De klus

()


Soms denk ik wel eens terug aan mijn jonge jaren. Ik ben nu zelf opa geworden en heb een heel leuke en lieve vrouw waar ik al ruim dertig jaar getrouwd mee ben. Zij is een vrouw die seks altijd heel belangrijk heeft gevonden in onze relatie, tijdens haar zwangerschappen wilde zij tot het laatste moment seks. Na de bevalling was het een paar weken geen seks maar dan wilde zij weer, ik denk dat wij bijna overal wel eens seks hebben gehad. Vaak verzon zij een spelletje wat uitmondde in seks, nooit heb ik iets te klagen gehad en zij ook niet hoop ik. Neen, zij is nooit iets tekort gekomen, in het begin wilde zij ook seks tijdens haar periode. Ik vond dat niets maar door de jaren heen hebben wij het gewoon gedaan als zij zin had, soms was haar orgasme zo intens dat ik wel eens dacht dat zij erin zou blijven.
Toen ik nog maar pas samenwoonde met haar, vroeg zij aan mij of ik bij haar ouders wat werkzaamheden wilde doen. In die tijd kluste ik veel om wat extra bij te verdienen, mijn beroep was en is timmerman. Ik ben handig met alles wat in huis gedaan moet worden, elektrisch doe ik ook; alleen sluit ik geen nieuwe leiding aan. Ik leg ze en laat ze dan door een vriend vakkundig aansluiten. Mijn schoonouders waren aardige mensen, maar ik was niet echt dol op hen. Meestal deden zij een beetje uit de hoogte, hun zoon had gestudeerd en ik ‘was maar een arbeider’. Toen mijn vriendin het de tweede keer vroeg stemde ik ermee in, in die tijd was ik heel bang dat zij de seks als dwangmiddel zou gebruiken als ik het niet deed. Op een zaterdagmorgen kwam ik bij mijn schoonouders, na een paar maal op de bel gedrukt te hebben bleef het stil in huis. Helaas waren er in die tijd nog geen mobiele telefoons, langzaam liep ik om het huis heen en probeerde de poort.

Tot mijn verbazing ging die open, de achterdeur was niet op slot. Zodra ik naar binnen liep, begon ik te roepen, er kwam geen antwoord. Ik begon me zorgen te maken en doorzocht het hele huis, nergens was iemand te vinden. Ik opende als laatste de badkamer, hier was het net zo stil als in de rest van het huis. Mijn blik viel op de wasmand, bovenop lagen twee slipjes van mijn schoonmoeder, wel ja slipjes? Mijn schoonmoeder was een redelijk volle vrouw, zij was niet vet maar wel overal goed gezet. Ik had wel eens gefantaseerd over haar volle lichaam, toen ik nog op mezelf woonde en er voor de eerste keer was geweest, heb ik mezelf thuis af getrokken met haar in mijn gedachten. Ik kon het niet laten om de slip te pakken en mijn neus in het kruis te drukken. Met veel genoegen snoof ik haar geur, urine, opwinding, geilheid alles zat in de slip. Ineens drukte ik het kruis in mijn mond en zoog het weinige vocht eruit. Snel gooide ik de slip terug en ging naar beneden.

Beneden pakte ik de telefoon, belde mijn vriendin, zij vertelde dat haar vader niet thuis was. Dat haar moeder waarschijnlijk boodschappen aan het doen was. Toen ik vertelde dat de poort en de achterdeur open waren zei zij dat ze dat waarschijnlijk expres had gedaan voor mij. Na het gesprek ging ik in de ruime keuken zitten, het duurde bijna een half uur voor mijn aanstaande schoonmoeder thuis kwam. Lachend keek zij mij aan, ik kreeg een paar natte zoenen van haar. Terwijl zij de boodschappen ging opruimen, vertelde zij dat zij heel blij was dat ik er was. Op een gegeven moment bukte zij zich ver voorover om iets in het onderste kastje te zetten. De rok die zij aan had, trok hierdoor omhoog, ik kreeg een geweldig zicht op haar dikke bovenbenen. Met het laatste stukje bukken kwamen de randen van haar kousen tevoorschijn en de gespjes van haar jarretel. Dit was voor mij voldoende om een beenharde paal te krijgen, mijn schoonmoeder bleef praten en deed net of er niets gebeurd was. Toen zij zich weer omdraaide moet zij mijn erectie gezien hebben, de bobbel in mijn kruis sprak voor mij boekdelen. Na de koffie vertelde zij mij wat er moest gebeuren, gelijk zei ze dat ik de hele dag tot haar beschikking was. De toon waarmee zij dat zei in mijn hoofd bleef hangen, die morgen veranderde mijn idee over haar.

Voor het eerst zag ik haar als een opwindende vrouw die mij het hoofd op hol wist te brengen. Voor die tijd had ik niets gehad met oudere vrouwen, op een bepaalde manier zorgde haar volle lichaam, haar uitstraling en de slip die ik in de badkamer leeg had gezogen, ervoor dat ik opgewonden bleef. In de middag aten wij in de keuken een boterham, met zorg had zij een paar eieren gebakken. Met een vette knipoog had zij gezegd dat ik die vanavond misschien wel nodig had. Op dat moment vroeg ik, “waarom vanavond pas?” Ik schrok zelf van mijn opmerking, maar zij deed gewoon. Heel even zag ik een andere blik die gelijk weer verdwenen was. Na het eten vertelde zij dat er in de slaapkamer een kast opzij moest, ernaast moesten planken komen. Al het materiaal was in huis, mijn schoonvader had dat allemaal al gehaald. Toen ik klaar was met het ene karwei, liep zij met mij haar slaapkamer in, de kast die opzij moest was goed gevuld met haar kleren. Ik probeerde hem opzij te schuiven, helaas zat er weinig beweging in. Met een lach opende zij de deuren en begon de kast leeg te ruimen, ik gaf haar verschillende kledingstukken aan. Op een gegeven moment stond ik met een stapeltje slipjes en beha’s in mijn handen, lachend keek zij mij aan en vroeg hoe dat voelde. Stotterend zei ik dat ik liever gevulde in mijn handen had. Haar ogen keken mij strak aan, langzaam kwam zij naar mij toe.

“Je hebt toch al een gevulde slip in je handen gehad?” Ik schrok van die woorden, mijn gedachten maakte overuren op zoek naar een gepast antwoord. “Dat was een andere vulling, ma.”
“Jij wilt dus liever dat er nog een vrouw in zit?”
“Dat is wel veel fijner voor mij, dan kan ik daar mee spelen.”
“Dus jij zou wel met mijn billen willen spelen, jongen?”
“Niet alleen met uw billen, ik vind u een mooie vrouw.”
“Hoe komt dat? Je hebt toch een geweldige vriendin die jou alles geeft wat je maar wilt?” “Dat is zeker zo, zij geeft mij alles. Soms zie ik u in mijn droom en dan moet ik mezelf even verwennen.”
Lachend keek zij mij aan en nam de stapel met lingerie van mij aan, na de kast verschoven te hebben verliet zij de kamer. Ik begon met het ophangen van de planken, toen ik daarmee klaar was bekeek ik de uitgestalde kleding en lingerie. Ik kon mezelf niet bedwingen en pakte een paar nylonkousen, langzaam rook ik eraan en wreef ermee langs mijn gezicht. Het was zo heerlijk dat ik mijn broek open maakte en mijn steenharde paal beet pakte, heel even wreef ik met het nylon langs mijn blanke eikel. Ik had het gevoel dat ik daar en op dat moment klaar ging komen. Ineens hoorde ik geluid op de trap, snel deed ik mijn pik terug en legde het nylon op het bed. Toen ik mijn spullen pakte ging de slaapkamerdeur verder open en stapte mijn aanstaande schoonmoeder weer binnen. Met een brede glimlach keek zij naar mijn werk, met een knik liet zij merken dat zij er tevreden mee was. Samen ruimden wij de kast weer in, daarna liepen wij naar beneden.

In de keuken schonk zij een glas drinken voor ons in. Lachend vertelde zij dat er nog een klusje was, ik keek haar vragend aan. Zonder iets te zeggen boorde zij haar ogen in die van mij, ik verdronk bijna in haar stralende ogen en voelde mijn opwinding groeien. Voorlopig hield zij haar mond over het klusje, op een gegeven moment stond zij op. Uit de kelder pakte zij een aardappelbak met aardappels, ik wist waar de pannen stonden en hoopte dat zij weer iets zou bukken. Mijn gebed werd verhoord, met gespreide benen boog zij langzaam voorover om de pan te pakken. Ik zakte iets verder onderuit om nog meer te kunnen zien, ineens keek ik haar recht aan. Geschrokken probeerde ik mezelf een houding te geven, glimlachend bleef zij mij aan kijken.

“Kun je zo genoeg zien schatje, of wil je meer zien?” “A.u.b. Meer ma, wat ik nu zie, is zo mooi, maar ik wil zo graag meer zien.” “Wat wil je zien jongen?” Nog steeds stond ze voorover gebogen, met haar blik strak op mij gericht. Ik zat met mijn benen uit elkaar om mijn keiharde paal iets ruimte te geven. “Ik wil uw billen zien, uw kut, uw kousen, uw slipje, uw lichaam. Ik wil eigenlijk alles zien van u, ma.”
“Sta op, trek je kleren uit en laat mij zien dat je zo opgewonden bent van mijn lichaam.” Zij is weer rechtop gaan staan en kijkt mij strak aan, ik maak met trillende vingers mijn kleren los en laat alles op de grond vallen. Met pretoogjes kijkt zij naar mijn staalharde paal, mijn eikel is nat van het voorvocht. Zonder zich te bewegen leunt zij tegen het aanrecht, ik voel mezelf heel ongemakkelijk worden onder haar dwingende blik. Mijn pik denkt er anders over en blijft trillend omhoog wijzen, ma draait haar gezicht iets weg en doet een stap van het aanrecht vandaan.

“Kom hier jongen, maak mijn bloes los.” Snel maak ik haar bloes los, er komt een vleeskleurige beha onder vandaan waar haar borsten maar net in verpakt zitten. Dan moet ik haar rok los maken, zodra die op de grond ligt moet ik voor haar op mijn knieën komen zitten. Snel doe ik dat, langzaam drukt zij haar onderlichaam tegen mijn gezicht. Ze zegt dat ik haar moet likken en strelen met mijn tong. Het duurt niet lang voor haar slip nat begint te worden, het komt door mijn tong maar ook door haar eigen sappen die steeds meer beginnen te stromen. In een opwelling trek ik haar slip opzij en druk mijn mond tegen haar kut aan, iedere druppel lik ik. Hevig kreunend pakt zij mijn hoofd beet en roept dat zij klaar komt, ik krijg een straal vocht in mijn keel en moet het slikken omdat zij mijn hoofd strak beet houdt. Na een poosje is zij weer rustiger geworden, met een ruk trekt zij mij mee naar boven.

Ik word op het bed geduwd, moeder komt over mij heen zitten en schuift mijn harde paal in haar kut. De warmte van haar lichaam is zo intens dat ik mezelf voel klaarkomen in haar. Ik kan het niet tegen houden en spuit met grote schokken mijn lading in haar. Met een teleurgestelde grom kijkt zij mij aan, ineens verandert haar uitdrukking. Langzaam komt zij omhoog en kruipt omhoog, dan voel ik haar kutje op mijn mond komen. Gelijk stroomt mijn zaad in mijn keel, ik wil weg draaien, maar kan geen kant uit doordat haar benen mij beet houden. Dat was de eerste keer dat ik mijn eigen zaad moest slikken, met mijn tong en handen heb ik haar toen nog tweemaal een daverend orgasme gegeven. Na een douche vertelde zij dat het laatste klusje heel aangenaam verlopen is, wel vond zij het jammer dat ik zo snel in haar klaar was gekomen. Begrijpen deed zij het wel en vond het ook verder niet erg omdat ik het met mijn mond en tong goed heb gemaakt.

Na deze keer is het nooit meer gebeurd, mijn vrouw heeft het, toen mijn schoonmoeder was overleden, verteld dat zij wist wat er gebeurd was die dag. Met een geheimzinnige glimlach had ze eraan toegevoegd dat het precies was gegaan zoals ze wilde. Ik heb er vaak over willen praten, maar mijn vrouw heeft nooit meer los gelaten dan die paar zinnen. In mijn gedachten was het een samenspel van beide vrouwen, ik heb het vermoeden dat ze beiden wisten dat ik op mijn schoonmoeder geilde. Het was ook een mogelijkheid om de relatie tussen mij en mijn schoonouders te verbeteren. Nog vaak denk ik aan die ene klus-dag bij mijn schoonmoeder, iedere keer zie ik haar weer bukken en mij aan kijken. Wat was dat een mooie dag, ik geniet er nog steeds van en zou graag gewild hebben dat het vaker was gebeurd.

Ronald

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *