Bioscoop

()

Ik heb al heel lang de fantasie om een keer gebruikt te worden door meer verschillende mensen. Uiteraard met toestemming en binnen bepaalde regels, maar niets zelf inbrengen, alleen maar doen wat er van me gevraagd wordt. We hebben het hier al vaak over gehad en meestal mondt dat uit in een heerlijke vrijpartij.

Op een zaterdag tijdens de lunch vertel je mij ineens dat je vandaag een goed moment vindt om dit uit te laten komen. Ik voel meteen een bekende kriebel in mijn lijf en we spreken nog één keer door wat de afspraken zijn. Ook zal jij het woord doen en er de hele tijd bij blijven. We spreken een ‘safe word’ af en daarna ga ik me gauw aankleden. Een zwarte bh met een kort jurkje afgemaakt met hoge laarzen, een beetje koud, maar met mijn jas erover kan het best. We stappen in de auto en rijden naar een seksshop in de stad, hier zit een bioscoop aan vast en daar nemen we plaats.

Terwijl de film speelt kijk ik om me heen, het is niet heel druk, maar toch zitten er aardig wat mensen, sommige alleen, sommigen samen. Op verschillende plekken zie ik mensen van elkaar genieten terwijl op het grote scherm een lekkere porno aanstaat. Ik leun een beetje tegen je aan terwijl jij je arm losjes om mijn schouder legt. De film is erg opwindend en ik voel mijn kutje al vochtig worden. In de rij bij ons verderop zie ik een man alleen zitten, ik merk dat hij naar ons kijkt en kijkt snel weer naar het scherm. Jij hebt het ook gezien en wenkt de man, die direct komt.

Ik probeer te concentreren op de film terwijl ik hoor hoe mijn man vertelt wat wel en niet oké is. Hij gaat aan de andere kant van mij zitten waardoor de man nu naast mij zit. Mijn man fluistert in mijn oor: “doe je benen maar een beetje uit elkaar.” Terwijl ik dat doe, voel ik een hand op mijn borst. Hij begint te kneden en trekt ongeduldig mijn jurk omhoog. Zijn andere hand vindt mijn kutje en ruw laat hij zijn vingers erdoor glijden. Ik zucht en kreun zachtjes en voel mijn lijf reageren. De man pakt mijn hand en legt deze op zijn pik, een enorm formaat. De man is al keihard en ik hoor hem wat aan mijn man vragen. Die knikt en vraagt of ik de man wil gaan pijpen. Dit was binnen de afspraak dus nog steeds zonder een woord te zeggen, ga ik op de grond zitten en neem hem in mijn mond. Ik moet moeite doen om hem binnen te krijgen, maar vind al gauw een ritme. Ik zuig en lik hem zo diep mogelijk en voel de eerste zilte druppels op mijn tong. De man houdt mijn haren vast en neukt zachtjes mijn keel. Al gauw hoor ik hem harder kreunen en zijn grip wordt sterker, ik neem hem zo diep mogelijk en voel hem dan komen.

Ik slik alles door en lik hem schoon. Dan laat ik hem uit mijn mond glijden. De man bedankt en gaat weer terug naar zijn stoel. Ik ga weer zitten en kijk je aan, dit was precies wat ik wilde. Je knipoogt en met je hand op mijn been kijk ik weer vooruit naar het scherm. Ik schuif wat heen en weer in de hoop mijn kutje wat verlichting te geven, maar door dat je mijn been vasthoudt krijg ik weinig kans. Achter ons tikt er een man op je schouder. “Mag ik misschien ook even voelen?”, vraagt hij. Je kijkt even keurend en spreekt dan wederom af wat de regels zijn.

De knappe blonde man gaat naast mij zitten en je tikt dat ik mijn benen weer wat moet spreiden. Weer voel ik een hand tussen mijn benen en ongeduldig duw ik mijn natte kutje er tegenaan. De man laat twee vingers naar binnen glijden en ik ril van opwinding. “Hm… lekker nat ben je al, dan kun je vast wel wat hebben”, gromt de man in mijn oor. “Ga eens staan?” Ik doe wat mij gevraagd wordt en leun voorover buigend op de stoelen voor mij. Ik hoor de man een condoom om doen en spreid mijn benen nog iets meer. Zonder waarschuwing stoot hij in mijn natte kutje. Hard stoot hij door en ik probeer het zo goed mogelijk op te vangen. Al snel kreunt hij hard en komt klaar, hij trekt zich terug. “Dankjewel”, zegt hij met een klein tikje op mijn billen en gaat ook weer weg. Ik laat mij op de stoel vallen en leun tegen je aan, mijn kutje wil zo graag komen dat ik niet eens meer de moeite doe mijn jurk omlaag te trekken.

Je streelt mijn haren en vraagt of het is zoals ik het hoopte. Ik knik en voel je hand afzakken naar mijn borst. Je streelt mijn tepels en laat ze zacht tussen je vingers rollen. Mijn ogen scannen de zaal, ik zie een vrouw naar ons kijken, ik stoot je aan en terwijl zij naar ons toe loopt. “Hai”, zegt ze zachtjes en kust mij op mijn mond. “Ik heb naar jullie gekeken.” Ze zakt op haar knieën tussen mijn benen, vragend kijkt ze jou aan, mag ik? Beiden knikken we, ze duwt mijn benen uit elkaar en ik voel, haar lippen op mijn kutje. Jij blijft mijn borsten strelen en ik geef me over aan het heerlijke gevoel dat door mijn lijf stroomt. Zacht zuigt ze mijn clit tussen haar tanden terwijl haar vingers in en uit mij glijden. Ze heeft een prefect ritme te pakken en mijn natte kutje klemt om haar vingers. Ik voel mijn orgasme komen en druk haar hoofd tegen me aan. Het kan me niets schelen dat ik haar niet ken. “Ga alsjeblieft door”, kreun ik. Ze voegt nog een vinger toe en ik hoor de natte geluiden van haar hand die in en uit mij beweegt. Haar mond omvat mijn clit terwijl ze hard zuigt. Trillend en kreunend kom ik klaar, nog even likt ze door voordat ze mij loslaat. “Dankjewel”, fluistert ze terwijl ze haar lippen aflikt en weer wegloopt.

Ik blijf even zitten om bij te komen, ik kijk je aan en zie dat jij ook hebt genoten, ondanks dat je nog niet klaar gekomen bent. Dan pak je mijn jas en lopen we samen de zaal uit. Moe maar zo voldaan kruip ik in de auto en nog voor we wegrijden vallen mijn ogen dicht.

Isabel

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *