Tunesië, mijn lief

()

Met het geluid van gierende remmen raakte mijn vliegtuig de bodem van Tunesië, we waren geland. Mijn vakantie kon beginnen. Het was er heerlijk warm. Per touringcar, voorzien van klimaatregeling, werd iedereen naar zijn hotel gebracht. Ik liep met mijn bagage naar de receptie om mij in te checken. “Welkom”, zei een heel mooie vrouw die dan ook direct mijn volledige aandacht had. Het was een vrouw met een donkere teint en loshangend, lang golvend haar tot aan haar middel. Ze had mooie donkere ogen en volle sensuele lippen. Haar figuur was als dat van een fotomodel en ik schatte haar op een jaar of dertig. Ik keek haar gebiologeerd aan en ze verbaasde me toen zij mij in het Nederlands aansprak. Zij merkte mijn verbazing maar glimlachte slechts. Zij gaf mij mijn kamernummer, bijbehorende sleutel en verwees mij naar de lift.

Op mijn kamer aangekomen kon ik haar niet uit mijn gedachten zetten en ik besloot dat ik meer van haar wilde weten. Nadat ik mij had opgefrist liep ik terug naar de receptie en begon daar in een informatiemap met excursies te bladeren. Uit mijn ooghoeken merkte ik dat de schone van de receptie mij met belangstelling zat op te nemen. Ik had contact! Ik wenkte haar bij me te komen en had direct een smoes gereed. Ik wilde een excursie maken, maar niet één uit het boekje. Ik wilde echt meer van het land weten. Zij adviseerde mij af te spreken met iemand uit het land en dan erop uit te trekken. Natuurlijk zei ik dat ik niemand kende en het riskant vond zomaar met een onbekende mee te gaan. Zij keek mij doordringend aan en vroeg: “Zou u misschien met mij mee willen gaan, ik heb vanaf morgen vakantie en kan u wel wat laten zien.”

“Ja, als je dat zou willen doen dat zou ik erg op prijs stellen”, antwoordde ik. Wij spraken af die avond samen wat te eten en onze plannen verder te bespreken. Ik kreeg haar adres en zou om zeven uur bij haar zijn.

Op de terugweg naar mijn kamer voelde ik dat een opwindende spanning zich van mijn lichaam meester maakten. Ik kleedde mij snel uit op mijn slipje na, en vlijde me neer op het grote bed. Ik begon mijzelf te strelen. Mijn handen gleden langzaam over mijn borsten, beroerden de tepels die direct reageerden, hard en stijf werden. Terwijl mijn handen verder langs mijn lichaam omlaag gleden, waren mijn gedachten bij mijn nieuwe “vriendin”. Ik stelde mij voor hoe het zou zijn met haar het bed te delen en ik raakte steeds meer opgewonden. Mijn vingers gleden nu door mijn schaamhaar en de lipjes openden zich langzaam terwijl zij steeds natter werden. Ik beroerde nu ook mijn klitje en al snel kwam ik rillend van genot klaar. Ik genoot nog even na en besloot mij te douchen voor mij aan te kleden voor mijn bezoek.

Na een verkwikkende douche ging ik mij kleden voor mijn afspraak want ik had wilde plannen in mijn hoofd. Eerst begon ik mijn make-up te verzorgen. Ik gebruikte een zwarte mascara en eyeliner en maakte mijn volle sensuele lippen dieprood, dezelfde kleur als mijn verzorgde vingernagels. Een heerlijk geurig parfum maakte het geheel af. Ik besloot mijn zwarte, kwart cup BH te dragen, zodat mijn stevige borsten goed werden ondersteund en mijn tepeltjes toch ondeugend door de stof van mijn jurkje zouden priemen. Ook trok ik een piepklein zwart kanten slipje aan dat mijn kleine driehoekje ternauwernood bedekte. Mijn onderkleding werd gecompleteerd door een zwarte kanten gordeltje met gouddraad versiering en strassteentjes waaraan mijn zwarte nylons met naad goed tot hun recht kwamen. Vervolgens trok ik een strak, rood jurkje aan dat net tot over de rand van mijn nylons reikte en een laag uitgesneden decolleté had. Zwarte lakleren schoentjes en dito handtas maakte mijn kleding compleet. Ik keek nog eens goedkeurend in de spiegel en ging op weg naar mijn taxi die mij naar het opgegeven adres zou brengen.

De chauffeur loodste zijn taxi door het verkeer en we reden al snel de stad uit. “Is het ver?” Vroeg ik, verrast dat ik schijnbaar een adres van buiten de stad had gekregen. “Nee hoor”, antwoordde hij, “het is even verder linksaf en dan in de bergen, daar bij die bomen”. Verwonderd keek ik naar de plaats van onze bestemming. Het leek wel een groot landgoed en het had een ommuring met een grote poort. “Weet u zeker dat we hier moeten zijn”, vroeg ik, want dit had ik niet verwacht. “Dit is het adres dat u me heeft gegeven mevrouw”, antwoordde de chauffeur terwijl de poort zich opende en hij via de lange oprijlaan naar het grote huis reed. Hij stopte voor de deur, stapte uit en opende het portier voor mij. Op mijn vraag naar de kosten verzekerde hij mij dat alles al betaald was en hij wenste mij veel plezier. Ik liep de trap op naar de deur en voelde mij toch enigszins onzeker worden. Juist toen ik de klopper op de deur wilde beroeren werd de deur geopend en daar stond zij. Zij begroette mij met twee kussen op de wang en heette mij welkom.

Zij ging mij voor naar een groot vertrek dat volgens de inrichting een ontvangstzaal was voor bezoekers. “Ik ben blij dat u er bent” zei ze op zachte toon en ietwat verlegen. Ik had mij hervonden en besloot dat het tijd was om het formele achter ons te laten. “Zou je mij een plezier willen doen,” vroeg ik, “noem mij alsjeblieft bij mijn voornaam, ik heet Esmeralda.”

“Goed,” zei ze, “ik ben Leila. Wil je iets drinken?”. Zij verliet de kamer en kwam even later terug met een dienblad met daarop twee naar haar zeggen alcoholvrije cocktails. Ik had ondertussen plaats genomen in een fauteuil en zij nam tegenover mij plaats. Ik merkte dat ze gespannen was maar had geen idee waarom en wellicht was dit alleen mijn verbeelding. “Was je verrast toen je hier terechtkwam?” Vroeg ze plotseling. “Ik moet toegeven dat ik dit niet had verwacht”, antwoordde ik op haar vraag. Ze vertelde nu dat haar vader ambassadeur was van haar land en zodoende had ze ook enkele jaren in Nederland gewoond en de taal geleerd. Het landgoed waar we ons bevonden was van haar ouders maar die verbleven in het buitenland zodat ze hier alleen verbleef met een handvol personeel.

Terwijl ze me dit alles vertelde, had ze haar ogen geen moment van me afgehouden. Ze bestudeerde elke lijn van mijn lichaam en ik voelde een prettige warmte door me heen vloeien. Een warmte die ik sinds de beëindiging van mijn relatie, nu enkele maanden geleden, niet meer had gevoeld of voor mogelijk had gehouden. Zoals zij mij observeerde, kon ook ik mijn ogen niet van haar afhouden en ik voelde mij onzeker worden. Hoewel zij mij bestudeerde was ik er niet zeker van wat de reden van haar belangstelling voor mij was. Voelde zij zich nu wellicht onzeker in gezelschap van de volslagen vreemde die ik voor haar was? Had zij spijt van haar spontane aanbod mij iets meer van het land te laten zien? Ik wist het niet en besloot niets te overhaasten. Zij nodigde mij aan tafel en we deden ons te goed aan de verschillende inheemse gerechten die voor ons werden opgediend door een vriendelijk dienstmeisje. We wisselden weinig woorden en bleven van elkaars aanblik genieten, ieder vervult van eigen gedachten.

Na de maaltijd nodigde zij mij uit naar een zijvertrek waar geen meubilair aanwezig was afgezien van een grote lage tafel in het midden van het vertrek. Overal lagen kussens en zij vroeg mij plaats te nemen. Ik vleide mij neer in de kussens waarbij mijn korte jurkje nu omhoog gleed en mijn nylons en blote dijen toonde. Ik zag dat zij het ook waarnam maar zich snel herpakte en mij een fotoboek van Tunesië aanreikte. “Ik heb dit er even bij gehaald”, begon ze, “in verband met de reis die we moeten plannen.”

“Lijkt me leuk”, zei ik. “Kom wat dichter bij me zodat je me kunt vertellen wat je in gedachten hebt, jij kent tenslotte het land en de plaatsen die de moeite waard zijn”, zei ik. Ze schoof dichter naar mij toe en raakte mijn benen aan. “Sorry”, zei ze verward, “dat was niet de bedoeling, ik bedoel…”

“Nou dat geeft toch niet”, zei ik, “je mag me best aanraken hoor”. Plots voelde ik hoe ze mijn hoofd in haar handen nam en mij spontaan op de mond kuste. Ik beantwoordde haar kussen en even tongzoenden we elkaar. Even snel als het begon, verbrak ze onze omhelzing stond op en rende weg, mij in opperste verwarring achterlatend.

Had ik dit niet moeten doen, vroeg ik mij af. Was ik te hard van stapel gelopen en had ik me teveel door mijn gevoelens laten meeslepen? Ik stond op en wilde het vertrek verlaten toen ik haar hoorde snikken op de gang. Ik liep terug en ging zitten. Wat moest ik doen? Na enkele minuten kwam zij terug het vertrek in. Zij had tranen in de ogen. “Het spijt me”, begon ze, “ik bied je mijn excuses aan voor mijn gedrag, dit had ik nooit mogen doen, ik hoop dat je niet boos bent. Ik begrijp het als je nu weg wilt en…”

“Er is toch niets bijzonders gebeurd”, probeerde ik. “Ik heb je hierheen gelokt”, ging ze verder, ”je bent zo mooi en sinds het moment dat ik je zag wilde ik…” Ik pakte haar stevig vast en drukte haar tegen me aan, zij verstijfde. “Het is al goed. Je hebt je gewoon over gegeven aan je gevoelens. Kom laten we gaan zitten.” Ik voerde haar terug naar de plaats waar we zojuist onze eerste kus hadden uitgewisseld die tot deze verwarring had geleid.

We namen plaats en deze keer nam ik zelf het initiatief. Ik nam haar in mijn armen en zij drukte zich als een klein kind tegen mij aan. “Leila,” begon ik, “er is niets fout in wat je gedaan hebt. Ik moet je bekennen dat ikzelf vanaf ons eerste contact jou niet uit mijn gedachten kon zetten. Je bent zo mooi en…” Ze drukte haar hand op mijn mond en zei: “Dat meen je niet. Je zegt dat alleen om mij te troosten en mij beter te laten voelen. Ik ben niet echt mooi, ik ben…”

“Lesbisch, net als ik”, antwoordde ik. Ze keek me aan en lachte door haar tranen heen. “Je bedoelt”, stamelde ze, “dat je hetzelfde voor mij voelt als ik voor jou, en dat jij ook…?” “Ja,” riep ik uit, “ja, Leila! Ik houd van je!” Eindelijk was het grote woord eruit. Ze drukte haar gezicht tegen het mijne en fluisterde zachtjes, “ik houd ook van jou!” We bleven zeker een uur zo in de kussens liggen zonder een woord te zeggen, allebei overmand door onze eigen emoties die deze bekentenis had teweeggebracht.

Na een uur verbrak ik ons stilzwijgen en stelde voor de tuin in te gaan en te genieten van de avond die wat verkoeling bracht. Zij ging mij voor en samen liepen we naar een prieeltje achter in de tuin. We liepen hand in hand en ik voelde dat ze wat minder gespannen was. Ook het prieeltje was van de nodige kussens voorzien en we gingen zitten. Ze keek me aan met haar prachtige donkere ogen en zei: “Het is zo moeilijk voor mijn gevoelens uit te komen hier in dit land. Men veroordeelt je snel, omdat men het niet begrijpt. Zelfs mijn ouders hebben er moeite mee, hoewel ze zielsveel van mij houden en niets zullen doen om mijn geluk in de weg te staan.” Zij nam de kans waar om haar hart bij mij uit te storten en ik vertelde op mijn beurt mijn ervaringen en ook mijn stukgelopen relatie verzweeg ik niet. We waren eerlijk tegenover elkaar en zij bekende dat ik de eerste vrouw was die ze had gekust. Jarenlang had ze gevochten tegen haar gevoelens, de liefde voor een vrouw mocht niet. Ik voelde haar ontspannen naargelang de tijd verstreek en vroeg haar of ze terug naar binnen wilde. “Wil je bij mij slapen vanavond?” vroeg ze. “Als jij dat wilt”, antwoordde ik en nu trok zij me tegen zich aan en ik beantwoordde haar intense tongzoen. We liepen terug naar binnen, dronken nog een glaasje.

Op haar slaapkamer gingen we op het grote bed liggen met de armen om elkaar heen en we kusten elkaar als een verliefd stel. Ik liet mijn handen over haar rug glijden en duwde de stof van haar gewaad over de schouder zodat haar borst vrijkwam. Ze sidderde over haar hele lichaam bij mijn aanraking, maar ik wist zeker dat het nu van genot was. Ik streelde haar en ook zij kwam in beweging. Ik voelde een hand over mijn rug gaan en de sluiting van mijn jurkje ging langzaam open. Ik liet haar begaan. Haar handen trokken de stof naar beneden en ik besloot haar te helpen door mijn jurkje nu helemaal uit te doen.

Haar handen gleden over mijn lichaam en ik werd bedekt onder haar vurige kussen. Langzaam bewoog ze in de richting van mijn borsten en ik voelde haar vingers langs mijn erecte tepeltjes glijden. Ik werd geil. Haar lippen sloten zich om mijn harde knopjes en ze begon heerlijk te zuigen en ik voelde het eerste vocht langs mijn opzwellende lipjes lopen. Haar handen bewogen zich langzaam naar beneden, streelden mijn strakke buikje en gleden over de binnenzijde van mijn dijen. Ze wreef over mijn nylons en bewoog naar mijn slipje. Ik voelde hoe ze de natte stof voorzichtig opzij trok en haar vingers gleden over mijn liefdesgrotje.

Intussen had ik haar bovenlijfje ook ontbloot en deed me tegoed aan haar volle borsten. We hijgden allebei van genot en wellust en gaven ons over aan elkaar. Ze bewoog haar hoofd nu in de richting van mijn kutje en ik voelde hoe haar tongetje op zoek ging naar mijn klitje. Mijn schede liep over van liefdesvocht. Ik gleed nu ook met mijn hand naar haar kutje en ontdekte dat ze volledig kaal was, iets wat mij extra opwond. Ik drong met mijn vinger in haar spleetje en voelde haar in mij knijpen. Langzaam bewoog ik mijn vinger in en uit haar lichaam en zij kronkelde van genot in mijn armen. Ik voelde haar handen weer op mijn borsten en ik begon nu ook weer aan haar dikke volle tepels te zuigen. Onze kutjes wreven nu langs elkaar, we leken samen te smelten. Vol overgave werkten we naar ons gezamenlijk hoogtepunt. Als in extase kwamen we klaar, onze lichamen in elkaar verstrengeld. We lagen naast elkaar en kusten elkaars lichaam en vielen in slaap.

De volgende ochtend werd ik door Leila gewekt die mij een ontbijt kwam brengen. Zij was gekleed in een bijna transparant gewaad en kwam op de rand van het bed zitten. Ze greep mijn hand en keek me aan met haar donkere ogen. Weer zag ik tranen in haar ogen, dit keer echter van geluk. “Esmeralda, ik houd van je”, zei ze, “je hebt me zo gelukkig gemaakt gisterenavond. Niet alleen in bed maar vooral ook je openheid tijdens onze gesprekken hebben mij heel gelukkig gemaakt.”

“Daar ben ik blij om”, antwoordde ik. “Ik voel ook veel voor jou en ik zou je graag beter leren kennen hoewel ik het gevoel heb dat je al jaren deel uitmaakt van mijn leven. Ik wil met je verder.” Het leek afgesproken werk zoals we deze zin tegelijkertijd uitspraken en we lachten spontaan.

Onze liefde had haar weg gevonden.

Esmeralda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *