De zussen

()

In het afgelopen voorjaar ging het uit met mijn vriendin. Na een relatie van drie jaar waren we simpelweg uit elkaar gegroeid. Dit betekende echter ook dat onze vakantie niet door zou gaan en helaas hadden al mijn vrienden ondertussen al eigen plannen gemaakt en moest ik mijn eigen plan trekken. Na wat informatie te hebben ingewonnen over vrijgezellenreizen besloot ik dat dit toch niet echt iets voor mij was. Uiteindelijk besloot ik om nog eens naar Lloret de Mar te gaan. Op mijn zeventiende en achttiende was ik daar al heen geweest en ik bewaarde lekkere herinneringen aan dit feestdorp. Met mijn ondertussen drieëntwintig vond ik dat ik nog jong genoeg was om mijn kansen te wagen en te genieten van al het vrouwelijke schoon in vakantiestemming. De eerste avond begon rustig en veel verder dan een uitgebreid potje tongzoenen met een iets te dronken zeventienjarige Nederlands blondje kwam het niet.

De tweede avond bracht meer succes. In een van de disco’s raakte ik aan de praat met een superslanke Belgische schone. Na elkaars lichaam op de dansvloer al te hebben verkend, stelde zij voor om naar het strand te gaan. Daar aangekomen verkende ik haar lichaam met mijn tong. Haar ultra kleine minirokje schoof ik omhoog en ik wilde haar spleetje verkennen. Onder het rokje zat een kanten stringetje dat haar volledig kale doosje maar net bedekte. Ik schoof het opzij en begon haar langzaam te vingeren en ging met mijn tong richting haar knopje. Aan haar kutsappen te proeven was ze al botergeil en ze duwde dan ook mijn hoofd op haar kutje. Heerlijk sabbelend en likkend aan het strakke spleetje merkte ik dat haar hoogtepunt naderde. Ik stak een tweede vinger naar binnen en concentreerde me op haar klitje. Vlak daarna kwam ze klaar. Ik ging met mijn hoofd naar boven om haar te zoenen, maar tot mijn verbazing wimpelde ze me af. Ze bedankte mij voor mijn werk en zei dat ze naar huis wilde.

Daar ik haar natuurlijk nergens toe wilde dwingen ging ik maar terug naar mijn appartement om mijn hard kloppende lul uit zijn benarde positie te bevrijden. Terug in het appartement duurde het dan ook niet lang voordat mijn zaad met dikke stralen naar buiten spoot. Hoewel het meisje super mooi was, besloot ik dat ik van nu af aan voor wat minder mooie meisjes zou gaan die zich wat minder verwend zouden opstellen. De derde avond besloot ik op mijn gemak te beginnen op een terrasje aan de boulevard. Later op de avond zou er straatmuziek zijn en het werd steeds voller op straat en op de terrassen. Vanaf het terras bekeek ik rustig het schoon dat voorbij kwam en genoot van al die meiden die erbij liepen met maar een doel: mooi gevonden worden. Vlak voor mijn tafeltje kwamen twee blondines staan, waarbij er eentje een schitterend kontje had en lang blond haar. De andere had een wat voller kontje en kort blond haar. Toen ze zich even later omdraaiden zag ik dat het meisje met het lange haar een zeer strak buikje had, maar voor de bovenkant niet vooraan gestaan had. Wel was ze een plaatje om te zien. De andere blondine leek aan haar buik te zien zwanger en had een behoorlijke borstomvang. Ze was minder knap dan haar buurvrouw maar mocht er wel wezen. Af en toe keek ik naar de blondines, maar keek ook vooral verder. Een zwangere vrouw is nou niet bepaald de hoofdprijs en de andere blondine vond ik veel te knap om mee aan te pappen, bang dat dit toch alleen zou uitdraaien op een teleurstelling.

“Spreek jij Nederlands?” Hoorde ik de blondine met het lange haar plotseling vragen. “Ja” antwoordde ik kort.“Mijn zus is zwanger en wil graag even zitten, maar het terras zit vol. Mogen we even bij jou aanschuiven?” Omdat ik een zwangere vrouw natuurlijk niet wilde laten staan en er toch nog ruimte was, stemde ik met het voorstel in. “Hoi, ik ben Tamara”, stelde het meisje met het lange haar zichzelf voor. “Hoi, ik ben Vera”, stelde de zwangere blondine zich voor. “Ik ben Jan”, zei ik om het voorstelrondje af te maken. Al vrij snel raakten we aan de praat en de blondines bleken twee zussen te zijn. Tamara was twintig en Vera drieëntwintig. Vera bleek vier maanden zwanger te zijn en haar vriend had vlak na haar zwangerschap besloten te stoppen met de relatie. Tamara was vrijgezel en had besloten om met haar zus te gaan genieten van de zon, zodat de relatieproblemen naar de achtergrond zouden verdwijnen. Al snel werd duidelijk dat de zusjes niet van plan waren om naar de disco’s te gaan, iets dat ik mij ook prima kon voorstellen, gezien Vera’s situatie.

Hoe langer ik naar Tamara keek, hoe meer ik mijn voornemen om laag in te zetten vergat. Toen het terras ging sluiten had Vera in de gaten dat ik Tamara wel zag zitten en stelde aan Tamara voor dat zij met mij nog even op stap zou gaan. Tamara stond er echter op dat ze in ieder geval met Vera terug zou gaan naar het appartement om zeker te weten dat Vera goed en wel thuis zou komen. Op verzoek van de dames liep ik ook mee. Toen we bij het appartement aankwamen, gaf Tamara aan dat ze zich eerst nog om wilde kleden. Ik zei dat ik beneden zou wachten, maar Tamara gaf aan dat ik wel even mee naar boven mocht. Vera wilde duidelijk geen blok aan ons been zijn en ging na een vluchtig afscheid naar haar kamer. Ik ging in de woonkamer van het appartement zitten en Tamara ging zich even verkleden. Na twee minuten kwam ze poedelnaakt de woonkamer ingelopen en kwam voor me staan.

“Wat vind je van mijn outfit?” vroeg ze speels. Ik haalde een vinger door haar spleetje dat kletsnat bleek en antwoordde lachend “Volgens mij is je outfit nat”. Tamara knielde voor mij en legde haar hand op mijn keiharde paal “En jouw outfit is volgens mij te klein”. Ik knoopte mijn broek los, terwijl Tamara mijn schoenen uittrok en daarna trokken we samen mijn broek omlaag. Nog voordat ik mijn shirt uit had, voelde ik hoe Tamara’s natte spleetje over mijn penis gleed. Terwijl Tamara al wild op en neer ging, worstelde ik tussen het tongen door om mijn shirt uit te krijgen. “Hoor je hem niet eerst te pijpen voor je er bovenop klimt?” hoorden we plotseling Vera ’s stem die in de deuropening van haar kamer stond. Terwijl Tamara in een langzaam tempo op en neer bleef gaan antwoordde ze dat ze niet zo van pijpen hield. “Ben jij wel echt mijn zusje, ik zou niets liever doen dan nu aan die pik zuigen die in jouw kutje zit.” Zonder mij iets te vragen stapt Tamara van mijn pik af en zegt; “Ga je gang”.

“Kom je even naar mijn kamer, Jan? Dan kan ik op mijn bed zitten, dat is in mijn situatie wel zo gemakkelijk.” Vera gaat haar kamer in en ik kan me eigenlijk geen houding geven en steek mijn pik omhoog om Tamara weer op mijn kloppende lul te schuiven. Zodra Tamara weer op mijn lul hangt zegt ze dat ik haar naar Veras kamer moet tillen. Ik besluit hier gehoor aan te geven en terwijl ik naar Vera’s kamer loop stoot ik rustig heen en weer in Tamara. Vera zit op de rand van het bed en zegt tegen Tamara dat ze moeilijk kan pijpen als zij me aan het neuken is. Tamara klimt van me af en ik sta met mijn kloppende lul recht voor Vera. “Ga je gang Es, zegt Tamara plagend” tegen haar zus.
Vera reikt haar hand naar mijn lul en neemt hem vrijwel direct in haar mond en begint me heerlijk te pijpen. Het is duidelijk dat Vera inderdaad dol op pijpen is en pijpt me zoals ik nog nooit gepijpt ben. Lange halen, korte halen, op mijn ballen zuigen, likken langs de schacht, deepthroaten, ze beheerst alle technieken en wisselt deze perfect af. Ieder keer als ik dreig te komen past ze haar tempo aan, zodat mijn orgasme wordt uitgesteld. Ik tong af en toe met Tamara en vinger haar steeds natter wordende kutje. “Je moet wel doorgaan tot hij komt Es” moedigt Tamara haar zus aan. Vera gaat door zonder te antwoorden, maar mijn gevoel zegt me dat de aanmoedigingen van Tamara overbodig zijn, want zoals Vera pijpt, wil ze mijn zaad proeven. “Wees maar gerust Tamara, dat punt heeft ze zo bereikt” besloot ik te antwoorden voor Vera, die haar mond nog vol had aan mijn bijna spuitende paal. Niet lang daarna voel ik het zaad uit mijn lul stromen terwijl Vera driftig door zuigt. Tamara ziet me schokken en vraagt of het lekker is. Veel verder dan knikken kom ik niet. Vera heeft de laatste druppels nu uit mijn lul gezogen en haalt haar mond van mijn ondertussen slappe lid. “Dank je wel Jan”, bedankt Vera me, hetgeen wat mij betreft de omgekeerde wereld is. “Volgens mij hoor ik jou te bedanken Vera” antwoord ik, “dus bij dezen bedankt voor een heerlijke pijpbeurt”.

“Zullen we naar mijn kamer gaan?” vraagt Tamara aan me en ik antwoord dat het goed is. “Nu niet meer komen storen he Es” zegt Tamara tegen haar zus, terwijl ze mij aan mijn arm meepakt. “Nee hoor, ga jij nu maar rustig je gang” antwoord Vera. Op Tamara’s kamer aangekomen ga ik op het bed liggen en trek Tamara bovenop me. “Nu wil je zeker dat ik je ook ga pijpen” fluistert ze tegen me. “Volgens mij kan hij dat nog niet aan” antwoord ik terwijl ik Tamara wijs op mijn nog niet tot volle grootte teruggekeerde lul. “Maar ik ben wel benieuwd hoe jij smaakt” zeg ik terwijl ik mijn handen op Tamara’s kontje leg. “Dat is misschien wel een goed idee” antwoordtTamara en met mijn handen trek ik haar onderlijf richting mijn hoofd. Tamara werkt gelijk mee en kruipt met haar ranke lijfje op mijn hoofd. Ze zakt met haar kutje op mijn mond en ik begin langzaam aan haar klitje te likken. Het is duidelijk dat ze bloedgeil is, want haar kutje is echt kletsnat en ze glijdt met haar onderlijf heen en weer over mijn mond. Aan haar ademhaling merk ik dat ze gaat komen en vlak voor ze komt, drukt ze haar spleetje stevig tegen mijn mond. Schokkend komt ze klaar terwijl ik aan haar klitje zuig.

Tegen mijn verwachting in gaat ze na haar orgasme echter niet van mijn hoofd af, maar blijft zitten. Het heerlijke kutje boven mijn hoofd doet mij besluiten om maar door te gaan met beffen en niet lang daarna komt Tamara voor een tweede keer klaar. Mijn pik is tijdens het beffen weer op volle sterkte gekomen en klopt behoorlijk. Ik duw Tamara’s onderlijf richting mijn kruis en Tamara weet dat het haar beurt is om in actie te komen. Langzaam zakt ze naar beneden en ik voel hoe mijn stijve opnieuw in het kletsnatte gleufje van Tamara verdwijnt. Tamara voert het tempo op en als ik mijn pik omhoog duw, om nog dieper in haar te stoten fluistert ze “Niet doen, ik bepaal het ritme, jij hoeft alleen maar te genieten”. Als een volleerde amazone berijdt Tamara mijn lul waarbij ze behalve op een neer ook nog met haar kontje draait. Tamara gaat steeds wilder op en neer en ik merk dat ze tegen een orgasme aan zit. Zelf ben ik er ook niet ver meer bij vandaan en besluit het lot een handje te helpen. Ik pak Tamara bij haar heupen en ieder keer dat ze omlaag gaat ram ik mijn pik zo hard als ik kan omhoog om zo diep mogelijk bij haar binnen te dringen. Tamara geniet er zichtbaar van en accepteert mijn inspanningen. Het lijkt wel of iedere stoot nog dieper en harder is dan de vorige en Tamara geeft zich helemaal over en begint nu ook luidkeels te kreunen. Enigszins bang dat Vera last krijgt van het gekreun, besluit ik iets minder hard te stoten. “Nee, doorgaan, doorgaan, harder…” kreunt Tamara om duidelijk te maken dat ik een verkeerd besluit genomen heb. Ik besef dat ik het strakke kutje maar beter hard kan blijven neuken, omdat dat de enige manier is om Tamara uiteindelijk te laten stoppen met kreunen. “Oh ik kom, ik kom” kreunt Tamara en vlak daarna staakt Tamara haar bewegingen en laat zich boven op mij vallen en begint met me te tongen. Haar onderlijf schokt nog flink na en aan Tamara’s ademhaling merk ik dat het hevigste deel van het orgasme achter de rug is. Als het onderlijf weer in rust is, begin ik weer langzaam te stoten, want ook ik wil mijn orgasme bereiken. “Ga je gang maar, spuit mijn kutje maar lekker vol” fluistert Tamara in mijn oor terwijl ze nog boven op me ligt. Ik merk dat haar kutje nog gevoelig is, en dat ik beter niet te hard kan stoten. Terwijl ik hevig met Tamara tong maakt mijn lul lange diepe halen door een nog steeds kletsnat kutje. Ik voel de eerste stralen komen en verhoog mijn tempo. Tamara merkt dat ik ga komen en drukt haar onderlijf nog steviger naar beneden. Om mij nog wat verder op te geilen fluistert ze “Ja, spuit me vol, spuit me vol” tegen me. Dit is een opdracht waar ik graag gehoor aan geef en niet veel later voel ik mijn lul exploderen in het heerlijke kutje. Het eerste sperma druipt al langs mijn lul naar buiten als ik dieper in het grotje nog steeds de stralen naar buiten voel komen. Als ik van al mijn zaad verlost ben, rolt Tamara van me af en vallen we in slaap.

De volgende morgen word ik wakker als Tamara uit bed gaat. Tamara is nog steeds naakt en loopt de kamer uit. Op het laken zie ik de vlekken van mijn sperma dat tijdens het slapen uit haar kutje gedropen is. Aan de vlekken te zien was het een van mijn heftigste orgasmen ooit geweest. Van buiten de kamer hoorde ik Vera lachend zeggen “Zo weer een beetje bijgekomen, ik wilde bijna de politie bellen”.
“Dat was niet nodig hoor, het was geheel vrijwillig” hoorde ik Tamara antwoorden. “En jij” vervolgde Tamara “heb je al spijt van het pijpen?”. “Spijt? Ben jij gek, weet je hoelang het geleden was dat ik me uit kon leven?” reageerde Vera. “Laat me raden, een maand of 4 geleden. Oh nee, toen heb je je in je kutje laten spuiten natuurlijk” plaagde Tamara haar zwangere zus. “Al meer dan een half jaar had ik geen vent meer klaar gepijpt, kun je je dat voorstellen?” zei Vera. “Ik wel, maar ik pijp ook zelden, dat weet je toch zus” zei Tamara en vervolgde “Ik vind het altijd lekkerder om de stralen in mijn kutje te voelen”. Ik verbaasde me enigszins over het gemak waarmee de zussen over seks afspraken. Natuurlijk was het me gezien de avond ervoor duidelijk dat de meiden niet preuts waren, maar dat was een moment waarop Vera mij en Tamara betrapte in de woonkamer. Nu zaten de dames waarschijnlijk gewoon aan de ontbijttafel.

“Door de onderdanigheid die ik voel als ik iemand klaar pijp, voel ik me sletterig en daardoor voel ik me op en top vrouw” zette Vera het gesprek voort. En voegde daar lacherig aan toe “hoewel ik een lading sperma op ander plaatsen ook wel fijn vind”. “Oh ja, waar dan nog meer?” vraagt Tamara door. “Gewoon in mijn kutje of mijn kontje” antwoordde Vera. “Of natuurlijk over mijn kutje, kontje, buik of borsten, dan zie ik het eruit spuiten” voegde Vera daar aan toe. Van de geile praat tussen de zusjes, was mijn lul gegroeid en ik betrapte me erop dat ik onbewust al aan mijn pik lag te trekken. Ik vroeg me af of de meiden nog steeds geil zouden zijn en keek waar ik mijn boxer had liggen. Toen bedacht ik me dat ik mijn boxer de avond ervoor al in de woonkamer was kwijtgeraakt. Ik besloot daarom om maar gewoon in mijn blote lul de woonkamer in te gaan. Vera en Tamara zaten inderdaad aan tafel en keken allebei naar mijn stijve.

“Volgens mij heb jij je werk gister niet afgemaakt, Tamara” plaagde Vera haar jongere zus. Ik stond naast Tamara die me bij mijn lul pakte en er even kort aan trok. “Nadat mijn kutje heerlijk vol was volgespoten kon deze jongeman even niet meer” plaagde Tamara mij. “Maar tot die tijd deed hij het prima en mijn kutje was echt af getankt met sperma, ken jij dat gevoel nog” plaagde ze haar zus. “Waarom pijp je hem niet even, ondanks dat je daar niet zo dol op bent” daagde Vera haar zusje uit. “Of is het een smoesje en durf je niet eens te pijpen.” Zonder te aarzelen nam Tamara mijn stijve lul in haar mondje en begon me met lange halen te pijpen. Vanuit mijn ooghoek zag ik Vera ietwat beteuterd toe kijken. Hoewel het nooit vervelend is om gepijpt te worden, was duidelijk te merken dat het Tamara’s hobby niet was. Ze miste de afwisseling en timing van haar zus. Nadat ze me ongeveer twee minuten gepijpt had, haalde ze haar mondje van mijn lul.
“Zie je wel dat ik het durf” zei ze tegen Vera en onderhand trok ze aan mijn pik. “Maak het dan eens af, volgens mij heeft Jan nog niet gespoten” daagde Vera haar zusje verder uit. Tamara zei dat ze niet aan klaar pijpen deed en ook niet van plan was om daar aan te gaan beginnen. “Mag ik het dan doen” vroeg Vera, die duidelijk een herhaling van de avond ervoor wilde. “Dat hangt ervan af hoe lang dat ding blijft werken” zei Tamara geil en duwde mij op een stoel tegenover Vera. Ze draaide haar rug naar me toe en liet zich op mijn lul zakken. “Zie je hoe mijn natte kutje op en neer over deze heerlijke lul glijdt” kreunde Tamara haar zus toe. “Net als gisteravond, op en neer, op en neer, net zolang totdat ik heerlijk klaar kom” kreunde ze verder. Vera liet zich niet kennen en keek rechtstreeks naar het glijdende kutje van haar zusje. Hoewel ik het heerlijk vond om Tamara te neuken, kreeg ik wel medelijden met Vera die zichtbaar zin had in mijn sperma. Ik besloot Tamara te helpen bij het bereiken van haar orgasme door net als de avond ervoor tegendraadse bewegingen te maken. Tamara liet het begaan en ik voerde het tempo snel op. Opnieuw begon Tamara luid te kreunen en ik merkte dat ze haar orgasme naderde. Ik bracht mijn hand naar haar voorkant en masseerde haar clitoris zonder het neukritme te verlagen. Na een paar harde diepe stoten kwam ze heftig klaar. Nadat haar orgasme was weggezakt, stond ze op en zei.

“Nou vooruit, ga jij je gang maar even Vera”. Nu Tamara opgestaan was, had ik vol zicht op Vera ik keek recht tussen haar benen. Zij was behoorlijk geil geworden, want ze zat met haar hand over haar kutje te wrijven. Gezien Vera ’s positie wist ik dat ik naar haar toe zou moeten lopen om haar mijn lul en ongetwijfeld mijn sperma aan te bieden. Ik liep naar Vera toe en zodra mijn pik binnen haar bereik was slokte ze hem naar binnen. Vrijwel direct had ze het juiste ritme weer te pakken en ik genoot met volle teugen. Wel merkte ik dat het Vera niet te doen was om zo snel mogelijk een volgespoten mondje te hebben, want ze probeerde mijn orgasme duidelijk uit te stellen. Tamara zat op een stoel ietsjes verderop en zat zich wijdbeens te vingeren. “Gisteravond ging het sneller he Ve” zei Tamara plagerig, maar Vera reageerde hier niet op en ging door met haar pijpbeurt. “Volgens mij wil ze het wat langer laten duren, zodat ze meer krijgt” knipoogde ik naar Tamara. Vera ging nog steeds haar eigen gang. Na een klein kwartier vakkundig te zijn gepijpt, wilde ik spuiten. Ik legde mijn handen op Vera ’s hoofd om haar ritme te beïnvloeden en te voorkomen dat ze mijn orgasme nog verder uit zou stellen. Om Vera te motiveren besloot ik haar te commanderen, “Door zuigen sletje, ik wil nu je mondje volspuiten”. Vera antwoordde met daden, zette een eindsprint in en pijpte me in hoog tempo naar mijn orgasme. Heftig schokkend kwam ik klaar en Vera pijpte me net als de avond ervoor gewoon verder. Toen de laatste druppel eruit was, haalde ze haar mondje van mijn ondertussen verslapte penis. Tamara zat nog steeds te vingeren en vroeg of zij nu weer aan de beurt was. Ik besloot echter dat het eerst tijd was om iets terug te doen voor de twee heerlijke pijpbeurten die Vera me had gegeven.

“Nog even wachten schatje, eerst nog even iets anders” antwoordde ik naar Tamara terwijl ik Vera bij haar hand pakte en overeind trok. Zowel Vera als Tamara keken vragend toe wat ik van plan was. Ik tilde Vera op en legde haar op de tafel en trok haar slipje naar beneden. Ik pakte een stoel en ging voor het kutje zitten en begon langzaam te likken. Al bij de eerste lik merkte ik dat Vera dolgraag gebeft wilde worden. Hoewel Tamara ook mijn aandacht verlangde, gunde ze haar zus die al een tijd droog stond een pleziertje. Terwijl ik Vera likte bracht ik langzaam twee vingers in haar kutje en begon haar met rustige halen te vingeren. “Oh ja, vinger me harder” kreunde Vera en ik besloot een derde vinger in het kletsnatte kutje van Vera te stoppen. Terwijl mijn tong in hoog tempo haar clitoris bewerkte gingen mijn drie vingers steeds sneller in en uit het kutje. Het soppende geluid was zelfs duidelijk hoorbaar voor Tamara die toch twee meter verderop zat. Vera kreunde steeds harder en genoot van mijn bedankje. “Hoe lang is dit geleden Vera?” vroeg Tamara geil aan haar zus die duidelijk hard op weg was naar een orgasme. Tussen het hijgen en kreunen door kon Vera nog net een “veel te lang” uit brengen. Niet veel later schreeuwde Vera het uit “Ik kom, ik kom…”. Ik voelde Vera schokkend klaar komen en begon mijn bewegingen langzaam af te bouwen. Vera drukte mijn hoofd op haar kutje en kreunde, “Niet stoppen, doorgaan, zo hard als je kan”. Aangezien het mijn bedoeling was om Vera te plezieren, verhoogde ik het tempo weer en bleef gewoon doorgaan. Aan het schokken van haar lijf merkte ik dat het hevigste deel van haar orgasme voorbij was. Omdat ze echter nog steeds mijn hoofd op haar klitje duwde en nog steeds kreunde van genot bleef ik doorgaan. Een tweede orgasme naderde en ook nu weer wilde Vera dat ik doorging. “Blijf doorgaan, blijf doorgaan, ik kom, blijf doorgaan…” ik ging door en Vera kreeg opnieuw een orgasme, dit keer echter minder hevig dan de eerste keer. “Ik wil nog een keer komen, ga door, ga door” moedigde Vera mij aan. Ik besloot andermaal door te gaan en vlak nadat het tweede orgasme voorbij leek, kreunde Vera het uit “Ja, ja, oh ja, ik kom, ik kom”. Vera bereikte haar derde orgasme en dit was heviger dan de eerste twee bij elkaar. Vera was nu duidelijk voldaan want ze duwde mijn hoofd van haar kutje ten teken dat ik moest stoppen.

Tamara had dit duidelijk niet achter Vera gezocht. “Jezus, het was zeker echt te lang geleden dat je een beurt gehad hebt” zei ze lachend tegen haar zus. Nog nahijgend van haar orgasme antwoordde Vera “de laatste twee jaar ben ik al niet meer gebeft, ik was hier echt hard aan toe”. Tamara ziet dat haar zus er echt van genoten heeft en besluit haar zus nog meer te gunnen. Tamara staat achter me en trekt aan mijn ondertussen weer stijve lul. “Zal ik je het sperma uit deze stijve pik in je natte kutje gunnen?” vraagt Tamara geil aan haar zus. Vera antwoord dat ze niet denkt dat het echt gemakkelijk gaat in haar positie. “Weet je wat, dan neuk ik hem suf en stopt hij hem op het einde in jou” stelt Tamara voor. “Zullen we niet eerst even proberen of het überhaupt gaat?” temper ik de dadendrang van Tamara. Tamara knikt en ik stap naar voren en druk mijn eikel tegen het gaatje van Vera aan. “Ik steek hem langzaam naar binnen, als het niet gaat moet je het zeggen Vera” zeg ik terwijl ik mijn eikel langzaam naar binnen druk. Vera kreunt even en ik stop. “Nee, ga maar verder, ik kreun omdat ik het zo lekker vind” geeft Vera aan. Langzaam duw ik verder totdat mijn lul tot aan mijn ballen in Vera’s kutje zit. “Dan ga ik nu langzame halen maken” kondig ik mijn volgende actie aan. Vera knikt instemmend en met langzame halen ga ik heen en weer. Vera geeft aan dat ze van een hoger tempo houdt en ik verhoog het tempo. “Au, nee dat gaat niet”, alleen maar langzame halen. Ik verlaag het ritme weer en schuif mijn lul langzaam heen en weer in Vera’s kutje. “Weet je wat” zegt Vera “leef je eerst maar uit op Tamara en maak het dan met langzame halen bij af”.
En voegde daar aan toe “ik vinger me wel in de tussentijd om warm te blijven”. Om mezelf nog extra op te geilen besluit ik nu de regie in handen te nemen. “Ga jij eens op je knieën zitten Tamara” beveel ik haar met vriendelijke stem. Tamara gaat op haar knieën zitten en ik duw haar voor over. Langs de achterkant duw ik mijn pik tegen het kutje aan en stoot in een keer diep in het strakke kutje. Tamara kreunt van genot en zegt; “Neuk me, neuk me hard”. In wild tempo begin ik haar te neuken en merk dat Tamara met haar hand haar klitje extra stimuleert. Ik wrijf over het heerlijke kontje en merk dat ze het lekker vind als ik langs haar sterretje ga. Ik breng een vinger naar het sterretje en duw het topje voorzichtig naar beneden. “Ga door, ga alsjeblieft door” kreunt Tamara al weet ik niet of ze het over mijn pik of over mijn vinger heeft. Ik duw mijn vinger verder naar binnen en merk dat Tamara het lekker vindt. Door deze dubbele stimulans duurt het niet lang of Tamara komt kreunend klaar. Ik haal mijn pik uit het zojuist klaar geneukte kutje en haal mijn vinger uit haar kontje. Tamara siddert nog na en zegt “neuk me daar” terwijl ze over haar sterretje wrijft.

Langzaam duw ik mijn pik tegen haar sterretje en Tamara duwt haar kontje langzaam naar achter, zodat het eerste stuk in haar kontje verdwijnt. Tamara kreunt en ik duw langzaam verder tot mijn pik helemaal in het kontje is verdwenen. Ik begin haar te neuken en merk dat ze hier weinig moeite mee heeft. In rap tempo voer ik het ritme op en neuk ik me suf in het heerlijke kontje. Het duurt niet lang of ik voel mijn orgasme naderen en weet dat ik mijn lul moet gaan verplaatsen. Ik haal mijn pik uit het kontje en zie hoe Tamara al vingerend zit uit te hijgen. Vera heeft zichzelf behoorlijk liggen vingeren in de tussentijd. Om mijn naderende orgasme niet te ver te laten wegzakken trek ik hard aan mijn pik terwijl ik naar Vera toe loop. “Ben je er nog klaar voor Vera” vraag ik, terwijl ik al trekkend mijn lul voor haar kutje houd.
“Ja hoor, kom maar op” hoor ik Vera zeggen en ik duw mijn lul diep in het kutje en begin gelijk lange halen te maken. Vera vingert ondertussen door en zegt dat ik nog wel ietsje harder mag. Ik verhoog het tempo en merk dat ik nu harder mag dan vlak daarvoor. Vera blijkt nu nog een orgasme te naderen. “Stel het spuiten zo lang mogelijk uit, maar stop niet” kreunt ze. Vlak daarna komt ze klaar en verlaag ik het tempo tot lange halen. Na een aantal lange halen voel ik mijn zaad weer uit mijn pik stromen. “Blijf pompen, blijf pompen” kreunt Vera me toe om vooral te blijven spuiten. Met korte diepe stoten diep in het kutje zorg ik dat Vera het tot aan de laatste druppel krijgt. Ik haal mijn half slappe lul uit het kutje en zie het sperma er nog aan zitten. Vera pakt me bij mijn pik en trek me richting haar mond. Daar aangekomen slikt ze hem naar binnen om de resten geil er af te likken.

“Bedankt dat je wilde delen zusje” bedankt Vera Tamara voor haar sociale houding. “En jij natuurlijk ook bedankt Jan. Zonder jou was dit niet mogelijk” bedankt ze me lachend. “Het genoegen was geheel mijnerzijds” bedank ik op mijn beurt de zussen. “Maar vanavond slaap je alleen bij mij in bed” knipoogt Tamara me toe. “En als jij niet stoort, mag jij hem morgenochtend even pijpen” knipoogt ze daarna naar Vera. De volgende nacht heb ik heerlijk met Tamara gesekst en heb de ochtend erna inderdaad een heerlijke pijpbeurt gehad van Vera.
Helaas waren de zussen aan het einde van hun vakantie, dus zijn er geen nieuwe nachten meer geweest. Voor de zussen was dit iets voor de vakantie en ze wilden daarom geen adressen uitwisselen. Ik zal er in ieder geval nog regelmatig aan terugdenken.

Janneke

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *