Strippoker

()

Er is een plan ontstaan. Met een aantal collega’s een pokeravond. Bij jou thuis. Al twee jaar beheers je met enige regelmaat mijn gedachten. Je bent slim, mannelijk, een tikkeltje onbereikbaar door ons leeftijdsverschil en in mijn ogen woest aantrekkelijk. Echt vaak komen we elkaar niet tegen omdat we werken op verschillende afdelingen. En als we elkaar dan wel eens spreken voel ik me verlegen waardoor daar weinig van terechtkomt. Je moest eens weten welke dingen ik allemaal over je fantaseer.

Vandaag, een week voor de geplande pokeravond, is één van die schaarse momenten waarop we elkaar treffen. Omdat ik niet weet waar ik naartoe moet, vraag ik nog even om je adres en we praten wat verder over hoe de avond eruit gaat zien. Het onderwerp inzet komt aan bod en jij geeft aan dat we niet voor geld spelen omdat een andere collega zich daar niet prettig bij voelt. Voor ik het weet geef ik daarop als antwoord; “helemaal prima, we kunnen er ook gewoon strippoker van maken.” Me meteen bewust van wat ik heb uitgekraamd mompel ik daar snel achteraan: “maar dat is natuurlijk niet zo gepast met collega’s”.

Verbaasd kijk je me lachend en vragend aan. Ik glimlach verlegen terug, maar besluit de gok te wagen en zeg ook nog; “zoiets is natuurlijk gezelliger om met z’n tweeën te doen”. Voor het eerst lijk ik iets in je ogen te zien, een fonkeling van verlangen en lust. Je vraagt of ik bluf, maar ik antwoord dat ik all-in ben voor een potje strippoker met jou. Deze flauwe woordspeling blijkt te werken en voor ik het weet hebben we dezelfde avond nog afgesproken bij jou thuis. Wat best praktisch is, aangezien je me net je adres hebt gegeven.

Zenuwachtig sta ik die avond voor je deur. Over elk laagje kleding is nagedacht. Als basis draag ik een mooi lingerie setje en nylon kousen. Daaroverheen een rokje, hemdje en leren jasje. Een keer diep ademhalen en een hartelijke begroeting van jou nemen de zenuwen al iets weg. Jij ziet er leuk uit en ik bedenk dat ik nu eindelijk ga zien wat er onder die kleren verstopt zit. Je wilt mijn leren jasje aannemen bij binnenkomst, maar ik grijns dat je daar eerst voor moet winnen. Je stemt lachend in en samen lopen we naar de woonkamer waar je alles al klaar hebt gezet voor het pokeren.

We nemen tegenover elkaar plaats aan tafel en al snel zijn de eerste rondes gespeeld. Met als resultaat het verdwijnen van onze schoenen, jouw linker sok en mijn jasje. Nog vrij onschuldig allemaal, maar ik voel de opwinding in mijn lichaam opbouwen. En die opwinding stijgt des te meer als we besluiten dat vanaf nu degene die wint, mag bepalen welk kledingstuk de ander uit moet trekken. Degene die wint blijk jij te zijn en je kiest voor mijn hemdje. Langzaam trek ik het over mijn hoofd. Ik vind het leuk om te zien dat je je ogen bijna niet af kunt houden van mijn in kant gehulde borsten. Met een diepe blik van ingehouden begeerte kijk je me aan vanaf de andere kant van de tafel en onrustig schuif je wat heen en weer op je stoel.

De volgende ronde win ik en besluit ik meteen de regels weer te veranderen. Ik wil namelijk niet alleen kiezen wat je verliest, maar het ook zelf bij je uittrekken. Ik loop naar je toe en ga met mijn gezicht naar jouw gezicht bij je op schoot zitten. Ik kijk je even in je ogen en trek vervolgens met wat moeite je shirt over je hoofd. Je haar raakt er een beetje van in de war en in een opwelling woel ik er met mijn vingers doorheen. Meteen daarna raken onze lippen elkaar en zoenen we, eerst voorzichtig maar daarna wilder en intens. Je begint mijn rokje omhoog te stropen en hoewel ik niets liever wil dan je in me voelen stop ik je en fluister ik plagend tegen je lippen; “dat moet je eerst verdienen”. Je gromt zachtjes en gekweld maar laat me gaan en ik neem mijn plek weer in tegenover je aan tafel.

Als jij de volgende rond wint verwacht ik dat je weer voor mijn rokje gaat, maar in plaats daarvan reik je naar mijn bh. Ik draai me met mijn rug naar je toe en duw uit opwinding mijn billen zachtjes tegen je kruis terwijl ik je ook de ruimte geef om mijn bh-sluiting los te maken. Dit heb je snel voor elkaar en langzaam glijdt het kledingstuk van mijn lichaam. Mijn schouders begin je zachtjes te masseren, terwijl je nog achter me staat. Ik leg mijn handen op die van jou en begeleid ze naar mijn borsten. Ook die worden gekneed. Ik leun tegen je aan en voel je warme, van opwinding wat onregelmatige, adem in mijn nek. Wat is dit hemels. Nu is het jouw beurt om me te plagen, want als ik zachtjes begin te kreunen van genot stop je, geef je me een kus in mijn nek en neem je je plek weer in aan de tafel.

Nog een ronde wordt gespeeld. We wisselen elkaar af, want deze keer win ik weer. Ik loop naar je toe en maan je op te staan. Gewillig volg je mijn aanwijzing. Ik kom dicht tegen je aan staan waarbij mijn tepels tegen je warme bovenlichaam drukken. Vervolgens knoop ik behendig je riem en broek los. Nu ben ik degene die mezelf niet meer kan beheersen en ik begin over je boxer te wrijven. Daar is het effect wat ons spel op je heeft gehad duidelijk voelbaar. “Mag ik valsspelen?” fluister ik in je oor. “Vooruit dan”, zeg je half hijgend en meer heb ik niet nodig. Ik laat me op mijn knieën zakken, trek je boxer mee naar beneden en begin je af te trekken. Wat heb ik naar dit moment uitgekeken. Ik kijk je aan vanaf de grond en lik zachtjes over je eikel. Je ademt zwaar als ik je pik in mijn mond neem. Ik verken en verwen elk hoekje, ik zuig op je ballen terwijl ik je met mijn hand aftrek en neem daarna je hele lengte zo diep mogelijk in mijn mond.

Ik trek ondertussen mijn slipje onder mijn rokje uit. Jij ziet dit, helpt me overeind, legt me zachtjes op tafel en geeft me precies waar ik zo naar heb verlangd; een lekker stevige vrijpartij. De opgebouwde spanning en ingehouden lusten zorgen voor een wilde cadans. De tafel kreunt en steunt bijna net zo hard als wij dat doen. Als we uiteindelijk behoorlijk voldaan in elkaars armen op het tapijt in je woonkamer liggen concludeer je; “dit was het spannendste spelletje dat ik ooit heb gespeeld”. Ik kan niet anders dan het grondig met je eens zijn.

Kim

Graag jouw waardering en/of reactie onder dit verhaal, dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *