Marij

()

Het is al weer een tijd geleden dat ik mijn laatste verhaaltje schreef, en hoewel ze nog steeds op https://mylust.be/ staan zal ik kort uit de doeken doen, hoe we kwamen waar we nu zijn.

Het begon allemaal met een lange treinreis na een lange dag. In een ouderwetse treincoupé ontmoette ik voor het eerst Marij, zoals ik nu weet dat ze heet. De coupé was redelijk privé en na wat gesprekken over en weer masseerde ik haar voeten die vermoeid waren van een hele dag lopen. Nadat ik haar sokjes verwijderd had en haar voeten van boven en onder gemasseerd was van deze behandeling zo geil geworden dat ze zichzelf klaar vingerde voor mijn ogen. Iets wat mij natuurlijk ook opwond en we besloten de treinreis met een heerlijke footjob waarbij ik over haar voeten klaarkwam. Na afloop van de treinreis gingen we naar haar appartement waar we na verloop van tijd in haar bed belandden en we elkaar likkend aan onze wederzijdse sterretjes heerlijk klaar lieten komen. Niet tegelijkertijd uiteraard, maar vlak na elkaar. Dit was de afsluiting van onze eerste ontmoeting. Een week later werd ik door haar geappt of ik langs wilde komen en zij bleek weer geil geworden te zijn van de eerdere belevenissen en wilde haar geilheid samen met mij genieten. Uiteraard belandden we weer in bed. Na een stevige vrijpartij reed zij zichzelf klaar op mijn harde lul door op en neer met haar klit te wrijven, zorgend voor glijmiddel en ultiem genot. Toen haar orgasme uitgeraasd was had ik nog maar drie stoten in haar verrukkelijke vagina nodig om ook fantastisch klaar te komen. “Nu heb ik honger”. Ze reikte me haar oude badjas en trok zelf haar satijnen aan en liep mij voor naar de keuken. “Wat denk je van tosti’s”. “Lekker”, zei ik. En we gingen aan het werk. Deze avond was nog niet afgelopen Zo belanden wij dan bij het nieuwste verhaal.

Marij

We maakten diverse tosti’s, zoals wij dat in Nederland noemen, standaard met ham kaas, maar ook met brie en gebakken champignons of wat denk je van kaas chorizo tomaat. En een zoete afsluiting een tosti met Nutella en banaan. Verzadigd en voldaan zaten we getweeën op de sofa en genoten van een kopje koffie. We keuvelden wat over een en ander en langzaam kwam de seksuele interesse in elkaar weer naar boven. Binnen de kortste keren waren we terecht gekomen in stevige tongzoenen, waarbij ik wat ik eerder ervaren en geleerd had, probeerde in praktijk te brengen.

“Je bent een goede leerling“, zei ze lachend, “er borrelen weer langzaam wat dingen op, ik denk dat we ons maar moeten verplaatsen naar het bed want dat is toch comfortabeler dan deze sofa.” Zo gezegd zo gedaan en al gauw lagen we verstrengeld op het bed hevig te vrijen. We kusten en likten elkaar op alle mogelijke plaatsen en met onze handen verkenden we elk stukje van onze lichamen. Haar borsten voelden zo zalig en ik kon er maar niet mee ophouden op haar heerlijke tepels te zuigen die als parmantige knopjes naar buiten staken, op een gegeven moment zoog zij op mijn tepels terwijl ik de hare verwende. Als iemand op mijn tepels zuigt heeft dat ook directe gevolgen voor de toestand in mijn kruis, mijn lid stond al redelijk paraat en het begon te kriebelen in mijn ballen. We werden steeds geiler en op een gegeven moment fluisterde ze in mijn oor: “ik wil dat je me nu eens klassiek neemt”.

“Klassiek?”

“Ja missionaris houding”. Nou ben ik nooit een Kama Sutra – atleet geweest, toch vind ik alle standjes tamelijk oké maar missionaris houding is toch wel een van mijn favorieten. Ik vind het heerlijk dat ik bij het neuken mijn partner in de ogen kan kijken dat maakt de beleving zoveel intenser. Toen ik tussen haar benen lag nam ze mijn lid en leidde richting haar vulva. Met de kop wreef ze tussen haar kutlippen om op deze manier mijn eikel al lekker glad te maken. Het was te merken aan haar kutvocht dat ze toch al redelijk opgewonden was geraakt. Ze plaatste na enkele reisjes op en neer tussen de lipjes, wat mij al behoorlijk extra geil maakte, de eikel voor haar vagina en zei.

“Doe maar”. Langzaam liet ik mijn penis in haar zakken en voelde hoe de wanden mij soppend omsloten. Eenmaal op het diepste punt aangekomen hield ik eerst pauze om vooral niet te vlug mijn kruit te verschieten, ik heb af en toe maar heel weinig prikkeling nodig om de finale te bereiken. Ik kuste haar mond en likte haar oorlelletjes, drukte kussen achter haar oren en in de nek zelfs haar borsten bewerkte ik met mijn mond. Langzaam begon ik in haar te bewegen, diepe lange halen en het was heerlijk. Ook besefte ik dat het liefkozen van haar borsten haar even veel genot zou bezorgen dan mijn penetratie van haar vagina. Steunend op een arm, bewoog ik de vrije hand tussen ons en begon, enigszins moeizaam haar poes te liefkozen. Kringetjes draaiend rond haar kittelaar en wrijvend over haar kutlippen probeerde ik haar extra genot te verschaffen. Na een tijdje voelde ik haar hand bij de mijne, ze fluisterde.

“Daar kan ik zelf wel voor zorgen; dat is toch wat makkelijker”. Blij met de suggestie haalde ik mijn hand weg steunde ik weer op twee armen. Gaandeweg voerde ik mijn neukbewegingen op en Marij deed voelbaar hetzelfde. Ze streelde mijn billen en benen met de zolen van haar voeten wat een heel aangename sensatie teweeg bracht. Vaak willen neukende koppeltjes een gelijktijdig orgasme bereiken maar blijkt dat in praktijk moeilijk te realiseren omdat men zijn aandacht moet verdelen over ontvangen en geven. In onze situatie was dat nu anders, we konden elkaars opwinding van onze gezichten aflezen en onze eigen geilheid door ons handelen reguleren.

Zo gingen we in een aangename cadans richting onze orgasmen, Marij hevig vingerend en ik nu toch redelijk snel stotend. Marij masseerde nu mijn hamstrings en kuiten met de hakken van haar voeten. Plots stopte ze en drukte de beide hakken in mijn knieholtes, het was alsof ze een paard de sporen gaf en het voelde voor mij alsof ze me helemaal in haar lichaam wilde opnemen. Ik zette het laatste sprintje in. Na drie korte stoten liet ik mij diep in haar zakken om zalig klaar te komen. Ergens in mijn verdoofde bewustzijn, hoorde ik haar kreten die bewezen dat ze er ook zo over dacht. Toen we na een tijdje waren uitgehijgd tongzoende ik haar hartstochtelijk en bedankte haar voor deze fijne ervaring.

“Blijf nog even in me”, zei ze, en ik deed wat ze me vroeg. Mijn erectie vond het kennelijk nog aangenaam genoeg hoewel naar verloop van tijd zakt hij toch weg en gleed een glibberig wormpje uit die heerlijke vagina. Er moest nu actie komen anders moesten we blijven liggen in een plas van gemengde lichaamsvloeistoffen.

Nadat we ons een beetje gefatsoeneerd hadden, bleven we heerlijk in elkaars armen liggen, maar dat is dan altijd weer funest voor de man en ik sukkelde weer in slaap…

HiramHolliday

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *