De buurmeid

()

Een buurmeid van me, Estelle, woont schuin tegenover me, ze woont daar bij haar ouders. We wonen in een dorpje dichtbij de stad. Estelle studeert al maar omdat ze haar opleiding in dezelfde stad doet hoeft ze niet op kamers. Estelle had een oudere zus maar die woonde in Amsterdam. Estelle en ik zijn nooit echt vrienden geweest, daar bedoel ik niet mee dat we elkaar niet aardig vonden maar dat we gewoon niets samen deden. Zij had haar vriendinnen en ik mijn vrienden. Mijn moeder en die van Estelle gingen vaak samen dingen doen. Het verhaal begint in de zomervakantie. Wij hebben een vakantiehuisje in Zeeland, vlak bij de zee. We hadden Estelle en haar ouders uitgenodigd om te komen logeren. Ze zouden vier nachtjes blijven logeren. Op de laatste dag ging Estelle eerder weg van het strand. Wij gaven haar de sleutel zodat ze erin kon.

Een tijdje later had ik het ook wel gehad met het strand dus vroeg ik of ik ook naar huis mocht. Ze vonden het prima. De rest wou graag blijven, ze vermaakten zich nog wel een tijdje. Toen ik bij het huisje kwam was de deur gewoon open. Ik liep naar binnen had net mijn schoenen uit gedaan toen ik luid gekreun hoorde. Ik was meteen nieuwsgierig en besloot zachtjes ernaartoe te sluipen. Toen ik de gang inliep merkte ik dat het geluid uit Estelle ’s slaapkamer kwam. Ik sloop naar haar openstaande deur en gluurde voorzichtig naar binnen. Ik kon mijn ogen niet geloven, Estelle lag naakt op bed zichzelf te vingeren! Ik was van plan dit alles eens goed te bekijken toen ik achter mij per ongeluk iets omgooide. Shit, dacht ik, nu had ik mezelf verraden. Ik besloot te doen alsof ik op weg naar mijn kamer was en toen per ongeluk iets omstootte. Ik liep naar haar deur en keek naar haar. Estelle was zich dood geschrokken en vergat haar kale kutje te bedekken. Ik schaamde me niet om naar haar kutje te blijven staren.

Estelle ’s ogen stonden wijd open. Ze kreeg een rood hoofd en begon te stamelen. “Ja, heu, ik… eh…” “Wat ben je allemaal aan het doen?” Onderbrak ik haar. “Wat zullen je ouders er wel niet van denken? Je ligt hier in andermans huis, op andermans bed!”

Een poosje zeiden we allebei niets. Ik was bloedgeil van haar geworden. Estelle had het in de gaten en stond op. Ze zei niets, we keken elkaar alleen maar in de ogen aan. Een glimlach kwam op haar gezicht te voorschijn. Ze wist dat ik dit eigenlijk geweldig vond. Ze liep langzaam naar me toe. Haar hemelsblauwe ogen staarden naar mij, terwijl ze naar me toe liep. Langzaam, beetje bij beetje. Toen kusten we, eerst alleen op de mond, voorzichtig en verlegen, daarna tongden we. Estelle pakte een hand van me vast en legde die tijdens het zoenen op haar borst. We stopten even en ik kneedde haar borst. Het was de eerste keer dat ik het bij een meid deed. Zachtjes streelde ik haar totdat ik met mijn vingers bij haar tepel kwam. Ik voelde eraan en kneep er zachtjes in. Haar tepels waren hard, ze was behoorlijk geil. Ze keek me geil aan en zei.

“Wel Tibo, wil je met me neuken? Maar natuurlijk, kleed je maar uit, dan beginnen we.” Onder het uitkleden begon Estelle te vertellen. Het was iets totaal onverwachts. “Weet je dat ik al een hele tijd op je geil? Sterker nog, ik vrees dat ik al een tijdje verliefd op je ben. Het was het leeftijdsverschil waarom ik niets durfde doen. Zou je mijn vriendje willen zijn, Tibo?” Ik wist even niet wat zeggen. Er gebeurde zoveel te gelijk dat ik een beetje in de war was. Ten eerste was ik bloedgeil, want ik zou zo direct seks hebben. Ten tweede was dit mijn eerste keer ik was dus bloednerveus. Ten derde overviel de vraag me vanwege het leeftijdsverschil. Estelle wachtte nog steeds op antwoord.

“Ik weet het niet, je bent wel ouder.”

“Dat is zo, maar je zult dan wel seks hebben, dat willen je vriendinnen op school waarschijnlijk nog niet.” Daar moest ik haar gelijk in geven. Toch wist ik niet wat ik van deze relatie moest denken. Estelle knielde en keek me geil aan. Ik voelde haar hand mijn voorhuid naar achter schuiven terwijl ze me nog steeds in de ogen aankeek. Zodra ze mijn eikel in haar mond nam was ik verkocht. Ik zou alles doen om zo’n vriendin te hebben. Ik zou seks hebben, veel seks!

“Ja Estelle, ik ben je vriendje.” Kreunde ik.

Estelle lachte naar me met mijn penis in haar mond. Ze zoog aan mijn eikel en draaide rondjes met haar tong. Ze stopte even en ging weer verder. Ze maakt lange halen en kneedde mijn ballen. Ze haalde de penis uit haar mond en stopte mijn ballen een voor een in haar mond. Ik kreunde het uit. Ze likte nog één keer mijn penis van helemaal onderaan tot het puntje van mijn eikel. Toen stond ze op.

“Zullen we nu maar gaan neuken, Tibo?” Ze ging op haar rug op bed liggen en spreidde haar benen. Ze was kletsnat en ik kon haar geil ruiken. Ik ging op haar liggen waarbij Estelle mijn penis naar haar kutje leidde. Ik bewoog met haar mee en voelde mijn eikel haar schaamlippen aanraken. Zachtjes duwde ik verder. Estelle liet mijn penis los en legde haar armen op mijn rug. “Toe maar” fluisterde ze, “stop hem er in één keer in.” Ik keek haar aan, haar blik maakte me helemaal gek. Ik duwde mijn penis er in één keer tot aan mijn ballen in.

“Ah!” Schreeuwde ze. Zo hard dat iedereen, niet al te ver weg van het huis, het buiten zou kunnen horen. Ze kreunde hevig waarbij ze haar ogen sloot. Ik begon te neuken en gaf haar een kus in haar nek. Ik haalde mijn penis er bijna helemaal uit en stootte weer diep in haar. Ze kreunde en hijgde in mijn oren. Dit geluid maakte me helemaal wild en ik ging sneller neuken. Ik probeerde op een gegeven moment ritmisch te pompen. Hierbij sopte haar kutje en hijgden we in elkaars gezicht. Ik voelde mijn zaad al wat komen, ook Estelle begon nu steeds harder te kreunen en te hijgen. We naderden beiden ons orgasme. Toen voelde ik Estelle ‘s kutje samentrekken. “Oh… ah!” Kreunde ze. Het geluid kwam van diep en haar gezicht tijdens haar orgasme deed me klaarkomen. “Oh!” Ik kreunde het uit. Ik spoot mijn sperma Estelle ‘s liefdesgrotje in. Estelle voelde het en kwam nog eens klaar. Ik voelde mijn laatste restjes sperma uit mijn penis in Estelle lopen. Vermoeid zakte ik op Estelle neer. Estelle zoende me in de nek en streelde mijn haren.

“Goed gedaan Tibo, goed gedaan.”

“Je was geweldig,” beantwoordde ik haar. Ik was ongelofelijk trots dat ik haar naar een orgasme had kunnen brengen, twee zelfs! Volgens mij was zij dat ook. Na een tijdje stond ik op waarbij ik mijn penis uit haar kutje trok. Ik bekeek haar kutje dat een beetje open stond. Een klein stroompje sperma stroomde langzaam uit haar kutje en viel op de dekens. Een klein plasje vormde zich onder haar kutje. Ik zei het Estelle, dat er sperma uit haar kutje liep en op de dekens terecht kwam. Ze boog zich voorover en haalde een vinger door het sperma. Gebiologeerd staarde ze ernaar. Toen stopte ze haar vinger zomaar in haar mond. “Hm…” zei ze. “Je sperma smaakt uitzonderlijk lekker.”

“Heb je wel eens eerder sperma geproefd dan?”

“Ja, maar die van jou is het lekkerst.” Ik was verbaasd dat een meid dit zomaar deed. Als jongen had ik vaak genoeg foto’s en filmpjes gezien waar vrouwen met sperma ‘speelden’. Ik zag dan hoe een man klaarkwam op een vrouw, die haar gezicht dan ondergespoten kreeg of het sperma doorslikte. Ik vind dit supergeil. Ik had altijd idee dat vrouwen het uiterst smerig vonden. Estelle vindt dit niet en ik vraag me dan ook af hoe het zit met andere vrouwen. Ik vroeg Estelle of ze na gevreeën te hebben altijd het sperma doorslikte. Estelle was bezig het andere sperma via haar vingers in haar mond te stoppen. Ze slikte het door en antwoordde.

“Ik slik het bijna altijd door. Ik vind het dan het leukst wanneer een man op mijn gezicht of in mijn mond klaarkomt. In het algemeen, willen de mannen het ook, ze kicken er wel op, maar het gebeurt ook vaak dat ze in mijn kutje willen komen, en dat vind ik ook best.” Ze zweeg even, lachte naar me en praatte verder. “Het is niet dat het zo lekker smaakt, dat het heel lekker zoet is of zo, maar het idee. Daarnaast zie ik het sperma natuurlijk ook als een soort van medaille, als een beloning van mijn werk. Vind jij dit dom, Tibo?”

“Juist niet, ik vind het juist super geil! Daarnaast, elke man droomt ervan om zo’n geile meid als jou te hebben!” Ze bloosde een beetje en bedankte me voor het compliment. We kleedden ons aan en spraken af dit thuis te herhalen. Estelle liet me herinneren dat ik nu haar vriendje was. Ze wou dat ik af en toe langs zou komen om wat gezelligs te doen, daarbij wou ze natuurlijk ook een beetje liefde. Als beloning mocht ik dan zoveel seks als ik maar wou. Zolang ik Estelle maar tevreden hield. Ik beloofde haar een goed vriendje te zijn.

De rest van de dag deden we of er niets gebeurd was. Hoewel Estelle haar string wel expres extra hoog trok en extra vaak bukte om mij een plezier te doen. Dit maakte me weer zo geil dat ik haar meevroeg nog even mee de duinen in te gaan. We zouden over een uurtje weggaan dus we moesten wel opschieten. We renden de duinen in en verstopten ons waar we niet gezien konden worden. Ik rolde Estelle op haar buik en ik ging op haar borsten zitten. Ze lag op een heuveltje zodat haar hoofd hoger lag dan haar voeten. Ik deed mijn gulp open en haalde mijn penis eruit. Estelle keek me uiterst geil aan en leek te smeken om mijn penis. Ik ontblootte mijn eikel en stopte hem in haar mond. “Hm…,” antwoordde Estelle me. Ze likte met haar tong over mijn eikel wat ongelofelijk lekker aanvoelde. Estelle haalde mijn penis uit haar mond en zei.

“Ben ik een braaf hoertje, Tibo? Doe ik het goed of moet het dieper?” Die woorden maakten me nog geiler zodat ik haar achter haar hoofd vast pakte en zei.

“Je doet het aardig, hoer, maar het moet inderdaad dieper.” Ik duwde haar hoofd zover dat mijn penis bijna tot aan mijn ballen erin zat. Het deed Estelle kokhalzen, maar nog net niet overgeven. Ik merkte het en trok mijn penis een stukje terug waarna ik hem weer hard in haar keel duwde. Het was niet gemakkelijk voor Estelle. Ze moest steeds kokhalzen en ze begon traanogen te krijgen. Daarnaast moest het ontzettend vernederend aanvoelen voor Estelle, ze was nu werkelijk een seksobject, een hoer. Het draaide nu alleen om mijn genot, wat Estelle voelde maakte niet uit. Misschien deed ik haar wel pijn. Toch vroeg ze me niet te stoppen. Ik had mijn penis voor de helft uit haar mond getrokken toen ik in haar ogen keek.

Toen wist ik het zeker, Estelle genoot ervan, haar ogen schitterden als die van een meisje die net een eigen pony gekregen had. Ze begon zelfs te kreunen om mij te plezieren. Dit was te veel voor mij. Ik duwde haar hoofd zo ver mogelijk naar voren en kwam in haar mond klaar, nou ja, eigenlijk in haar keel. Ik spoot terwijl ik Estelle onder me voelde kokhalzen. Ik liet haar hoofd los en haalde mijn penis uit haar mond. Estelle hapte even naar adem voordat ze mijn penis begon schoon te likken. Ik weet niet of mijn eikel ooit zo schoon is geweest. Ze had aan elk plekje van mijn eikel gelikt en gezogen. Ik deed mijn broek weer aan terwijl Estelle die van haar uitdeed. Ik begon haar te beffen. Ik proefde haar geil wat verrassent goed smaakte. Ik likte haar kutje, stopte mijn tong erin en speelde met haar kittelaar. Uiteindelijk kwam ze met een harde zucht klaar. We waren een half uurtje bezig geweest.

Een half uurtje later vertrokken we naar huis. In de auto fantaseerde ik over Estelle. Estelle fantaseerde over mij. Ik wist dat Estelle veel mijn fantasieën zou vervullen. Ik bedacht wat ik allemaal een keer zou willen doen; op zijn hondjes, standje 69, zij boven, in bad en onder de douche, een keer op het toilet, anale seks en ik wilde ontzettend graag nog eens Estelle ‘s keel neuken. Ik wist, na de pijpbeurt in de duinen, bijna zeker dat zij die dingen wel wou doen.

De volgende dag wilde ik die fantasieën zo snel mogelijk in de praktijk brengen. Ik belde Estelle op of ik langs mocht komen, en wanneer dat kon. Ze vertelde dat haar vader vanavond op zakenreis ging en dat haar moeder met haar zus een weekendje naar de Veluwe ging. Ik zou kunnen blijven logeren. Ik kon niet wachten tot het avond was. Na het eten zei ik dat ik uitging vanavond, maar eerst even langs vrienden ging, ik zou daar waarschijnlijk blijven logeren. Mijn ouders vonden het best. Ik pakte de fiets en fietste uit het zicht. Toen reed ik het steegje in dat uitkwam op het steegje waaraan de achtertuin lag van Estelle. Ik opende het hek en zette mijn fiets in de schuur, die open stond. Ik stapte het huis in en zag Estelle in badjas zitten. Toen ze me zag lachte ze breed en begroette me met een kus. Alle ramen waren afgeschermd met gordijnen. Estelle liep naar de achterdeur en deed die op slot. Ik ging op de bank zitten en wachtte op Estelle die een biertje voor me haalde. Zijzelf ging ook zitten. We dronken zwijgzaam ons bier op, wat uitzonderlijk snel op was. Estelle praatte het eerst.

“Zo Tibo, je hebt die hoer van een Estelle wel erg alleen gelaten hoor!” Ik knikte even. Estelle stond op en liet haar badjas op de grond vallen. Ze stond nu helemaal naakt voor me. Estelle had al een plan wat betreft vanavond, zo vertelde ze mij. Ze wilde vandaag voor hoertje spelen. Ze draaide zich met haar rug naar me toe en bukte. Ze showde me zonder schaamte haar poesje, haar kale kutje. Ze draaide haar hoofd naar me toe en zei.

“Wat wens je van me, mijnheer. Wat kan ik als hoer voor u doen. Wees niet bang voor de kosten, ik ben gratis want u hebt me al betaald, weet u nog?’ Ik zag dit spelletje helemaal zitten. Het verbaasde me wel dat Estelle zo extreem seks wilde.

“Wanneer dan?” vroeg ik.

“Gister, mijnheer.”

“Waarmee?”

“Met uw sperma, mijnheer. U maakte me als hoer erg gelukkig.”

“Wat doe je allemaal?”

“Alles, mijnheer.”

“Dan wil ik u graag op zijn hondjes in uw kontgat nemen.”

“Dat moet een vergissing zijn, mijnheer. U sprak me aan met “u”, dat ben ik niet. Ik ben een hoer mijnheer, een slet, een snol. Ik verzoek u me aan te spreken met hoer, kutwijf, slet of dergelijke, Estelle mag natuurlijk ook. Wat betreft het neuken van mijn kontje… Dat hoeft u niet te vragen, want u hebt al betaald. Mijn lichaam is meer van u dan van mij, mijnheer. U vraagt niet, u beveelt me, mijnheer.”

“Oké. Zullen we dan maar?”

“Natuurlijk mijnheer. Wilt u met of zonder glijmiddel mijnheer?”

“Ik weet het niet.”

“Ik adviseer u een beetje te doen, dan glijdt het makkelijker.”

Estelle pakte een flesje glijmiddel en vette mijn penis in. Ik vroeg haar of haar kontje niet moest. Ze schudde nee. Estelle ging op haar knieën zitten met haar handen ondersteunde ze haar bovenlichaam. Ik ging achter haar staan en zette mijn penis voor haar poepertje. Het zag er strak uit. Ik duwde langzaam naar voren. Er was veel meer weerstand dan bij haar kutje. Estelle kreunde hevig. Ze keek me aan en moedigde me aan.

“Kom op Tibo, in één keer erin. Straf dit hoerenkontje, straf deze slet. Neuk haar hard, geen genade, ze verdient het, ik verdien het!” Het was teveel, ik zette me schrap en liet mijn penis zo hard als ik kon haar kontje in verdwijnen. Het moest Estelle ontzettend veel pijn doen, want ze schreeuwde het uit van de pijn. Enkele tranen stroomden over haar wangen. Elke keer dat ik met mijn ballen tegen haar kontje kletste gaf Estelle kreten. Ikzelf vond het geweldig en zei Estelle haar hoofd naar achter te doen. Ik pakte met twee handen haar haren vast en trok. Estelle schreeuwde het uit. Maar bleef geil praten.

“Goed zo mijnheer, geen genade! Straf me, straf me omdat ik zo’n slet ben, straf me omdat ik een hoer ben! Harder, harder!’ ‘Oh…” schreeuwde ze het uit, ze kwam klaar. De pijn had plaats gemaakt voor genot. Nog nooit had Estelle zo’n lekker orgasme gehad vertelde ze later aan mij. Ik liet met een hand haar haar los en sloeg haar met de vlakke hand op de rug. Ze schreeuwde en riep. “Goed zo mijnheer, zo moet het. Neem dat klotewijf te grazen!” Met deze woorden kwam ook ik klaar. Ik spoot mijn sperma haar darmen in. “Oh…” riep Estelle. “Ik voel uw sperma!” Weer kwam ze klaar. Ik haalde mijn penis uit haar kont en bekeek haar openstaande kontgat. Ik beval Estelle zich om te draaien en mijn penis schoon te likken. Vol overgave deed ze het. Nadat mijn penis schoon was hielden we een beker onder Estelle ‘s kontgat waarmee we het sperma opvingen. Dat sperma slikte ze smakkend door. Ik en Estelle wonen nog steeds in dezelfde straat. We hebben nog steeds seks met elkaar, soms doen we het ruw soms heel teder. Hoe dan ook, de seks is altijd geweldig.

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *