Zalig, zondig zonnen

()

Enkele weken geleden zijn er nieuwe buren komen wonen. Een koppel en een inwonende dochter Chris van eenentwintig. Toen we een kaartje in de bus vonden met een uitnodiging voor een housewarming zijn we daar dan ook dadelijk op ingegaan. Het zijn aardige mensen en de dochter mag er best zijn. Natuurlijk is ze wel drie jaar ouder dan ikzelf, maar toch.

Op woensdag had ik het rijk voor mij alleen. Het zonnetje was goed van de partij en ik besloot wat te zonnen. Ik had net een verkwikkend bad genomen en mezelf mooi glad geschoren. Nu besloot ik me in mijn blootje te nestelen in de tuin. Dat geeft geen problemen want onze tuin is aan twee kanten begrensd met houten schuttingen en de achterkant met dennen. Ik liep in me blootje naar het tuinhuis waar ik zocht naar het beste ligbed. Terwijl ik met de zetel naar achter wandelde hoorde ik plots.

“Hallo, ga je ook genieten van het zonnetje.” Ik had niet verwacht dat iemand me zou horen, laat staan me zou zien. Blijkbaar was Chris ook in de tuin. Ik kon haar echter niet zien en was nog even in de overtuiging dat ze ook enkel afging op haar gehoor. Ik aarzelde maar zei toen ook.

“Oh, heu… ja, ik wou wat zonnen, lijkt me lekker met dat weertje.” Dichterbij gekomen begreep ik dat ze me wel degelijk gezien had. Ook ik kon haar nu zien. Ze was topless en had zeer mooie stevige tietjes, die egaal bruin waren. Wat ik vreemd vond was dat ze beneden geen broekje had maar een draagdoek voor op het strand. Het gênante om naakt gezien te worden had ik jaren geleden al afgezworen. Van thuis uit gingen we vaak naar een naaktstrand en ook thuis liepen we naakt zo vaak het weer het maar toeliet. Ze praatte honderduit over van alles en nog wat. Ik had er zowaar dorst van gekregen. Toen ik vroeg of ze ook wat wou, vroeg ze of het stoorde dat ze even tussen de haag doorkroop. Toen ik zei dat me dat niet stoorde duurde het niet lang of ze was daar. Terwijl ik binnen een biertje haalde, vond ze de weg naar het tuinhuis en vond er ook een ligstoel die ze naast de mijne parkeerde. Zo lagen we daar, genietend van de zon. Plots voelde ik haar hand zachtjes over mijn been wrijven. Ze ging echter hoger en raakte mijn piemel. Ze merkte dat ik het leuk vond aan het stijf worden van mijn genotspaaltje. Ik genoot en dacht eraan haar poesje te strelen en haar lekkere sapjes te voelen. Ik ging zachtjes met mijn hand onder haar rokje. Ik streelde haar been en zocht zachtjes mijn weg naar het midden. Plots wist ik totaal niet waar ik het had. Ik voelde, neen dat kan toch niet! Ik voelde een piemel. Maar, heu…

“Ja,” zei ze, “dat had je niet verwacht hé. Dat is trouwens ook de reden waarom we verhuisd zijn. De mensen in de buurt konden maar niet aanvaarden dat ik geen jongen meer ben. Helemaal ben ik nog niet veranderd, maar mijn borstjes mogen er toch zijn hé.” Ik was perplex en had meteen mijn hand weggetrokken. Zij stopte echter niet en gaf mijn piemel een heerlijke massage. Ze bukte zich en nam hem in haar mond. Ik spreek nog steeds in die termen omdat ik het moeilijk heb om ‘hij en hem’ te zeggen. Ik was geen homoseksueel en toch genoot ik hiervan. Zou het kwaad kunnen als ik ook een beetje met haar piemel speelde. Neen toch. Op mijn vraag kleedde ze zich uit. Vreemd zicht die borsten en daaronder een fikse piemel, die zowaar een maatje groter was dan die van mij. Dit zou de eerste maal zijn dat ik aan een piemel zoog. De eerste vreemde smaak was vlug voorbij in de geile gedachten die elkaar opvolgden.

Ik genoot van deze 69, misschien meer dan ooit voorheen. Ze pakte de tube zonnecrème en smeerde die over me kontje. Af en toe liet ze een vinger tussen mijn bilspleetje gaan en zacht mijn anus strelen. Het genot werd groter toen ze me zacht vingerde. Dit had ze blijkbaar eerder gedaan. Ik genoot van die vinger zo diep in me terwijl ik heerlijk gepijpt werd. Ik voelde mijn piemel harder worden. Ik zou dadelijk gaan komen. Het was heerlijk geweest. Ik zou wegtrekken net voor ik kwam, dat moest ik altijd doen van Tinne. Toen Chris merkte dat ik wou wegtrekken zoog ze nog harder en liet me niet los. Toen ik klaarkwam probeerde ze alles door te slikken. Totaal voldaan liet ik me achterover vallen op de ligstoel. Ze hief mijn benen omhoog en likte mijn kontgaatje. Ze zei dat ik niet moest schrikken over wat ging volgen. Ik moest me maar ontspannen. Nou, dat was niet moeilijk.

In mijn schuine ooghoek zag ik haar stijve paal. Ze bracht hem naar mijn holletje en begon zachtjes te stoten. Ik verkrampte wat, ze hield even stil en duwde weer wat. Al gauw voelde ik dat fijne gevoel van daarnet weer. Ze had zowaar haar piemel helemaal in mijn gaatje gestopt. Ze begon me langzaam te neuken. Ik voelde de kloppende paal in mijn holletje. Ze kreunde van genot. Het duurde niet lang of ze spoot haar volle lading diep in me. Omdat ze zag dat ik intussen ook weer behoorlijk stijf geworden was bood ze aan om ook haar te neuken. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik neukte haar kontje, wat ik bij Tinne nooit mocht. Ze genoot er zichtbaar van en vroeg me steeds dieper en dieper te gaan. Ik kon het niet meer houden en ik spoot voor de tweede keer die namiddag, deze keer in haar kontgaatje. Daar lagen we dan, onze beide holletjes vol lauw zaad. Ik vroeg haar of ze papier wou om ons terug proper te vegen. Ze wees echter op de tuinslang.

“Ik ken iets veel fijner om ons te verfrissen” zei ze. “Ik zal het je even voordoen.” Ze pakte de slang en stopte die voorzichtig in haar holletje. Ze draaide de kraan open en al dat water verdween diep in haar. Na de kraan dichtgedraaid te hebben, trok ze de slang terug. Ik keek, maar er volgde geen water. Ze zette zich gehurkt op het gras alsof ze moest poepen. Ze duwde en ik zag een ferme straal water uit haar holletje spritsen. Ik heb nadien verschillende keren haar voorbeeld gevolgd. Hoewel er af en toe ook wat poep meekwam waren we na een viertal sproeibeurten toch weer helemaal net en klaar om te doen waarvoor we in de tuin lagen; zalig te zonnen.

Evelien

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *