Onze eerste

()

Het was zaterdagavond 11 september 2020. Het was Emiels verjaardag, hij was vandaag 18 geworden en hij wou daarvoor een groot feest geven bij hem thuis. Dat mocht van zijn ouders, op twee voorwaarden: ten eerste geen alcohol, en ten tweede bleven zij niet thuis, hij moest zelf maar de gasten verzorgen en na afloop de rommel opruimen. Vooral die laatste voorwaarde bleek later geen enkel probleem.

Ik kwam om negen uur binnen en de meeste mensen waren er al. Bijna al mijn klasgenoten waren aanwezig, een grote groep jongens die later van zijn voetbalclub bleken te zijn en nog wat andere vrienden die ik niet kende. Het was een gezellig feestje, maar op zich niets bijzonders… muziek, chips, en veel cola, als gevolg van regel één. Het liep al snel tegen één uur ’s nachts aan. De eerste mensen gingen al langzaam naar huis toe. Normaal gesproken zou ik dit ook gedaan hebben. Maar op dit feestje wou ik graag wat langer blijven. Ik was namelijk al een tijdje stilletjes verliefd op Emiel. Ik kende hem al vanaf de brugklas, toen vond ik hem nog niet zo leuk. Hij was een beetje stil en onopvallend. We kwamen in een andere klas terecht en zijn elkaar uit het oog verloren. Maar nu, vier jaar later zijn we weer in dezelfde klas ingedeeld en ik kende die kleine verlegen Emiel niet meer terug. Hij is nu heel grappig en volwassen geworden en ik werd eigenlijk direct verliefd op hem.

We zijn nu zes weken verder en iedere dag als ik hem zie voel ik een raar gevoel in mijn buik. Ik zoek bewust wat meer contact met hem op school en we praten dan ook veel, maar ik geloof niet dat Emiel echt doorheeft dat ik verliefd op hem ben. Het is ondertussen al halftwee en de meeste mensen zijn naar huis toe. We zijn nog maar met een klein groepje over, waar ik op school ook veel mee om ga. Ik, Emiel, Liene (mijn beste vriendin en de enige die weet dat ik Emiel wel leuk vind), zaten op een tweepersoons bankstel dicht tegen elkaar aan. Ik in het midden. En nog vier klasgenoten, Mathis, Kobe, en Lore zaten op het andere bankstel. Opeens zei Emiel.

“Jullie weten dat mijn ouders geen alcohol op dit feestje willen, maar ik hoop dat ik jullie kan vertrouwen.” En hij haalde een grote fles Paso tevoorschijn. Die werd natuurlijk onder luid gejuich ontvangen. De fles werd geopend en de glazen werden gevuld, sommige dronken het puur, ik dronk het met jus d’orange.

“En met de lege fles gaan we Truth or Dare spelen,” riep Kobe. De fles was snel leeg, dus het spel kon beginnen.

“En denk eraan,” zei Kobe, “niets dan de waarheid, en iemand die zijn opdracht niet uitvoert is een loser.” Omdat Emiel jarig was, mocht hij als eerste een draai aan de fles geven. Zoals altijd beginnen deze spelletjes een beetje mak, maar dat duurt altijd maar totdat Liene een vraag mag stellen. De fles bleef in mijn richting stil staan. “Truth”, zei ik.

“Jessica, hoe vaak masturbeer jij?” Typisch weer een vraag van Liene, ik had hem aan zien komen. Natuurlijk weten wij van elkaar dat wij masturberen en hoe vaak, maar Liene wou het onderwerp seks duidelijk even in de groep gooien. De vraag werd onder luid gelach ontvangen door de rest van de groep, maar ik zei kalm. “Gemiddeld een of twee keer per week, maar soms vaker.” Gejuich steeg op in de kamer, terwijl ik een draai aan de fles gaf. Ik had geluk, hij bleef bij Emiel stilstaan. “Truth. Emiel,” zei ik, “met hoeveel meisjes heb jij al gezoend?” Emiel keek me recht in mijn ogen aan, “tot nu toe met drie meisjes.” Vooral dat ‘tot nu toe’ zei Emiel heel stoer, vond ik en ik voelde dat Liene me in mijn zij porde. Emiel mocht draaien en het toeval bepaalde dat de fles nu weer in mijn richting wees. “Dare,” zei ik. En tja, nu kon Emiel natuurlijk niet achter blijven. Hij zweeg even, keek de kring rond en zijn blik eindigde bij mij. Hij schoof nog dichter tegen me aan. Onze gezichten waren nog geen 10 cm van elkaar verwijderd.

“Jessica,” zei hij zachtjes, “durf jij er vier meisjes van maken?” Zonder nog iets te zeggen legde ik mijn hand in zijn nek ik voelde zijn hand in mijn zij. Ik sloot mijn ogen, onze lippen raakten elkaar. Het gevoel van zijn warme lippen gaf me een rilling over mijn hele lichaam. Ik opende mijn mond een klein beetje en ik voelde zijn tong bij mij naar binnen glijden. Onze tongen cirkelden een paar seconden om elkaar heen, waarna Emiel zijn lippen weer van de mijn afhaalde. De hele groep had ademloos toegekeken. Vanaf dat moment hadden we de fles niet meer nodig. Lore riep tegen mij: “hoeveel jongens heb jij nou gekust?”

“Eén,” antwoordde ik. Liene voelde aan dat ik graag wat tijd alleen met Emiel door wou brengen en dus vroeg ze aan Kobe, waar zij wel wat in zag. “Kobe, durf jij met mij mee naar huis te fietsen?” Zoiets liet Kobe zich natuurlijk geen twee keer zeggen door een knappe meid als Liene. Hij stond op, nam Liene bij een hand en samen liepen ze naar de voordeur, waar Emiel en ik ze uitzwaaiden, terwijl ze wegfietsten. Ik deed de deur dicht en draaide me om, waar Emiel natuurlijk voor me stond. Hij boog ietsje voorover en hij gaf me een zoen in mijn hals. “Oh Emiel,” fluisterde ik in zijn oor, “al vanaf het begin van het schooljaar ben ik stilletjes verliefd op je.” Emiel keek me aan en streek met zijn hand door mijn haar. “Ik ben ook verliefd op jou, Jessica. Je bent het mooiste meisje dat ik ken.” Compleet gelukkig zoende ik hem weer. Zoenend en elkaar strelend liepen we de kamer weer binnen, waar we Mathis en Lore op het bankstel aantroffen. Nou ja, we zagen alleen de benen van Mathis en zijn handen, op de rug van Lore, die bovenop hem zat.

“Op een dergelijke avond kom je nog eens wat te weten over mensen,” fluisterde ik in Emiels oor. “Zullen we naar boven gaan?” Fluisterde Emiel terug, “die twee vermaken zich wel.” We liepen de trap op en Emiel duwde de deur van zijn slaapkamer open. Ik ging op zijn bed liggen en strekte mijn armen naar hem uit. Emiel kwam bovenop me liggen en ik streelde zijn rug, terwijl we zoenden. Emiel had een hemd aan met daaronder een T-shirt en een mooie spijkerbroek. Ik trok zijn T-shirt uit zijn broek en streelde met mijn handen over zijn blote rug. Emiel streelde mijn wangen en liet zijn handen langs mijn lichaam glijden. Hij streelde mijn hals, tussen mijn borsten door en over mijn buik. Ik voelde zijn warme hand onder mijn truitje door weer langzaam terug naar boven komen. Hij legde zijn hand op mijn linker borst. De streling over de stof van mijn beha liet me zachtjes zuchten van genot. Ik duwde Emiel een beetje van me af zodat ik rechtop kon zitten. Emiel keek me aan en zei zacht.

“lieve Jessica, je moet niet denken dat ik je maar voor een nachtje wil, zo ben ik niet.” Ik streelde zijn wang.

“Ik vind je een lieve jongen, Emiel. En ik ben zo verliefd op je. Ik wil dat je me vannacht ontmaagd.” “Wacht,” zei Emiel, “Mijn vader heeft condooms in zijn nachtkastje liggen, ik haal ze even.” En hij stapte van het bed af en liep de slaapkamer uit. “Shit,” dacht ik, condooms, daar had ik helemaal niet meer aan gedacht, zo opgewonden was ik. Gelukkig maar dat hij er aan dacht, want ik slik de pil niet.” Snel stak ik een hand in mijn broek. Ik voelde hoe vochtig ik was en ik kan je vertellen, zo vochtig was ik nog nooit geweest tijdens het masturberen. Ik hoorde Emiel weer aankomen en snel trok ik mijn hand terug uit mijn broek, mijn natte vingers aan mijn truitje afvegend. Ik stond op van het bed en liep naar Emiel toe. Hij had een pakje Durex in zijn hand. Ik legde mijn wijsvinger op zijn lippen. Emiel zoende hem.

“Ga maar op het bed zitten,” zei ik tegen hem. Ik ging voor hem staan en nam zijn handen vast en legde ze op mijn truitje ter hoogte van mijn borsten. “Truth or Dare?” Vroeg ik “Dare!” Zei Emiel. Ik keek hem glimlachend aan. “Durf jij naar mij te kijken hoe ik mijn truitje en mijn beha uittrek zonder mij of jezelf aan te raken?”

“Nou vooruit dan maar”, zei Emiel droogjes. Ik legde weer mijn vinger op zijn lippen. “Sst, ik was nog niet klaar met de uitdaging.” “Durf jij daarna toe te kijken hoe ik mij verder uitkleed? Zonder jezelf of mij aan te raken? En durf jij daarna al je opgespaarde lusten op mij los te laten?”

“Ja, Jessica.” Zei Emiel, bijna kreunend. Ik liet mijn handen over mijn truitje heen glijden, ik streelde mijn eigen borsten voor de ogen van Emiel. Ik liet mijn handen onder mijn eigen truitje glijden en streelde zo mijn borsten. Toen trok ik mijn truitje uit en ik liet het op de grond naast me vallen. Mijn tepels waren hard geworden en duwden en beetje door mijn beha heen. Ik sloot mijn ogen en kneep zachtjes in mijn tepels, ik merkte dat ik er zelf zachtjes van kreunde. Toen ik mijn ogen weer opende zag ik Emiel nog steeds vol spanning toekijken. In zijn spijkerbroek verschijnt een flinke bult in zijn kruis. Ik draaide me om en bracht mijn handen op mijn rug. Emiel keek toe hoe ik de sluiting van mijn zwarte beha opende en de bandjes langzaam over mijn schouders liet glijden. Ik hield mijn armen door de bandjes van mijn beha heen en draaide me weer terug naar Emiel. Ik hield de cups van mijn beha nog voor mijn borsten en ik boog een beetje voor over om Emiel een mooie blik op mijn borsten te gunnen. Toen liet ik de beha ook op de grond vallen en voor het eerst van mijn leven zag een jongen mijn borsten.

“Je bent zo mooi,” fluisterde Emiel zacht.

“Dank je,” antwoordde ik glimlachend terug. Toen zette ik mijn voet op de rand van zijn bed, zodat mijn borsten op een paar centimeter van zijn gezicht hangen. Ik strikte langzaam mijn veter van mijn schoen los. Ik weet zeker dat Emiel op dat moment niets liever gedaan had dan mijn borsten vast te grijpen en ze te strelen en mijn tepels te likken, maar hij hield zich in. Ik trok mijn schoen en mijn sok uit en herhaalde het schouwspel met mijn andere voet. Ik ging weer rechtop staan en legde mijn borsten in de palm van mijn handen. “Nog even geduld, straks zijn deze twee helemaal voor jou.” Plaagde ik Emiel nog even.

“Dan heb ik ook nog een verrassing voor jou.” Antwoordde Emiel, terwijl hij naar de bult in zijn broek keek. Ik liet een hand mijn broek in glijden en ik wreef over mijn slipje heen. Ik kreunde zachtjes en wreef alsof ik me voor hem aan het vingeren was. Emiel zou op dat moment denk ik het liefst zijn broek open hebben geritst en zich zijn gaan trekken, maar hij hield vol. Ik verheugde me er al op als hij dadelijk al zijn geilheid op mij los liet. Ik maakte de knoop en de rits van mijn broek open en trok hem naar beneden. Mijn zwarte string schoof ook een beetje mee, maar bleef gelukkig net steken zodat Emiel nog net niets kon zien. Ik stapte uit mijn broek en ging op mijn knieën op het bed zitten zodat mijn middel net voor Emiels gezicht was. Hij haalde diep adem door zijn neus en hij moet het geile vocht achter mijn stringetje geroken hebben. Ik pakte zijn handen en legde ze op mijn billen. Hij pakte ze stevig vast en duwde me tegen zijn gezicht aan. Hij zoende mijn string. Ik trok zijn hemd en zijn T-shirt uit. Emiel had mooie brede schouders en een platte buik. Ik nam zijn hoofd in mijn handen en zoende hem weer. Tussen de tongzoenen door hijgde ik in zijn oor.

“Scheur mijn slipje maar kapot, ik wil je.” Ik voelde dat Emiel mijn string met twee handen vastpakte bij het driehoekje tussen het reepje stof dat tussen mijn billen zat en de bandjes die over mijn heupen zaten. Met een ferme ruk scheurde hij mijn string kapot. Het stukje stof viel van mijn lichaam en ik zat helemaal naakt op mijn knieën met Emiels hoofd tussen mijn benen. Hij gaf kusjes op mijn vagina dat ik gelukkig nog voordat ik naar zijn verjaardag kwam helemaal geschoren had. Een rilling liep over mijn lichaam toen hij met zijn tong over mijn clitoris likte. Emiel merkte het.

“Vond je dat lekker?” Fluisterde hij. Ik liet me op zijn bed vallen en spreidde mijn benen, terwijl ik met mijn handen mijn schaamlippen een beetje uit elkaar trok, zodat mijn clitje duidelijk zichtbaar was. “Ga door.” Smeekte ik Emiel bijna, waarna hij zich met alle opgespaarde spanningen van mijn tergende striptease op mijn kutje stortte om me met volle overgave te beffen. Hij likt mijn clitoris, dan weer met lange halen en dan weer heel snel, bijna trillend met zijn tong. Soms stopte hij zijn tong even in mijn kutje en hij wreef verder met zijn vingers over mijn clit. Ook streelde hij mijn borsten en hij kneep zachtjes in mijn tepels. Ik woelde met mijn handen door zijn haar en ik begon steeds harder te hijgen. Ik had zelf al veel plezier beleefd met mijn genotsknopje tussen mijn benen, maar zo lekker als Emiel het nu deed had ik nog nooit gevoeld. Mijn hele lichaam begon ervan te gloeien.

Onder in de woonkamer waren Lore en Mathis ook goed bezig want hun gekreun hoorde ik tot boven. Emiel had de deur van zijn slaapkamer open gelaten toen hij condooms gehaald had, dus ze zouden mijn gekreun onder ook wel horen. ‘Wie had dit kunnen denken toen ik vanavond op mijn fiets stapte om hier naartoe te komen. Ik verheugde me al op die drie kusjes op de wang, om Emiel te feliciteren en nu lig ik hier,’ dacht ik. Liene kennende zou zij nu ook wel met Kobe aan het vrijen zijn. En wat zich onder tussen Lore en Mathis afspeelt kun je geen vrijen meer noemen. Ik hoorde het bankstel bonken en Lore en Mathis hijgen en kreunen, nee schreeuwen zelfs. Dat was harde seks, echt neuken! De gedachten aan al die neukende mensen maakte me alleen nog maar geiler en Emiel likte me maar door. Ik hoorde Liene, die al lang geen maagd meer was wel eens klagen dat jongens niet konden beffen, maar Emiel kon er wat van hoor. “Oh ja, Emiel,” kreunde ik. En ik nam zijn hoofd stevig in mijn handen en sloot met zijn hoofd ertussen mijn benen. “Bef me klaar, ga door. Ik zal je belonen.” Mijn lichaam begon te trillen een zinderende spanning begon tegelijk in mijn hoofd, mijn handen en mijn voeten en trok door mijn lichaam totdat het zich centreerde in mijn vagina. Mijn heupen schokten, mijn hele lichaam verkrampte. Onder in de woonkamer hoorde ik Mathis met een hoge stem schreeuwen. “Oh Lore, ik kom!”

Op dat moment voelde het alsof er een explosie in mijn vagina plaatsvond. Ik schreeuwde nu ook. “A… ha, Emiel.” Alle spieren in mijn lichaam waren tot het uiterste aangespannen en de explosie in mijn vagina verspreidde een hete gloed over mijn hele lichaam heen. Wat een heerlijk orgasme. Emiel merkte dat ik klaargekomen was en stopte met likken. Ik was zo geil geworden door dit orgasme. Ik tongde Emiel en maakte zijn broek open. Gehaast trok ik hem uit, zijn zwarte boxershort direct mee slepend. Zijn stijve piemel sprong tevoorschijn. Ik nam hem in mijn hand en trok zijn voorhuid helemaal terug. Ik had op internet wel eens wat filmpjes gedownload, dus ik wist wel een beetje wat ik ermee doen kon. Langzaam begon ik hem af te trekken. “Ga eens op de rand van het bed zitten.” Fluisterde ik weer in zijn oor. Dat deed Emiel en ik knielde voor hem neer. Mijn hoofd tussen zijn gespreide benen, zijn stijve pik in mijn hand. Emiels piemel was niet zo heel groot, ik schat twaalf centimeter maar wel lekker dik. Als ik mijn hand eromheen legde raakte mijn vingertoppen elkaar net. Nou heb ik niet een dergelijk grote handen, maar toch. Ik bracht mijn mond in de richting van zijn natte eikel en blies er zachtjes tegen. Emiel legde een hand op mijn hoofd en woelde door mijn haar. Ook drukte hij zachtjes tegen mijn achterhoofd, niet opdringend, maar hij wou het wel heel graag dat ik hem in mijn mond nam! Dat had hij ook wel verdiend na die heerlijke befbeurt. Om hem toch nog een beetje te plagen keek ik omhoog en vroeg met een zacht stemmetje aan hem.

“Mag ik je pijpen?”

“Alsjeblieft,” kreunde Emiel terug. Toen ik zijn eikel met mijn lippen omsloot en zijn piemel helemaal mijn mond in liet glijden kreunde hij. “Oh ja Jessica, zuig me.” Waarop ik hem weer bijna uit mijn mond liet glijden en hard aan het topje van zijn eikel zoog. Toen liet ik hem weer dieper in me glijden en begon ik met een hand zijn ballen te strelen. Emiel ging staan en ik pijpte hem nu snel. Ik zoog hard aan zijn piemel en liet hem snel door mijn mond glijden. Ik kneep in zijn billen. Emiel pakte mijn hoofd met beide handen past. “Mag ik je in je mondje neuken, Jessica?” Hijgde Emiel. Ik knikte ja en hield mijn hoofd stil. Langzaam begon Emiel met zijn heupen te bewegen. Ik voelde zijn dikke pik door mijn mond glijden. Ik streelde zijn buik, zijn ballen en ik haalde een vinger tussen zijn billen door. Emiel kreunde zachtjes toen ik langs zijn gaatje streek, waarop ik het topje van mijn wijsvinger naar binnen stopte. “Oh, Jessie,” noemde hij me. Zo had hij me nog nooit genoemd. Ik vond het wel geil, zo’n koosnaampje. Met zijn stijve lul in mijn mond stotend siste ik. “Oh Emiel.” En ik stopte mijn hele wijsvinger bij hem naar binnen, om hem meteen weer terug te trekken. Emiel kreunde van genot. Hij stopte met mij in mijn mond te neuken. Zonder iets te zeggen ging ik wijdbeens op bed liggen. We voelden elkaar perfect aan nu. Emiel pakte het pakje condooms en nam er een uit. Hij scheurde de folie open en nam het condoom eruit. Plaatste het op zijn eikel en trok het over zijn piemel heen. Het leek wel een cadeautje zo’n ingepakte piemel. Hij kwam tussen mijn gespreide benen zitten en zette zijn piemel tegen mijn kutje aan. Ik voelde dat hij niet helemaal goed zat en nam hem dus in mijn hand. Behoedzaam bracht ik alleen het topje van zijn eikel bij me naar binnen. Emiel kwam nu met zijn mooie lichaam helemaal over me heen liggen. Ik keek hem aan in zijn mooie bruine ogen, terwijl ik zijn piemel nog steeds vasthield.

“Lieve Emiel, kom in me en ontmaagd me.” Fluisterde ik zachtjes.

“Dit is ook mijn ontmaagding,” fluisterde Emiel terug. Ik liet zijn lul los en soepel gleed hij bij me naar binnen. We kreunden beiden van genot. Het gevoel van een piemel voor het eerst in mijn kutje. Mijn kutje, waar nog nooit in piemel in gekomen is. Zijn piemel die nog nooit in een kutje gestoken is. Emiels dikke piemel voor het eerst in mijn kutje, mijn strakke kutje, voor het eerst om Emiels piemel heen, het gevoel is onbeschrijflijk. Doordat zijn piemel zo dik was voelde ik Emiel echt in me zitten. Maar door al het vocht dat al vrijgekomen was door mijn orgasme gleed Emiel soepel in en uit mijn vagina. Eerst hield hij een rustig tempo aan met trage diepe stoten. Ik kraste met mijn nagels over zijn rug bij iedere stoot die hij me gaf. Emiel steunde op zijn ellebogen en streelde met zijn handen mijn borsten en mijn wangen en woelde door mijn haar.

“Ik heb nog nooit zoiets lekkers gevoeld,” hijgde Emiel. “Ik ook,” hijgde ik terug, “ik voel je dikke pik zo goed in me.” Opeens begon Emiel sneller te stoten. “Ik hou het niet veel langer, Jessica” kreunde Emiel. “Kom maar, schatje,” kreunde ik terug,” kom maar in me klaar.” Ik sloeg mijn benen om zijn heupen en bewoog mee op zijn ritme. Ik wreef met mijn handen over Emiels borst en zijn kleine tepeltjes. “Ik ga klaarkomen, ik ga komen, Jessica” schreeuwde hij door het hele huis heen. “Spuit me vol, vul me met je geile sperma, Emiel,” schreeuwde ik terug. Ik voelde Emiels lichaam trillen, hij gaf me een paar harde diepe stoten, waarbij hij riep; “Oh Jessie, ik kom, ik kom.” Op dat moment kneep ik even hard in zijn stijve, kleine tepeltjes en met een laatste diepe stoot in mijn natte kutje kwam Emiel luid kreunend klaar. Hij zakte door zijn armen heen en zijn hele lichaam lag nu op me. Hij trilde helemaal.

Zacht kreunend gaf Emiel me nog een paar zachte stoten om alle sperma uit zijn lichaam te persen en toen trok hij zijn piemel uit me terug. Ik nam zijn slap wordende piemel in mijn hand en trok het condoom van hem af. Ik legde er een knoopje in en bekeek het sperma.

“Dat was heerlijk,” zei Emiel nog een beetje nahijgend.

“Maandag, ga ik naar de dokter voor de pil,” zei ik, “dan kun je me echt vol spuiten.”

“Maar morgen doen we het eerst nog een keertje met condoom he?” Zei Emiel. Ik zoende hem. “Ik kan haast niet wachten,” antwoordde ik terug en ik glimlachte. In elkaars armen vielen we in slaap.

SandraT

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *