Zomernacht

()

Het gebeurde toen ik net achttien was. Zoals elke week zat ik in de kroeg met vrienden. Deze keer was er een vriend van een vriend komen opdagen. Hij woonde in Brussel en kwam afgezakt naar ons dorp waar er buiten een kerktoren en de cafés weinig te beleven viel. We maakten zelf de sfeer… Ik vond hem wel knap …en flirtte met hem. Stilaan ging iedereen naar huis en toen de kroegbaas ons vroeg om ook te vertrekken, merkte ik dat we alleen waren achtergebleven We stapten naar de bushalte en natuurlijk (wist ik wel op voorhand), reed de eerste bus pas terug naar Brussel over een tweetal uurtjes. De weg was verlaten en ik besloot om met hem te wachten in het bushokje.

“Ondanks de warme zomernacht, best koud, hier in dit hokje.” zei ik. En ik kroop wat dichter tegen hem aan. Stom excuus, ik weet het, maar op die leeftijd draait men wel nog eens rond de pot. We begonnen te kussen en al snel voelde ik zijn handen naar mijn borsten grijpen. Mijn borsten, in die tijd, nog vol en stevig en zoals nu, nog altijd extreem gevoelig. Ik voelde mijn tepels hard worden. Hij blijkbaar ook want hij gleed onder mijn trui en kneep zachtjes in mijn tepels. Ik kreunde en kuste zijn nek. Mijn handen gleden naar zijn kruis en hij opende zijn broek. De paal die ik voelde was imposant. Vlezig en hard, hij klopte verlangend. Ik nam hem in mijn hand en masseerde hem steeds harder en dikker. Stilaan verhoogde ik mijn greep en het tempo. Ik hoorde hem steeds harder hijgen.

Hij duwde me van zich af en keek me aan met wazige ogen. Hij was extreem geil en ik ook. We ontdeden ons in zeven haasten van onze kleren. Daar stond ik, naakt in het bushokje, voor hem. “Jij geile boerenmeid”, mompelde hij toen hij het vocht langs mijn benen zag lopen. Ik knielde voor hem en pijpte hem diep in mijn keel. Och God, wat was dit lekker! Het duurde dan ook niet lang voor ik zijn sperma met grote kracht in mijn mond voelde spuiten.

Ik had geluk. Hij was blijkbaar zo eentje die nog kon verder doen. “Jouw beurt” zei hij en hij trok me omhoog, legde me op het bankje en hij verdween met zijn gezicht tussen mijn benen. Eerst likte hij zachtjes mijn klitje, die hij trouwens moeiteloos vond, zo gezwollen stond ze. Nadien stak hij zijn tong afwisselend in mijn kutje, dan weer naar mijn klit. Hij likte er op los. Ik kwam klaar, luid, kreunend en schokkend.

Maar ik wilde nog. Ik stond recht en stak uitdagend, mijn kont naar hem uit. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en snel stak hij zijn vingers in mijn druipende natte kut. Na wat vingerwerk en gedraai, nam hij zijn imposante knuppel en duwde hem zonder boe of ba bij me naar binnen. Ik werd tegen de ruit van het bushokje gedrukt. Mijn tepels werden niet gespaard. Die ruit was bar koud ondanks de warme nacht. “Zo, je wilt nog, sletje?” zei hij. Hij trok aan mijn haar en ramde me met harde stoten. “Je krijgt er niet genoeg van, hè. Wel, hier!” Terwijl hij in mijn nek beet, kwam hij klaar.

Pas nadien merkten we dat er een auto was gestopt net voor het bushokje. Fuck! Een politiewagen! Nu zitten we in de problemen.

Daar stonden we dan, helemaal naakt, nog bekomend van de lekkere neukbeurt, maar ondertussen met verschrikte ogen te staren in de koplampen van de politiewagen. Een imposante man in uniform stapte uit. “Zozo, jongelui dat is openbare zedenschennis… zijn we niet mals mee”, sprak hij. “Hop, instappen.” Hij duwde de jongen waarmee ik net gevreeën had, hardhandig in de wagen en smeet zijn kleren achterna. Toen ik aanstalten wou maken om ook in te stappen, hield de agent me met een brede grijns tegen. “Jij, niet zo snel, slet, ik weet best dat jij die arme jongen hebt verleid. Jij komt er niet zo gemakkelijk vanaf.” Hij ging op het bankje in de bushalte zitten en trok me bruut over zijn schoot. Ik was helemaal verbluft… wat gebeurt hier, zo surrealistisch…

Maar al snel voelde ik dat het echt wel de realiteit was. Hij sloeg met zijn vlakke hand hard op mijn billen. Ik liet een gil. Hij gaf me nog een mep en nog een… mijn kontje brandde en het deed pijn maar ergens deed het ook wel deugd en geilde het me op. De meppen bleven door gaan. Hoe meer gilletjes ik gaf, hoe zwaarder zijn ademhaling klonk. Hij genoot want onder me voelde ik zijn pik hard worden. Hij duwde me van zich af en keek mij recht in de ogen terwijl hij zijn broek opende. “Zo, sletje, nu mag je me eens tonen wat je waard bent dat die arme jongen niet voor niets in mijn wagen zit.”

Ik zat geknield tussen zijn benen. Hij greep me bij mijn haar en duwde mijn hoofd naar zijn glimmende pik, een serieus formaat die kloppend op mijn mondje wachtte. Ik pijpte hem gewillig en hoorde hem kreunen. Steeds dieper liet ik zijn pik in mijn keel glijden. Mijn manier om toch wat het gevoel te krijgen dat ik ook iets te zeggen had. Hij nam me weer vast bij mijn haar en stootte hard in mijn mond. Hij neukte mijn mond! Ik moest mijn best doen om niet te kokhalzen. Net toen ik dacht dat hij ging spuiten, stopte hij met een diepe grom. Hij greep tussen mijn benen en voelde het geil druipen. “Ach, zo, je vindt het nog leuk ook,” spotte hij. Hij trok me recht en duwde me tegen het glas van het bushokje.

Opeens voelde ik iets dik en koud tussen mijn benen. Hij duwde zijn matrak bij me naar binnen. O dat voelde lekker. Hij duwde en draaide met zijn stok terwijl ik in alle richtingen kronkelde. Ik mocht niet tonen dat ik genoot, maar ik kon me niet houden en kwam luid klaar. Dat maakte hem alleen maar geiler en stouter. “Goed, jij je pleziertje, nu ik.” En zonder waarschuwing kreeg ik een klodder spuug op mijn sterretjes gewreven en stootte hij zijn pik in mijn sterretje. Auw dat deed pijn. Het brandde en ik wilde me los worstelen, maar hij hield me stevig in een houdgreep. Hij beukte hard in mijn kont en wonderbaar, ik voelde het genot stilaan de bovenhand nemen. O, ja dat voelt goed. Terwijl hij me in mijn kont neukte, duwde hij zijn matrak in mijn kutje. Ik wist niet meer waar ik het had. Ik kwam weer klaar en niet lang daarna volgde hij ook. Met een paar harde stoten liet hij zijn zaad stromen in mijn kontje. Ik voelde het in me en uit me stromen.

Toen was het stil. Ik merkte dat de politiewagen met de deur open stond. Had de politieman expres de deur niet vergrendeld zodat de jongen kon gaan lopen? In ieder geval was hij niet meer te bespeuren. Stilaan begon het klaar te worden. We keken elkaar aan. Ik nog steeds naakt en hijgend van het avontuur. De politieman, ritste zijn broek terug toe. Hij stapte naar zijn wagen en gebaarde me in te stappen. “Waar woon je? Ik zet je af. Maar dit krijgt een staartje. Kom je identiteitskaart morgen, maar afhalen bij mij thuis. Dit was allemaal niet legaal…

En toch knikte ik gedwee.

Comtesse

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *