Leen, Leo en Cleö

()

We wonen sinds enkele jaren in Brugge.  De eerste keer dat we kennismaakten met onze buurvrouw voelde ik mijn lichaam al meteen reageren. Ze zag er mooi verzorgd uit, was hartelijk, en bovenal had ze een prachtig en sportief gebouwd lichaam. Vanaf dat eerste moment is het blijven kriebelen, ik moest en zou ze ooit eens neuken…

Om mijn verlangen kracht bij te zetten stuurde ik haar na enige tijd een vriendschapsverzoek via Facebook. En reageerde ik op één van haar geplaatste foto’s met de mededeling dat mijn testosteronbalans tilt slaat bij het zien van zo’n prachtige en sexy vrouw. En of we eens konden afspreken. Ze liet weten zeer gecharmeerd te zijn door mijn bericht, maar met getrouwde mannen wou ze niet verder in zee gaan. Wat niet leuk was om te horen, maar ik legde me er bij neer. Voorlopig toch.

Mijn vrouw en ik zijn ondertussen meer dan vijf jaar getrouwd en we streven naar een open relatie. Niet dat het evident is om altijd onmiddellijk open kaart te spelen, maar laten we het een ‘work in progress’ noemen. Zo vertelde Leen mij dat ze graag nog eens Lee ’s bezwete lichaam tegen haar billen aan wou voelen rammen. Lee is een ex-partner van haar, een donkerhuidige en gespierde Afrikaan. En hoewel Leen in de verste verte geen behoefte meer heeft aan een relatie met hem, blijkbaar waren zijn bed-prestaties van die aard dat ze er nog steeds niet genoeg had van gekregen. Ze had me zijn foto getoond, en ook enkele doorgestuurde filmpjes waarin hij zich aan het aftrekken was. Tot mijn eigen niet geringe verbazing constateerde ik dat mijn eigen lul bij het zien van deze zwarte adonis niet mis te verstane proporties aannam. De dagen en weken nadien dwaalden mijn gedachten regelmatig af naar Lee, en werd het onweerstaanbare verlangen om met hem te neuken steeds groter. En daarom besloot ik Lee zelf te contacteren. Zonder medeweten van Leen zocht ik in haar gsm stiekem Lee ’s contactgegevens. Zo kon ik hem via Facebook een vriendschapsverzoek sturen, wat hij tot mijn verbazing al snel accepteerde.

‘Waar ben ik toch aan begonnen’, dacht ik bij mezelf. Maar het verlangen om zijn negerlul in mijn anus te voelen glijden was sterker dan de schroom of de schrik dat hij neen zou zeggen. Of sterker nog, dat hij alles aan mijn vrouw zou vertellen zonder dat ik haar op de hoogte had gebracht! Dagenlang zat ik in een tweestrijd verwikkeld. Ik had al een bericht geschreven, maar had nog niet op de verzendknop gedrukt. Tussendoor zat ik naar zijn foto’s op Facebook te kijken, en beeldde me dan in hoe zijn lichaam er zou uitzien onder zijn kleren. Hoe gespierd zijn lichaam en zijn kont waren. En hoe groot zijn ballen en zijn lul waren, uren had ik er al over gefantaseerd. ‘Dag Lee, ik weet dat je Leen wil neuken, ik vroeg me af of je er voor open staat dat ook bij mij te doen. Ik ben haar man, en wil al zo lang eens een echte lul in mijn kont. Groeten, Koen’. Het bericht bleef maar voor mijn ogen knipperen, misschien toch maar opnieuw wissen?

Toen ik me op een dag weer aan het verlekkeren was op zijn foto’s kwam Leen plots de slaapkamer binnen. Snel en schijnbaar ongemerkt klapte ik het hoesje dicht. Gelukkig had ze niets in de gaten. We keken nog wat Netflix, terwijl ze met mijn lul en ballen aan het spelen was. Heerlijk is dat, telkens opnieuw is dit één van de meest hemelse ervaringen die ik me maar kan inbeelden. Alleen was ik die avond niet gefocust op de TV, in gedachten dwaalde ik af naar Lee, en zijn lul.

Bij het opstaan ‘s ochtends zag ik een bericht via Facebook. Ik opende het en las – Ja hoor, dat wil ik wel. Laat maar weten waar en wanneer. Ik denk dat mijn lul wel in jouw kontgat past. Lee’. – Ik werd lijkbleek en hapte naar adem. ‘Shit’, dacht ik, ‘ik heb het bericht per ongeluk verstuurd!’. De ganse ochtend voelde ik spanning en ongemak, maar ik merkte dat mijn lul er anders over dacht. Hij bleef urenlang hard rechtop staan, en als ik ook maar even durfde fantaseren over hem nam de spanning in mijn ballen voelbaar toe. Ik antwoordde niet onmiddellijk op zijn bericht, maar ook in de dagen erna bleef het door mijn kop spoken. Ik had de kans om Lee ’s lul in mij te voelen, en te voelen hoe het is geneukt te worden door een Afrikaan.

Na enige tijd deed ik mijn stoute schoenen aan, en ging op zijn aanbod in. We spraken af onder zijn voorwaarde, en dat was dat hij na mij ook Leen nog een keer mocht neuken. Ik antwoordde dat dit oké was voor haar, alleen, ik durfde het haar niet te vertellen. Ondanks onze open relatie was seks met een man, nota bene haar ex, toch een horde die moeilijk te nemen vielen.

Het was op een maandag dat hij aanbelde, stipt om 16u. Met bonzend hart deed ik open. Daar stond hij voor de deur. Zijn donkere ogen keken me doordringend aan, en ik verstijfde helemaal. Het voelde alsof ik op het punt stond een grens over te gaan, en dat er geen weg meer terug was. Omdat ik niet onmiddellijk reageerde stapte hij zelf binnen en hij stak zijn hand uit. Ik beantwoordde door ook mijn hand uit te reiken, en hij gaf mij een stevige handdruk. Ik voelde rillingen over mijn rug lopen.

“Neuken is oké, mannen zoenen doe ik niet”, sprak hij vol zelfvertrouwen. Hij vroeg me waar Leen was, en ik vertelde dat ze een uur later zou thuiskomen, na het werk. We wisselden een paar woorden uit, en ik schonk hem een biertje in. Hij dronk enkele slokken, en trok toen zijn boven kledij uit. Een prachtig strak en gespierd negerlijf kwam tevoorschijn. “Waar wil je het doen”, vroeg hij, en ik antwoordde dat de slaapkamer geen optie was omdat Leen en ik van in het begin hadden afgesproken om in ons eigen bed geen seks te hebben met anderen.

“Nou, hier dan maar hé” grijnsde hij, en hij trok zijn broek naar beneden. Hij had warempel geen onderbroek aan, en een grote bengelende negerlul werd zichtbaar. Hij was zwart van kleur, met aan de oppervlakte van de huid enkele dikke aders. De eikel was bloot omdat hij besneden was. Ook de eikel had een zwarte tint, met een wat rozige schijn. Ik aarzelde omdat we open en bloot in de woonkamer stonden, en we vanop de straatkant zeker zichtbaar waren voor alerte voorbijgangers. Toch trok ik met al mijn verzamelde moed mijn boven kledij uit, en stapte ook uit mijn broek en onderbroek. Ik zette mijn verstand niet op nul, maar ver daaronder, want dit lag mijlenver uit mijn comfortzone.

Lee stapte op me toe, en gebood me met mijn buik op de tafel te gaan liggen. Gelukkig maar, hij had hier duidelijk al ervaring mee. Hij nam wat olijfolie uit de keuken, liet die op zijn wijs- en middelvinger druppelen, en begon mijn anus te masseren. Opnieuw gingen rillingen over mijn rug, maar deze keer was het van genot. Wat was dat heerlijk ! Ik kon een kreet nauwelijks onderdrukken. De spieren van mijn kont ontspanden zich geleidelijk aan wat meer, en ik voelde me geil worden. De handen van Lee waren magisch, en masseerden de rondingen van mijn anus, en af en toe gleed er een vinger in. Hij ging vervolgens door zijn knieën, en zakte tot onder mijn kont. Daar lag ik dan, met mijn gezicht richting televisie, en mijn kont onbedekt naar de andere kant. Hij stak nu een tweede vinger bij zijn eerste vinger, en bewoog beide behoedzaam in en uit. Het deed wat pijn, maar het verlangen naar zijn pik werd desondanks groter waardoor ik me opnieuw wat meer ontspande. Hij bleef maar doorgaan, en het voelde steeds gelukzaliger zijn vingers rond en in mijn kont te voelen glijden.

Mijn lul was ondertussen helemaal stijf geworden, maar werd platgedrukt door de druk van mijn bovenlichaam op tafel. Toen Lee opnieuw was rechtgestaan keek ik achter mij, en zag hoe hij zichzelf met zijn andere hand aftrok waardoor ook zijn lul gigantische proporties had aannam. Het zicht op zijn gigantisch grote negerstaaf maakte me super opgewonden, en ik wou nog maar één ding: genomen worden door Lee! Het kon me niets meer schelen of er iemand op straat ons kon zien, alle remmingen waren de kop ingedrukt door mijn geilheid. Lee kwam achter me staan, duwde zijn blote eikel tegen mijn kontgat, en duwde toen door.

Ik voelde hoe zijn eikel naar binnen gleed, en de pijn van het openrekken van mijn anus. Hij hield even halt, en liet me even op adem komen. Na enkele seconden verdween de pijn zachtjes, en maakte plaats voor het genotvolle gevoel van zijn eikel die mijn kontgat vulde. Ik kwam bijna klaar, wat een zalig gevoel was dit! Maar dit was nog maar het begin, want toen hij voelde dat ik opnieuw ontspannen was duwde hij zijn lul dieper naar binnen. Het voelde alsof ik openscheurde, maar mijn verlangen naar hem diep in mij was zo groot dat ik de pijn steeds minder voelde. Hij trok zich wat terug, en duwde opnieuw naar binnen, deze keer iets dieper. Bij elke stoot van zijn lul in mijn kont voelde ik hem wat dieper schuiven.

Hij dreef het tempo langzaam op, en hij neukte mijn kont steeds dieper, harder, en sneller. Ik gleed met mijn bovenlichaam over de tafel bij elke stoot van zijn gespierde heupen. Ik dacht en zag niets meer, ik hoorde niets meer en ik voelde alleen de extase die mijn lichaam overwelfde. Het genot van Lee ’s lul die mij aan het neuken was. Na enkele tientallen seconden kwam ik klaar, en spoot mijn ballen leeg op tafel. Lee hoorde en voelde me schokken op tafel, en ging langzamer bewegen. Toen de laatste schokgolf door mijn lichaam gegaan was zakte ik weer in de realiteit. Lee stopte zijn neukbewegingen, en liet zijn glimmende zwarte lul uit mijn kont glijden.

“Zo, dat zag er lekker uit Koen”, en hij knipoogde naar mij. “wellicht vind je het niet erg als ik mijn sperma opspaar om je vrouwtje eens goed onder handen te nemen”, zo sprak hij. Het maakte niet uit wat ik zei, hij had duidelijk beslist om zijn lading sperma voor Leen voor te behouden. 

Toen keek ik naar de klok, en zag dat het al richting zeventien uur ging. Zo vlug ik kon sprong ik terug in mijn kleren, en stapte richting voordeur. Leen kon elk moment thuiskomen, terwijl ze van niets op de hoogte was laat staan wat ik aan Lee had beloofd. “Ze komt zo dadelijk thuis Lee”, en voor hij kon antwoorden had ik de deur al dichtgetrokken. Ik liep in de richting van het huis van Chloë, en verstopte me wat tussen de klimop naast de oprit. Vanaf die plaats had ik een goed zicht op de woonkamer, waar Lee zijn kleren terug had aangetrokken en languit in de zetel had plaatsgenomen, benen op de salontafel. Het schouwspel tussen Leen en Lee wou ik voor geen geld missen. Met een opgewonden maar bang hartje wachtte ik haar thuiskomst af. Mijn aandacht werd afgeleid door mijn gsm die piepte. Ik deed mijn gsm open en las op Messenger ‘Zo buurman, nooit gedacht dat ik zo’n heerlijk geil schouwspel zou te zien krijgen’, met nog een knipogende smiley erbovenop. ‘Shit, betrapt!’ Dacht ik, en met rode kaken draaide ik mijn hoofd achterom. Mijn ogen vielen recht in die van Chloë, die achter het raam van haar woonkamer stond, en ik zag een lach op haar gezicht verschijnen. Ze wenkte me om via de achterdeur naar binnen te komen. Nog een beetje in de war ging ik toch op haar aanbod in, en stapte binnen. Chloë verscheen halverwege de achterkamer, en bleef toen stilstaan. Ze keek me recht in de ogen, en liet haar kamerjas van zich afglijden. Haar bovenlichaam ontblootte zich, en op haar atletische bovenlichaam pronkten twee heerlijk volle borsten met donkere priemende tepels. Verder naar beneden werd ook haar venusheuvel zichtbaar, met een volle bos licht getrimde schaamhaar. Haar bekken, heupen en benen waren mooi gespierd, en het idee tegen haar gespierde kont te kunnen stoten zorgde ervoor dat ik weer opgewonden werd. Ze wenkte me mee naar boven, en we stapten de kamer binnen die uitgeeft op ons keukenraam. De kamer was goed verlicht, want de gordijnen waren opzijgeschoven en het raam stond open.

“Ik heb gezien hoe je geneukt werd daarnet, denk je dat jij dat bij mij ook zou kunnen?”, en ze draaide zich elegant om zonder mijn antwoord af te wachten. Ze boog voorover, en stak haar kont uitnodigend in de lucht. Mijn lul stond nu helemaal stijf en gezwollen, ik was opgewonden en klaar om haar een goede beurt te geven. Ze spreidde haar benen, en haar kut verscheen, met aan weerszijden vlezige glimmende schaamlippen die smeekten om open gebeukt te worden. Ze drukte haar onderrug nog wat dieper naar beneden, en wiegde wat met haar heupen waardoor ze me nog meer opgeilde. Ik ging achter haar staan, en duwde mijn gezwollen lul tussen haar lippen in één beweging diep door in haar kut. Een ietwat gedempte kreun was hoorbaar, waarna haar ademhaling hoorbaar dieper werd.

“Neuk me Koen, ik wil jou zo graag voelen!”

“Wat heeft jou van gedachten doen veranderen Chloë, jij wou toch geen seks met getrouwde mannen?”

“Klopt, maar het schouwspel van daarnet heeft me zo geil gemaakt dat ik geen genoegen neem met mijn vibrator. Ik wil een echte lul in mij, en ik heb daarnet gezien dat jouw exemplaar er best mag wezen. Genoeg gepraat, neuk me nu Koen, laat me voelen wat je in huis hebt!” Van een aanmoediging gesproken. Ik trok mijn heupen wat terug en voelde mijn lul wat meer naar buiten komen, waarna ik hem weer diep in haar doordrukte. Onze ademhalingen versnelden, en onze lichamen botsten keer op keer met een duidelijke klap tegen elkaar. Ik pompte mijn lul steeds sneller en harder in die hete kut van haar, en voelde ook mijn ballen bij elke neukbeweging tegen haar billen slaan.

Ik keek even op, door het raam en door ons keukenraam, en voelde mijn hart even opschrikken. Ik zag Leen helemaal naakt staan, gehurkt, terwijl ze de lul van Lee hevig aan het pijpen was. Haar mond ging snel heen en weer, en ze streelde en kneep met beide handen in zijn ballen. Het ritme werd af en toe onderbroken door lange halen van haar tong die over zijn lul gleed. Haar tong cirkelde over zijn eikel, waarna ze zijn lul weer diep in haar keel nam.

Dit zicht maakte me opnieuw bloedgeil, en ik pompte en beukte verder tegen Chloë ’s billen aan. Chloë zuchtte en kermde nu duidelijk hoorbaar.

“Ga door Koen, mijn god wat ben je lekker!”

Leen was gestopt met pijpen, en hield nu de zwarte neukstaaf van Lee voor haar gezicht. Ze trok hem met op- en neerwaartse bewegingen met beide handen krachtig af. Salvo’s van Lee ’s sperma spoten in haar gezicht en op haar hoofd. Leen draaide haar hoofd opzij, en keek me recht in mijn ogen aan. Ze stak haar tong tussen haar lippen, en likte wat naar beneden druipend sperma op terwijl ze mijn blik niet losliet. Wat was het heerlijk om mijn vrouw te zien genieten van andermans sperma! Dit was zonder twijfel het geilste wat ik ooit gezien had, en ik kwam al spuitend en schokkend klaar tegen Chloë ’s baarmoeder.

Leen zag mijn extase, en het alles vervullende orgasme in mijn ogen. Wat voor haar het sein was om op haar rug op tafel te gaan liggen, en haar benen te spreiden om mij volledig zicht te geven op haar gapende en glimmende kut. Nu was het haar beurt, en ze wilde dat ik elke seconde kon meegenieten, zo kon ik aflezen in haar ogen. Heerlijk om zo’n geile vrouw te hebben! Lee ’s hoofd nam plaats tussen haar benen, haar blik verraadde hoezeer ze ernaar verlangde om genomen te worden door hem. Met haar handen duwde ze zijn hoofd krachtig tussen haar benen, ze kromde haar rug wat, en ze liet haar hoofd naar achter vallen om zich volledig over te geven aan Lee ’s zwarte handen, tong en lul.

Koen

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *