Minibus

()

Hallo,

Een eindje terug hadden ik en mijn vrouw een spannende fantasie. Het leek haar leuk om eens seks te hebben met een andere man maar zonder dat ze die man daadwerkelijk zag. Geblinddoekt dus. Daar we dit liever niet bij ons thuis deden en wij een minibusje hebben kwam bij ons het idee om dat in het busje te doen. Zo gezegd en gedaan en een advertentie geplaatst op het internet. Ikzelf zou een man selecteren en we zouden die dan op een parking langs de autosnelweg oppikken en terwijl ik rijd heeft de man seks met mijn vrouw op de achterbank terwijl ze geblinddoekt is.

De reacties stroomden binnen en na wat heen en weer te mailen koos ik er een knappe en toffe kerel uit. De eerstvolgende zaterdagavond spraken we af. ‘vanmiddag was mijn vrouw bloednerveus, maar ook heel geil. Het idee seks te hebben met een andere man wond haar op. Ook het idee dat ik erbij was maar niet zou meedoen, daar ik moest rijden met het busje, maakte haar supergeil. Ze was als het ware overgeleverd aan die vreemde man. Ze had zich gekleed in een blouse en minirok. Zonder bh en slip dat had ze toch niet nodig zei ze knipogend. Toen we bijna daar waren deed mijn vrouw haar blinddoek aan en reden we de parking op. Hij stond al klaar natuurlijk en hij stapte snel in. Hij stelde zich voor en mijn vrouw ook. Ik vertrok en reed met het busje de autosnelweg op.

Mijn vrouw was supergeil en begon de man te kussen. Hij begon haar blouse los te knopen en haar borsten te strelen. Daarna begon hij haar borsten te kussen en ik hoorde haar kreunen. Zelf zag ik er niet zoveel van maar zo te horen genoot ze er van. Weldra zaten ze beiden naakt in het busje. Hij was bezig mijn vrouw aan het likken en heel snel kwam ze al klaar. Daarna begon ze hem te pijpen tot ze het plots niet meer kon houden en zei tegen de man. “Ik wil dat je me nu neukt.” Ze was zo geil dat ze niet meer kon wachten. Hij zat neer op de zetel en ze liet zich over zijn pik zakken. Heftig begon ze op en neer te wippen terwijl hij haar borsten kuste en streelde. Ze kwam heel luid en heftig kreunend klaar.

Daarna liet ze zich zakken en begon ze de man te pijpen die onmiddellijk klaarkwam. Anders is ze vies van sperma, maar nu likte en zoog ze alsof het een delicatesse was. We waren ondertussen al een heel eind verder en ik stelde voor om even ergens te stoppen en iets te drinken en zo een rustpauze te nemen. De man kleedde zich aan, stapte eerst uit en daarna iets later wij. Het wegrestaurant zat overvol truckchauffeurs dus ze kon onmogelijk weten met wie ze zojuist had geneukt. Na iets gedronken te hebben gingen we terug naar het busje en deed mijn vrouw haar blinddoek om. Enkele minuten later was de man daar terug en vertrokken we opnieuw.

Al snel begonnen ze opnieuw te kussen en de kleren waren in een mum van tijd uit. De man legde zich neer op zijn rug en ze begonnen aan standje 69. Aan het kreunende geluid te horen van mijn vrouw kreeg ze opnieuw een orgasme en kwam hij iets later nog eens klaar in haar mondje. Daarna begon hij haar een massage te geven met veel aandacht voor haar borsten. Na een tijdje kwam ze weer helemaal geil en wilde ze opnieuw geneukt worden, maar ditmaal op haar hondjes. Nu bepaalde hij het tempo. Daar hij al twee keer klaargekomen was duurde het een heel eind voor hij opnieuw klaarkwam, maar mijn vrouw vond dat zo te horen helemaal niet erg. Ze hijgde en kreunde zoals ik ze nog nooit heb horen kreunen. Na een hele poos kwam hij klaar en besloten ze om de avond af te sluiten met nog een eindje lekker te zoenen. Iets later kwamen we terug aan op de parking en moe maar heel voldaan nam mijn vrouw afscheid van de man.

Thuisgekomen was ze nog altijd heel geil en heb ik zelfs nog een leuke nacht beleefd. Het is bij die ene keer gebleven omdat haar fantasie vervuld is, maar ik zou haar eens willen verrassen met twee mannen maar zonder dat ze het weet vooraf. Opnieuw hetzelfde avontuur maar dan met twee mannen.

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *