Aniko 1.6

()


Op de middelbare school was ik heftig verliefd op Aniko, een meisje dat een klas lager zat dan ik. Dat was eigenlijk ook de reden dat ik mij aanmeldde als vrijwilliger voor de schoolbibliotheek, want ook zij hielp daar mee. Teruggebrachte boeken terug zetten, nieuwe boeken kaften, de kaartenbakken controleren en meer van dat soort dingen.

Ik voelde me erg aangetrokken tot Aniko en dacht haar zo wat vaker te kunnen zien. Vaak lag ik ’s avonds in mijn bed te fantaseren over haar en dan hield ik haar in mijn armen en als ik me aftrok spoot ik mijn zaad virtueel in haar kutje.

De realiteit was dat we allebei hartstikke verlegen waren. We voelden ons wel tot elkaar aangetrokken maar we durfden zelfs niet gewoon een praatje maken over persoonlijke dingen of, laat staan, gevoelens.

Het was al zo’n dertig jaar geleden en ik had haar al die jaren niet meer gezien. Eigenlijk was ik vergeten hoe verliefd ik was tot vorige week. Sindsdien zijn alle oude gevoelens weer tot leven gewekt en, ik heb het haar eerlijk opgebiecht, heb me zelfs afgetrokken met haar in mijn gedachten.

Het was zo dat ik had gebeld met de gemeente. Er waren wat ‘problemen’ in de straat rond een groepje jongeren. Ze speelden voetbal op de parkeerplaats en ’s avonds hoorde je ze wel eens roepen. Dat was eigenlijk alles. Een probleem zag ik hier niet in, maar veel medebewoners zagen dit anders. Een voetbal trappen moet toch kunnen, ook voor jongeren die in de binnenstad wonen en de overige ‘overlast’ waarover werd geklaagd vond ik nogal overtrokken.

Ik heb een paar keer een praatje met hen gemaakt toen ze met een tennisballetje tegen mijn huis gooiden. En dat niet een half uurtje of zo, maar het begon ’s morgens vroeg al en tegen de middag liep ik naar buiten om poolshoogte te nemen. Ik legde hun uit dat hun balletje bij mij binnen wel hard klonk. Een jongen heb ik mee naar binnen gevraagd om te luisteren en ik aan de anderen vroeg gewoon door te spelen.

“Ja, sorry meneer… Ik wist niet dat het zo hard zou klinken…” zei hij toen we in de woonkamer stonden.

Ik liep mee naar zijn vrienden die zich duidelijk niet op hun gemak voelden door mijn inmenging. Al gauw bleek dat ze gewoon geen geschikte plek hadden om zich te vermaken. Van de last die ze veroorzaakten voor de bewoners hadden ze helemaal geen benul.

Ik beloofde ze dat ik eens zou informeren of er geen speelvoorziening kon komen in de buurt, want die is er inderdaad niet. Verder spraken we af dat ze rustig een balletje mogen trappen of gooien tegen mijn muur, maar dan liever niet de hele dag door.

Ze voelden zich duidelijk opgelucht dat ze niet werden weggestuurd of ik dreigde met politie of zoiets.

Diezelfde middag nog heb ik gebeld met de afdeling jongerenzaken van de gemeente om hun probleem daar aan te kaarten. Ze zouden er een notitie van maken en een ambtenaar zou contact met mij opnemen.

Toen de dag erop de telefoon ging nam ik op en een stem meldde mij.

“U spreekt met Aniko Peeters, ik heb gehoord dat u gebeld heeft over problemen met hangjongeren en ik wil graag een afspraak maken om het een en ander te bespreken. Schikt het u om een afspraak te maken bij u thuis om dit te bespreken?”

De afspraak was snel gemaakt en de dag erop zou ze rond twee uur naar mij komen. Ik legde de telefoon op en was me van niets bewust…

Klokslag twee uur wordt er aan de deur gebeld en ik maak open, de koffie staat al klaar.

“Goedemiddag, ik ben van de gemeente en wil met u spreken over klach… Verrek, Martin, ben jij het?” Zegt ze. Ik ben overdonderd, want ik herken haar ook direct.

“Hé Aniko, jij bent het!” Stom, ik had je gisteren al moeten herkennen denk ik. “Maar sinds wanneer heet jij Peeters?” Een domme vraag natuurlijk. Huwelijk, kinderen, scheiding en de nieuwe naam gehouden.

“Maar kom binnen!”

Ze vertelt dat er al plannen lagen om een trapveldje in te richten en dit zal binnenkort worden medegedeeld aan de bewoners in een brief. Het probleem was dus geen probleem meer.Als ze me vraagt wat ik allemaal gedaan heb sinds de schooltijd vertel ik haar over mijn leven.

“Weet je dat ik helemaal verknald in je was en daarom in de bieb kwam helpen om jou te zien?” Vraag ik haar. Ze is verbaasd dat ik dat nooit heb gezegd of laten merken, want zij was ook verliefd op mij vertelt ze. Maar ik zat in een hogere klas en dat was een probleem voor haar.

Ik leg mijn handen op tafel, vlakbij die van haar, als ik opbiecht dat de jeugdige vlinders direct opfladderen toen ik haar zag staan.

Behalve haar korte kapsel heeft ze ook haar prachtige figuur gehouden. Ze draagt een ruime katoenen survivalbroek en een T-shirt met een spijkerjasje erover. Ze is net zo slank als ze toen al was en haar vingers zijn tenger, haar ogen kijken nog altijd even sprankelend en haar stem is niets veranderd.

Als ze mijn handen vastpakt lopen er stroomstootjes door mijn lichaam en in gedachten denk ik eraan hoe het zou zijn die handen te voelen op hele andere plekken van mijn lijf.

Als ze na een half uurtje alweer opstaat om te vertrekken en haar papieren heeft opgeruimd staan we tegenover elkaar om afscheid te nemen.

“Hé Aniko, ik durfde dit nooit maar heb dit altijd al willen doen. Mag ik je eventjes omhelzen en je vasthouden?” Ze knikt en ik spreid mijn armen waarna ze tegen me aan komt staan. Als ik voorzichtig mijn handen op haar rug leg kijkt ze me even aan en dan voel ik hoe ook zij haar armen om me heen slaat.

Ik druk haar vast tegen me aan en ik voel hoe ze sneller begint te ademen, haar warmte tegen me aan voelend. Ze beweegt haar handen over mijn rug en tast het wrijvend en knijpend af. Als ze haar vingers over mijn billen sluit trekt ze me tegen haar kruis aan en ze slaat haar ogen naar me op. We kijken elkaar aan en al onze prille liefdesgevoelens komen in een keer hernieuwd tot leven. Ik laat mijn hand glijden van haar nek tot over haar ronde kontje en als ik haar hoofd bevoel met de palm van mijn hand kijk ik naar haar ogen, haar neus, haar mond…

Al snel kussen we passioneel met aaneen gesloten lippen en het puntje van haar tong voel ik rond woelen in mijn mond.

Het is alsof we de laatste 30 jaar vergeten, de jaren niet tellen, als we als twee opgewonden pubers tegen elkaar staan. Ik laat mijn hand onder haar jasje glijden en streel haar verder. Dan duw ik haar T-shirt verlegen omhoog en voel voor de eerste keer in mijn leven de huid van mijn schoolliefde.

Haar ademhaling gaat onregelmatig en daardoor voel ik haar borsten tegen me aan hijgen. Ik wring mijn hand over haar rug omhoog en voel haar sportbeha die haar kleine tietjes opsluit. Ik laat mijn hand over haar romp glijden en bevoel over haar ondergoed hoe haar tietjes klein en stevig onder mijn hand bewegen in het ritme van haar ademhaling. Ze trekt me vast tegen zich aan met mijn billen en het kan niet anders of ze moet mijn stijve pik door haar kleren heen voelen.

Voorzichtig laten onze lippen elkaar los en we kijken elkaar diep in de ogen. Met haar warme hand streelt ze over mijn wang, streelt door mijn haren en wrijft over mijn ogen alsof ze wil kijken met haar handen.

“Ik wilde zo graag naakt tegen je aanliggen toen we nog op school zaten, maar toen ging dat niet. Ik wil dit eigenlijk nog altijd” zeg ik haar schuchter. Ze geeft geen antwoord maar trekt haar jasje uit dat ze op de grond laat vallen en dan trekt ze haar T-shirt over haar hoofd. Daarop drukt ze zich weer tegen me aan en zegt.

“Ja, dat wil ik ook heel graag…”

Ik ben geen emotionele huilebalk en ik verbaas me er dan ook zelf over als ik mijn ogen vochtig voel worden van gelukzalige opwinding. Ze ziet het en met haar pink haalt ze een druppel weg en fluistert.

“Waar is je slaapkamer?”

Ik wijs naar boven en ze neemt mijn hand vast als ze de trap oploopt. Als een mak hondje volg ik haar naar boven.

“Die deur!” Wijs ik haar boven aangekomen en loop om haar heen om de deur open te houden. Kussend en kirrend laten we ons op het brede bed vallen, trekkend aan elkaars kleren.

We kleden ons snel uit en alle kledingstukken die we uittrekken gooien we door de kamer zodat ze links en rechts over de vloer liggen. Als we allebei naakt zijn trek ik het dekbed over ons heen en we liggen tegen elkaar aangedrukt, een beetje beduusd door deze onverwachte ‘ontmoeting’.

“Wow, wat ben je mooi!” Zeg ik zonder te jokken. Haar kleine borsten liggen als zachte kussentjes op haar romp, gesierd met brede hoog opstekende tepels. Haar billen staan strak rond gespierd naar achteren en haar slanke benen zijn door de jaren onaangetast.

Haar kleine zachte voeten slaat ze om mijn benen en we rollen een paar keer van links naar rechts over de matras zodat dan ik, dan Aniko kunnen genieten van het lichaam dat op ons drukt.

“Wat zijn we dom geweest!” Zegt ze me als we even stil naast elkaar liggen. “Dit had ik al 30 jaar geleden willen voelen, maar toen waren we nog te verlegen. Ik wil een heleboel inhalen om te weten wat ik toen allemaal heb gemist!” Fluistert ze in mijn oor.

Ik kom handen, ogen en lul tekort om alles tegelijk te kunnen voelen, maar ik doe mijn best.

Als we kussend op onze rug naast elkaar liggen geven we zo alle ruimte aan onze handen om onze wederzijdse onderzoektocht mogelijk te maken. Als ik mijn hand over haar tietjes leg om ze daar vergenoegd over haar groeiende puntjes te laten rollen voel ik hoe ze tussen mijn benen door grijpt en met haar vinger mijn bilspleet bevoelt. Ze drukt tegen het velletje tussen mijn ballen en mijn anus en drukt haar arm tegen mijn opwippende penis. Direct daarna voel ik hoe ze met haar slanke geile vinger in mijn kontje voelt. Als ik dan mijn pik tegen haar onderarm duw voel ik hoe voorgeil zorgt voor een glad glijdend filmpje glijmiddel. Kloppend hard neuk ik over haar arm terwijl ik haar pols opgesloten houd tussen mijn benen om zo haar slanke bewegende vinger in mijn aarsgaatje te fixeren.

Als ik mijn hand over haar kutje leg voel ik ook haar geil lekken over het strakke spleetje waar de schaamlipjes naar buiten gluren en haar clitoris voelbaar (en hoorbaar!) erect wacht op stimulatie.

Ze slaat haar benen uit elkaar en begint zich hijgend naast me liggend te vingeren waarbij ze haar kontje hoog van de matras oplicht. Ik sla het dekbed van ons af omdat ik graag wil toezien hoe ze zichzelf naar de hoogste toppen van seksueel genot voert. Als een hete furie flitsen haar vingers van links naar rechts over het vochtig geurende kut- gaatje en als ze nog harder hijgend naar een hoogtepunt komt slaat ze met haar vlakke hand op haar venusheuvel om haar hitsige geilheid ruim baan te geven.

Aniko drukt haar kruis hoog van de matras en wrijft nu heel rustig rondjes rond haar klitje voordat ze krampend en hijgend klaarkomt op haar eigen vingers en zich schokkend laat gaan. Ik zie hoe haar geile sappen haar lendenen nat doen worden voordat ze zich trillend op de matras terug laat zakken en haar luide kreunen verstomd.

Als ik mijn hand op haar buik laat rusten kijkt ze me verschrikt aan, alsof ze terug op de wereld is geland en ze zich de reis niet herinnert. Ik zie hoe ze naar mijn kloppende pik kijkt als ik mijn arm teder om haar heen sla en het dekbed over ons heen leg.

“O sorry Martin, maar ik kwam zo lekker klaar” zegt ze plotsklaps verlegen. “Het is al zo lang geleden dat ik me zo lekker heb laten gaan. Sinds mijn scheiding, nu alweer zo’n 5 jaar geleden heb ik mijn bed met niemand meer gedeeld tot vandaag toe. Ik heb me wel eens klaar gevingerd als ik alleen was, maar ik heb me al heel lang niet meer zo geil gevoeld…”

Ik leg mijn hoofd tegen haar schouder en ik bedank haar. Ik bedank haar voor haar geile nabijheid en voor het feit dat ze zich zo lekker liet gaan en dat ik daarbij mocht toezien. Ik snuif de geile lucht op en ik voel me super geil. Ik weet dat, als ik een paar keer aan mijn pik trek, mijn zaad ver zal doen spuiten.

Maar vooralsnog houd ik me in en luister hoe haar ademhaling kalmeert en ze stil naast me liggend bijkomt van haar intens beleefde orgasme.

Wordt vervolgd…

Taboe

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *