Voor de liefde van Wouter

()

Hoi, allemaal. Hier een waar gebeurd verhaal van mij, Britt. Ook mijn gezin is getroffen door de crisis. Mijn man Wouter, was ontslagen bij een transportbedrijf in Leuven. Het was wel schrikken toen hij zei dat hij weg moest. Ik vroeg hem hoe het kon, na vijftien jaar lang trouwe werknemer. Maar Romain zijn baas had geen keuze zei Wouter. Romain kende ik wel, best een aardige man om te zien en tijdens de jaarlijkse bedrijf Bbp met de familie, had ik regelmatig met hem gedanst, daar had ik ook wel gezien dat hij mij meer dan leuk vond. Ik ben een slanke blonde vrouw van 169 groot, halflang blond haar, maatje 38, en een mooie grote cup c. Ik zie ook wel dat mannen naar me kijken, maar tot nu toe is het alleen bij flirten en geil terugkijken gebleven, ik durf niet echt, ben ook bang voor de relatie. Zelf werk ik twee dagen per week bij ADS, en daar gaat het ook niet echt goed, meer uren kon ik daar niet krijgen. Maar ja wat nu.

Ik besloot buiten het medeweten van Wouter mijn man, Romain op te bellen en te vragen of ik eens langs kon komen om afscheid te nemen, zei ik. Romain was verrast dat ik belde, hij zei nog eens dat het hem speet maar het was crises nu, en hij had geen keuze. Maar hij vond het leuk dat ik langs wou komen, “kom maar vrijdag om 18.00 uur” nodigde hij mij uit. “Ok dat is goed” zei ik. Mijn plannetje was dat ik door gebruik te maken van mijn charmes, er voor kon zorgen dat Wouter zijn baan terug kreeg. Het was pas dinsdag en ik moest nog een paar dagen wachten. Mijn hoofd was op hol geslagen, en in mijn gedachte had ik Romains dikke lul in al mijn gaten gehad, dit terwijl Wouter niet in mijn kont mocht! Ik had geen controle over mijn gedachte. Ik twijfelde, of ik wel moest gaan. Ik had geen idee wat ervan zou kunnen komen. Maar ik had A gezegd en moest nu ook B zeggen.

Het werd vrijdag, ik kroop eerst in de douche en scheerde mijn benen mooi glad, ook scheerde ik mijn kutje kaal, hm… het duiveltje in me. Ik liep naar de klerenkast en zocht wat kleding uit. Daarna maakte ik mijn ogen extra zwaar op, zeg maar sexy. Ook gebruikte ik wat meer make-up als normaal, nog wat blush en mijn lippen mooie kleuren, die maakte ik licht rosé met een donkerder randje, beetje gloss erover en klaar. Mijn blonde haren stak ik op en liet een plukje nonchalant los hangen. Ik trok een zwart korsetje aan met jarretels, een bijbehorende string, en zwarte netkousen. Ik trok mijn zwart kokerrokje aan, dit viel net boven mijn knieën. Een witte zijden bloes, met daarop een brede zwart laqué heupriem. Dit maakte ik af met een zwart laqué, en plateau pumps. Dit waren echt sexy schoentjes met 10 cm hoge hak. Een paar oorringen in, kettinkje om, enkelbandje en mijn zilveren duimring. Ik spoot nog een lekker luchtje Iternity op en ik was klaar. Ik zag mezelf in de spiegel, als chique en sexy, een dame of een hoer? Ik trok mijn zwarte lange jas erover aan en zei tegen Wouter dat ik naar de middagvergadering ging en dat we daarna met het werk nog even de stad in gingen. Het kon wel laat worden, lachte ik. Eten staat in de koelkast voor vanavond zei ik, ik had me er al op voorbereid dat het laat zou kunnen worden. Wouter zei alleen “voor mij kleed je, je nooit zo, maar het zal wel zo horen.”

“Inderdaad” zei ik “we hebben toch een dresscode dat weet je toch. Of wil je dat ik het kneusje van de afdeling ben?” vroeg ik. “Neen, natuurlijk niet” zei Wouter en zapte verder op de TV.

Ik gaf hem een zoen ik stapte in de auto. Zo, nu niet naar ADS, maar even naar de stad om wat tijd te overbruggen. Ik ging naar de stad en liep wat door de stad en dronk een wijntje in Old Dutch, daar zag ik al dat de barkeeper zijn ogen niet van me af kon houden, hihi, de tijd ging langzaam voorbij. Het was 17.45 uur en ik was al bij het bedrijf, in mijn buik en kutje had ik een gevoel wat ik al jaren niet meer had gehad. Terwijl er misschien wel helemaal iets ging gebeuren. Ik stapte precies om 18.00 uit en liep naar het kantoor van Romain. Een chauffeur floot nog na, dit gaf me vertrouwen. Ik stapte het kantoor binnen, Romain zat achter de computer en er was nog een man aan het werken, die kende ik niet. “Hoi Romain ik zou nog even afscheid komen nemen.” Romain, stond op keek me diep in de ogen en begroette me met drie kussen, waarvan de laatste op mijn mond, ik liet het toe en lachte. Hoi Britt, je ziet er erg mooi uit zei Romain. Ook tegen hem loog ik dat ik zo van mijn werk kwam.

De ander man kwam naar me toe en stelde zich voor als René, hij was van een ander filiaal. Romain zei, dit is een mooie reden om met weekeinde te gaan. Hij sloot de computer af en zei tegen René haal eens een lekkere fles rosé en wat glaasjes, “je blijft toch nog even Britt?” Ja, zei ik en trok mijn lange jas uit en ging zitten aan het zitje, dit zijn van die lage stoeltjes, waardoor mijn rok flink opkroop. Romain kwam bij me zitten en bekeek me van top tot teen. Ik zag dat mijn outfit werkte. Ik zei dat ik van mijn werk kwam, en dat ik straks met mijn collega’s nog even Leuven in ging. “Met de meiden” vroeg Romain? “Neen, alleen met wat kerels” lachte ik. “Wel, die boffen maar, zei” Romain. “Hoezo vroeg ik onschuldig?”

“Wel met jou zou ik ook wel op stap willen.”

“Ja, wie weet” zei ik. René kwam met de rosé en drie glazen. Hij schonk drie glazen vol en we proosten. “Op vanavond” zeiden Romain en René. Ik zei even niets en zei toen. “Wat is er vanavond?”

“Wel, wij gaan naar Diest, lekker de stad in, René woont daar.”

“Op vanavond dan” zei ik.

We kletsen wat over van alles en nog wat, en René zorgde ervoor dat mijn glas vol bleef. Op den duur kwam ik eindelijk op Wouter zijn baan. Zijn werk werd gedaan door een uitzendkracht dit was veel goedkoper voor hen, en zo waren meer oudere werknemers hun baan kwijt geraakt, zei Romain. René had ondertussen wat leuke muziek opgezet en het werd nog gezellig. Toen kwam er een zomerhit van de laatste Bbp, daar hadden Romain en ik ook op gedanst het was een wat rustiger nummer. “Weet je nog” zei Romain. “Ja,” zei ik, “maar dat zal je toch moeten missen de volgende keer.”

“Kom dan nog een keer schuifelen,” Britt. Ik liep op hem af en legde mijn armen in zijn nek en we dansten lekker op de muziek. Zo close hadden we nog nooit gedanst, zijn hand op mijn kont wond me op. Maar Romain ook zo te voelen. René riep toen “ik wil ook wel even schuifelen.”

“Kom maar” zei ik en duwde Romain weg. René was eigenlijk een stuk, een heerlijke knappe sportieve vent, en zo te voelen zeer potent, ik voelde zijn lul tegen mij aan wrijven.

Het plaatje was afgelopen en ik ging weer zitten. Romain en René kwamen weer bij me zitten en ik vroeg aan Romain. Of er niets te regelen viel met Wouter zijn baan. “Ja dat is er wel denk ik Britt, maar het hangt van jou af.”

“Wat bedoel je” vroeg ik onschuldig, maar ik had wel een vermoeden. “Wel als jij vanavond met ons meegaat naar Diest, dan denk ik erover,” zei Romain. “Zeker weten” vroeg ik? “Ja, het ligt aan jou.”

“Maar hoe kom ik thuis dan?”

“Ik breng je terug naar je auto die laat je hier op de grote vrachtwagenparkeerplaats staan.”

“OK? Ja,” zei ik, “lijkt me tof.” Romain keek me aan “zeker weten?”

“Ja,” zei ik en dronk mijn drankje op. Romain en René lachten, sloten af, ik parkeerde mijn auto, en stapte bij Romain in.

Tijdens de korte rit naar Diest vroeg Romain meer dan eens wat Wouter ervan vond dat ik zo op stap ging. Ik zei dat het hem weinig uit maakte, ik liet blijken dat ik op seksgebied wel wat tekort kwam. Dit was wat hij wilde horen, dacht ik, hij legde zijn hand op mijn been. Ik liet het even toe en duwde hem later weg. “Nog niet Romain, eerst wil ik zaken met je doen,” en ik lachte. René woonde in een nieuwe buurt gebouwd in oud-Hollandse stijl, zag er wel leuk uit. Hij had een mooi huis met mooie spulletjes. We gingen naar binnen en de heren verfristen zich, ik kreeg weer een rosé en liep wat rond in het huis, mooie spulletjes had hij hier staan. Ik wachtte even beneden en werkte mijn make-up bij, en ging zitten op de bank. Even later kwamen de heren er ook bij zitten. Het was ondertussen 20:30 uur. “Kom laten we de stad in gaan” zei ik, bang dat ik nu al genomen zou worden. We lieten een taxi komen en even later waren stonden we voor een gezellige kroeg. Het was er al lekker druk. Het was een bar met een dansvloertje. We gingen bij de bar staan en ik kreeg alweer een glas rosé. Ik was bloedgeil geworden, ik danste om en om met de heren, en ik voelde steeds een harde lul tegen me aandrukken. Het was er gezellig druk, goede dance muziek en lekker gezelschap.

Ondertussen voelde ik de handen van Romain en René mijn lichaam verkennen, ik genoot ervan. Even later kwam er nog een kerel bij ons staan het was een vriend van René, het was een Marokkaanse jongen die Brabants sprak, heel grappig, hij heette, Aram. Ook hij zag er pedant uit. We stonden aan de bar en per ongeluk wreef ik over de bobbel van Romain, ik kneep er zachtjes in, hij was groot! Maar voor Romain wat kon zeggen trok ik Aram mee de dansvloer op. Aram maakte me complimentjes over hoe ik eruit zag. We dansten lekker en ik voelde ook zijn harde lul tegen me aan wrijven. Romain kwam achter me staan, en pakte me vast, en vroeg aan me wat ik van plan was? Ik zei lachend hoezo? Maar ik fluisterde in zijn oor dat ik graag de hoer voor hun drieën wou zijn, “ik wil mijn eerste trio hebben vanavond, goed?” Romain kuste me in mijn nek en pakte mijn hand en liep naar de bar waar de René stond. Daar zei hij dat ik tegen hen moest vertellen wat ik zojuist tegen hem had verteld. Daar zei ik dat ze me ontzettend geil hadden gemaakt, en dat ik de hoer voor hen wou spelen dat het tijd was dat ik een trio zou krijgen. “Maar dan moet ik zeker je man zijn baan teruggeven” zei Romain. “Neen, je moet me neuken schat, laten we gaan” zei ik. Waarop de heren zeiden dat ik deze nacht niet snel ging vergeten.

We liepen naar buiten. Aram had nog niet veel gedronken, dus hij zou rijden. We liepen naar buiten en ik omarmde René en Romain. We liepen naar Aram zijn auto het was een nieuwe Golf. Ik ging op de achterbank tussen René en Romain zitten, ik voelde hun handen over mijn benen gaan. Ik kwam naar Romain en tongde met hem, daarna tongde ik met René ondertussen voelde ik al een hand over mijn natte kut wrijven. We kwamen aan bij het huis van René. Toen we binnenkwamen, zei ik de heren dat ik hun hoer was voor de avond en dat ik de lekkere lullen nu wou pijpen. Ik ging op mijn knieën zitten en ze kwamen om me heen staan, haalden hun harde lullen uit de broek, en ik begon ze heerlijk te pijpen heerlijk. De ene lul was nog dikker en langer dan de ander, allemaal groter dan die van mijn man, heerlijk! René pakte mijn haren vast en trok me richting de bank, hij beval me voorover te bukken. Meteen voelde ik een tong over mijn gaatjes glijden, René stopte zijn lul weer in mijn mond. Ook Romain kwam voor me staan. Ik pijpte ze om en om, toen voelde ik de lul van Aram naar binnen glijden, dit was heerlijk, ik kwam haast meteen klaar.

René zei dat hij ging komen, pakte me bij mijn haren en spoot mijn mond vol. Aram neukte me hard van achter en ik pijpte nu Romain nog. Ook Aram kwam klaar, hij spoot zijn zaad in mijn kut. René ’s lul bleef hard en hij nam de plek van Aram over, hij neukte me lekker en ik had nu de twee lullen van de anderen voor mijn mond, ook Aram ‘s lul werd weer volledig hard. René begon mijn kontje te vingeren, hij had glijmiddel bij de hand, hij had er zo drie vingers in, zo geil was ik. Romain ging op de bank zitten en beval me met mijn kont zijn lul te neuken. Ik ging voorzichtig op hem zitten en Romain penetreerde me langzaam. Dit was lekker ik werd ontmaagd en vond het heerlijk. Dit was echt een lekker gevoel. Romain neukte me lekker voorzichtig René kwam voor me staan en zij dat hij me in mijn kut zou neuken, hier kwam mijn trio aan. Langzaam werd ik compleet gevuld, ik voelde dat ik weer klaar zou komen. Aram propte zijn lul in mijn mond en nu was ik helemaal vol.

Ondertussen werd ik heerlijk geneukt en voor hoer en slet uitgemaakt. Hierdoor werd ik alleen maar geiler, ik kon het allemaal goed hebben. Ik vroeg of ze me om de beurt in mijn kont willen neuken, ondertussen ging mijn mobieltje af. René gaf me mijn tas en ik zag dat het Wouter was. Ik gebaarde de mannen stil te zijn en nam op. “Hooi lieverd” zei ik, en ondertussen neukte Romain mijn kont, deze kwam nu voor het eerst klaar en spoot zijn lading zaad in mijn kont. Ondertussen belde ik met Wouter en ik vertelde dat ik met de meiden nog op stap was en dat hij maar alvast naar bed moest gaan. Ik hing op en René begon meteen te tongen met me. Ik zag dat Aram aan het bellen was. Door het telefoontje kwam er even een pauze. “Zo mannen dit was heerlijk.”

Wacht maar zei Aram over een paar minuten komt het toetje. Aram zei dat Loyd zo zou komen, en de anderen begonnen te lachen. Ik kreeg nog een roseetje aangeboden, en Romain zei “dit is een Surinaamse jongen die we kennen, hij schijnt nogal groot te zijn. Of wil je naar huis? “Neen” zei ik, “ik wil jullie zaad en dat van Loyd proeven,” en ik kuste de mannen geil.

Ik trok mijn rok en blouse uit en stond daar in mijn jarretels met hoge hakken. De bel ging en René maakte open. Ja, daar kwam een grote knappe neger binnen. Ik stapte op hem af en begon met hem te tongen, ik wreef over zijn lul en dat voelde groot aan. Loyd vroeg of ik hem wilde pijpen, ik bukte voorover en maakte zijn broek los. Dit was de grootste lul die ik ooit gezien had, ik kreeg mijn hand en nauwelijks omheen. Ik begon hem te pijpen als een hoer en ik werd alweer geneukt van achter. René had op zijn grote lcd-tv een pornofilm opgezet van een pornokanaal, ook daar werd een slet door een paar kerels genomen. Loyds lul was groot en zei dat het nu zijn beurt was om me in de kont te neuken. Ik ging op de bank knielen en bood me aan. Hij ging achter me staan terwijl René me hard bij de haren pakte en zijn lul in mijn mond propte, likte Loyd mijn kont lekker en drukte zijn eikel tegen mijn kontgat langzaam ging hij naar binnen, mijn God wat gebeurde hier ik werd gevierendeeld, ik gilde. Ik riep stop! Maar René zei “vieze hoer dit is wat je verdient,” even later ramde Loyd me hard van achter. Ik schreeuwde het uit van pijn en genot.

Ondertussen pijpte ik drie lullen en werd door een mega- lul genaaid in mijn kont. De mannen begonnen klaar te komen in mijn mond, ik slikte zoveel mogelijk van het sap naar binnen. Loyd nam me nu echt hard en ik genoot ervan. Ik zei tegen Loyd dat hij in mijn mond moest komen. Hij pakte me bij mijn haren en duwde zijn lul in mijn mond, ik proefde allemaal geil van mijzelf. Ik pijpte hem lekker en hij spoot zijn lading in mijn mond onder gejuich van de anderen. Maar Loyd zijn lul bleef hard en ik moest op hem zitten. Hij duwde zijn lul weer in mijn kont, het leek wel of ik in trance was ik werd gebruikt en vond het lekker. Ik weet niet meer hoe lang Loyd mijn kont en kut neukte, wel zag ik dat René me filmde. Het boeide me nu niet. Ik kwam een paar keer klaar en Loyd spoot ten slotte mijn kont nog een keer vol. Waarna ik zijn lul schoon moest likken. Nu werd deze eindelijk wat slapper. Ik stond op en bedankte de jongens en ik zei Romain dat ik naar huis moest gaan.

De jongens bedankten mij ook en vroegen of we dit konden herhalen? “Ja, dat ligt aan Romain” zei ik “als hij Wouter s’ nachts laat werken kunnen jullie me thuis komen neuken.”

“Gaan we regelen” zei Romain. Mijn missie was geslaagd, hoer en lady, hihi. Romain bracht me netjes terug en ik kroop tegen mijn man aan. Hij moest eens weten. Zaterdag belde Romain op en vroeg naar Wouter, hij had zijn baan terug.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *