Hardlopen

()

Zo eens per week doen onze vrouwen aan de conditie en gaan dan ‘s avonds een flink eind lopen rond het dorp waar we wonen. Wij komen dan als drie buurmannen steevast bij elkaar om de avond door te brengen met een spelletje kaarten. Uiteraard drinken we daarbij een lekker pilsje en wordt er flink wat onzinnige praat verkocht. Kortom een gezellige ‘mannen-avond’. Deze avonden rouleren, wat inhoud dat we iedere week bij iemand anders de kaarten leggen. Als de vrouwen terug komen drinken ze gezamenlijk een kopje koffie en dit rouleert op een dusdanige manier dat we nooit bij elkaar komen die avond. We zien elkaar vaak pas weer op de slaapkamer als we naar bed gaan. Hoe anders verliep deze kaartavond in de nazomer van 2003.

We waren tegen acht uur begonnen en ondertussen waren er een aantal pilsjes naar binnen gegleden. Het gesprek ging in eerste instantie over voetbal maar al gauw was het onderwerp veranderd in seks. Zoals alleen mannen dat kunnen werden er natuurlijk de meest sterke verhalen over dit onderwerp verteld, maar we wisten alle drie dat wellicht nog minder dan de helft echt gebeurd was. Het was juist daarom dat we de grootste lol hadden. Het liep ondertussen tegen tienen toen plotseling onze achterdeur open ging en Marieke even later de woonkamer binnen stapte. “Ho! Ho! Tegen de regels”, riepen we tegen haar. Ze begon te lachen en vertelde dat het was beginnen te regenen en dat daarom de route drastisch was ingekort. “Tevens voelde je vrouw zich niet zo lekker Henk en daarom hebben we het maar bij één bakje koffie gehouden.” Marieke liep naar de hal, hing haar jas aan de kapstok en verwisselde haar wandelschoenen voor haar hooggehakte instappers. “Dan had je toch gewoon bij mijn vrouw op de bank kunnen gaan zitten wachten totdat je naar huis mocht komen?” vroeg Max haar. Marieke die altijd een beetje met Max aan het jennen was, haalde haar schouders op en keek hem aan.

“Eigenlijk was ik van plan om meteen naar bed te gaan, maar om jou te pesten kom ik er gewoon bij zitten”, zei ze plagend. Ze trok een stoel onder de tafel vandaan maar Max hield haar tegen. “Als we dan toch met je opgescheept zitten, doe dan wat nuttigs en haal nog een pilsje voor ons”, zei hij. Marieke zuchtte een keer overdreven en liep naar de koelkast. Ze boog voorover om de pilsjes uit het onderste schap te pakken en ik zag dat Max geïnteresseerd toekeek. Ik draaide mijn hoofd wat om en zag wat daarvoor de reden was: Marieke had een kort en strak wit T-shirtje met diepe V-hals aan dat tot net boven haar navel reikte. Nu ze zo voorover stond kon je recht in haar shirt kijken en zag je een groot deel van haar ferme borsten en een stukje van haar witte beha. Ik was trots op haar, lachte in mezelf en gunde Max dit uitzicht wel. We gingen verder met kaarten en ik stootte Max aan om hem erop te attenderen dat het zijn beurt was. Enigszins uit de concentratie keek hij naar de kaarten op tafel en ging verder. Marieke had ook voor zichzelf wat frisdrank ingeschonken en kwam met de drank richting tafel gelopen. Ze zette de flesjes op de tafel en keek op het scoreformulier dat ik bij hield.
“Je bakt er weer niks van, hè Max? Ik zie dat je weer onderaan staat! Vergeet het nou maar jongen, je kunt niet tegen mijn man op.” Max keek lachend op en zei: “Wacht maar af meisje. Dit potje ga ik winnen.” Marieke schoot in de lach en zei dat ze er niets van geloofde. “Wedden van wel?” zei Max. “Oké dan. Om hoeveel wedden we dan”, reageerde ze uitdagend. “Niet om hoeveel, want deze kaartavonden zijn nog altijd met gesloten beurs verlopen”, zei Max.“ Het gaat om de eer en niet om de verdienste.” “Goed dan, waar wedden we om dan”, vroeg ze hem. “Om een kledingstuk”, flapte Max eruit en ik zag hem kleuren toen hij het gezegd had. “Leg eens uit?” vroeg Marieke overbodig. “Nou, als ik win trek jij iets uit”, antwoordde Max. “Mag ik zelf kiezen wat,” vroeg ze. Max knikte. “Da’s goed”, zei ze, “maar als je niet wint trek jij iets uit.” Max ging akkoord en zei haar: “Sluit de gordijnen maar vast anders zien de buren je straks nog!” Marieke haalde haar schouders op en zei dat dit niet nodig was. Zij zou toch niet winnen. “En ik lach nu al bij de gedachte dat je vrouw je straks hier in je onderbroek kan zien lopen.”

Het kaarten ging verder en Marieke nam naast mij plaats. Ze keek in de kaarten en was tevreden. Ik had goede kaarten en de kans dat Max zou winnen was dus in haar optiek gering. Helaas voor mijn vrouw had Max dit potje toch net betere kaarten en met een brede grijns op zijn gezicht maakte hij het spelletje uit! “Zo, en dan nu onze afspraak”, zei hij tegen Marieke. Ze was gekleed in slechts een spijkerbroek en het strakke shirtje en ik was dus benieuwd wat ze zou gaan doen. Marieke stond op van de stoel en ging met haar handen onder haar shirt. Even grabbelde ze en niet lang daarna toverde ze haar witte beha eronder uit. Ze gooide het kledingstuk naar Max en deze hing het ding als een overwinningstrofee aan zijn stoel. Terwijl ik de kaarten deelde schoof Marieke haar stoel naar achter en liep naar de ramen. “Ik denk dat het toch verstandiger is dat ik de gordijnen dicht doe”, zei ze.

Schijnbaar was de weddenschap voor haar nog niet afgelopen. Max keek haar aan en vroeg: “Wil je dan nog eens wedden?” Marieke deed eerst de gordijnen dicht, kwam toen teruglopen en zei: “Natuurlijk. Ik wil winnen!” Haar borsten deinden in haar strakke shirtje en de tepels waren door de stof heen zichtbaar. Henk had al die tijd nog niets gezegd, maar gaf zijn ogen goed de kost. Hij bekeek zichtbaar tevreden naar mijn vrouw ’s decolleté. Marieke liep rond de tafel en bekeek al onze kaarten voordat ze weer naast mij plaats nam. Het werd een lang en taai spelletje maar uiteindelijk was het weer Max die het uit maakte. Geïnteresseerd keek hij zonder wat te zeggen naar Marieke. Nu was het niet meer mogelijk alles nog te blijven verhullen en Marieke moest kiezen tussen haar broek en shirtje.
“Shit”, zei ze en stond op. Ik was benieuwd welk kledingstuk ze Max zou overhandigen en raakte behoorlijk opgewonden van dit spelletje. Ze ging naast de tafel staan en knoopte met een zware zucht haar broek open. Langzaam volgde de rits en voordat ze het kledingstuk omlaag schoof keek ze Max quasi smekend aan. “Oh nee, hoor! Jij wilde verder gaan met het spelletje, dus nu ken ik geen genade”, zei hij. Marieke zuchtte nog eens en schoof toen langzaam haar broek naar beneden. Toen haar wit kanten stringetje zichtbaar werd sprong mijn lul bijna uit de onderbroek, zo geil vond ik deze aanblik. Ik constateerde dat ik blijkbaar zeer opgewonden werd van het feit dat mijn vrouw zich halfnaakt aan een ander toonde! Marieke zelf schiep er schijnbaar ook plezier in om zo rond te lopen want in plaats van te gaan zitten, liep ze rond de tafel om Max de broek aan te reiken.

“Nog even,” zei hij, “en dan hangt m’n stoel vol! Of wil je stoppen? Je hebt nog niet gewonnen.” Marieke schudde heftig haar hoofd: “We gaan door, ik moet winnen.” Nu was het de beurt aan Max om te geven. “Zo, ik zal mezelf eens hele goede kaarten geven” zei hij lachend. Marieke liep om de tafel en ging iedereen af om de kaarten goed te bekijken en zo haar kansen in te schatten. Ze zag er uitdagend uit zo in haar wit kanten stringetje en het shirtje dat tot net boven de navel reikte. Ik kon het niet zien, maar het kon niet anders dan dat ook Max en Henk met een behoorlijke bobbel in hun broek zaten. Ze kwam weer naast me zitten en sloeg haar armen om me heen. “Laat me niet zakken hè schatje”, zei ze, “Maak die vervelende buurman in! Doe het voor je vrouwtje.” Ik lachte en zei m’n best te zullen doen. Aan de ene kant wilde ik winnen, aan de andere kant vond ik het toch wel een heel opwindend idee dat ze straks in haar blote tieten zou zitten en onze buurmannen een erectie van formaat zou bezorgen. Ook hen gunde ik het plezier, maar ik besloot toch voor mezelf te gaan en alles op alles te zetten. Weer werd het een taai spelletje waarbij ik overduidelijk merkte dat Henk opzettelijk aan het verliezen was! Ik dacht net dat ik de overwinning aan Max moest laten toen de kwam de verlossende kaart kwam. Marieke kuste me dankbaar op de mond en drukte haar tieten stevig tegen me aan.

“En nu jij, buurman!” zei ze uitdagend. Max stond zonder te mokken op en trok zijn blouse uit. Hij had nog genoeg kleding aan dus waarom zou hij ook moeilijk doen? Hij bracht de blouse naar mijn vrouw die hem dankbaar in ontvangst nam en hem, evenals Max met haar kledingstukken had gedaan, aan haar stoel hing. “Maar goed, het staat nog altijd 2-1 voor mij”, daagde Max Marieke uit. “Dat weet ik”, zei ze, “en daarom gaan we door! Frank maakt je nog wel een keer in.” Ik keek haar aan en ze knikte me bemoedigend toe. Henk deelde intussen de kaarten. Max scheurde twee stukjes papier van het scoreblad af en pakte de pen. We keken hem verwonderd aan. “Je hebt nog slechts je hemdje en je slipje aan”, verklaarde hij overmoedig. “Straks zal je je voor de moeilijke keus staan wat je me gaat overhandigen. Ik ga het je gemakkelijk maken; op het ene briefje schrijf ik string en op het andere T-shirt. Als je straks verloren hebt, en dat gaat gebeuren, kies je een briefje en je overhandigd mij het kledingstuk dat erop staat. Akkoord?” Met een brede lach op zijn gezicht keek hij Marieke aan. “Ik verlies niet”, zei ze. “Maar goed, ik doe mee!”

Henk lachte en klapte van plezier in zijn handen. Het spelletje begon en ik wist al bij voorbaat wat de einduitslag zou worden: Henk zou er alles aan doen om Max te laten winnen om zo meer naakt van mijn vrouw te kunnen zien. Max zou om die reden ook zijn uiterste best gaan doen. En ik had net al punten gescoord door het spelletje te winnen en was erg benieuwd hoe dit zou aflopen. Het duurde dan ook niet lang totdat Max met hard gejuich het spelletje beëindigde! Ik keek Marieke aan en ze haalde slechts haar wenkbrauwen op. Ze kwam overeind, liep naar Max en stak hem de hand toe. “Gefeliciteerd”, zei ze en kuste hem sportief op beide wangen waarbij haar los hangende borsten tegen hem aan wreven. Max bedankte haar en duwde de twee briefjes naar voren. Marieke pakte er één en vouwde hem langzaam open. Ze las gelaten de inhoud en zei: “Nou, toe maar dan. Trek maar uit.”

Ondertussen draaide ze zich naar hem toe. Max keek alsof hij water zag branden maar toen hij merkte dat Marieke geen moeite deed zelf het gekozen kledingstuk te verwijderen, boog hij langzaam naar voren. Zowel Henk als ik wist niet welk kledingstuk er zou verdwijnen en keken met ingehouden adem toe. Mijn lul klopte intussen tegen de rand van mijn onderbroek! Max kwam nu in actie en haakte zijn vingers achter de zijkantjes van mijn vrouw ‘s stringetje. Tergend langzaam trok hij het minuscule lapje textiel naar beneden waarbij het kleine streepje schaamhaar van Marieke tevoorschijn kwam. Nog verder ging het ding naar beneden zodat nu ook de lipjes van haar kaal geschoren kutje zichtbaar werden. Toen liet Max haar slipje los en viel het ding vanzelf op haar voeten. Marieke stapte er nonchalant uit, boog voorover om het ding van de vloer te pakken en drukte hem in de handen van Max. “Weer een trofee”, zei ze.

“Oei,” zei hij lachend toen hij het slipje van haar aan nam, “ik had niet in de gaten dat het buiten zo hard regende! Jij Henk?” En hij gooide het dingetje naar Henk die het voor zich hield en eens goed bekeek. “Nee”, antwoordde hij op zijn beurt, “maar goed dat jullie opgehouden zijn met lopen anders was het nog natter geweest!” We gierden het uit van het lachen en ook Marieke deed sportief mee. Het slipje belandde uiteindelijk op de stoel van Max. “Wil er iemand nog wat drinken”, vroeg Marieke. Ze liep in haar blote onderlichaam naar de keuken. We hadden genoeg bier op en toch nog dorst. Daarom schonk Marieke voor ons allemaal wat fris in en bracht dat. Het was een bijzonder geil gezicht haar zo te zien lopen en ook Marieke leek het wel prettig te vinden. Ze pakte de lege bierflesjes van de tafel en terwijl ze zo naast me stond wreef ik even zacht over haar billen. “Oei, lekker,” lachte ze en schoof op richting Max’ plaats om daar de flesjes en de briefjes van zo-even weg te pakken. Max legde brutaal zijn hand op haar kont en toen hij merkte dat ze dat niet erg vond kneep hij even in haar zachte vlees. Marieke lachte en liep weg naar de bijkeuken om de flesjes weg te zetten en de papiertjes in de prullenbak te doen.

“Jij gemene valsspeler!” riep ze plotseling en kwam de bijkeuken uit vliegen. Max sprong op van zijn stoel en wilde richting bank rennen, maar Marieke was te snel. Voordat hij achter de bank kon verdwijnen haalde ze hem in en gooide hem op de bank waarna ze op hem ging zitten en met het hoofd in de kussens duwde. Henk en ik keken elkaar niet begrijpend aan. Marieke begon Max te kietelen en hij ging als een speenvarken tekeer. Hij zag kans zich onder haar om te draaien en lag nu op de rug terwijl Marieke half naakt over hem heen hing en doorging met kietelen. Max probeerde haar van zich af te duwen en maakte daarbij gretig misbruik van de situatie: zijn handen omvatten haar billen en ook haar poesje werd hierbij overvloedig betast. Nadat Max om genade had gevraagd kwamen beiden uiteindelijk met een rood hoofd van de bank. Henk en ik keken Marieke vragend aan. “Weet je wat die smeerlap gedaan had?”, vroeg Marieke.

Hij had op allebei de briefjes ‘slipje’ geschreven. We keken Max aan en schoten toen met z’n allen keihard in de lach! “Wat een grap”, bulderde Henk en sloeg zich op de knieën van plezier. “Ik stel voor dat we nog één spelletje spelen”, zei Max. “Maar ik bepaal de spelregels,” haastte Marieke zich. “We spelen alles of niets”, zei ze en keek ons aan. “De kaarten worden gedeeld, ik kijk wat voor kaarten jullie hebben, schrijf dan op een briefje de naam van degene waarvan ik denk dat hij gaat winnen. Als blijkt dat ik gelijk heb gehad kleden jullie alle drie je helemaal uit, en als ik ongelijk heb gehad dan kleed ik me helemaal uit.” Max protesteerde. “Dat is niet eerlijk! Jij bent al helemaal uitgekleed. Ik bedoel, je hebt dan nog wel dat topje aan, maar die schijnt zo door dat wij in feite alles al gezien hebben! Dus vind ik dat jij iets extra’s moet doen.” Marieke keek hem met kleine oogjes aan en vroeg wat dat dan wel moest zijn.

“Dat weet ik niet. Dat moet jij maar beslissen Frank. Het is jouw vrouw”, zei hij tegen me. “Daar heb ik net anders niets van gemerkt”, zei ik lachend. “Dat het mijn vrouw is, bedoel ik. Toen ik je daarnet op de bank met haar zag en je haar kutje zag pakken dacht ik even dat het jouw vrouw was!” Voordat Max zich schuldig ging voelen ging ik echter gauw verder: “Ik denk dat we alle drie een opdracht op papier moeten schrijven en dat Marieke bij verlies er daar dan één van moet kiezen en uitvoeren. Wat jullie?” Allen knikten instemmend, maar Marieke protesteerde even omdat ze niet wist wat die opdrachten zouden zijn en hoe ver ze zouden gaan. “Ja, maar luister,” zei ik, “jij mag vooraf de kaarten gaan bekijken en wij weten nooit van elkaar wie er de beste kaarten heeft en dus wie jij gekozen hebt. In die zin heb je altijd een voorsprong!” Marieke dacht even na en toen ging ze akkoord. Henk, Max en ik schreven ieder een opdracht op papier en legden die op tafel.

Toen begonnen we met de finale. De kaarten werden gedeeld en Marieke liep ons alle drie langs om haar kansen in te schatten. Toen ze dacht te weten wie er de beste kaarten had schreef ze een naam op een papiertje en legde dat gevouwen voor haar op tafel. Het spel begon en vol spanning keek mijn vrouw toe terwijl we rustig speelden. Naarmate het spel langer duurde steeg de spanning bij haar en ze stond op en liep rond de tafel om te zien hoe ze er voor stond. Ik zag aan haar gezicht dat ze ervan genoot dat wij haar alle drie bekeken of als een van ons een hand op haar blote billen legde terwijl ze naast ons stond. Ze keek op zo’n manier uit haar ogen dat ik haar ervan verdacht dat ze het helemaal niet erg zou vinden te verliezen! Terwijl ze zo rond paradeerde, maakte ik het spel eensklaps uit. Ik keek haar aan en ze liep terug naar haar plaats en nam het briefje op.

“En?” vroeg ik. Ze overhandigde mij het briefje en het bloed steeg naar mijn hoofd toen ik de naam las die er op stond: Henk. Mijn vrouw zou nu dus helemaal naakt moeten en daarnaast een opdracht uitvoeren! Mijn lul die ondertussen toch wat tot rust was gekomen, kwam nu in slechts drie heftige schokken weer overeind. De andere twee mannen keken mij vragend aan. “Henk”, zei ik eenvoudig. Ze applaudisseerden en draaiden hun hoofd in Marieke ’s richting. “Daar gaat hij dan”, zei Max lachend terwijl hij de opdrachten briefjes die we geschreven hadden in haar richting duwde. “Mag ik ze eerst lezen”, vroeg Marieke tegen beter weten in. “Je bent gek”, zei Max, “Je moet er een kiezen, dat was de afspraak.” Marieke koos een briefje, vouwde het open en terwijl ze haar opdracht las zag ik haar rood kleuren.
“Lees voor”, zei ik, want ik kon mijn nieuwsgierigheid niet meer onderdrukken. Ze keek ons aan en lachte. “Schurken!” zei ze eerst en begon toen voor te lezen: “Marieke moet op haar knieën op de tafel gaan zitten en zich tot een hoogtepunt masturberen terwijl de mannen toekijken.” Langzaam vouwde ze het briefje weer dicht en keek ons wederom aan. “Oké, als we dan toch zo ver willen gaan, dan vind ik wel dat jullie je ook moeten uitkleden”, zei ze, “dan kan ik zien hoe geil jullie van mij worden en gaat het vingeren me makkelijker af.” We keken elkaar aan en zonder ook maar iets te zeggen begonnen we ons uit te kleden. Marieke klom ondertussen op de tafel en ging rechtop op haar knieën zitten terwijl ze ons bekeek. Ik keek naar Henk en Max, ik zag dat ze allebei ook een flinke erectie hadden en dus schijnbaar lekker door mijn strippende vrouw waren opgegeild.

Terwijl Henk en ik op onze stoel plaats namen begon Marieke zich langzaam te strelen en gleden haar handen snel af naar haar glinsterende kutje. Max had alle remmingen verloren, ging achter de vingerende Marieke staan en greep met z’n handen de rand van haar T-shirtje vast en trok dit over haar borsten. Toen omsloot hij met beide handen haar ferme bollen en begon deze te kneden terwijl hij met zijn stijve lul tegen haar rug duwde. Marieke werd hierdoor behoorlijk opgehitst en begon te kreunen terwijl haar vingers steeds sneller over haar genotsknopje en af en toe haar kleddernatte kutje in gingen. Henk en ik hadden een prachtig uitzicht op haar kale poesje, zagen de roze lippen open staan en het bijna vuurrode binnenste van haar poesje glinsterde van haar sappen. Ik kon me niet langer beheersen en begon langzaam aan mijn lul te trekken. Marieke kreunde het intussen uit en aan het schokken van haar onderlichaam te zien zou het niet lang duren voordat ze klaar zou komen.
“Oh, dit is geil,” kreunde ze, “toe Max, knijp me lekker in mijn tieten en druk je lul harder tegen me aan! Schiet op, doe het, ik kom, oh verdomme, ik kom!” Terwijl Max met z’n handen over haar hele lichaam gleed, kwam Marieke luidruchtig klaar. Ik keek opzij en zag dat Henk zich ook niet meer had kunnen inhouden en nu behoorlijk aan zijn paal aan het trekken was. Nadat Marieke uitgeraasd was deed ze haar armen omhoog. Automatisch trok Max haar shirtje over haar hoofd zodat ze nu echt spiernaakt voor ons zat en kwam moeizaam overeind. Ze liet haar benen over de rand van de tafel zakken, zodat ze nu met haar billen op de rand van de tafel zat waarbij haar kruis vlakbij het gezicht van Henk kwam. Henk keek er gefascineerd naar en Marieke opende haar benen en knipoogde geil naar hem. Henk begreep de uitnodiging en boog naar voor. Langzaam bracht hij zijn hoofd in de richting van haar poesje en toen hij bijna erbij was greep Marieke hem plots bij zijn hoofd en trok hem in haar kruis. Door de wilde krullenbol van Henk kon ik niet exact zien wat hij aan het doen was, maar horen kon ik het des te beter. Smakkend ging zijn mond over mijn vrouw ’s kleddernatte kutje en ze begon tegen zijn gezicht op te rijden. Marieke kreunde en steunde en trok Henk na enige minuten aan zijn haren omhoog.

“Neuk me!” fluisterde ze. Hij keek me vragend aan en ik knikte hem bemoedigend toe. Terwijl Marieke zich achterover liet zakken en op haar ellebogen op de tafel rustte, stond Henk op en ging tussen haar benen staan. Hij nam zijn lul in de hand en bracht hem voor haar kutje. Langzaam duwde hij hem naar binnen. Marieke zuchtte diep en keek Max, die nog altijd achter de tafel stond aan. Max had geen aanmoediging nodig, ging naast haar hoofd staan en bracht zijn lange dunne lul naar haar mond. Geil als Marieke was hapte ze de wippende steel naar binnen en begon hem te pijpen terwijl Henk in een bedaard tempo in haar pompte. Het duurde niet lang of ze begon zodanig met haar onderlichaam te draaien dat het rustige tempo van Henk overging in een wat minder gecontroleerd stoten. Marieke kon nu de lat van Max niet meer in haar mond houden en kwam overeind. Henk keek naar haar wippende lichaam. Haar ogen waren nu gesloten en haar adem ontsnapte hijgend uit haar keel. Haar tieten schudden heen en weer, hij zag hoe haar schaamlippen over zijn lul schoven en hem als het ware naar binnen zogen. Hij legde zijn handen op haar borsten en pakte ze stevig vast. Marieke hief haar hoofd op en opende haar ogen, keek hem lang aan terwijl hij zijn pompende ritme aanhield en hij zag in de blik in haar ogen hoe intens ze van het neuken genoot.

“Die lekkere lul van jou is zo hard, neuk me in mijn kut, ram hem er diep in, oh ja Henk ik voel je ballen tegen mijn kont. Je maakt me zo geil met die lekkere grote stamper van je!” Ze hief haar benen op, trok ze op haar buik en Henk trok zijn lul vlug uit haar soppende doos. Haar lippen sloten zich toen zijn stijve spier eruit was. Hij keek naar het glinsterende rozet van haar anus dat licht samentrok, haar billen waren drijfnat van haar vocht en hij richtte zijn zware zwiepende lul, drukte er tegenaan en probeerde hem erin te duwen. Marieke kreunde, bracht haar handen naar haar billen en pakte ze beet waarna ze haar kaken van elkaar trok om de toegang voor hem vrij te maken. Henk bracht een van zijn vingers in haar vochtige kutje, woelde daar even diep in rond en trok hem weer terug om er vervolgens haar anus mee te bevochtigen.

“Probeer hem er eens in te schuiven, maar niet te vlug, die lul van jou is zo dik”, kreunde ze. “Ik wil hem in mijn kont voelen, vlug doe het”, smeekte ze en spreidde haar billen nog verder. Hij duwde zijn pik er tegenaan, voelde hoe de toegang nauwelijks open ging maar duwde door, krachtiger, voelde hoe de kop van zijn eikel er langzaam in gleed, schoof door de strakke barrière en begon langzaam heen en weer te halen. Eerst een klein stukje maar weldra dieper en dieper. Henk stootte steeds harder door, totdat hij met zijn lul helemaal in haar achterste begraven zat. “Mm…, ja ga door”, kreunde ze en hij versnelde zijn tempo, voelde hoe haar billen zijn stotende lul tegemoet kwamen. Ze begon steeds luider te hijgen en kletste met haar billen tegen zijn buik aan.

Ze spietste zich vast aan zijn beukende lul ondertussen met haar vingers in een moord tempo haar klitje bewerkend. Steeds vlugger ging het en hij voelde hoe haar anus samen begon te trekken als voorbode dat ze begon klaar te komen. Henk zelf merkte dat zijn lul onderin begon te jeuken, het trok langzaam omhoog en verspreidde een heerlijke prikkel door zijn eikel. Marieke begon nu luid met overslaande stem te kreunen en hij voelde hoe ze hevig schokkend klaarkwam! Haar lichaam bleef geruime tijd na trillen en haar anus spande zich om zijn erectie die steeds lekkerder begon te jeuken ten teken dat zijn orgasme naderde. Marieke voelde het ook door het verstijven van de dikke schacht van zijn pik en fluisterde: “Trek hem eruit, vlug. Ik wil hem zien spuiten”.

Henk trok met een ruk zijn lul uit haar anale opening. Haar strakke kontje stimuleerde zijn orgasme nog meer en hij richtte zich op. Zijn benen spanden zich en zijn glanzende penis zwiepte omhoog en begon met kracht te schokken. Marieke zag met stijgende opwinding hoe een lange dikke straal sperma in haar richting schoot en over haar buik en tegen haar borsten spatte. Er volgde nog een tweede en een derde straal, en Henk kreunde luid bij iedere ontlading. Langzaam werd het schokken van zijn pik minder en gefascineerd zag ze hoe zijn penis langzaam tot stilstand kwam en een laatste druppel vocht opwelde uit het gaatje van zijn eikel. Ze liet haar hoofd vermoeid achterover op de tafel zakken en bleef zo een poosje liggen.

Marieke kwam van de tafel af. Ze liep naar de bank, liet zich erop vallen en vroeg aan Max terwijl ze hem geil aankeek: “Nou, waar blijf je nou met je grote mond?” Ze deed haar benen wijd en wreef over haar gladde kutje. Max liep naar haar toe, ging naast haar op de bank zitten en trok haar op zijn schoot. Marieke wreef even met haar kontje over zijn harde staak, kwam toen even overeind en manoeuvreerde haar hunkerende doosje toen recht boven zijn lul. Met een zucht liet ze zich erover zakken totdat ze op zijn ballen rustte. Hij greep haar heupen vast en begon haar ritmisch op en neer te bewegen. “Oh ja, neuk me, neuk me lekker hard”, kreunde ze het uit en wipte fel op en neer.
Ik kon het nu echt niet meer uithouden en liep op het neukende stel toe. Met mijn stijf omhoog staande lul ging ik voor mijn vrouw staan en terwijl ze onze buurman bereed, begon ze lekker aan mijn staaf te zuigen. Ik was zo enorm geil van de gebeurtenissen van deze avond geworden dat het slechts een minuutje of wat duurde totdat ik grommend klaar kwam. Snel trok ik me terug uit Marieke ’s mond en spoot mijn zaad over haar borsten en buik waar het zich vermengde met dat van Henk dat ondertussen kleverig naar beneden gedropen was. Met knikkende benen liep ik naar de andere bank en liet me er naast Henk op vallen. Met z’n tweeën bekeken we met interesse de neukpartij van Max en Marieke en ik zag dat Henk ’s snikkel ondertussen al weer overeind stond.

Max begon harder te hijgen en duwde plotseling Marieke van zich af. Die liet zich op haar rug op de bank vallen en Max nam tussen haar geopende benen plaats. Hij was nu ondertussen ook op een dusdanig punt aangekomen dat hij zich niet langer meer kon inhouden en met enkele rukken aan zijn lul kwam ook hij klaar over Marieke ’s poesje en buik. Uitgeput bleven we met z’n allen zo een poosje in de zithoek hangen totdat Marieke opstond en zei: “Ik ga even die kleverige zooi van me afspoelen. Als er nog iemand wil douchen, dan loop maar mee.” Max en Henk kwamen beiden overeind en liepen achter haar aan de trap op. Ik hoorde het water in de douche kletteren en pakte snel de fotocamera om toch even wat plaatjes van mijn naakte vrouw met onze buurmannen te schieten. Altijd leuk om later nog eens terug te zien en herinneringen op te halen, dacht ik. Terwijl ik een geheugenstick in het toestel duwde, hoorde ik boven de badkamerdeur open gaan en was bang dat ik al te laat was. Snel ging ik de trap op en zag tot mijn niet geringe verbazing dat Marieke op ons bed was gaan liggen met Henk en Max ieder aan een kant van haar. Had ze dan nog niet genoeg van dit geile gedoe?
Aan de manier waarop ze de beide snikkels in haar hand nam en de beide mannen begon te trekken, bleek dat alleen Marieke er nog niet genoeg van had! Ook onze buurmannen streelden en betastten mijn vrouw waar ze maar konden en de drie gingen zo op in hun avontuur dat ze mij blijkbaar geheel vergeten waren. Ik vond het prima en kon zo zonder dat ze het merkten de nodige foto’s maken. Mooie verrassing voor Marieke. Als ze de computer aan zou zetten, en zichzelf zo terug zou zien!
Terwijl de handelingen op het bed steeds intiemer werden, maakte ik de ene na de andere foto. Henk was ondertussen op zijn rug gaan liggen en Marieke reeg zich vast op zijn paal terwijl ze haar borsten in zijn gezicht duwde. Haar op deze manier omhoog staande kontje was voor Max genoeg uitnodiging om zijn leuter, nadat hij deze goed bevochtigd had, tegen haar sterretje te zetten en langzaam naar binnen te duwen! Marieke kreunde het uit en begon geile taal uit te slaan tegen onze buren. Dit wond beide mannen nog meer op en ze werd hard genomen terwijl ze naar adem hapte. Doordat de mannen al een keer gekomen waren duurde het een poosje voordat het hoogtepunt zich bij hen aandiende en op het moment dat ze beiden Marieke ’s onderlichaam vol met hun hete zaad pompten, was deze al zeker weer twee maal huilend klaar gekomen! Nu waren allen dan uiteindelijk toch volledig bevredigd en rolden zich op hun rug op het bed. Max was de eerste die opstond en zich nog snel even douchte. Daarna volgde Henk en het was het al half één voordat mijn buurmannen zich door de donkere nacht naar huis begaven. We spraken af deze avond zeker nog eens over te doen, maar dan bij één van hen.

Ik sloot de deur en nadat ik het licht in de woonkamer had uit gedaan ging ik naar boven. Op het bed lag Marieke nog steeds poedelnaakt in de pose waarin ik haar voor het laatst had gezien. Uit haar poesje droop een sliert zaad van Henk, maar ze merkte er niets van; de gebeurtenissen van deze avond hadden haar volledig uitgeput en ze was in een diepe slaap.

V & A

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *