Paren in een club

()

Samen stapten we uit de auto op de parkeerplaats van de kleine parenclub aan het afgelegen weggetje. Ik was opgewonden over mijn eerste keer in een parenclub maar kreeg nog niet goed hoogte van wat mijn vriendin Veronique hiervan vond. Ze dacht dat we met onze 26 en 28 jaar misschien wat te jong waren voor een dergelijk ervaring maar we zijn al 6 jaar samen en hebben al regelmatig gepraat en gefantaseerd over seks met andere mannen en vrouwen. Ze wilde wel met mij mee maar ik heb nog steeds het gevoel dat ik haar echt heb overgehaald om mee te gaan. Gelukkig zegt ze wel wat ze wil en ik ben er van overtuigd dat ze geen dingen zou doen die ze echt niet zou willen.

Hand in hand liepen we de club binnen. Na het inschrijfformulier ingevuld te hebben werden we gevraagd om even in de lounge te wachten. We werden ontvangen door de eigenaren van de club; Ronny en Linda, een stel van begin 40. Linda vertelde dat ze alle gasten wilde ontmoeten om de gedragsregels én wensen te bespreken. Mij werd gevraagd om met Linda mee te gaan en Veronique ging met Ronny mee. Linda vroeg specifiek naar de wensen van Veronique, niet naar mijn wensen. Ze zei dat Veronique dat wel met Ronny zou bespreken. Ik vertelde dat Veronique geen speciale wensen of een fetisj had en vroeg mij af wat Veronique op dit moment met Ronny zou bespreken. Zou ze vertellen dat ik het lekker vond als ze mijn anus likte, mij in mijn kontje vingerde of dat ik haar poesje klaar likte nadat ik die zelf helemaal vol had gespoten met mijn eigen warme, plakkerige sperma? Ik denk dat ik een keer een man zou willen pijpen of een harde pik in mijn kont zou willen voelen. Maar misschien was het gewoon iets dat ik als fantasie zou moeten bewaren. Misschien was dat maar beter. Vandaag hoopte ik op een trio, ik zou graag zien hoe Veronique een andere vrouw kuste, haar likte en vingerde en zou door twee vrouwen om en om gepijpt willen worden. Ik was zenuwachtig maar had er ontzettend veel zin in.

Linda bracht mij naar een kleedruimte verderop in het kleine complex en liet mij daar achter. Ik kleedde mij uit en trok een van de badjassen aan die daar klaar lagen. Ik liep een deur door waar ‘lounge’ boven stond en ging aan een bar zitten. In de ruimte stond een grote bank waar twee vrouwen naakt tegen elkaar aan lagen, ze streelden elkaars borsten en fluisterden tegen elkaar. Hun badjassen lagen op de grond. Ik keek en voelde mijn pik al hard worden. Ik wachtte ruim 20 minuten en vroeg mij af waar Veronique was. Net op het moment dat ik op wilde staan kwam ze de ruimte binnenlopen, gekleed in een zelfde badjas als ik kwam ze op mij af. Ze kuste mij op mijn lippen en duwde daarna haar tong naar binnen, op zoek naar mijn tong. Mijn pik werd slap en ik voelde mij opeens ontzettend onzeker… ik proefde sperma op haar warme lippen en realiseerde mij opeens dat ‘mijn’ Veronique zojuist waarschijnlijk een man gepijpt heeft en dat hij misschien wel klaar is gekomen in haar mond! Ik dacht meteen aan de ruim 10 jaar oudere Ronny die mij met zijn doordringende blik had aangekeken. Ik had spijt van het feit dat ik haar mee had genomen naar deze club maar ik vermande mij en glimlachte. Ik bedacht dat ik ook dingen met anderen zou mogen doen en dat ik degene was die dit graag wilde. De twee vrouwen keken onze kant en nodigden ons uit op de bank. Ze stelden zich voor als Marleen en Linda en ik vroeg mij af of dit hun echte namen zouden zijn, wat maakt het ook uit. Ronny kwam de ruimte binnen met drie andere mannen.

“Mannen, dit zijn Veronique en haar vriend Arnulf”. De mannen stelden zichzelf niet voor maar kropen met hun badjassen aan op de bank. Door een openhangende badjas zag ik een slappe pik bungelen onder een geknipt bosje schaamhaar. Ronny praatte kort met de Marleen en Linda maar ik kon ze niet verstaan. Ik keek hoe Veronique reageerde op de mannen en vroeg mij af of ik de mannen aantrekkelijk vond. Ze waren niet heel lelijk maar ook niet knap, de drie mannen waren in de dertig en hadden een verzorgd uiterlijk. Marleen en Linda wreven over mijn been en rug en maakte de lus van mijn badjas los. Mijn pik was al wat harder en werd steeds harder toen de dames mij op mijn buik duwden. Ik voelde vier handen over mijn rug, billen en benen. Ik schrok toen de warme massageolie op mijn rug viel en werd uitgesmeerd. De warme olie gleed tussen mijn billen en gleed over mijn anus. De meiden smeerden het uit en masseerden mijn anus. De vinger werd nog niet naar binnen geduwd waar ik op hoopte maar dat zou vast zo wel komen. Ik probeerde te kijken of ik Veronique kon zien maar zag haar niet. Marleen merkte dat ik op probeerde te kijken en trok mij een beetje ophoog.

“Volgens mij heeft hij meer interesse in de mannen dan in ons”. Ik schudde mijn hoofd maar wist niet wat ik moest zeggen. Ik ging rechtop zitten en keek naar de vier mannen die nu naakt naar mij keken. Veronique lag op haar rug en speelde met haar klitje terwijl ze naar mij keek. Ik voelde mij ongemakkelijk doordat iedereen naar mij keek en ik daar naakt zat. Marleen trok de man die het dichtste bij ons stond naar haar toe en pakte zijn half harde penis vast, ze begon zijn ballen te masseren en pakte zijn pik vast die ze langzaam begon af te trekken. Ondertussen keek ze mij aan en wenkte mij dichterbij. Ik kwam naast haar zitten en kwam met mijn gezicht ter hoogte van de harde lul van de man. Linda kwam naast mij zitten en begeleidde mijn handen in de richting van de stijve pik. Voor het eerst in mijn leven raakte ik een andere pik aan dan die van mezelf. De man had zijn schaamhaar boven zijn pik kort geschoren en zijn balzak was helemaal gladgeschoren. Het voelde heerlijk in mijn hand en ik werd ontzettend geil van het feit dat ik een andere man zo aanraakte. Ik begon hem af te trekken en kwam dichterbij met mijn hoofd. Ik begon de pik te kussen en likte rondom zijn eikel. De man zuchtte en kreunde en ik likte langs de onderkant van zijn harde pik. Na een paar minuten nam ik de eikel helemaal in mijn mond en begon te zuigen en te likken.

Mijn eigen pik stond op springen, ik kan mij niet herinneren dat ik ooit zo geil geweest ben. De man trok opeens zijn pik terug. “het duurt niet lang voordat ik jouw mond helemaal vol ga spuiten” zei hij. “ik wil niet dat je alles doorslikt maar ik wil het zien… geef het door aan die twee sletjes naast je”. Ik werd wat zenuwachtig maar heb hier ook heel erg naar uit gekeken. Ik nam de pik in mijn mond en pakte zijn balzak vast. Ik hoorde hem kreunen en voelde het zaad vanuit zijn ballen ophoog komen. Hij trok zijn pik uit mijn mond op het moment dat zijn warme zaad uit zijn keiharde pik spoot. Het grootste deel landde wel op mijn tong en in mijn mond maar een deel kwam op mijn wang en mijn kin. Marleen en Linda likten mijn gezicht en samen deelden wij het kleverig warme sperma. Twijfelend keek ik naar Veronique, ze keek mij aan en zei niets. Ze pakte de dichtstbijzijnde pik vast en begon die af te trekken. Alsof ze door mijn actie toestemming had gekregen om nu ook te doen waar ze zin in had. Ze wenkte mij en duwde mijn gezicht richting zijn pik. Ik begon zijn pik te likken en nog voor ik hem in mijn mond had genomen stond zijn pik recht overeind en zakte hij tegen mijn Veronique aan. Ze opende haar benen zodat iedereen haar natte glinsterde poesje onder haar smalle rechte streepje schaamhaar kon zien. Ik likte haar poesje om het klaar te maken voor de pik van de man die ik zojuist hard had gemaakt. Ik liet een vinger naar binnen glijden maar ze duwde mij meteen weg. Ze was al klaar voor het echte werk.

Ze trok de man naar zich toe en beviel hem om haar poesje te neuken. Veronique kreunde toen hij bij haar binnendrong en rustig begon te stoten. Ik werd door de twee dames in mijn nek gepakt en naar beneden gedrukt, met mijn gezicht op de buik van mijn vriendin. Met mijn rechteroor lag ik op haar buik, vlak onder haar borsten. Ik had een uitzicht op de pik van de man die in en uit haar poesje bewoog. Hij haalde zijn grote pik af en toe helemaal uit haar poesje om hem vervolgens in mijn mond te steken. Hij stootte steeds sneller en sneller en ik zag aan alles dat hij klaar ging komen. Veronique kreunde en hij trok zijn pik met een ruk uit haar poesje toen hij kwam. De eerste straal sperma vloog over mijn gezicht heen op de borsten en hals van Veronique. De tweede kwam met een harde straal in mijn mond en ik liet het er meteen weer uitlopen over haar buik. De rest belandde op haar poesje en liep naar beneden tussen haar schaamlippen door en drupte op de bank. De meiden pakten mijn nek weer vast en duwden mij richting die natte schaamlippen. Ik begon haar te likken en proefde de sperma dat vermengd werd met de natte sappen uit haar poesje. Ik ging er goed voor liggen en wilde haar helemaal klaar likken maar hield daar opeens mee op toen ik een hand voelde die mijn kont hard vastpakte. Ik voelde de vingers van Marleen en Linda die mijn kontgaatje openden en een vinger naar binnen staken…

De olie en het glijmiddel dat ze eerder gebruikt hadden gleed mee mijn kontje binnen. Ik wist wat er ging gebeuren maar schrok toch een beetje toen ik de harde eikel van de man tegen mijn anus voelde… hij drukte maar gleed niet bij mij binnen. Na meer glijmiddel en nog wat vingerwerk door de twee meiden probeerde hij het weer. De eikel drong bij mij binnen en even deed het pijn. Hij drukte gelukkig niet in één keer door maar bewoog zich langzaam in mijn kont naar binnen. Mijn kringspier ontspande zich en hij neukte mij toen in één keer diep in mijn kont. Ik zag de vrouwen naar mij kijken maar ik kon niets anders dan… geneukt worden door een man. Ik werd gebruikt en ik kon er echt niets tegen doen. Ik voelde zijn pik zo diep in mij dat mijn eigen pik slap werd maar toch voelde het alsof hij op springen stond. Hij trok zijn dikke lul uit mij en stak hem toen weer helemaal in mijn anus. Mijn kringspier had niet de tijd om weer helemaal samen te trekken en stond dus als een neukgrotje open voor de onbekende man die achter mij zat. Ik bedacht opeens dat hij geen condoom gebruikte en voelde mij echt een slet toen ik hem hoorde kreunen. Hij stak zijn pik, die nu nog harder leek helemaal in mijn anus en schokte zijn lading diep in mijn darm. Ik voelde dat hij zijn pik uit mij trok en voelde het sperma uit mijn kontgaatje lopen.

Ik werd op mijn rug gedraaid en Linda ging standje 69 op mij liggen. Ze pijpte mij niet maar masseerde wel mijn kontgaatje dat net door de onbekende man snoeihard geneukt was. Ze drukte haar kont naar achteren zodat ik begreep dat ik haar moest likken. Ik proefde haar natte kutje en likte met lange halen, van haar klitje tot aan haar anus. Marleen duwde Linda op haar knieën zodat ik haar niet meer kon likken maar wel een geweldig uitzicht had op haar strakke kont en natte kutje. Ronny kwam op zijn knieën achter haar zitten en wreef met zijn rechterhand over haar natte poesje. Ik had uitzicht op zijn stijve pik en haar natte poesje en zag van dichtbij hoe hij steeds dichter bij haar poesje kwam en zijn eikel tegen haar kutje drukte.

“Ik ga haar neuken en vol spuiten Arnulf en ik wil geen druppel sperma zien” beviel Ronny mij. “Jij gaat haar kutje helemaal schoonlikken”. Linda wreef hard over haar klitje en kwam klaar op het moment dat Ronny zijn lading diep in haar spoot. Hij hield zijn pik nog in haar zodat ik naar voren kon komen, ik drukte mijn lippen tegen haar poesje en tegen zijn pik op het moment dat Ronny terugtrok. De eerste golf sperma liep uit haar grotje en nam ik in mijn mond. Ik had geen andere keuze dan het door te slikken. Ik hield mijn lippen om haar kut-gaatje heen en stak mijn tong naar binnen om het sperma uit haar kutje te likken. Ze spande haar spieren en perste het sperma uit haar. Ik voelde hoe mijn kontje werd gemasseerd maar had vooral aandacht voor het sperma die in mijn mond liep, ik wilde de opdracht van Ronny opvolgen en iedere druppel oplikken. Ronny stond erbij en moedigde mij aan.

“Ga door, ga door, lik het sperma maar op, slik het door, net zoals die meid van je, vies sletje dat je bent”. Ik bedacht mij dat Veronique dezelfde sperma eerder op de avond ook geproefd had. Ik hoorde kreunen en zag dat Veronique en Marleen in standje 69 elkaar lagen te likken. Ik kroop ernaar toe en bood mijn pik aan, aan Marleen. Ze begon mij te pijpen en duwde mij in de richting van het kutje van mijn eigen vriendin die nog nat was het sperma van daarvoor. Ik neukte haar kort en duwde toen Marleen op haar rug. Ik hield het niet veel langer meer en begon Marleen te neuken… ik gleed diep in haar kaalgeschoren gladde poesje en kwam vrijwel meteen klaar. De eerste schok spoot ik alles in haar, daarna trok ik pik uit haar poesje en spoot alles over haar buik, borsten en poesje. Veronique begon haar te likken en ik zag het sperma langzaam in haar mond verdwijnen. Marleen kwam schokkend klaar en bleef uitgeteld en bezweet liggen.

Veronique plofte op haar rug en riep Linda bij zich. Linda stortte zich op haar poesje en begon te likken en vingeren. Ik zag dat ze niet langer kan wachten en ook Veronique kwam klaar met 5 mannen en 2 vrouwen om haar heen die naar haar keken. Wat een geweldige ervaring voor ons allebei. Langzaam stonden we op en gingen richting de bar. Na iets gedronken te hebben waren we klaar voor een tweede ronde. Linda kwam binnen en liep direct op mij af.

“Er zijn een aantal nieuwe gasten binnengekomen, volgens mij weet jij wel raad met de wensen van deze 6 mannen”. Veronique keek mij aan en bood haar hulp aan. Het zou nog een lange avond worden.

V&A

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *