Onderweg naar Lust

()


De hitte wordt te erg; ik kom nog nauwelijks vooruit! Gelukkig zie ik in de verte een bos, en volgens de kaart is daar een diep, helder vennetje met schaduw, geschikt voor een lange verkoelende pauze. Aangekomen zet ik mijn rugzak neer, kleed me volledig uit en zet mij neer op een kleedje dat ik altijd bij me heb. Na wat gedronken te hebben zwem ik even en ga slapen. Ik word wakker van een vrouwenstem.

“Zo jij ligt lekker te dromen. Zo’n dikke pik, bijna een knots, zie ik niet vaak.” Verward kijk ik om mij heen en zie een nat kaal gleufje naast mij; haar hele lijf is nat. Het is van een blondine, gebruind, strak in het vel met harde pronte borstjes, maat A, en harde roze tepels die trots vooruit wijzen. Ik kijk naar beneden en zie mijn dikke knots, die wat verlegen naar beneden gericht is. “Je droomde van iets geil.”

“Ja, van een masturberend blondine” antwoordde ik grijnzend. “Kom erbij,” nodig ik haar uit en schuif naar de rand van het zeiltje. “Goed, maar ik ga eerst zwemmen, daarvoor kom ik hier; ik kon niet vermoeden dat er een genotsknots voor mij gereed zou liggen langs de waterkant.”

“Goed, laten we samen zwemmen!” In het water ontwikkelt het zwemmen zich tot stoeien. Na gespetter over en weer, glijden handen over borsten, billen, lipjes, tepels en een knots. Plots staan we tegen elkaar en glijden onze tongen in elkaars mond, de geilheid tot grote hoogten opzwepend. “Ik wil je,” zegt ze en spreidt haar benen.

“Zal ik je eerst beffen?”

“Nee, nu die knots erin!” Ze springt omhoog, vouwt haar benen om mijn middel en laat zich langzaam zakken. Een nauw, heet en zeer vochtig kutje glijdt over mijn staaf. Ritmische, knijpende bewegingen doen me naar adem snakken. “Oh wat geil; je maakt me binnen de kortste keren klaar.”

“Dat moet ook” zegt ze, “dan hebben we daarna alle tijd!” Ik voel mijn zaad bruisen en mijn knots dikker worden; met een woeste, langgerekte kreet spuit ik zeven hete, dikke stralen in het nauwe kutje. Trillend probeer ik te blijven staan, met moeite lukt dat. Langzaam laat ze zich van mij afglijden; en kijkt me lachend aan.

“Zo knotsje, daar was je aan toe!” Innig gearmd lopen wij naar de ligplaats en strekken we ons in de hete zon. Als ik naast me kijk zie ik gouden haartjes glinsteren op haar huid, zachtjes blaas ik erover, kippenvel is het gevolg, evenals een zacht gekreun. “Ga door” zegt ze, en ik streel haar met een geil briesje en dons tedere handen over haar huid, langzaam ga ik van haar voeten, kuiten, knieholten naar haar kruis. Zij spreidt haar benen en kreunt. “Doorgaan, wat heerlijk.” Mijn adem droogt de natte huid van haar gladde gleufje, zo verkoeling brengend. Langzaam ga ik onder de rand van haar bil naar haar heup, die zij gewillig optilt. Zo draait zij zich langzaam om en ga ik verder met mijn handen en adem. Ik knabbel aan haar roze tepels als ik daar ben aangekomen; om daarna zachtjes naar haar gleufje af te dalen. Mijn tong neemt het nu over, zacht lik ik haar natte gleufje: er staan pareltjes kutvocht op. Een klein roze puntje komt tevoorschijn. Elektrische schokken gaan door haar lijf als mijn tong het klitje beroert. Ze kreunt, steunt en spreidt haar benen zo wijd mogelijk.

“Ja daar, ga door,” hijgt ze. Zacht lik ik haar binnenste en buitenste lipjes, raak af en toe haar klitje aan. Met mijn tanden knabbel ik eraan en dat leidt tot heftige schokken, “oh… heerlijk” kreunt ze, “dat beetje pijn is fijn.” Mijn vingers kruipen het zacht gleufje in en gaan op zoek naar het bekende G-plekje. Zacht vinger ik haar daar; ik voel de spiertjes samentrekken en met een langgerekte “oh!” beleeft ze een uitzonderlijk lang orgasme; ze trilt lange tijd. Als ze zich met een zucht ontspant, kruip ik bovenop haar en breng mijn alweer van spanning trillende genotsknots in stelling. Langzaam dring ik naar binnen. Ondertussen kijk ik haar aan. Ze kijkt terug, met trillende lippen, en als ik wacht vraagt ze met een zucht of ik door wil gaan. Langzaam pomp ik met mijn knuppel in haar gleufje. Ze zucht steeds dieper, “oh wat heerlijk; dit heb ik nog nooit meegemaakt” en trillend en zuchtend komt ze weer klaar. “Dit was heerlijk” steunt ze, “helemaal nieuw voor me, je bent een goede minnaar.”

Dicht tegen elkaar vallen we weer in slaap en worden wakker van de kilte: de zon is verdwenen. “Blijven we hier vannacht, het is te laat om weg te gaan.”

“Ja,” zegt ze. “Ik pak de rugzak uit en zoek een plek om te slapen.”

Nadat ik de tent heb opgezet, legde zij haar matje en slaapzak naast de mijne. We pakten ieder onze brander en pan en gingen aan de slag, ‘het flesje’ werd aan de mond gezet. “Mag ik ook?”

“Als je van malt-whisky houdt, zeker.”

“Natuurlijk, ik houd van ruig,” antwoordde ze. De manier waarop ze haar lippen aflikt zet me weer in vuur en vlam. “Wat kook jij,” vraagt ze?

“Hete worstjes en witte bonen, heb ik eerder gemaakt en ingeblikt.”

“Oh ik heb macaroni” zegt ze. Als we eten zit ze tegenover mij, in een kort rokje; ze heeft geen slipje aan! Haar roze schaamlipjes lachen mij toe.

“Jouw toetje glimlacht ze; maar jouw nagerecht mag er ook wezen!” Ik heb alleen een sportbroekje aan en mijn knots gluurt alweer naar buiten. “Even proeven” zegt ze als ik de bonen naar binnen werk, en likt het sap van mijn lippen; de rillingen lopen me over de rug, zo zacht doet zij het.

Uiteraard doe ik hetzelfde en zie kippenvel op haar armen ontstaan. Na de afwas zitten we tegen elkaar aan; mijn handen omvatten haar borsten en mijn vingers rollen zacht haar roze tepels. “Mm…” zucht ze, “je weet mij wel op te winden.” Mijn handen glijden zacht omlaag tot mijn vingers het roze knopje daar kunnen strelen. Wat is ze al nat en wat ruikt het heerlijk. Ik leg haar op de rug en streel haar klitje met mijn tong, twee vingers glijden over haar lipjes en dringen zachtjes naar binnen. Het is een zacht warm, zilt grotje. Mijn tong glipt naar binnen, en haar handen houden mijn hoofd op die plaats. Mijn tong dringt diep naar binnen; een zacht gekreun is het gevolg. Steeds als mijn tong naar binnen glipt, voel ik haar kutspiertjes samentrekken; plots kromt ze haar rug en beleeft een daverend orgasme. Mijn tong gaat door en golven van genot doen haar kronkelen en kreunen van genoegen. Ik verplaats mijn aandacht naar haar sterretje, een roze kratertje, en lik het zachtjes.

“Ja,” kreunt ze, “kom er in.” Ik pak de olijfolie die ik voor het koken gebruik en masseer haar zacht. Mijn vingers dringen zachtjes naar binnen en bereiden haar voor op mijn genotsknots die op volle sterkte is. Dan smeer ik mijn knots in en plaats hem voor haar sterretje. Ze drukt zich tegen de knots aan. “Ontspan je,” zeg ik als ik langzaam naar binnen dring. Wat een strak tunneltje. Als de eikel door de barrière is kom ik al klaar; hete stralen spuiten haar darmen vol. Zij ligt kreunend en glimlachend onder me; ja dat doet het wel. Ze krinkelt onder mij vandaan en likt mijn knots schoon; “heerlijk die olijfolie” zegt ze glimlachend. “Kom we wassen ons in het water.” Zachtjes spelen we met elkaar als het water ons afkoelt en schoon wast. Uitgespeeld kruipen we de tent in en vallen in elkaars armen in slaap; ze mompelt nog “morgen gaan we verder naar Lust.”

Als ik wakker word van de eerste vogelgeluiden kijk ik naast me, de plek is leeg; mijn waternimf is weg. Snel verlaat ik de tent; ik zie haar in het water. Ze speelt met de vissen, die om haar heen zwemmen en haar met hun zachte mondje verwennen. “Kom,” roept ze, “een ochtend bad doet wonderen.” Verfrist ontbijten we, ik wat muesli en knakkers; zij een vis, snel gebakken in een pan. Onze rugzakken zijn snel gepakt en we gaan op weg. Lust is de eindbestemming. Langs een riviertje zwoeg ik omhoog. Ze loopt voor me, dansen is een beter woord ervoor. Het uitzicht is fantastisch, haar korte rokje bedekt nauwelijks haar ronde billetjes en als ze een grotere stap neemt, heb ik zicht op haar sterretjes en roze lipjes. Soms wacht ze even op me, het korte hesje benadrukt haar borsten in plaats van te bedekken, en de tepeltjes zijn goed zichtbaar. Als ik bij haar ben, kust ze mij zacht en streelt over mijn short die nauwelijks nog plaats heeft voor mijn genotsknots. Rond het middaguur komen we bij het volgende meertje. Voor ik het beseffen kan, rent zij naakt het water in; “eerst zwemmen, dan eten.”

Ik hoop dat ze hetzelfde voor ogen heeft als ik. Spoedig spetter ik, geheel naakt, haar nat. Het koele water ontspant mijn spieren, die ene uitgezonderd. Op het kleed eten we wat brood en fruit. Daarna duwt zij mij op de grond en zegt dat ik wel trek moet hebben; ze heeft mijn ogen gevoeld de hele tocht. Zonder enig voorspel spietst zij zich op mijn knots en melkt mij met haar kutspiertjes. Ik probeer te bewegen, maar met een speelse tik gebiedt zij mij stil te liggen. Het duurt heerlijk lang voordat ik het zaad voel bruisen, zij geeft al signalen van een naderend orgasme. Ze transpireert hevig en haar tepels staan recht vooruit, de parels op haar lippen en gezicht schitteren in de zon. Dan houd ik het niet meer, het lijkt alsof het zaad uit de tenen komt, de ballen trekken samen en ik spuit haar kutje vol. Ons orgasme komt gelijktijdig. Hijgend zit ze boven mij, ik voel een mengsel van haar vocht en mijn zaad lang mijn ballen en billen lekken.

“Kom, wassen.” En weer liggen we in het water en beminnen elkaar weer. Om en om rollen we. Dan schommelt ze boven mij en vervolgens stamp ik mijn genotsknots in dat heerlijke natte, nauwe kutje. Aan de kant gekomen doen we even een dutje. We worden wakker van een vrouwenstem. “Oh, hier ben je, ik kon je al niet vinden. Wat een stuk heb je aan de haak geslagen. Hoe is hij?”

“Een wandelende, maar tedere genotsknots; probeer maar.” Voordat ik het goed besef zit ook deze vrouw bovenop me, het lijkt wel een tweelingzus van mijn waternimf. Het duurt dan ook niet lang voordat we kreten slakend klaar komen, terwijl mijn waternimf zich vingert en gelijk met ons weer klaarkomt.

“Zo nu snel verder naar Lust roept ze.”

Verwenner

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *