Mevr. Scheider

()


“Ik ben blij dat die Corona maatregelen wat soepeler geworden zijn, zodat we dit face to face met elkaar kunnen bespreken.” Brigit, een Duitse lerares, wachtte even en keek haar favoriete leerling diep in zijn ogen. “Het cijfer dat je gehaald hebt voor je tentamen is niet best. Er zit zelfs een kans in dat je niet gaat slagen, maar wees niet bang, ik heb er wat op verzonnen. Je mag blij zijn dat je m’n favoriete leerling bent.” De geile lerares kreeg een glimlach op haar gezicht en zag dat Steve een beetje zorgelijk aan het kijken was.

“Je moet nog een mondeling doen en ik heb uitgerekend dat je daar een 6.1 nodig hebt om je cijfer zo op te krikken dat je geslaagd bent. We maken er een 6.6 van om zeker te zijn. Wat vind je ervan?”

“Jezus”, mevrouw Scheider, “ik weet niet hoe ik u moet bedanken.”

“Zeg maar Brigit en ik weet wel iets hoe je me kan bedanken. Als je het niet wilt dat begrijp ik, je cijfer blijf je houden, maar ik wil nogal iets persoonlijks van je.” Brigit was even stil en keek Steve diep in zijn ogen aan en zei: “Ik wil seks met je.”

De Duitse lerares wist dat ze zich op heel glad ijs begaf, maar ze was lerares op een HBO en Steve net 19 geworden, dus echt illegaal was het niet qua leeftijd. Het was alleen discutabel te noemen gezien de lerares-leerling verhouding. Als het bekend zou worden, dan was ze haar baan kwijt en was de kans dat ze ooit nog in het onderwijs aan de slag kon zeer klein.

“Denk er even goed over na”, zei ze een beetje zenuwachtig, want ze zag dat Steve haar met open mond zat aan te kijken. Dit had hij nooit verwacht, seks met de knappe Duitse lerares was één van zijn grootste fantasieën en nu bood ze het gewoon aan. Hij moest zichzelf knijpen om er zeker van te zijn dat hij niet in één van zijn geile dromen verzeild was geraakt. “……je moet het tegen niemand vertellen …. Ik heb al een hele tijd geen seks gehad … vergeet maar dat ik het gevraagd heb ….”

Steve ving alleen nog maar flarden op van wat de Duitse lerares zei, maar hij wist dat hij moest ingrijpen toen hij het laatste zinnetje hoorde.

“Nee, ik ben juist heel blij dat u het gevraagd heeft, ik wil dolgraag seks met u. Dat is één van mijn grootste fantasieën. Ik zou niets liever willen dan die mooie grote borsten van u zien en u heerlijk willen neuken.”

Brigit slaakte een zucht van opluchting en was er stiekem een beetje trots op dat haar grote borsten het zo goed deden bij Steve. “Laten we dat u maar vergeten” zei ze, “je staat op het punt om seks met me te hebben, dus voortaan graag ‘Je’ en ‘Brigit’. Maar dat heb ik je daarnet al verteld.”

Dat laatste kwam er een beetje overdreven streng uit, maar dat had waarschijnlijk met de ontlading van de spanning te maken. De Duitse lerares had al sinds het begin van het jaar fantasieën over haar favoriete leerling. Normaal moest ze er niet aan denken om met zo’n jonge knul seks te hebben, maar Steve had iets bij haar los gemaakt, waarvan ze niet had gedacht dat ze het in zich had. Ze verlangde zo erg naar zijn pik dat ze zich op dit gevaarlijke pad had begeven. Hij had nee kunnen zeggen, hij zou tegen zijn vrienden gaan opscheppen, hij was gillend het huis uitgerend. Dat waren allemaal mogelijkheden die door haar hoofd spookten.

“Het betekent wel dat dit helemaal tussen ons blijft, dus niet opscheppen tegen je vrienden of het van de daken gaan schreeuwen.”

“Natuurlijk niet,” zei Steve resoluut, “dan kent u mij, sorry, dan je me nog niet goed genoeg. Dat zou ik nooit doen.”

“Blij om te horen”, zei Brigit die tot actie overging. Ze wreef Steve zachtjes over zijn arm en zei dat hij zijn pik tevoorschijn moest halen. “Dat is een mooie”, zei ze oprecht toen ze de pik van haar favoriete leerling in haar handen nam.

“Die wil ik heel graag in mijn mond hebben”, zei ze nog net voordat ze hem zachtjes begon te pijpen. Ze voelde haar opwinding groter worden en het zou haar helemaal niets uitgemaakt als hij zijn lading in haar mond zou spuiten, maar hij bleek zijn orgasme aardig onder controle te kunnen houden. Het was lang geleden dat ze zelf jong was geweest, maar als ze haar toenmalige vriendje een paar minuten aan het pijpen was, dan spoot hij al haar mond vol. Maar hij was jong, dus hij kreeg niet echt een slappe pik en kon hij haar na een halve minuut al neuken.

Steve had ondertussen een condoom om zijn pik gedaan, terwijl ze over vroeger aan het nadenken was. Ze was op haar handen en knieën op de bank gaan zitten en ze kreeg een klein orgasme toen ze voelde hoe hij zijn grote pik diep in haar kletsnatte kutje stootte.

“Ik wil goed geneukt worden, lieverd”, hijgde ze en ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Steve, die nu helemaal naakt was, stootte voor de tweede keer zijn dikke pik in haar kutje en begon haar stevig te neuken.

Ze genoot van zijn mooie lichaam en speelde met haar clitoris, terwijl Steve haar heerlijk aan het neuken was. Hij was een goed lover, want hij wist precies wanneer hij snel of langzaam moest gaan. De Duitse lerares hoopte dat het niet bij een keer seks zou blijven. Hier kon ze wel aan wennen.

Dat waren haar laatste gedachte voordat er iets in haar hoofd ontplofte. De oudere vrouw voelde pas op het laatste moment haar orgasme opkomen. Het ging van niets tot een totale overgave aan het heerlijke gevoel dat door haar lichaam schoot. Het was al een tijdje geleden dat ze een orgasme door een man had gehad en deze kwam met stip op één binnen in haar top 10. Ze lag te kronkelen van genot, tot het te gevoelig werd en ze Steve van haar afduwde. De Duitse lerares had heel even nodig om bij te komen en zei vervolgens: “ik wil dat je zo mijn gezicht gaat vol spuiten en ik wil zien hoe je jezelf aftrekt.” Vervolgens dook ze bijna op zijn pik en begon hem gulzig te pijpen. Ze voelde hoe hij steeds dichter bij klaarkomen kwam ging op de grond zitten. “Als jij daar gaat liggen en jezelf gaat aftrekken, dan maak je me heel erg blij. Daarna mag je me de hele dag en nacht neuken en laat ik al je fantasieën uitkomen.”

Steve kon zijn oren niet geloven, het zou niet bij een keer blijven, de geile blonde oudere vrouw wilde vaker seks met hem hebben. Het wordt steeds beter dacht hij bij zichzelf toen hij op de grond ging liggen en aan zijn pik begon te trekken. Hij wist dat het niet lang meer zou duren, zeker niet bij de gedachte dat hij zijn zaad op haar knappe gezicht mocht spuiten. Brigit stimuleerde hem met haar voeten en ze keek snel omhoog toen ze zag hoe hij snel opsprong. Haar orgasme kwam, wel een stuk zachter, terug toen ze de eerste stralen hete zaad op haar gezicht voelde. Hij spoot op haar bril, op haar gezicht en in haar open mond. Dat laatste slikte ze allemaal door en ze was onder de indruk van de hoeveelheid die Steve uit zijn pik wist te persen.

Nadat hij zijn pik had losgelaten en zich even moest concentreren om te blijven staan, ging ze met haar hoofd naar zijn pik en likte zijn eikel helemaal schoon. Ze zoog de laatste restjes uit zijn pik en stond op. “Ga je lekker mee in bad, lekker relaxen voordat je me weer hard mag neuken. Oh ja, ik hoop dat je van anale seks houdt, want ik wil vandaag nog die lekkere lul van je in mijn kontje voelen.”

Stiekemerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *