De wens

()

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben een jongen 19 jaar oud, 1.75 m lang en een getraind figuur. Dit verhaal heb ik laatst meegemaakt…

Het was een dinsdagmiddag en ik was met de trein naar Zwolle geweest waar ik op school zit. Na een saaie schooldag kwam ik in het station aan en zag dat de trein naar Deventer 50 minuten vertraging had. Dan de bus maar…Toen ik in de bus zat kwam er een meisje binnen, ik schatte haar op een jaar of 18. Ze had ongeveer een c cup en een mooi figuur. Ze keek me aan en lachte naar me, vervolgens ging ze op de bank naast mijn bank zitten. De bus reed rustig weg en ik keek af en toe haar kant op. Heel onbewust, tot ik opeens een knipoog dacht te zien, ik kon het niet laten om terug te flirten en zocht voortdurend contact met haar. Ik zat te twijfelen of ik naast haar zou gaan zitten en een praatje maken? Maar ik was te verlegen en durfde dit niet.

We naderden het station van Apeldoorn en zij stapte uit, maar voordat ze dat deed stopte ze een papiertje achter haar stoel en met een glimlach keek ze me aan. De bus reed door en ik keek haar na…om haar misschien nooit weer te zien. Twee haltes verder moest ik er uit, natuurlijk liep ik via het papiertje naar de uitgang. Stapte uit en keek snel wat er op stond…haar mobiele nummer! Ik sms’te direct. Hé leuke reis gehad? 😉 Ik had zeker een leuk uitzicht! Zullen we een keer afspreken? Kus! Nog geen minuut later kreeg ik een sms terug met daarin: Ik ben Stephanie mijn uitzicht was zeker goed! Over 5 minuten bij de V&D? Waarom ”reageerde” ik .

Twee minuten later stond ik voor de V&D te wachten natuurlijk een beetje zenuwachtig, maar daar zag ik haar aankomen. Ze gaf me direct 3 zoenen en zei: je vond het wel leuk om naar me te kijken in de bus he?! Waarop ik bloosde, en zei dat ik haar inderdaad knap vond! Ze vroeg: wat gaan we doen? Ik zei dat we naar het park konden lopen om wat te praten. 10 minuten later zaten we op een bankje in de zon te praten over allerlei dingen. Ze heette Stephanie was 19 jaar, studeerde SPW was sinds 2 maanden weer vrijgezel en woonde in Apeldoorn. Na een tijdje begon het gesprek meer over seks te gaan…Wat was het lekkerste standje, wat zou ze altijd willen doen, one night stand? Wat was de leukste plek waar ze het had gedaan. Ze antwoordde dat ze het altijd nog een keer in het bos wilde doen en het liefst op z’n hondjes. “Eens zei ik het. “Ga je mee naar het bos?” Ze twijfelde even, waarop ik reageerde: sorry grapje…bedoelde het niet zo! Waarop zij antwoordde: waar staat je fiets? Ik wist eigenlijk niet wat ik moest zeggen…maar zei dat m’n fiets 2 minuten verderop stond. Vijf minuten later zaten we op de fiets richting het bos. Ik fietste, zij achterop…Opeens sloeg ze een arm om me heen en zei dat ze me aantrekkelijk vond. Ik wist niet hoe ik moest reageren maar ging automatisch een stuk harder fietsen. Na een fietstocht van 10 minuten liepen we in het bos…een beetje onwennig maar ze pakte snel mijn hand vast en we liepen hand in hand. Na een tijdje gepraat te hebben over haar opleiding en de mijne. Stopte ze opeens en zei: nu hebben we wel genoeg gepraat! En zoende me. Dit was echt een droom die uitkwam in het bos. Zo’n meisje die ik nog geen uur ken, staat me te zoenen! Hierna zei ik: kom, we lopen een stukje van het pad af. Ik nam haar mee aan mijn hand en zocht een beschutte plek uit…waar wij alle twee onze jas neerlegden en elkaar weer begonnen te zoenen. Langzaam gingen we liggen, ik lag bovenop haar.

Na een lange zoenpartij ging ik naast haar liggen en ging rustig met mijn hand over haar lichaam. Achter haar oren, langzaam naar beneden over haar borsten naar haar buik en rustig over haar kutje. Ik vond het leuk om haar een beetje te pesten. Zij wilde aan mij zitten maar ik duwde haar armen weg en zei tegen haar dat ik straks wel aan de beurt kwam. Waarop ze weer rustig ging liggen en genoot van mijn aanraking. Langzaam trok ik haar shirtje uit en zag een donker rode bh te voorschijn komen met volle borsten. Ik zoende haar in haar nek en ging langzaam naar haar borsten toe, waar ik rustig met mijn tong overheen ging. Ondertussen maakte ik haar bh open en trok deze langzaam uit. Ik zag echt super mooie borsten en masseerde ze rustig. Ondertussen ging ik langzaam met mijn tong naar beneden. Tot ik bij haar broek uit kwam, rustig maakte ik de knopen open en trok haar broek naar beneden. Ze had een zwarte laag uitgesneden string aan wat ik zelf onwijs geil vind!

Plagerig zakte ik met mijn mond naar beneden en zoende haar op haar string en aan de binnenkant van haar benen. Met mijn hand betastte ik haar hele lichaam. Haar ademhaling werd steeds sneller. Toen ik haar string uit trok trof ik een mooi glad geschoren verzorgd kutje aan. Eén die zeker een lesbeurt verdiende! Langzaam begon ik haar te likken, ze proefde erg lekker! Ondertussen voerde ik het tempo wat op en ging met mijn vinger naar binnen stimuleerde haar g-spot. Ze begon steeds harder te ademen en zei dat ze klaar ging komen. Oh! Ik kom, ik kom ga door! Ik voelde haar kutspieren samentrekken en mijn handen werden onwijs nat!

Ze keek me aan en trok me snel naar boven en zei: wooow! Dat was lekker! Nou ben jij aan de beurt! Ze ging bovenop me zitten en trok mijn shirt uit! Met haar nagels kraste ze een beetje over mijn borstkas. Toen zakte ze een stukje naar beneden en voelde of er al iets hards te vinden was in mijn broek. Ik lachte en zei: vind je het gek?! Ze lachte en zei: zal ik daar maar wat aan doen?! Enkele seconden later was mijn broek uit en voelde ik een hand over mijn boxershort. Ze pestte me een beetje en ik werd er echt gek van!

Kort daarna ging mijn boxershort uit en trof ze mijn 17 cm lange kale piemel aan. Mm lekker glad, zei ze en begon me rustig af te trekken. Ik sloot mijn ogen en voelde haar iets bewegen. Toen voelde ik iets warms over mijn ballen heen gaan. Ze likte m’n ballen! Ik werd echt zo geil, rustig bleef ze me aftrekken, tot ze een kusje op mijn piemel gaf en hem rustig in haar mond nam! Wat kon zij pijpen!

ik wilde haar nu echt neuken! Ik zei nu kan je “wens” uitkomen! Ze begreep het en ging op haar knieën zitten. Ik kwam rustig in haar en begon te stoten. Ik was al zo geil geworden en moest me echt beheersen om niet klaar te komen, maar ik wilde haar verwennen! Eerst lekker rustig maar steeds harder. Haar adem ging ook steeds sneller en riep: ga door ja lekker ah! Schatje! Ik kom! Toen ik haar zo hoorde kon ik me niet meer inhouden en stootte wild. Ik spoot haar kutje helemaal vol en viel daarna voldaan bij haar in de armen! wat was dit een geile ervaring!

Toon

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *