Zomerse droom

()

Het is tien voor elf ’s avonds als ik op de laatste tram sta te wachten. Het is al donker maar de warmte van de zomerdag is nog te voelen in de lucht. Met piepende remmen stopt de tram voor mijn neus en ik stap in de laatste wagon. Er was een festival in de binnenstad vanavond en het is verschrikkelijk druk in de normaal zo rustige tram vijf. Met moeite wurm ik me tussen de mensen door en ga met mijn rug tegen de achterwand staan. Schokkend vertrekt de tram weer en ik voel hoe de mensenmassa heen en weer slingert door de bewegingen van de tram. Bij de volgende halte maakt de tram weer een stop en er stappen nog meer mensen in. Door de bewegingen van de mensen zie ik dat er iemand naar het achterste gedeelte van de tram probeert te komen. Er vormt zich een paadje en ik zie een aantrekkelijke jonge vrouw door de menigte zwoegen. De inspanning op haar gezicht maakt plaats voor een grimas van ongenoegen als ze ziet dat het achterste gedeelte van de tram ook vol staat. Ze loopt door en gaat vlak voor me staan. Bij het vertrekken van de tram valt ze tegen me aan en verontschuldigt zich lachend. Mijn God wat een mooie vrouw is dit en met die glimlach is ze haast onwerelds. Ze staat met haar rug naar me toe en ik kan ongestoord naar haar mooie lichaam kijken.

Haar zomerjurkje is smaakvol en laat ondanks dat al haar vrouwelijke rondingen zichtbaar zijn genoeg aan de verbeelding over. Ze draagt een parfum dat me vaag bekend voorkomt, maar dat ik niet direct kan plaatsen. In ieder geval ruikt het heerlijk fris en ik droom een beetje weg. Bij de volgende halte roept de chauffeur om zo ver mogelijk naar achteren door te lopen en de mensenmassa dromt achterwaarts. De frisse schoonheid wordt tegen mij aan geduwd en kijkt me hulpeloos aan terwijl ze zich voor de tweede keer verontschuldigt.
Ik mompel iets vriendelijk en voel hoe de dame zich een beetje ontspant. De tram zit vol tot de maximale capaciteit en bij vertrek neem ik me voor nooit meer van die zielige sardines in blik te kopen.

Ondertussen voel ik de warme billen van het frisse vrouwtje in mijn kruis en het veroorzaakt een uitgesproken mannelijke reactie. Hoe zeer ik me er ook tegen verzet de erectie is een feit. Wanhopig bedenk ik mijn opties, maar ik kan niet achteruit weg stappen en de menigte houdt de dame ook stevig op haar plaats. Met het schaamrood tot in mijn nek ben ik gedwongen op mijn plaats te blijven. Ik voel dat de mevrouw voor me in de gaten krijgt wat dat harde ding tegen haar achterste is. Ze kijkt me aan over haar schouder en ik word zowaar nog roder. Ze lacht naar me.
“Ben jij dat?” Ik knik van ja.
“Dat doe je toch niet met opzet?”
“Euh, nee!” Stamel ik.
“Dan moet je er maar niet te zwaar aan tillen.” En ze draait haar hoofd weer terug.

Mijn paal neemt niet af in hardheid en blijft tegen haar billen drukken. Ik denk niet dat ik me het verbeeld. Maar toch? Och, waarschijnlijk speelt de erectie me parten. Ik zou anders zweren dat ze bijna onmerkbaar met haar kontje in mijn kruis draait. Uiteindelijk belandt mijn harde vriend tussen haar billen. Plots voel ik haar hand in mijn kruis en graait ze naar mijn pik. De stof van mijn lichte zomerbroek werkt mee en vrijwel direct heeft ze mijn dik gereedschap te pakken. Ik hoor een zacht goedkeurend geluid uit haar mond en vrijwel direct laat ze mijn staaf weer los. Ik sta ongelovig te kijken en verwacht dat ze zich nu elk moment zal omdraaien, maar er gebeurt niets.
Ze drukt zich weer terug in mijn kruis en ik ben ondertussen zo geil dat mijn ballen pijn doen van ingehouden spanning. Ik besluit om een halte eerder dan gepland uit te stappen om een poging te wagen de erectie een beetje weg te lopen. Met mijn ogen nog steeds op mijn geheimzinnige player gericht druk ik op de stopknop en voel ik even later de tram tot stilstand komen. Ik excuseer me meer dan eens bij de mensen die ik aan de kant moet drukken en bij die ene die ik op haar voet stap.

Eindelijk sta ik buiten en loop direct weg bij de tramhalte. De lucht is nog steeds broeierig en de hitte van de dag is nog lang niet neergeslagen door de frisse avondwind. Ik loop stevig door, maar de opwinding in mijn broek laat zich niet zonder slag of stoot uit de weg ruimen en kwelt me bij iedere stap die ik zet. Om te voorkomen dat eventuele passanten direct die gênante bobbel in mijn broek zien, blijf ik dicht langs de portieken lopen. Achter me hoor ik de tram optrekken en met het kenmerkende tingelgeluid rijdt ze langszij. Langzaam sterft het geluid weg en word ik me bewust van een geluid achter me. Het klinkt als damesschoenen in een verhoogd tempo. Mijn nieuwsgierigheid krijgt de overhand maar net als ik wil omkijken, grijpt de persoon achter me mijn T-shirt en sleurt me de steeg die ik net passeerde in waar ik tegen de muur beland. Ruw word ik omgedraaid en kijk in de helderblauwe ogen van de jonge dame die ik net in de tram zonder opzet heb aangerand. Met indringende blik in haar ogen kijkt ze me aan en fluistert in mijn oor dat ze mijn mannelijke reactie in de tram bijzonder op prijs stelde.

Wonderwel is de zojuist nog zo nadrukkelijk aanwezige erectie verdwenen als sneeuw voor de zon. Zonder ook maar een enkel woord draait ze zich om en vlijt haar bevallige bilpartij tegen mijn kruis. Haar hoofd heeft ze achterover op mijn schouder gelegd en vlijt haar warme lichaam tegen mijn borst. Sensueel beweegt ze haar heupen en masseert met haar stevige kont mijn pik terug in een knots van een erectie.
Daar sta ik dan met mijn rug tegen de muur en een heerlijke onbekende dame tegen mijn kruis. Voorzichtig om het moment niet te verknallen glijd ik met mijn handen langs haar zij omhoog en pak haar volle borsten. Keihard priemen haar tepels door de stof, haar ademhaling is snel en heet in mijn oor. Haar volle, zachte borsten bewegen mee met elke ademtocht en ik moet ze gewoon vast houden. Nog net beheerst vlecht ik de veter, die haar borsten in het jurkje houd, los en neem de zachte tweeling in mijn warme handen. Rustig masseer ik het tweetal en knijp in haar harde tepels. Gedreven door oncontroleerbare lust maakt ze een holle rug en kreunt diep.

Meteen voel ik haar dwingende hand in mijn schoot en ze knoopt doelbewust mijn short open. Geholpen door de zwaartekracht, vallen mijn korte broek en ondergoed op de grond. Mijn naakte mannelijkheid drukt nu tegen haar billen. Geil bloed raast door mijn aderen en ik voel de warmte van haar achterwerk gepaard met de zinderende avondlucht mijn pik tot de kern verwarmen. Mijn zintuigen staan op scherp en mijn lul ook.
Voorzichtig schuif ik het jurkje omhoog en ontbloot haar mooie achterwerk. Een lichtblauwe string verdwijnt tussen haar billen. Ik pak het onderbroekje en werk het rustig omlaag. Twee zware lippen hangen tussen haar dijen en ik voel letterlijk nattigheid als ze haar kont weer in mijn schoot drukt. Weer is haar hete adem in mijn oor.
“Spuit me vol,” hijgt ze in mijn oor en ik voldoe maar al te graag aan haar verzoek.

Trefzeker graait ze tussen haar benen door en trekt mijn lul in positie. Moeiteloos glijd ik haar poes binnen terwijl ik een langgerekte kreun, voortbreng. Direct kantelt ze haar bekken, druk hard achteruit en doet mijn gehele lengte in haar warme vrouwelijkheid verdwijnen. Ik leg mijn handen op haar billen en druk mijn stijve pik andermaal ver in haar hete lijf. Verwilderd klamp ik me vast aan haar billen ik voel mijn orgasme opkomen, maar ik wil nog niet klaar komen.
“Ik hou het niet!” Hijg ik en begin te schokken.
“Geeft niet, laat maar gaan.”
Prompt verlies ik de controle en stort mijn opdringende zaad diep in haar warme lichaam. Mijn ballen voelen warm en plakkerig aan, het is mijn eigen zaad dat zich voorzichtig een weg omlaag baant.

Terwijl ik nog sta te genieten van het intense orgasme draait mijn partner zich abrupt om en trekt zo mijn lul ruw uit haar schede. Ik kijk haar recht in de ogen terwijl ze me zegt dat ze bloedgeil werd van mijn stijve pik tegen haar billen en dat ze zich wil laten gebruiken door mij. Snel stap ik langs haar heen en duw haar voorover tegen de muur. Ze geniet alweer van het spel en laat zich zonder morren in positie duwen. Voordat mijn hulpje slap wordt, zo bedenk ik mij, wil ik weer in haar zitten.
Met haar kontje omhoog kijkt ze me aan over haar schouder en als ik bruut inschuif, gooit ze haar hoofd in haar nek en slaakt een hees gilletje. Als ik terug haal en weer diep insteek klinkt er een nat geluid vanuit haar poes. Ze is zo opgewonden dat ze overvloedig vocht produceert en het maakt de meest heerlijke geluiden. Ik pomp nog even door voordat ik besluit haar weer in een andere positie te nemen. Met een zuigend geluid trek ik mij uit haar en draai haar met haar rug tegen de muur. Ik kijk naar haar, het jurkje valt weer over haar heupen en afgezien van haar los geveterde bovenlijfje zou je niet zeggen dat we bezig waren met neuken.
“Hoe heet je eigenlijk?” Vraag ik.
“Saskia,” zegt ze en zonder verdere plichtplegingen trekt ze me naar haar toe om het spel voort te zetten. Saskia blijkt bijzonder lenig want zonder moeite legt ze haar been over mijn schouder. Het jurkje schuift weer omhoog en geeft haar roze vlees prijs. Rustig aai ik haar poes en steek een vinger tussen haar lippen. Mijn God dat voelt veelbelovend! Voorzichtig pers ik mij tussen de op spanning staande lipjes en ervaar een ongekend strak gleufje. Jezus! Wat is dit lekker zeg!

Saskia’ s adem stokt, ze krijgt het moeilijk. Door de krappe gaatje moet ik werkelijk moeite doen om binnen te dringen en dat terwijl haar grotje uitermate goed gesmeerd is. Het is een intense belevenis die leidt tot Saskia’ s overtuigende orgasme. Hevig kreunend geniet ze van haar hoogtepunt en laat dan langzaam haar been zakken.
Mijn ventje krijgt nu meer ruimte en als vanzelf zink ik dieper in de zachte tunnel. Loom paal ik haar natte gleuf terwijl Saskia zelf haar borsten stimuleert. Langzaam trek ik mijn paal uit haar sneetje en draai haar weer met haar gezicht naar de muur. Ze glimlacht omdat ze wel snapt dat ik haar nu ga vol pompen met mijn hete zaad. Voorover gebogen spreidt ze zelf haar billen en wijst met haar wijsvinger naar haar kontgaatje. Ik smeer een beetje spuug op haar aars, maar ze blijkt al bijzonder week te zijn. Ik steek in, voel hoe ik soepel de eerste paar centimeters binnen glijd en druk dan krachtig door. Haar bruine geheim geeft zich gemakkelijk prijs en mijn geslacht verdwijnt in de strakke diepten van Saskia ’s achterdeurtje. Omdat anale seks voor mij een droom is, maakt deze verrassing van Saskia me gek van verlangen. Zonder twijfel ga ik heftig klaar komen in de kont van mijn medepassagier. Ik probeer me een beetje in te houden.

Rustig laat ik mijn pik in en uit Saskia ’s kontje glijden, genietend van de ervaring. Lachend kijkt Saskia over haar schouder en vraagt of het de eerste keer is dat een dame anaal neem. Ik knik bevestigend terwijl ik mijn rustige tempo handhaaf.
“Pomp me maar vol, je mag me vannacht nog wel een keertje in mijn kontje neuken,” fluistert ze en zet mij aan tot het meest heftige orgasme dat ik tot op vandaag beleefd heb. Trillend loos ik, met een krachtig salvo, naar mijn gevoel enorme hoeveelheden heet zaad in haar achterwerk en begraaf mijn pik tot aan mijn scrotum in haar donkere gat. Saskia beweegt soepel mee met mijn bewegingen en laat me door neuken tot al de naschokken verdwenen zijn.
Zwaar onder de indruk van de heerlijke anale verwennerij trek ik mij terug uit haar kontje. Saskia draait zich om en nodigt me uit om bij haar te douchen. Graag stem ik met haar in en geef haar een kus. Ergens in de verte rinkelt een tram als we met een glimlach van oor tot oor samen de steeg uit lopen.

T. Andries

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *