Huisarts

()

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Ronny, 35 jaar, huisarts in een klein plaatsje in het midden van het land. Mijn vrouw is drie jaar geleden overleden als gevolg van een ernstige ziekte. We hebben geen kinderen. Na het overlijden van mijn vrouw heb ik eerst overwogen om de praktijk te verkopen en ergens anders te gaan beginnen, maar de reacties op het overlijden van mijn vrouw waren zo hartverwarmend dat ik besloten heb te blijven. Omdat de plaats waar ik woon en werk niet zo groot is, is het niet druk en van de zomer toen bijna iedereen op vakantie was had ik een rustige dag.

Lenny, mijn assistente en secretaresse belde met de mededeling dat mijn laatste patiënt binnen was. “Patiënt? Ik dacht dat ik klaar was.”

“Nee Ron, je weet wel, die van die hypotheek.” Oh ja er was iemand die een hypotheek wilde afsluiten en door de verzekeringsmaatschappij verzocht was om wat zaken te laten controleren door een andere arts dan haar eigen huisarts. Dit zal een kwartiertje duren en dan kan ik naar huis. Ik loop naar de wachtkamer en daar zit een jonge vrouw van 28, 29 jaar met lange donkere haren die mij opgewekt aankijkt. Ik stel mij voor en zeg dat ze mag meekomen Ze stelt zich voor als Petra en zegt; “Fijn dat u wat tijd voor me kon vrijmaken.” Ik ga haar voor naar de behandelruimte.

Ze geeft me de papieren van de verzekeringsmaatschappij en vertelt dat ze een huis wil kopen in onze woonplaats en dat ze voor de hypotheek een geneeskundige verklaring heeft ingevuld waar nu wat vragen over zijn. Ze vertelt dat zij en haar vriend uit elkaar gegaan zijn vorig jaar en dat ze alweer een tijdje bij haar ouders woont. Ze heeft het daar prima naar haar zin, maar wil toch weer op zichzelf gaan wonen. Ze werkt hier dicht bij als secretaresse, daarom dat het een huis hier in de buurt moest worden. Ik blader door de papieren en vraag wat het probleem is. Een van de vragen is of er hoge bloeddruk in de familie voorkomt, en die moet gecontroleerd worden. “En verder heb ik wat rugklachten als gevolg van een motorongeluk een paar jaar terug.” En ze willen kleine algemene controle van een aantal zaken. Dat lijkt me duidelijk. Ik zeg haar dat ik eerst haar bloeddruk ga meten en pak het apparaat. Ik meet hem nu en over een minuut of tien nog een keer en dan kijken we of alles goed is. Ik doe het apparaat om haar arm en blaas de lucht in de armband. Als ik de lucht er uit laat lopen kom ik op de waarde 120/90 uit wat een redelijke bloeddruk is. Ik geef aan dat ik naar haar rug wil kijken en dat ik eerst wat testjes wil doen. Ze kan zich na de testjes uitkleden en dan kijk ik naar haar rug.

“Moet ik mij nu niet uitkleden, dan hebben we dat, maar gehad” zegt ze. Voor ik wat kan zeggen trekt ze haar rode zomerjurk over haar hoofd uit en staat alleen in een rode string en schoenen met rode hakken voor me. Ik slik want ik heb wel eens meer een patiënt naakt gezien, maar niet zo mooi als deze. Terwijl ze zich omdraait, schuift ze haar string naar beneden. Omdat haar benen iets uit elkaar staan zie ik haar schaamlippen tussen haar benen doorpiepen. Zie ik daar nu iets glinsteren? Ze schopt haar schoenen uit en draait zich naar mij om. Ik kijk naar haar en zie een naakte vrouw met mooie borsten en een volledig kaal geschoren poesje. Op de plek waar haar schaamhaar hoort te zitten is een klein zonnetje getatoeëerd. Ze is helemaal bruin, ik zie geen wit plekje waar tijdens het zonnen textiel gezeten moet hebben. Volgens mij moet ik met mijn mond open hebben staan kijken want ik zie een glimlach op haar gezicht verschijnen.

Ik herstel me en ga met de testjes beginnen. Eerst een ogentest. Ik vraag of ze voor het letterbord komt staan met een hand voor haar linkeroog. Ik sta achter haar en vraag of ze de middelste regel kan lezen. Terwijl ze dit doet bekijk ik haar van achter, mooie billen, mooie benen. Ik voel iets groeien in mijn broek. Natuurlijk heb ik na het overlijden van mijn vrouw wel eens op internet naar blote vrouwen gekeken, maar ik heb nooit een relatie gehad, laat staan seks. Mijn kleine vriendje begint zich nu te roeren. Als ze klaar is met de regel vraag ik haar hetzelfde te doen met een hand voor haar rechter oog. Ik ga voor haar staan en kijk of ze echt niets ziet met haar rechter oog. Ik kan nu ook de voorkant bekijken, mooie borsten en dat zonnetje… dat intrigeert me. Weer zie ik tussen haar benen iets glinsteren. Ook deze test is goed gegaan. De gehoortest. Ze staat in het midden van de ruimte en ik fluister getallen die ze moet herhalen. De ene keer in haar linkeroor en dan in haar rechter. Als ik in haar oor fluister, ruik ik haar parfum. Ik ken het niet maar het ruikt mysterieus. Ook deze test gaat goed.

“Laten we naar je rug kijken.” Ik ga achter haar staan en wrijf met mijn hand over haar rug en vraag haar aan te geven waar het pijn doet. Ze geeft aan dat het nu niet meer pijn doet, maar dat er een wervel verschoven is in het verleden die voor wat problemen zorgde. Ik hurk achter haar en vraag of ze langzaam naar voren wil bukken. Ik pak haar heupen beet en volg haar beweging. Ik kijk nu tegen haar billen aan en zie haar schaamlippen. Er zit een ringetje in. Mijn kleine vriend in mijn broek steigert. Groter kan hij volgens mij niet worden. Ik laat haar nog even voorover staan en geniet van mijn uitzicht. Het liefst had ik haar meteen gelikt, maar ja, je moet professioneel blijven. Met tegenzin liet ik haar los, en vraag haar op de behandeltafel te gaan zitten om naar haar hart en longen te kunnen luisteren.

Ik luister eerst op haar rug, geen problemen. Ik loop om de tafel heen en luister aan de voorkant. Ik slik even als ik de stethoscoop onder haar borst houd. Ik laat dit even langer duren dan het luisteren aan de achterkant. Met een kikker in mijn stem vraag ik haar of ze regelmatig haar borsten controleert op bultjes en dergelijke. Ze kijkt me aan en vraagt of dat op haar leeftijd ook al moet. Als ik daar bevestigend op antwoord wil ze weten hoe dat moet. Ik laat haar achterover op de tafel liggen en leg uit dat ze een hand onder haar hoofd moet leggen en met de andere de borst moet onderzoeken. Ze snapt me niet, ik leg haar linkerhand onder haar hoofd en zeg dat ze met haar rechterhand de linkerborst moet onderzoeken. “Ik voel niets” zegt ze. “Klopt dat?” Ik leg mijn hand op haar borst en begin de borst te onderzoeken. Onderzoeken… hm… ik ben hem gewoon aan het kneden. Ik laat een vinger over de tepel gaan en zie dat deze hard wordt. Ik kijk haar aan en zie dat ze haar ogen dicht heeft. Dan pak ik de andere borst in mijn andere hand, ze kreunt “knijp er in, harder, harder?” Terwijl ik in haar borsten knijp, neem ik de tepel tussen mijn lippen en lik eraan.

Ik zuig nu aan haar tepels en zoen haar borsten. Ze ligt te kreunen dat ik het harder en harder moet doen. Dan voel ik een hand op mijn kruis. Ze wrijft over mijn harde lul. Ze maakt mijn riem los en schuift mijn broek naar beneden. Daar sta ik dan, met een harde lul en mijn broek op mijn hielen. Ze pakt mijn lul en begint er zachtjes aan te trekken, ik dacht dat hij niet harder kon worden, maar dat was een vergissing. Ik kijk naar haar en laat haar borsten los. Voor haar is dat een reden om een kusje op mijn lul te geven en hem vervolgens helemaal in haar mond te nemen. Ze komt van de tafel af en gaat op haar knieën voor me zitten. Ze neemt mijn lul in haar hand, trekt er even aan en neemt dan voorzichtig de eikel in haar mond. Ik begin te kreunen, pak haar hoofd vast en speel met haar haar. Ze neemt mijn lul nu helemaal in haar mond en begint me te zuigen. Ik vergeet alles om mij heen en voel alleen haar mond en tong om mijn lul. Ik voel dat ik ga klaarkomen en weet niet of ik het moet zeggen. Dan kijkt ze me aan en zegt “kom maar, spuit maar.”

Met een oerkreet spuit ik mijn zaad in haar mond. Voor mijn gevoel duurde dit een kwartier, maar dat zal wel niet. Ze slikt alles door en gaat staan. Ik sla mijn armen om haar heen, geef haar een knuffel en zeg dat dit voor mij al lang geleden was. Ik wrijf over haar rug en voel haar billen. Ik laat haar op de tafel zitten en draai de beugels naar buiten. Ze gaat op haar rug liggen met haar benen wijd in de beugels. Ik kijk nu tegen haar kale kutje aan en zie het ringetje in haar schaamlip. Met mijn vingers ga ik langs haar schaamlippen en voel hoe ze rilt. Ik geef een kusje op haar schaamlippen en lik zachtjes over haar klitje. Haar schaamlippen gaan een beetje openstaan. Ik vinger haar klitje zachtjes en stop dan mijn vingers in haar kutje. Met mijn tong lik ik haar klitje. Als ik naar haar kijk zie ik dat ze haar borsten steelt. Ze knijpt in haar tepels. Ik voel met mijn vingers dat ze nat wordt. Ze begint nu te kreunen dat ik harder moet vingeren. Ik stop nu twee vingers in haar en voer de snelheid op. Dan komt ze klaar. Er loopt een flinke hoeveelheid sap langs mijn hand. Ik lik alles op. Ze smaakt heerlijk.

Dan ga ik staan en schuif mijn lul in een keer in haar kut. Ze geeft een gil en komt weer klaar. Dan begin ik te pompen. Terwijl ik haar neuk, zie ik haar naar rechts kijken. Ik volg haar blik en zie mijn secretaresse op mijn stoel zitten, haar broek op haar enkels en twee vingers in haar kutje. Shit, die was ik vergeten. Als ze ziet dat we naar haar kijken staat ze op en schopt haar broek uit. Dan gaat haar shirt uit en staat ook zij naakt. He, ze is ook kaal geschoren en heeft ook een zonnetje. Lang krijg ik niet de tijd om na te denken omdat ik geacht word de dame op de tafel te plezieren. Terwijl ik neuk, loopt Lenny naar Petra en geeft haar een tongzoen. “Lekker?” vraagt ze. Dan komt ze naar mij en vraagt hetzelfde “lekker?” Ik voel een hand over mijn billen strelen en weet me even geen houding te geven. “Mag ik meedoen?” Vraagt Petra. Voor ik iets kan zeggen is ze op de tafel geklommen en met haar kutje op het gezicht van Lenny gaan zitten. Deze begint haar gelijk te likken. Omdat haar hoofd nu mijn richting op is, ziet ze mijn lul in het kutje van Petra glijden. Ze duwt me een stukje achteruit zodat mijn lul uit het kutje glijdt en neemt dan mijn lul in haar mond. Tegelijkertijd stopt ze twee vingers in de kut van Petra en begint deze te vingeren.

Ze zuigt aan mijn lul en ze doet dan net zo lekker als Petra net deed. Dan haalt ze mijn lul uit haar mond en zegt, “neuk haar” ze stopt mijn lul in de kut van Petra en blijft haar kittelaar vingeren. Dan kom ik klaar, ik spuit de kut van Petra vol, ondanks dat ik net al ben klaargekomen. Mijn lul wordt slap en glijdt uit de kut van Petra. Lenny duikt tussen de benen van Petra en likt nu de kut van Petra. Ik stap naar achter en sta te kijken naar twee vrouwen die elkaar om het hardst likken. De een na de ander komt klaar. Als ze zijn bijgekomen zegt Petra dat de beurt aan Lenny is. Lenny gaat op tafel liggen met haar benen in de beugels. Petra staan naast me met mijn lul in haar handen. “Daar kun je niet veel mee” zegt ze en zakt door haar knieën. Ze begint me te pijpen om mijn lul weer hard te krijgen. Ondanks alles krijgt ze het voor elkaar. Als hij weer hard is, gaat ze staan en leidt mijn lul in de kut van Lenny. Ze is strakker dan Petra en mijn lul wordt nog harder.

Dan fluistert Lenny dat Petra graag in haar kontje geneukt wil worden. Dat heb ik nog nooit gedaan en weet niet wat me overkomt vandaag. Ik haal mijn lul uit het kutje van Lenny. Petra gaat op haat knieën zitten en begint het kontje van Lenny te likken. Met haar vingers begint ze het gaatje op te rekken. Als dat gelukt is, pakt ze mijn lul en houdt hem voor het kleine gaatje van Lenny. Als ik er met mijn eikel inschuif weet ik niet wat me overkomt zo strak als ze is. Als ik een beetje beweeg, voel ik dat ik verder kan en langzaam schuif ik mijn lul in haar kont. Terwijl ik haar neuk zie ik dat de dames aan het tongzoenen zijn en met elkaars borsten spelen. Petra steekt een hand tussen de benen van Lenny en vingert haar klitje. Als ik dit zie stoot ik mijn lul tot aan de wortel in haar kont en kom weer klaar. Ik zie nu sterretjes en ga naast Lenny op de tafel zitten. “Lekker?” Vragen de dames. Lekker is het woord niet dit is verrukkelijk.”

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *