijk te pijpen waarbij ik haar kletsnatte kutje likte, een heerlijk standje. Ze stond bijna op het punt klaar te komen toen ze me licht smeekte of ik haar niet wilde neuken, ze wilde me graag hard en diep voelen.

Als je dat zo lief gevraagd wordt kan je dat uiteraard niet weigeren, ook al zou je willen, en ik draaide me om. Mijn lul gleed in één keer vol in haar kut en dat voelde heerlijk warm aan. We neukten langzaam, ze deed ook heerlijk mee en kneep bij elke stoot in mijn lul. Wat een heerlijk wijf. Ik voelde dat ze dicht bij haar orgasme was en haalde mijn lul uit haar kutje, “nog even niet schat, zo meteen mag je je helemaal laten gaan.” Ik draaide haar op haar buik en zette mijn super gladde lul tegen haar kontgaatje. “Dat heb ik nog nooit gedaan” bekende ze, “doe je voorzichtig…” Ik drukte mijn lul door nu ze ontspande, gleed met mijn eikel in haar kontgaatje en duwde hem daarna volledig door, zo glad was hij geworden van haar geil. Ze kon een gilletje niet onderdrukken maar dat ging heel snel weer over in een heerlijk gekreun. Na even haar kontje te hebben bereden stak ik twee vingers in haar druipnatte grotje erbij, dit was haar teveel en gillend kwam ze klaar. Doordat ze zo aanspande volgde ik hier gelijk na en ik spoot haar darmen vol met mijn hete zaad.

Toen we onze ogen open deden zagen we haar vader in de deur staan die op het geluid was afgekomen. “Pa…ga terug naar je tv en laat ons.” Zei ze. “Maar hij is getrouwd” zei die. “Ik weet het maar daar heb ik zonet weinig van gemerkt.” Haar vader ging weer naar beneden. Wij rolden van het bed af. Dat haar vader in de kamer stond voelde aan als een koude douche. Sanne trok me mee naar de douche, “kom” zei ze “je kunt zo ook niet thuis komen lijkt me.” Nee, daar had ze wel gelijk in. We pakten samen een douche en ook onder de douche kon ik niet van haar afblijven. Ik pakte achterlangs bij haar borsten die hier ondertussen op reageerden en heerlijke stijve tepels kregen, het was niet het enige wat stijf werd. Ik stond met mijn lul tegen haar kont aan en ze bukte wat, “kom maar binnen zei, het was net heerlijk.”

Maar ik draaide haar om en ramde mij in één keer in de nog steeds natte kut en tilde haar op tegen de muur. Met heerlijk zoenen, borsten strelen, kwamen we allebei tegelijk klaar waar ik het gevoel had dat het uit mijn tenen kwam. Sanne kon ook bijna niet meer staan zo zwaar waren haar benen. We hebben elkaar nog even lekker ingezeept en gewassen waarna we ons hebben afgedroogd en aangekleed.

Weer beneden gekomen zat haar vader tv kijken, hij zei niets maar zijn blik zei voldoende. Ik kuste Sanne gedag en zei, “als er weer iets mis is met je computer dan hoor ik het wel.” Sindsdien hebben we met regelmaat seks op kantoor in het magazijn, waar niemand ons kan zien… hopen we. En we zijn ondertussen buiten de werkuren ook partners geworden en hebben heerlijke seks.

Eva

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *