De bevrijding

()

Vorig jaar waren Peter en ik (Bep) 5 jaar getrouwd en we hadden toen nog steeds problemen van met ons seksleven. Hoe dat kwam, zal ik jullie vertellen en ook hoe wij deze problemen hebben opgelost.
We komen allebei uit een stijf christelijk gezin. Bij mij en ook bij Peter was alles slecht en zondig. Genieten van het leven en zeker van alles wat met het lichaam te maken had was uit den boze.
We leerden elkaar kennen op de Bijbelvereniging en Peter was voor mij de eerste jongen waar ik intiemer mee omging. Peter was iets vlotter en wilde met alles verder gaan bij het vrijen. Hij probeerde altijd mijn borsten aan te raken en zijn hand op mijn knie te leggen en dan langzaam omhoog te schuiven op weg naar mijn broekje. Ik duwde hem altijd weg want dat was zondig. Dus.
Wij zijn jong getrouwd. We waren allebei 20 jaar.

Na de bruiloft gingen we naar een vakantiehuisje dat Peter voor een week gehuurd had. We kwamen pas om 9 uur in de avond aan en Peter wilde meteen naar bed. Ik was vreselijk preuts en wilde niet dat hij naar me keek als ik me uitkleedde. Ik ging de slaapkamer in en trok een nachthemd aan met daaronder een broekje. Het grote licht deed ik uit en liet alleen een klein lampje op het nachtkastje aan. Ik dook diep onder de dekens en riep naar Peter dat hij kon komen. Tot mijn grote schrik kleedde hij zich helemaal uit en kwam naakt naast me liggen. Ik had nog nooit een naakte man gezien.
Hij was vreselijk opgefokt en met een ruk trok hij mijn nachthemd uit en pakte mijn borsten. Mijn broekje onderging hetzelfde lot. Peter kroop bovenop me spreidde mijn benen en drong mijn kutje in. Het deed vreselijk pijn en ik begon te huilen. Hij begon heen en weer te gaan in mijn kutje en opeens voelde ik dat hij klaarkwam en zijn zaad in mijn kutje pompte. “Hè, Hè eindelijk” zei hij nog en ging naast mij liggen en viel in slaap.

Nu zouden we zeggen; hij heeft me verkracht. Maar mijn moeder zei later tegen mij dat je gehoorzaam moest zijn aan je man en je mag hem nooit weigeren om ergere zonden te voorkomen. Dat stond volgens haar in de Bijbel. Welke zonden dat waren wilde ze niet zeggen. Huilend stond ik op en ging naar de badkamer en bleef wel een half uur onder de douche staan. Uiteindelijk ben ik toch maar weer naar bed gegaan. De volgende ochtend deed hij net of er niets aan de hand was. En de volgende avonden moest ik me weer aan zijn lusten overgeven.

Zo is het lang doorgegaan tot dat ook hij vorig jaar inzag dat wat hij deed niet normaal was. Wij hadden eindelijk een goed gesprek, met huilbuien van alle twee. Hij zei dat het hem verschrikkelijk speet en beloofde beterschap. Ondanks alles was het toch een goede en zorgzame man en we wilden alles in het werk stellen om ons huwelijk te redden. We besloten dat het zo niet door kon gaan en we drastische maatregelen moesten nemen. We wilden vooral ook uit die benauwde sfeer van het dorp waarin bijna iedereen stijf gereformeerd was.

Peter zocht en vond een nieuwe baan in L. in het westen van het land en ik kon beginnen bij een advocatenkantoor in B. voor de administratie. We verkochten ons huis en kochten een huis in L. Omdat Peter met de fiets naar het werk reed, kon ik de auto naar mijn werk nemen. Het was een minuut of twintig. Anders een uur met openbaar vervoer. We gingen ook niet meer naar de kerk en waren vast van plan om een nieuw leven te beginnen. Ik had een leuke baan met aardige collega’s. Op een ochtend kwam een nieuwe medewerkster. (Eefje, 28 jaar).

Tussen de middag vertelde ze dat ze blij een vaste baan gevonden te hebben. Het was alleen jammer dat de reis elke dag met het openbare vervoer zo lang duurde. Met twee bussen die niet op elkaar aansloten was het twee keer per dag een uur. Ik vroeg waar ze dan woonde en tot mijn verrassing bleek ze ook in L. te wonen. Ik stelde voor dat we samen zouden reizen en ik haar reisvergoeding kreeg. Overweg praatten we over van alles en nog wat en geleidelijk kwam ook de seks aanbod. Ik vertelde hoe ik die beleefde. Ze vertelde dat zij en haar man ongeveer hetzelfde hadden meegemaakt en hoe ze had geleerd van seks te genieten samen met haar man. Ze kwam met een voor mij nogal met een vreemd advies. “Ga met je man samen naar seks video’s kijken, dan kun je zien hoe van je van seks kunt genieten, niet alleen man met vrouw, maar ook man met man, vrouw met vrouw en met meerdere tegelijk.”

Toen Peter thuis kwam, vertelde ik wat Eefje verteld had. Hij vond het een raar advies, maar stelde voor het toch eens te proberen. Dezelfde avond zaten wij met rode oortjes te kijken naar wat mannen en vrouwen met elkaar deden en we hoorden woorden waarvan wij het bestaan niet wisten. Zoals beffen, pijpen, anaal genomen worden, op zijn hondjes etc. In elke video werd er wel een kutje gelikt en aan een lul gezogen voordat en geneukt werd. Peter vroeg mij of hij mijn kutje mocht likken. Ik stribbelde eerst tegen, maar gaf hem toch zijn zin. Hij kleedde mij uit en legde mij op de bank. Met zijn tong ging hij eerst naar mijn tepels en begon te zuigen en te likken. Al zoenend ging hij omlaag en zoende de binnenkant van mijn dijen. Als likkend ging hij op weg naar mijn kutje. Met twee duimen opende hij mijn kutje en vond mijn klitje. Hij likte er aan en zoog er aan. Oh… wat voelde dat fijn. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik genoot van seks. Hij ging ook met een vinger mijn kutje in en maakte naaiende bewegingen. Ik vond het zo fijn dat hij mij zo verwende dat ik niet erg vond toen hij vroeg of ik hem wou pijpen. Eerst vond ik een beetje vies, maar alles went. Ik gunde hem van harte die hij ook aan zijn trekken kwam. Hij was bijna op zijn hoogtepunt, legde hij me op de grond op mijn rug en drong mijn kutje in. Het duurde niet lang of hij stortte zijn zaad in mijn kutje.

Elke avond keken we nu naar seksvideo’s en we gingen ook naar andere soorten kijken. Na afloop gingen we de verschillende standjes uitproberen. Peter wilde dat ook ik zou klaarkomen. Hij vond op internet een video waarin uitgelegd werd hoe je een vrouw kon laten klaarkomen. We hebben het geprobeerd, uiteindelijk lukte het en ik kwam voor de eerste keer. En zeker niet de laatste keer gillend klaar. We keken samen ook naar lesbische stellen en moest toegeven dat niet alleen hij, maar ook ik er opgewonden van werd. Peter moest toegeven toen we een keer keken naar een video waarin twee jongens het met elkaar deden hij daar ook opgewonden van werd. We gingen elkaar onze geheimste fantasieën vertellen. Ik vertelde eerlijk dat ik fantaseerde dat ik met een Eefje in bed lag en haar van achteren met een kunst-lul naaide. Peter fantaseerde dat wij met een leuk stel samen seks bedreven en waarbij alles toegestaan was. Partnerruil, hij deed het met de man en ik met een vrouw.

Dagelijks vertelde ik aan Eefje onze ervaringen en ze gaf me als ik vragen had advies. Toen ik vertelde over onze fantasieën vroeg ze mij om zaterdag bij haar langs te komen en konden we meteen kennismaken met haar man en mijn man. Ik praatte er over met Peter en hij zag het wel zitten. Zaterdag om zeven uur belde we aan en Joep deed open en we werden letterlijk met open armen ontvangen en met zoenen overladen. We gingen met zijn vieren op de bank zitten. Wij in het midden. Eefje schonk wijn is en Joep stelde voor een spannende video op te zetten Het was een video waarin drie stellen met elkaar aan de slag gingen, elkaar uitkleden en waarbij iedereen het met iedereen deed. Na een paar wijntjes werden wij vrijer en begon ik te zoenen met Joep en Peter met Eefje. Laat het maar aan Eefje en mij over zei Joep. Laat alles maar over je heen komen. Joep werd vrijpostiger en begon mij uit te kleedden. Ik zag ook dat Eefje Peter uitkleedde. Peter en ik keken elkaar aan en knikten elkaar toe dat we geen problemen hiermee hadden.
We waren alle twee naakt toen Joep voor me knielde, hij spreidde mijn benen, begon mijn kutje te likken en pompte met twee vingers in mijn kutje. Ik zag dat Eefje Peter aan het pijpen was. Opeens vroeg Joep aan Eefje of zij de lul lekker vond. “Heerlijk proef maar.” Joep en Eefje verwisselden van plaats. Ik werd nu door Eefje gelikt en Peter door Joep gepijpt. Toen ik zag dat Peter genoot had ik ook geen remmingen meer en gaf me over aan Eefje. Ik moedigde haar aan om me met haar hand te neuken. “Zal ik je vuist-neuken?”

“Ja, maar niet te diep.” Ik moest er wel aan wennen, maar ja, ik wilde alles leren. Joep stelde dat we elkaar zouden nemen. Eefje en Joep kleden zich nu ook uit.
Ik dacht door Joep genomen te worden en Eefje door Peter. Maar zo ging het niet. Eefje stapte in een tuigje met een kunst-lul die bijna levensecht was. Peter en ik moesten op de bank knielen. Eefje drong haar ‘lul’ bij mij binnen en begon mij te naaien. Joep smeerde het kontgaatje van Peter in met olie en duwde zijn lul naar binnen. Het ging niet gemakkelijk. Met korte stoten ging hij steeds dieper totdat hij niet verder kon. Ze begonnen allebei rustig te naaien, maar voerden het tempo steeds meer op en ook harder. Joep kwam klaar in Peter en spoot zijn zaad in de kont van Peter. Ik kwam wel niet klaar maar genoot toch. Eefje zei dat komt nog wel. Vermoeid maar tevreden gingen wij die avond naar huis. Thuis deden wij het nog eens dunnetjes over en vielen in elkaars armen in slaap.

Na de leerzame avond bij Eefje en Joep hadden wij de smaak te pakken. Eefje vertelde mij toen wij ‘s maandags weer samen naar het werk gingen dat zij een of twee keer in de maand met een vast groepje bij elkaar kwamen. Het begon op zaterdag en eindigde op zondagmiddag. Onder het motto van ‘Alles mag, niets moet’. Met behulp van spelletjes, zoals pandverbeuren, een speciale versie van ganzenborden en nog veel meer, hadden ze met elkaar seks. Het spannendst vond zij het spel blindemannetjes-vrouwtje dat volgende keer gespeeld zou worden. Ze had al vijf koppels en ze zou het leuk vinden als wij ook kwamen. Er moesten altijd een veelvoud van drie aanwezig zijn. Ik zag het wel zitten en Peter ook wel. Om het spannend te houden wilde ze niet vertellen hoe dat gespeeld werd.

Op de bewuste zaterdag reden we met zijn vieren naar een stel dat buiten woonde in een vrijstaand huis. Het was een groot huis met op de eerste etage wel vier slaapkamers. We maakten kennis met andere stellen en werden hartelijk welkom geheten. De leeftijd was 25 tot 45 jaar. Toen iedereen er was gingen we naar boven. In de grote hal op de eerste etage ging het spel van start. Een man was de spelleider. Het begon dat iedereen een blinddoek om kreeg. Daarna moesten de mannen, behalve de spelleider, een muntje trekken waarop stond een cijfer 1 tot en met 5. De nummers een en twee werden naar een slaapkamer gebracht. Hun partners werden naar de andere slaapkamers gebracht.
Peter had nummer 1 getrokken, zodat Peter in een slaapkamer terecht kwam en ik in een andere slaapkamer. Of het helemaal eerlijk verlopen was weet ik niet. Ik had meer de indruk dat ze ons omdat we nieuwelingen waren ons een goede beurt wilden geven. Ik mocht de blinddoek even af doen en rondkijken. Er stond een soort massage tafel met aan de zijkanten ringen en een tafel met allerlei speeltjes. Verder was het kaal. Ondertussen ging het in de hal verder. Er werd geloot zodat in elk van de 4 slaapkamers een man en vrouw terecht kwam. Nog steeds geblinddoekt werd iedereen naar de juiste kamer gebracht. Ze mochten niet praten en moesten alles doen om niet herkend te worden. Ik zal vertellen wat er verder met mij gebeurde. Peter moet het zelf maar doen, hoewel hij dat niks vindt.

Ik stond rechtop in de kamer en hoorde ze dichterbij komen. Handen gingen over mijn lichaam en betasten mijn borsten. Mijn benen werden gespreid en handen pakten mijn billen en een hand ging achterlangs naar mijn kutje. Ik vond het spannend om te raden of het mannen of vrouwen handen waren. De knoopjes van mijn blouse werden losgemaakt en handen grepen naar mijn borsten door mijn bh heen. Mijn blouse werd verwijderd en ook mijn bh. Vier handen pakten mijn borsten en mijn tepels werden gelikt en gezogen. De sluiting van mijn broek werd losgemaakt en mijn broek werd gestroopt. Ik had nog alleen een broekje aan. Ze duwden mijn hoofd omlaag en gebukt namen ze mijn billen en dijen onderhanden. Mijn broekje werd tergend langzaam gestroopt en nu was ik helemaal naakt. Ik had het gevoel dat ik schaamteloos bekeken werd. Het idee volledig naakt tegenover een man en vrouw te staan, waarvan je alleen wist dat ze tot het groepje behoorden, vond ik vernederend en toch ook opwindend.

Ik werd opgetild en op de massagetafel gelegd. Mijn handen werden vastgebonden en vastgemaakt aan de ringen van tafel. Mijn knieën werden opgetrokken zoveel mogelijk gespreid en met touwen aan de tafel vastgebonden. Kennelijk waren nu de speeltjes aan de beurt. Ze begonnen met de tepelzuigers op mijn tepels. Mijn tepels werden naar binnen gezogen in een buis. Er werd ook een tepelzuiger op mijn klitje gezet. Ze waren kennelijk verbonden met slangen want de zuiging werd steeds harder en zachter. Het leken wel van die dingen die bij koeien op de uiers gezet worden. Het was net of ik gemolken werd. De tepelzuiger op mijn kutje werd losgemaakt en ik voelde dat een kunst-lul mijn kutje in ging. Het was er een met ribbeltjes en die werd in en uit mijn kutje heen en weer geduwd. De tepelzuigers op mijn tepels werden verwijderd en ik voelde dat ze tepelklemmen op mijn tepels zetten. Dat deed pijn. Maar het werd nog erger want de tepelklemmen waren verbonden met een ketting waaraan ze steeds even aan trokken. Ik gilde het uit.

Opeens voelde ik dat ze ook mijn kontgaatje ontdekt hadden. Er werd iets naar binnen geschoven en ik voelde dat mijn kontgaatje werd opgerekt. Er werd een andere staaf naar binnen geduwd waarmee ze heen en weer gingen. Wat ik al vreesde ging gebeuren. Ik voelde dat een vinger mijn kutje in ging en neukende bewegingen maakte. Daarna twee vingers en nog later een hand. Even liet ik het toe. Ik zei dat ze moesten ophouden. Wat ze gelukkig deden. Ze hielden niet op met het steeds andere vibrators in en op mijn kutje te zetten. Ik hield het niet meer en kwam schokkend klaar. Kronkelend en kreunend over de tafel. Na zeker wel een uur door die lui onderhanden genomen te zijn werd ik losgemaakt en op de grond gezet op handen en ellebogen. Ik voelde dat ik van achteren genomen ging worden. Ik voelde dat een lul mijn kutje binnendrong. Hij was de man die me ging naaien. Ik had het verkeerd want opeens werd een lul mijn mond ingedrukt. Mijn een hand achter mijn hoofd ging hij mij naaien. De ‘lul’ in mijn kutje was kennelijk van de vrouw. Ze ging behoorlijk tekeer en stootte steeds harder en dieper. De lul in mijn mond begon te spuiten. Ik wilde mijn mond terugtrekken, maar dat lukte niet. Ik moest of ik wilde of niet alles doorslikken.

Aan mijn lijdensweg kwam gelukkig een eind. Ik hoorde ze weg gaan. Ik zette de blinddoek af en begon me aan te kleden. Er lag nu een ander broekje en bh klaar. Mijn broekje en bh, hoorde ik later, waren als trofee en souvenir ingepikt. Ik werd door de spelleider opgehaald en moest de blinddoek weer om. Toen iedereen weer terug was mochten de blinddoek af. Ik bekeek iedereen en schatte wie van de mannen en vrouwen mij te grazen genomen hadden. Er werd nog lang nagepraat onder het genot van een wijntje etc. Wij gingen vroeg naar onze kamer en Peter en ik vertelden elkaar over onze ervaringen.

De volgende morgen gingen wij met ze allen een strandwandeling maken en gingen daarna vroeg naar huis. Peter was niet zo enthousiast en voelde zich vreselijk vernederd en we weten niet of we weer een keer zullen gaan. In ieder geval niet het spel waar wij aan mee gedaan hadden. Onderweg naar huis had Eefje het hoogste woord. Hoe ze samen met een man een andere man flink te pakken hadden genomen. Ze kon al haar agressie op hem kwijt. Ze hadden hem zelfs met een karwats afgerost.
Tot zover het verhaal over onze ‘bevrijding’.

Yara

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *