Eerste keer

()


Deze keer was het geen vriendschappelijke omhelzing, zoekend ontmoeten de monden elkaar, zoekend naar haar tong drukte hij zijn tong in haar mond. Laura zoende hem hartstochtelijk. Het meisje was lief, heet en nieuwsgierig. Hun tanden tikten tegen elkaar toen ze haar lichaam hard tegen hem aandrukte. Hij schoof haar shirt van haar schouders. Nu naakt, drukte hij zijn kruis tegen haar buik en zijn pik klopte krachtig tegen haar zachte huid. Zacht drukte hij haar op het bed, Laura sloot vol verwachting haar ogen, haar lichaam gespannen, nog bang om geneukt te worden, zich over te geven aan haar verlangens, bang voor deze lul.

“Ontspan je” zei hij. Haar tieten waren groot, maar stevig zoals appels. De roze tepels stonden strak in het midden. Hij boog zich en sloot zijn mond om de harde tepels, streelde haar tieten met zijn handen, mond en tong. Ze huiverde toen hij eerst haar ene smakelijke tepel opzoog en toen de volgende, zijn handen gleden over het mooie lichaam. Hij voelde dat ze langzaam ontspande, haar zenuwen kwamen uiteindelijk tot rust. Ze voelde warm en heerlijk zacht aan, toen hij zijn hand tussen haar gespreide dijen schoof om met haar kutje te spelen, realiseerde hij zich weer hoe lekker ze was.

Haar zachte roodblonde schaamharen kriebelden aan zijn hand, en haar vochtigheid brandde op zijn huid. Het was zijn eerste kutje sinds die van zijn vrouw, zijn eerste keer met een kutje van een veel jonger meisje, ze voelde heerlijk aan. Heet likte hij zijn weg naar beneden, zacht knabbelde hij aan haar zachte buik, zijn lippen streelden haar heupen. Zijn handen streelden haar benen, zijn lul klopte vol verlangen, hij wilde haar eerst met zijn tong uit haar dak laten gaan, ze hield van beffen had ze gezegd, hij wist dat ze gek zou worden als hij het bij haar deed. Het bijkomende voordeel was dat haar kutje zich wijder zou openen en natter worden voor hem.

Toen zijn gezicht haar kutje naderde, ving zijn wijd geopende neus de geur van haar kutje op muskusachtig en opwindend. Dat wond hem alleen nog maar meer op. Ze wist niet wat ze kon verwachten, haar opgewonden lichaam reageerde instinctief, reageerde zonder dat ze het besefte. Haar buik trok wild samen en haar kontje schoof wilt heen en weer. Hij hoorde haar zuchten en voelde haar lichaam schokken toen hij zijn warme adem in haar schaamharen blies, de schaamlippen bewogen onder zijn adem. Liefdevol begroef hij zijn mond in het roodharige kutje, zijn handen gleden langs haar kontje, ze opende haar benen nog wijder. Hij likte haar over de volle lengte van haar schaamlippen, hij proefde de opwindende delicate smaak, toen hij met zijn vingers haar kutje opende, merkte hij dat hij met zijn mond nagenoeg haar hele kutje kon bedekken.

Hij zoog erop, hij zoog haar schaamlippen op in zijn mond en liet ze uit zijn mond schieten, hij wrong zijn tong in haar hete jeugdige grotje, het voelde aan als een hete oven. De hete zachte geoliede kut brandde zijn tong, heet schuurde ze haar kruis tegen zijn mond. Jeroen boorde zijn tong zo dieper in haar, hij kronkelde zijn tong zo ver in haar zuigende kutje als hij kon.

“In mijn kutje” kreunde Laura. “Ik voel je tong in mijn kutje draaien”. “Oh! Jeroen, Jeroen je beft me echt, je likt me… ah…” Hij schoof zijn tong uit haar kutje omhoog en voelde haar kleine klitje, plagend liet hij zijn tong over het knopje gaan, hij zoog erop maar het was te klein om tussen zijn tanden te nemen dus ging hij verder met zuigen. Haar lichaam trok zonder enige waarschuwing samen terwijl ze haar rug kromde, ze boog haar knieën en zette zich met haar voeten schrap tegen de matras, haar jeugdige kutje oplichtend naar zijn mond. Hij viel opgewonden aan, martelde haar klitje met zijn tong, zoog hij vol verlangen haar sappen op en slikte ze gretig door. Ze was bloedgeil, haar buik trok fel en ongecontroleerd samen, haar kontje draaide in wilde cirkel rond net boven de matras toen haar genot toenam.

“Di… dit is net zo goed als neuken” siste ze bijna onhoorbaar. “Het is zelf beter dan. Oh…, schat, zuig op mijn kut. Zuig men kutje leeg. Ah… Ik kan er niet meer tegen! Het gebeurt weer, ik ben zo nat en geil. Ik kom weer, ik kom weer!” Haar samentrekkende kutje werd natter en natter, ze wreef haar zeiknatte kut tegen zijn mond, schokkend en wippend. Ze ramde haar kut tegen zijn mond aan toen het volgende orgasme haar dreigde te verscheuren. Lang, voor een lang alles opslokkend moment, drukte ze zich tegen hem aan begeleid door de genotsgolven die door haar jonge lichaam sloegen, tot ze geen kracht meer had en neerzakte.

Hij boorde zijn tong zacht in haar geopende grotje om vervolgens zacht haar klein klitje te likken om het weer langzaam hard te laten worden. Zich wentelend in het plezier dat hij haar gaf en hij bracht haar tot een serie van kleine orgasmen, kreunend van geluk en genot in de hete diepte van haar kutje iedere keer dat ze klaar kwam. Laura pakte een kussen achter zich en schoof het onder haar kont.

“Misschien zal dit helpen” mompelde ze zonder hem aan te kijken, ze voelde zich nog wat opgelaten ondanks dat hij net haar kutje had gelikt en haar een paar maal had laten klaarkomen. Hij wachtte niet langer, de druk in zijn ballen was te groot, hij richtte zijn eikel op de glinsterende lippen van haar natte kutje. Haar schaamlippen krulden zich wellustig om zijn eikel, zacht en klein, opgewonden voerde hij de druk op haar kutje op, hij voelde hoe haar geil alles glibberig en toegankelijk maakte. Ze zochten glijdend en schuivend de juiste positie, ze voelde zacht en klein aan.

“Schuif hem in me, Jeroen” zei ze. “Ik weet zeker dat ik hem kan hebben. Maar oh… hij is zo groot en dik!” “Schuif hem in me, Jeroen. Snel!” Aangemoedigd door haar verlangen om geneukt te worden drukte hij nu hard door, hij forceerde met zijn kracht een opening en langzaam schoof hij het puntje van zijn eikel bij haar naar binnen. Amper anderhalve centimeter van zijn eikel gleed in haar, langzaam gleed hij iets dieper, haar kutje was ongelofelijk krap, het leek hem onmogelijk dat ze zo ver kon oprekken dat hij zijn hele eikel in haar kon krijgen. Ze schoof verlangend met haar kontje en drukte terug tegen zijn lul aan, plotseling gleed zijn eikel in haar kutje, het dikste stuk van zijn lul zat nu in haar. Hij gleed in het kutje, haar kutje leek wel opgebouwd uit elastiek, geolied en heerlijk heet en knedend van verlangen naar meer.

Jeroen werkte zich voorzichtig verder bij haar naar binnen in haar samentrekkende kutje, hij stopte toen hij de weerstand van haar baarmoeder voelde. Haar kleine kutje pakte hem stevig vast, haar net ontwaakte spieren trokken en zogen aan zijn lul op een gekmakende manier. Langzaam trok hij zich terug, met haar kutje probeerde ze zijn lul te volgen, ze was zo strak en nauw dat hij het gevoel had dat hij amper kon bewegen. Haar geil smeerde de hele boel en maakte het hem wat makkelijker, langzaam begon hij haar te neuken zijn lul schoof in haar heen en weer.

“Lekker! Mijn God, wat is die grote lul lekker! Ik heb het gevoel of je me uitscheurt, maar ik vind het heerlijk zo vol te zitten met die heerlijke lul. Je lul is veel groter dan die van mijn vriend, dikker en langer… ah. Oh… lieverd, jij heerlijke neuker. Ik word gek, ik ga uit mijn dak. Ga door… schuif door… ja…”

In en uit in haar gretig zuigende kutje, deed hij zijn uiterste best om zijn lul niet tot aan zijn ballen in haar te begraven. Laura’s kutje was gewoonweg te klein voor dat enorme ding, hij was tevreden om haar te horen kreunen en op zijn lul te voelen. Hij voelde de druk in zijn zwaaiende zak snel groeien. Laura draaide als een gek met haar kontje tegen zijn lul aan, hij hield haar kontje stevig vast en hield het meisje in de voor hem goede positie. Hij kon het niet langer stoppen, toen het meisje zich geil tegen hem aanklampte en hem heet terug neukte. Hij sloot zijn ogen van genot. Toen zijn zaad met kracht uit zijn lul spoot, probeerde hij zich niet langer te bedwingen. Laura kwam op hetzelfde moment klaar, ze gilde woorden zonder enige betekenis uit op het moment dat ze zijn zaad in haar buik voelde spuiten. Hij bleef zijn hete zaad spuiten, er leek geen eind aan te komen, haar klein kutje overspoeld van het hete zaad.

Ze wipte ongecontroleerd tegen hem aan toen een geiser van heet zaad in haar werd gespoten, ze schokte spastisch onder het geweld van haar eigen orgasme. Langzaam elkaar voor geen moment loslatend rolden ze op hun zij, buik tegen buik de golven van genot trokken langzaam uit de jonge lichamen. Na een poosje zei ze “maar je zult toch niet jaloers zijn op mijn vriend? Ik wil hem ook blijven neuken, ik houd van hem”.

“Ik zal niet jaloers zijn” beloofde Jeroen haar. “Niemand zal jaloers op elkaar zijn, we kunnen met iedereen neuken, beffen of pijpen, gewoon doen wat we willen, onze verlangens en fantasieën delen maakt het alleen maar beter.”

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *