De pakketbezorger

()


Een pakketbezorger maakte zijn ronde en kwam bij een nogal duur huis aan, waar een jonge vrouw op hem stond te wachten. Ze keek schichtig achterom en zei toen tegen de jongeman dat hij weer in zijn auto moest gaan zitten. Ze ging op de bijrijdersplaats zitten en zei alleen maar: “rijden, ik leg zo alles uit.” Hij had het gevoel dat er iets niet klopte, en keek goed in zijn achteruitkijkspiegels en om zich heen of er geen mannen uit de bosjes tevoorschijn kwamen die hem wilden beroven.

“Voordat ik ga rijden mag je eerst even uitleggen waarom ik dat zou gaan doen?“ Zei hij op zijn meest barse toon. De jonge vrouw begon te ratelen en hij ving hier en daar wat op, maar kon er geen kaas van maken. Hij vroeg of ze het verhaal rustig wilde vertellen, zodat hij er een touw aan kon vastknopen. Het bleek dat ze een paar seksspeeltjes online had besteld en dat ze bang was dat haar zwaar christelijke ouders erachter zouden komen. Ze was namelijk noodgedwongen voor een paar maanden weer bij haar ouders ingetrokken omdat haar vriend waar ze mee samenwoonde de kuierlatten had genomen. Ze was druk aan het sparen zodat ze binnen niet al te lange tijd met een vriendin een flat zou kunnen huren. Ze had er helemaal niet bij nagedacht toen ze de seksspeeltjes besteld had dat haar ouders allemaal ongemakkelijke vragen zouden gaan stellen. Als hij het pakketje aan haar zou geven, dan wist ze nog wel een rustig plekje waar ze naar toe konden rijden, zodat ze hem op een gepast manier kon bedanken.

“En dan word ik zeker overvallen op dat rustige plekje”, de pakketbezorger vertrouwde het nog steeds niet maar hield even zijn mond dicht toen de knappe jonge vrouw zijn broek open knoopte en zijn grote pik tevoorschijn haalde. Ze keek hem met haar liefste blik aan en zei: “dan kies jij een rustige plek uit. Je vindt het toch niet erg als ik ondertussen even met je pik aan het spelen ben?”

Hij knikte alleen maar en probeerde zich op de weg te concentreren, maar dat werd hem niet gemakkelijk gemaakt. De jongedame was namelijk nogal bedreven in het aftrekken en hij moest erg zijn best doen om niet tijdens het rijden al klaar te komen. Hij wist nog een rustig plekje in de buurt waar nooit een hond kwam. Hij was er vroeger vaak met zijn toenmalige vriendin naar toegegaan, zodat ze seks in de auto konden hebben. Hij parkeerde het bestelbusje uit het zicht en stapte uit en gebaarde dat zijn bijrijder hetzelfde moest doen. Hij opende de laaddeuren van het busje en keek zijn ogen uit toen ze binnen geen tijd al haar kleren had uitgetrokken. ‘Wat een lekker ding,’ dacht hij bij zichzelf toen hij zijn broek liet zakken en haar tegen de grote houten kist aanduwde.

“Weet je dit zeker?” Vroeg hij nog maar eens, want hij wilde niet dat hij door de politie van zijn bed gelicht zou worden omdat ze hem van alles en nog wat had beschuldigd. Ze knikte alleen maar en ze hield zich goed vast toen hij haar stevig begon te neuken. Ze wist nu al dat ze vaker iets online zou gaan bestellen, of dat ze gewoon met hem zou afspreken, want hij kon goddelijk neuken. Na een paar minuten voelde ze door de spanning van betrapt kunnen worden, en het feit dat ze seks had met een volkomen vreemde, het eerste orgasme al opkomen.

Hij bleef haar ondertussen gewoon doorneuken, zodat ze de hele tijd tegen het randje van een orgasme aanzat. Nadat ze voor de tweede keer in korte tijd was klaargekomen, ging ze op haar knieën zitten en nam zijn grote pik in haar mond. Haar kutje was even aan rust toe. Ze pijpte hem totdat hij bijna klaar kwam en deed toen haar mondje open en keek verwachtingsvol naar boven. De pakketbezorger pakte zijn pik vast en begon er aan te trekken. Hij voelde het vanuit zijn tenen opkomen en spoot haar geile mondje en haar gezicht helemaal vol. De jongedame waar hij de naam niet eens van wist, probeerde zoveel mogelijk door te slikken en keek hem, nadat ze zijn pik had schoongelikt vragend aan.

“Morgen zelfde tijd, zelfde plaats?”

“Twee zielen één gedachte“ wist hij er een beetje zwaar ademend uit te krijgen.

Zuda

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *