Marleen

()


Marleen en ik kennen elkaar al meer dan twintig jaar. Het was niet zo dat we geregeld contact hadden, maar als we elkaar tegenkwamen babbelden we wel over koetjes en kalfjes. Er was toen nog geen sprake van sociale media. Als ik haar had gezien op een feestje of zo bleef ze altijd wel enkele dagen in mijn gedachten zweven, ook al had ik een relatie op dat moment. Zelf had ik het gevoel wel dat er een bepaalde chemie tussen ons was maar van haar kant kon ik dat niet zeggen natuurlijk.

Sinds Facebook bestaat, is het al wel iets gemakkelijker om elkaar terug op te zoeken. We werden Facebookvrienden, maar hadden verder weinig of geen contact. Tot op een avond ik bij familie zat en plots een bericht van haar kreeg. Het begon onschuldig over hoe het ging en over onze levens. Ze vertelde me dat ze mij jaren geleden wel zag zitten en dat ze me nog steeds een mooie lieve man vond. Ik vertelde haar dat dat voor mij ook zo was en dat ik verrast was dat ze dat ook had. We besloten om nummers uit te wisselen en regelmatig via app te sturen.

Na een half jaar heel regelmatig met elkaar te appen werden er al heel wat dingen verteld. Zoals we fantaseren over elkaar en nieuwsgierig zijn naar elkaar. Ik was steeds verrast hoe ze onverwacht geil uit de hoek kwam. Dat wond mij enorm op. Zo vertelde ze me dat ze wel iedere dag zin had en ’s morgens met zichzelf speelt. Ze heeft een heel levendige fantasie en als ze dan fantaseert, ziet ze het helemaal voor zich in detail en is het altijd geil. Nooit soft. Die gedachte blijft sinds ons laatste gesprek door mijn hoofd gaan. We zijn al een tijdje aan ‘t plannen om eens samen te gaan wandelen en eens fijn bij te praten. We hebben een heel goede klik en begrijpen elkaar heel goed. Helaas is het er nog niet van gekomen. Op een zondagavond zeg ik haar dat ik maandag de hele dag vrij heb en mezelf eens lekker ga ontspannen.

Die ochtend sta ik op en ga onder de douche. Na heerlijk gedoucht en me lekker glad geschoren te hebben doe ik mijn badjas aan en ga ik in de woonkamer lekker ontspannen. Ik zet een zacht muziekje op en sluit mijn ogen, lekker relaxen. Plots hoor ik iemand kloppen aan de achterdeur. Het is Marion. Gauw doe ik mijn badjas dicht en ga ik open doen. Ze heeft een witte dunne blouse aan met een diep decolleté en een zwart leren jasje erover. Haar blauwe jeans zit strak om haar benen en billen. Haar mooie vormen vallen nu wel op.

Als ik open doe, kijkt ze me aan met haar wondermooie blauwe ogen en zegt ze: “ik was in de buurt en dacht, laat ik Phil eens verrassen met een bezoekje.” Het is haar wel gelukt om me te verrassen want ik sta in mijn badjas en er niets onder aan. Ik verontschuldig me voor mijn kleding terwijl ik haar binnen vraag. Ze zegt dat het haar niet stoort. Aangezien ik graag wel eens wat bubbels drink heb ik een fles koud gezet. Het is nog net geen middag, maar toch bied ik haar een glaasje aan. Ze zit naast me op de bank en als ze naar haar glas reikt kan ik een glimp opvangen van haar witte goedgevulde BH.

Ze merkt dat ik in haar blouse staar en vraagt of het me bevalt wat ik zie. Ik sla rood uit van schaamte en weet niet goed wat antwoorden. Uiteindelijk geef ik toch eerlijk antwoord en zeg ik dat ik het heel mooi vind. Ze kijkt me nu diep in de ogen en lacht naar me terwijl ze haar leren jasje uit doet. Ik merk dat het wat ongemakkelijk begint te worden want ik word steeds meer opgewonden van haar. Mijn pik begint te zwellen en ik wil niet dat het opvalt dus kruis ik mijn benen en doe mijn badjas wat vaster. Hoe meer moeite ik me doe om te verbergen dat ik opgewonden ben, hoe meer het Marion opvalt. Als ik voorstel om toch even wat aan te gaan doen zegt ze me bijna met een gebiedende toon dat ik moet blijven zitten.

Ze schuift iets dichter naar me toe en legt een hand op mijn been. Haar mooie blauwe ogen glinsteren. Ik verdrink er bijna in. Als ik naar haar zachte lippen kijk komt ze dichter bij en kust me zacht op de mond. Als antwoord doe ik mijn mond een beetje open en lik ik langs haar lippen. Ook Marleen opent haar mond nu en haar tong zoekt langzaam een weg naar de mijne. Het begint zacht, maar al snel gaat het er heviger aan toe. Plots voel ik haar hand over mijn been naar boven glijden en trekt ze mijn badjes een beetje open. Mijn ondertussen stijve pik komt tevoorschijn. Marleen bekijkt hem goed en zegt: “wel, netjes onderhouden en helemaal paraat zie ik.”

Haar hand gaat naar mijn gladgeschoren ballen en ze streelt ze zacht. Ik wil niet achterblijven en laat mijn hand over haar rug naar voren gaan. Langs haar decolleté streel ik zacht aan borsten. Haar hand gaat nu van mijn ballen naar mijn stijve pik. Ze neemt hem stevig vast en gaat langzaam op en neer. Mijn kloppende eikel komt bloot.

“Hm…, die wil ik wel eens proeven,” zegt ze. Ze laat zich van de bank glijden en komt voor me zitten. Haar handen trekken nu mijn knieën uit elkaar. Ik streel haar in de haren en voel dat ze niet kan wachten. Langzaam likt ze mijn ballen en gaat zo naar boven om dan mijn eikel tussen haar lippen te duwen. Wat een heerlijk gevoel is het om haar warme natte mond om mijn pik heen te voelen. Dan opeens stopt ze.

Ze trekt haar blouse uit, doet haar bh los en daar komen de mooie volle borsten tevoorschijn. Haar licht roze tepels steken fier vooruit. Dan staat ze recht en knoopt haar broek los. Tergend langzaam laat ze die zakken. Daarna laat ze haar sexy witte slip zakken en krijg ik een volle blik op haar kutje. Haar lipjes zijn glad geschoren en op haar heuvel heeft ze een mooie toef haar staan. Ik grijp met beide handen haar stevige billen en trek haar naar me toe. Ik zie hoe haar kutje glimt van nattigheid.

Marion komt op haar knieën op me zitten en duwt haar kutje in mijn gezicht. Heerlijk die geur van haar liefdessappen! Ik steek mijn tong uit en ga over haar gezwollen klitje. Daarna laat ik mijn tong naar beneden glijden tussen haar natte lipjes. Marleen kreunt zacht en kneedt stevig haar borsten. Ik voer het tempo op en ga met mijn tong diep in haar grotje. Ze gaat steeds harder kreunen en stoot met haar heupen. Ik laat een vinger binnen glijden, dan twee en uiteindelijk drie. Terwijl ik haar klitje lik vinger ik haar hevig. Haar geil druipt langs mijn hand.

Dan gaat ze terug naar achter, neemt mijn harde pik beet en begeleidt hem naar haar natte grotje. Ze laat zich zakken. Wat is haar kutje lekker strak en nat. Het ritme wordt opgevoerd en ze neukt me hard. Mijn pik wordt harder en ik voel dat ik bijna aan mijn hoogtepunt kom. Marleen merkt dat ook en wil nog niet dat ik klaarkom. Ze gaat van me af en vraagt me languit op de bank te gaan liggen. Dat doe ik natuurlijk graag. Haar knieën plaatst ze langs mijn schouders en plagend laat ze zich zakken tot net boven mijn gezicht. Het volle zicht op haar mooie kutje maakte me gek. De geur van haar liefdessappen doen me verlangen naar nog meer. Haar handen strelen mijn bovenbenen, langzaam tot aan mijn ballen. Ze spreidt mijn benen een beetje zodat ze er goed aan kan. Plots voel ik haar vingers af glijden naar mijn kleine gaatje. Ze likt haar vingers nat en streelt mijn holletje. Terwijl ze mijn gaatje masseert, voel ik haar lippen om mijn eikel sluiten. Zacht zuigt ze hem naar binnen om dan mijn stijve pik diep in haar mond te laten verdwijnen. Wat doet ze dit lekker.

Ondertussen ben ik aan haar klitje beginnen te likken. Met beide handen trek ik haar volle billen uit elkaar en lik ik van haar klitje tussen haar lipjes door naar haar kleine gaatje. Daar blijf ik wat hangen en laat mijn tong op en neer gaan. Ik merk dat ze geniet van de verwennerij rond haar holletje. Ik knijp in haar billen en lik haar verder. Die 69 is zo heerlijk, maar we moeten even halt houden omdat het anders wel eens snel gedaan zou kunnen zijn. Marleen en ik gaan rechtop zitten, tegenover elkaar. Ze kijkt me aan en weer verdrink ik in die mooie ogen.

“Dit was lekker” zegt ze tegen mij terwijl ze haar borsten streelt. De andere hand gaat naar haar mooie kutje en ze steekt eerst één en dan twee vingers erin. Als ze de vingers, nat van haar geil eruit haalt, likt ze die uitdagend af. Ondertussen trek ik me langzaam af en ik streel mijn ballen. Het duurt niet lang voor we het niet meer kunnen houden van verlangen. Ze staat op, neemt mijn hand en trekt me mee naar de keuken. Bij het keukenblad stopt ze en draait zich met haar rug naar mij toe. Ze kijkt achterom, steekt haar heerlijke kont naar achteren en kijkt me over haar schouder aan. “Wil je mij zo lekker neuken?” vraagt ze terwijl ze met haar hand tussen haar benen gaat. Eerst langs haar nog steeds natte kutje en zo door haar bilspleet naar haar holletje. Mijn harde pik steekt fier omhoog en sluipt dichterbij. Ik duw mijn eikel tegen haar warme opening en laat hem plagend binnen glijden. Niet verder dan alleen de eikel. Langzaam ga ik in en uit haar kutje. Ze wil meer, dieper, harder. Met een hand kneedt ze haar borsten en de andere is al bezig haar klitje te verwennen. “Plaag me alsjeblieft niet zo” zegt ze bijna smekend. “Neem me nu!”

Zelf wil ik niets liever en stoot mijn beenharde pik diep in haar warme natte kutje. Ik neem haar stevig bij haar heupen en ga steeds sneller en harder stoten. Marion begint harder te hijgen en te kreunen, af en toe komt er een geluidje uit. Heerlijk hoe ze kreunt. Dan voel ik haar kutje samenspannen en roept ze: “niet stoppen, ga door, lekker!” Haar benen beginnen te trillen en haar knieën te knikken. Ze komt hevig klaar. Ze draait zich om en kust mij passioneel. Al kussend gaat ze van mijn hals naar mijn borst, buik en navel om dan bij mijn pik te eindigen. Haar ene hand omsluit mijn harde pik en de andere kneedt mijn ballen. Ze trekt me wild af en af en toe neemt ze mijn lul in haar mond. Terwijl ze hard zuigt zeg ik dat ik ga komen.

“Laat je maar lekker gaan” zegt ze en trekt me verder af. Mijn ballen trekken samen en ik voel mijn warme zaad komen. “Pas op!” roep ik, “het komt!” Ze kijkt me aan, richt mijn pik naar haar mooie gezicht en opent haar mond. Dan spuit ik mijn warme zaad in haar mond en op haar wangen. Er komt zoveel uit dat ze de rest over haar lekkere borsten laat gaan. Als ik leeg ben zuigt ze nog enkele laatste druppels uit mijn pik en likt het sperma van haar lippen. Ze staat recht en knuffelt me stevig. Diep in mijn ogen kijkend komt ze dichter bij en maakt aanstalten om mij te kussen. Dit is een beetje vreemd voor mij omdat ze zojuist mijn zaad in haar mond had. Uiteindelijk ben ik zo in vervoering dat ik haar toch innig kus. Helemaal niets mis mee denk ik bij mezelf. We besluiten om nog even, lekker naakt, een glaasje bubbels te drinken om dan toch gaan douchen.

Onder de hete douche wassen we elkaar nog zorgvuldig om ons dan weer terug aan te kleden en nog een afsluitertje te drinken.

Filip

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *