Eileen en Daniël 5

()

Wij zijn veertigers en zien erg nog goed uit, Eileen is volslank met een heerlijke cup D en lang zwart haar, ze heeft een beetje een Zuid-Europees uiterlijk over zich, ik zelf ben slank en bezit een redelijk “normale” pik van achttien centimeter, Eileen is hetero en ik ben biseksueel. Seks vinden wij erg belangrijk binnen onze relatie en vaak maken we gebruik van internet om onze fantasie extra te prikkelen. Deze site vinden we erg goed en hebben besloten om ook een aantal verhalen van ons hierop te zetten, deels fantasie, deels werkelijkheid.

Dit verhaal is het vervolg op deel 3 en hierin maakt Myrthe kennis met Ivo. Myrthe is de hartsvriendin van Eileen en zij is een roodharige, volslanke vrouw met vrouwelijke vormen, volle cup D, 38 jaar oud en gezegend met een grote bos mooie krullen. Eileen en ik hadden deze gezellige avond speciaal gearrangeerd voor Myrthe en Ivo, zodat wij met zijn vieren in een ontspannende sfeer heerlijk van elkaar konden gaan genieten. Bij ons triootje met Myrthe kwam mijn biseksualiteit en onze dates met Ivo ter sprake en Myrthe werd erg nieuwsgierig en wilde graag een keer mee seksen als Ivo er was. Wij bespraken het met Ivo en hij ging enthousiast akkoord.

Op een avond was het dan zover, we hadden voor een sensuele sfeer in huis gezorgd met kleine hapjes, wijn en veel kaarslicht. Iedereen begreep waarom wij deze avond bij elkaar waren. Myrthe vond Ivo een leuke kerel en daarom lag ze al snel met Ivo op de bank te knuffelen en te zoenen, ook Eileen en ik bleven niet achter. We worden altijd extra geil als we anderen zien vrijen. De beide dames trokken Ivo en mij uit de bank om te gaan dansen. Al zoenend en dansend werd de sfeer meer en meer erotischer. Zwoel draaiden de dames om ons mannen heen en drukten hun billen tegen onze onderlichamen aan.

Tegelijkertijd lieten Ivo en ik onze handen op verkenning gaan over de prachtige volle lichaamsvormen van de dames. Heerlijk om een stel billen tegen je schoot aan te voelen drukken terwijl je een paar prachtige volle borsten mag omvatten. Dit alles liet ons niet onberoerd en al snel voelden de dames iets groeien in onze broeken. Met hun handen bevoelden ze door de stof heen onze groeiende pikken en het duurde niet lang of we trokken elkaars kleding uit. De dames geboden ons te gaan zitten op de bank en daar zaten wij mannen dan, iets wat onderuitgezakt met onze harde leuters als periscopen tussen onze benen. De dames namen plaats op de grond voor ons en begonnen ons heerlijk te pijpen.

Myrthe wist wel raad met de leuter van Ivo en was druk doende deze oraal te verwennen, Eileen keek de kunst af en verwende de haar zo overbekende pik van mij. Ik moet zeggen dat het een geil gezicht was om de dames zo bezig te zien met onze palen, wij lekker achter over op de bank en onderwijl een paar zachte handen die je pik en ballen strelen en als toetje een warme mond om je eikel heen, wat kan het leven toch goed zijn. De dames sjorden en pijpten onze pikken vakkundig en al gauw spoten Ivo en ik ons zaad achter in de monden van de dames. Zij kwamen omhoog om ons te tongen en lieten ons proeven van ons eigen sperma. Wat een geiligheid al en de avond was nog maar net begonnen!

Onze palen bleven bij dit alles recht staan en de dames namen plaats op onze pikken. Met hun billen naar ons toe gekeerd lieten ze hun kutjes zakken over onze leuters. Myrthe op die van Ivo en Eileen schoof haar lipjes over mijn eikel heen en liet zich zakken. De dames hielden elkaars hand vast en bereden ons in hoog tempo. Ivo en ik zagen telkens onze van kutsap glinsterende pikken tevoorschijn komen tussen de billen van de dames. Ze leken wel elkaars spiegelbeeld, hun bewegingen verliepen bijna synchroon en toen ze beiden naar voren bogen zagen we hun schaamlippen op en neer over de schachten gaan van onze pikken. De dames voerden al vingerend het tempo omhoog en al snel naderden ze hun climax. Ivo en ik gaven hun het laatste zetje door een duim in hun anus te duwen. De kamer vulde zich met gekreun en al zuchtend kwamen Myrthe & Eileen tot een hoogtepunt. Langzaam stopten ze met ons te neuken en lieten zich achterover zaken tegen ons aan.

Ivo en ik streelden de volle borsten van de dames en voorzichtig bevoelden we hun klitjes, als reactie hierop schokten de dames wat na en maanden ons tot voorzichtigheid, het was wat gevoelig. Wederom sloten we dit spel af met een uitgebreide tongzoen en lebberden elkaar als hondjes helemaal af. Myrthe & Eileen gaven aan dat ze nu een verrassing gingen voorbereiden en onder het roepen dat ze zo dadelijk terug kwamen wierpen ze ons twee stalen cockring toe, ze verwachten bij terug komst dat we deze dan om hadden. Tevens kwamen op tafel twee blauwe pilletjes te liggen want de dames wilden vanavond lang van onze pikken kunnen genieten. Wauw, dat beloofde wat! Gelukkig was de erectie van onze pikken wat afgezwakt na de verwennerij van de dames en lukte het ons de cockring te plaatsen. Terwijl we moesten wachten op de dames begon ik met Ivo’s pik te spelen, met een cockring om zijn balzak leek zijn pik nog groter, ook Ivo liet mijn pik niet met rust en zo lagen wij onderuit gezakt op de bank met elkaars pik te spelen. Ik moet zeggen dat als je zo onderuit gezakt ligt met onze geschoren pik en ballen in een cockring, dan lijkt je pik een stuk groter, wauw een geil gezicht! Toen de dames dan ook weer terug kwamen hadden zij gelijk een machtig uitzicht op onze fier rechtopstaande palen, maar de outfit van de dames deed onze pikken zo mogelijk nog meer steigeren.

Eileen liep op open muiltjes met hoge hakken en had een soort van slavinnen halsbandje om, verder was ze naakt op onze vertrouwde voorbinddildo na, deze had ze omgedaan. Myrthe zag er erg dominant uit, zwarte kniehoge laarzen met punthakken, een zwarte halve cup bustier en een latex broekje met daaraan vast gekoppeld een zeer grote zwarte voorbinddildo, circa twintig bij 5 centimeter vast wel. Deze hadden de dames samen in de seksshop gekocht, speciaal voor deze avond. Myrthe wilde dus wel eens de actie zien tussen Ivo en mij en ‘gebood’ ons om elkaar te pijpen, iets waar we graag gehoor aangaven. We gingen in standje 69 op de bank liggen en konden zo elkaars pik oraal verwennen, we proefden hierbij de nog aanwezige kutsappen van de dames op onze pikken en deden ons best om de dames te laten genieten van ons orale spel.

Ondertussen moest Eileen op haar knieën plaatsnemen en ‘dwong’ Myrthe haar de zwarte strapon te pijpen, het lukte Eileen nauwelijks om alleen de eikel van deze strapon in de mond te nemen, dit was wel een enorme voorbinddildo! Ivo moest mij nu maar eens neuken, vond Myrthe, zij was onlangs door mij anaal ontmaagd en wilde nu wel eens zien hoe ik Ivo’s paal kon ontvangen in mijn kont. Ik ging onderuit zitten op de bank en gooide mijn benen wijd naar achteren. Ivo ging voor mij op zijn knieën zitten en met behulp van enig glijmiddel stootte hij zijn paal mijn tunnel in. Myrthe keek met grote ogen toe en zag de pik van Ivo tot aan zijn ballen mijn kont ingaan. Ook Eileen was nu aan de beurt en zij moest van Myrthe zodanig op haar knieën plaats nemen dat ze mij kon pijpen, Myrthe zelf ging achter Eileen staan en zakte iets door haar benen om de kop van de strapon tegen Eileen ’s kutje aan te zetten, zo bleef ze staan en telkens zakte ze wat verder en liet de voorbinddildo verder en dieper Eileen ’s kut in zakken. Eileen kreunde dat het toch wel een enorm geval was, maar Myrthe liet zich niet afleiden en begon Eileen te neuken met de zwarte strapon.

Ook Ivo was enorm geil geworden van de actie om hem heen en neukte mij nu in een hoog tempo, zijn pik ging in en uit mijn kont en Eileen pijpte mij ondertussen flink door. Man! Wat een genot! Myrthe wilde echter niet dat Ivo in mijn kont ging spuiten, “dat bewaar je maar voor later” zei ze en trok hem van mij weg. Eileen uitte zware kreunen onder het geweld dat ze ervoer van het compleet gevuld zijn van deze grote voorbinddildo, veel kon ze echter niet zeggen doordat ze mij nog steeds diep aan het pijpen was. Myrthe vroeg aan Eileen of ze nu wat aan de grootte gewend was en op haar bevestigende knikken was de reactie van Myrthe dat ze nu Eileen wat harder ging neuken.

“Kijk maar goed Daniël, hoe deze dildo in het kutje van je vrouwtje verdwijnt” riep Myrthe, “straks neuk ik jou er mee in je reet!” Doordat ik zag hoe zwaar Eileen het er mee had werd ik toch wel wat angstig van het idee. Myrthe gaf aan dat het tijd was om van posities te wisselen. Ze wilde dat Ivo op zijn handen en knieën ging staan en Eileen moest hem gaan neuken, ze had tenslotte onze eigen strapon om. Opnieuw werd het glijmiddel gebruikt en Eileen begon Ivo in een rustig tempo te neuken. Myrthe vroeg mij voor Ivo op mijn knieën te zakken zodat hij mij kon gaan pijpen, zelf stapte ze over Ivo’s rug heen met de dildo naar mij gericht en wilde dat ik haar ging ‘pijpen’.

“Lekker hè Daniël, zo proef je de sappen van je vrouwtje,” riep ze mij toe, en nu ik de grote strapon van Myrthe aan het pijpen was merkte ik dat het een behoorlijk flink geval was en begon tegelijkertijd kriebels te krijgen over het geen wat Myrthe me in het vooruitzicht gesteld had. Ergens achter in mijn hoofd merkte ik dat ik het een uitdaging begon te vinden om deze strapon in mijn kont te mogen ontvangen. Ondertussen was Eileen, gelijker tijd met het neuken van Ivo’s kont, bezig met het aftrekken van Ivo’s pik. Haar vuistje flitste over de schacht heen. Door de cockring en de Viagra kon Ivo tegemoet komen aan de eis van Myrthe om het orgasme tegen te houden.

“Het gaat gebeuren jochie” riep ze tegen mij en ze wilde dat ik op mijn knieën ging staan en zover voorover boog dat mijn schouders de grond raakten en mijn kont uitdagend omhoog stond. Eileen moest mij eerst ‘nemen’ en met behulp van glijmiddel kon ze mij gemakkelijk penetreren.

Na een aantal stoten moest Eileen zich uit mij terug trekken en nam Myrthe achter mijn kont plaats. Eileen ontdeed zich van de strapon en liet zich heerlijk zakken over Ivo’s paal, die inmiddels op zijn rug op de grond lag. Zo kon Eileen, terwijl ze zicht had hoe Myrthe mij zou gaan neuken, zich zelf naar een orgasme neuken. Met haar handen zocht ze steun op Ivo’s borstkas en Ivo greep naar de heerlijke cup D van Eileen en verwende haar tepels.

Myrthe smeerde flink wat glijmiddel op mijn kont en de voorbinddildo, zette vervolgens de eikel van de dildo tegen mijn anus en drukte langzaam maar vastberaden door. Ik snap zelf nog steeds niet hoe ik deze dildo aan kon, maar de eikel floepte langs mijn kringspier mijn kont in en daarmee was het meeste gewonnen. Voorzichtig duwde Myrthe de strapon verder mijn tunnel in en uiteindelijk zat de volle lengte strak in mijn kont. Eileen was inmiddels heerlijk tot een orgasme gekomen op Ivo’s pik en beide keken toe hoe Myrthe mij neukte. Langzaam liet Myrthe de strapon in en uit mijn kont glijden, tot aan de rand van de eikel er uit en dan weer de volle lengte er in.

De dikte van de strapon maakte dat mijn anus strak om de schacht van de dildo zat en dit voelde enigszins pijnlijk maar ook weer erg geil, verwarrend allemaal maar ik genoot!

Ivo kroop onder mij en nam mijn pik in zijn mond, mm… dat voelde goed zeg, gelijktijdig gepijpt en geneukt worden voelt geweldig geil. Eileen kroop voor me en wilde dat ik haar ging likken, zo waren we weer met zijn allen bezig elkaar te verwennen. Eileen was zo geil geworden van het uitzicht dat ze had, ze kon namelijk goed zien hoe Myrthe mij neukte en mede door de outfit van Myrthe was ze daar erg geil van geworden en het duurde maar even of ik likte haar naar een orgasme. Na een tijdje werd het mij toch teveel en gaf aan te willen stoppen, dat was oké.

Ik draaide me om op mijn rug en Myrthe zag dat Ivo doorging met zijn pijpwerk. Myrthe vond dat ik beloond moest worden voor mijn ‘prestatie’. Ze duwde Ivo’s hoofd weg en omvatte mijn paal met haar keurig gemanicuurde hand, het handwerk van Myrthe was zalig en toen ze merkte dat ik bijna zover was, boog ze zich naar mijn schoot toe en zette haar gestifte lippen om mijn eikel en liet mijn paal tot in haar keel glijden. Nu was het Eileen die met grote ogen toekeek naar dit pijpwerk van Myrthe.

“Wow Myrthe, waar heb je dit geleerd?” Eileen had het wel eens geprobeerd om mijn paal volledig in haar mond op te nemen maar dit lukte haar echt niet. Ik voelde Myrthe slikken en dat voelde compleet nieuw aan mijn eikel, geil maar ook vreemd. Ze deed haar best en wilde per se dat ik zou spuiten in haar keel. Ze ontspande haar keel en ik mocht me laten gaan en neukte haar mond in hoog tempo. Opeens voelde ik een vinger van Myrthe mijn kont in gaan en op dat moment loosde ik mijn kwak achter in haar mond.

Myrthe ontdeed zich nu ook van de strapon en wilde nu ook eindelijk weer eens een pik in haar kut, ze ging op haar rug liggen en Ivo bediende haar gelijk, hij pakte haar benen en duwde deze tot achter haar hoofd, zo lag ze geheel open, een prachtig gezicht zo’n wijd openstaande kale kut, haar klitje piepte tevoorschijn tussen de schaamlippen en daar zette Ivo eerst zijn mond op. Hij zoog en likte op het geile knopje van Myrthe en toen Ivo merkte dat ze tegen een hoogtepunt aan zat stopte hij om haar te gaan neuken. Ivo pakte de hakken van Myrthes laarzen vast, hield zo de benen van Myrthe wijd en liet zijn paal volledig wegzakken in de kut van Myrthe. Eenmaal volledig in haar kut begon hij haar flink te neuken. Met lange diepe halen stootte hij telkens zijn pik hard in Myrthes kut. Myrthe gilde het uit van geiligheid.

“Oh ja Ivo, ram die lekkere leuter van je in mijn grotje. Dit voelt zo goed, ik kom bijna klaar. Neuk me nog even door. Oh, ja… ha… ja, ik ga ko… kom…en” en met hulp van enkele vingers op haar klit kwam ook Myrthe tot een orgasme. Onlangs mocht ik Myrthe anaal ontmaagden, maar ze was nog niet eerder door twee kerels tegelijk geneukt, ik stelde voor dit nu te doen. Myrthe piepte wat, maar na wat ze met mij gedaan had mocht ze dit wel ondergaan vonden Ivo en ik. Ivo op zijn rug en dankzij de cockring stond zijn pik als een vlaggenmast fier rechtop. Myrthe liet zich over zijn pik zakken en ik duwde Myrthe wat naar voren zodat haar anus binnen bereik kwam.

Mijn pik en haar kontje smeerde ik in met glijmiddel en zette mijn pik tegen haar rozet aan. Myrthe keek wat angstig achterom maar vastberaden drukte ik door en voelde al gauw Ivo’s pik. Myrthes angst was gelijk weg want ze voelde zich geweldig dat ze in staat was om twee pikken te kunnen opnemen.

Ivo en ik kwamen in een lekker tempo, tenslotte was dit niet nieuw voor ons want we hadden Eileen ook al vaker op deze wijze verwend. Myrthe kreunde en kreunde van geiligheid en Ivo en ik ragden flink door en ontzagen haar niet. Eileen had zich laten zakken op het gezicht van Ivo en wenste gelikt te worden door hem, iets wat Ivo met liefde deed. Plotseling verraste Eileen ons met een actie die niemand verwacht had, ze richtte zich op boog haar schoot richting Myrthe ’s gezicht, pakte haar bij de haren en duwde haar kut tegen het gezicht van Myrthe aan en ‘beval’ Myrthe haar te likken. “Likken bitch, eerst mijn mannetje flink in zijn kont neuken hè, maar nu piep je wel anders met twee pikken in je, hier lik me kut uit en zorg dat ik klaar kom”. Zo kende ik Eileen niet, Myrthe en zij waren absoluut niet lesbisch en het was verrassend hoe ze zich nu gedroeg. Ivo en ik werden er extra geil van en al snel zouden we gaan spuiten, Eileen had dit door en wilde dat we onze pikken loosden in Myrthe ’s kont en kut.

“Ja,” riep ze, “spuit die teef maar vol. Daniël, ik wil dat je Myrthes reet vol spuit, geef het haar”. Ondertussen was Myrthe druk doende Eileen ’s kut te likken en met behulp van de vingers van Ivo die in Eileen ’s kut en kont verdwenen, kwam Eileen tot een ongekend orgasme, haar sappen dropen op het gezicht van Ivo. Niet veel later kwam ook Ivo klaar en leegde zijn pik diep in de schoot van Myrthe. Nu had ik Myrthe voor me alleen en liet haar voorover buigen net zoals ze dat mij had opgedragen. Met haar schouders op de grond en haar lekker billen omhoog neukte ik haar flink in d’r kont. Ik legde mijn handen rond haar heupen en zo trok ik Myrthe ’s kont nog meer omhoog, ragde in een hoog tempo mijn pik in haar kont waarbij mijn ballen telkens tegen haar billen kletsen, uiteindelijk spoot ik mijn zaad diep in haar tunnel.

Na een pauze kwamen we allen tot rust en iedereen had van deze geile avond genoten, en of de lesbische actie van Eileen eenmalig was…

Arcobaleno

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *