Weten wat je wilt

()


Ted pakte zijn koffer in en sloot deze standvastig. Hij was nu echt op weg om een nieuw leven te beginnen. Hij ging weg van al het gevestigde wat hij had opgebouwd in zijn leven. Hij was op zoek naar avontuur. Naar wild en ongecontroleerd. Dus ging hij op reis met een hoop geld, creditcards, kleren en condooms om te zien hoe wild hij was.

Toen hij een relatie had, een jaar of 5 geleden, had hij altijd vreemd willen gaan, maar om vreemdgaan ook uit te voeren had je moed nodig en dat bezat hij op dat moment niet. En om nu naar de hoeren te gaan, dat was het hem ook niet. Daarom besloot hij het er maar bij te laten en gewoon zijn gang te gaan in het gemiddelde leventje dat hij leefde op dat moment. Maar nu was het zover. Een tegenslag teveel in zijn leven zorgde ervoor dat hij de stoute schoenen aantrok en zijn wilde kant los zou laten. Hij nam zichzelf voor om in ieder geval een maand helemaal los te gaan en als hij dan geen voldoening zou hebben, zou hij doorgaan. Was de voldoening en bevestiging dat hij nog best wild was er wel, ging hij terug naar zijn oude leven en zou hij daar een aantal spannende elementen aan toevoegen. Hij wilde eerst eens gaan kijken of hij wel wat in de gay scene zou kunnen vinden.

Hij reisde als eerste af naar Amsterdam en zocht daar een mooie club op, waar alleen maar homo mannen kwamen. Hij ging aan de bar zitten en bestelde een biertje. Al gauw merkte hij op dat het een nogal vrije club was. Zo zag hij in een aantal hoeken van de club dat er lekker gepijpt werd. Op andere plekken zag hij dikke lullen heerlijk hard neuken in veel te dikke konten, waarbij ballen tegen elkaar aan kletsten. Het idee dat hij zelf een dikke lul in iemands lekkere kontje zou mogen persen, sprak hem wel aan. Maar andersom maakte het hem behoorlijk misselijk. Hij keurde dit leven niet af, maar besloot dat het niet onderdeel zou uitmaken van zijn seksuele revolutie.

Op de hoek van de bar lag een krant. Ted dronk snel zijn biertje op en betaalde, waarna hij de krant oppakte en zijn weg vervolgde. Hij las de krant in de auto en toen hij deze half uit had, reed hij naar het hotel waar hij eerder die dag een kamer had geboekt voor een aantal nachten. Hij ging naar zijn kamer op de derde verdieping en liet zich op het bed ploffen, de krant nog in zijn hand. Hij las deze na een korte pauze verder en kwam op de pagina van de contactadvertenties. Daar las hij iets wat hem op een idee bracht. Hij zou hoer worden.

-Ted neukt mooie blondine als gigolo.- Of eigenlijk was het goede woord meer gigolo als je een man bent. Maar het idee was hetzelfde. Hij zou de volgende dag een advertentie laten plaatsen. Er moest ook duidelijk vermeld staan dat hij een beginnend amateur gigolo was, zodat men daar een beetje rekening mee zou houden. Hij had er helemaal een geil gevoel over en kreeg een enorme harde paal bij alleen al het idee. Hij deed zijn kleren uit en begon met zijn pik te spelen, tot er ineens op de deur werd geklopt. Hij had een kijkgaatje in de deur zitten en stilletjes liep Ted op de deur af, om te kijken wie daar stond. Zijn paal steigerde nog wat meer toen hij zag wat voor een heerlijkheid er voor zijn deur stond. Het was een kamermeisje. Hij deed de deur open en daar stond hij. Pik recht vooruit en eikel ontbloot. Het blonde meisje bloosde meteen en wist zich geen raad, maar toen Ted haar eenmaal naar binnen vroeg, zei ze ook geen nee.

“Mijnheer, dit is erg ongebruikelijk… ik…” Ted legde haar het zwijgen op door haar hand naar zijn pik te geleiden. Het meisje leek als verdoofd, maar al gauw trok ze erg voorzichtig aan zijn pik. Het vlees voelde warm en gewillig en daardoor voerde ze het aftrektempo behoorlijk op. Ze liet hem los en trok langzaam haar kleren uit. Zo tegen als ze daarvoor geweest was, zo voor was ze nu. Ze voerde een uiterst gewaagde strip-act uit. Langzaam verdween haar uniform van haar geile ranke lijf en stond ze in alleen een hele geile string voor hem. Ted masseerde zijn ballen en trok rustig aan zijn harde lul, terwijl hij achterover geleund in een stoel was gaan zitten.

Eenmaal helemaal uitgekleed, kroop het meisje op handen en voeten naar Ted toe en likte ze zijn voeten. Al kussend werkte ze zich omhoog langs zijn benen. Bij zijn ballen aangekomen nam ze deze één voor één in haar mond en zoog ze deze zacht naar binnen als een lekker snoepje. Nu streelde ze met haar handen zijn pik. Haar tong volgde zodra ze zijn ballen los had gelaten en terwijl ze Ted aankeek, verdween zijn als paddenstoel gevormde eikel tussen haar lippen en zoog ze Ted heerlijk af. Ze leek vastbesloten iedere druppel uit zijn enorme paal te zuigen. Het lukte haar ook, want Ted was zó geil geworden van dit meisje.

“Ik ga komen. Ik spuit je geile bek helemaal vol, sletterige hoer van me!” Het meisje moest glimlachen bij het gevoel wat die woorden bij haar deden en sneller begon te zuigen terwijl Ted zijn zaad diep in haar keel spoot. Het meisje slokte alles op en terwijl Ted toekeek, zag hij aan haar hand een trouwring. Het meisje was zwaar aan het vreemdgaan maar had er blijkbaar geen last van. Dat kwam goed uit, want ook Ted interesseerde het helemaal niets. Nu zijn dikke zaad in haar gulzige mondje was verdwenen, mocht het meisje van Ted ook wel verdwijnen. Geschoffeerd door de brute wijze waarop Ted haar de deur wees verdween het meisje uit zijn leven. Hij zou haar in dit hotel ook niet meer tegenkomen.

De volgende dag plaatste Ted een advertentie in de krant en een dag later stond hij erin. Hij had zijn 06 nummer erbij laten plaatsen en binnen een paar uur nadat de krant uit was gekomen, maakte de trilfunctie al gauw overuren. Zijn eerste klant was meteen een goede. Het was een rijke vrouw die hem lekker buiten wilde verwennen. Ze had hem uitgelegd hoe bij haar te komen en ook hoe laat. Om klokslag 15.00 uur was hij bij haar en daar stond ze hem op te wachten, 400 euro in haar hand, het afgesproken bedrag. Ted keek haar aan en was erg tevreden met wat hij zag. Hij zag geen trouwring, dat luchtte toch wel wat op. De vrouw zelf was blond, droeg een roze bikini en had een fikse bos hout voor de deur. Daar zou hij zijn lekkere pik wel tussen willen leggen.

Ze gingen naar de achtertuin, die overladen werd door zon. Het was een lekker warme dag en Ted zag waar hij naartoe moest gaan. Er stond een tuinstoel klaar in lig stand, met allerlei kussens en doeken erbij. De vrouw wond er geen doekjes om en kleedde Ted meteen helemaal uit en voor hij er zich op in had kunnen stellen, zat ze hem al lekker af te zuigen onder de hete zon. Ze liet zijn pik uit haar mond floepen en ontdeed haar tieten van hun gevangenis. Ze deed het topje aan de kant en regisseerde zijn harde pik tussen haar borsten, waarmee ze hem vakkundig aftrok! Ted aanschouwde dit alles met een enorm genoegen. Zo was het echt genieten. De vrouw ging op handen en voeten zitten en haar mooie kutje werd ook vrij gemaakt. Haar open kut riep zijn dikke pik en al gauw verdween zijn apparaat in haar heerlijke neukgrot. Hij neukte haar in een hoog en heerlijk tempo. De vrouw had niet door dat hij een amateur op dit gebied was want ze prees hijgend zijn ervarenheid als gigolo. Met een grimas om zijn lippen neukte hij de vrouw nog met een paar ferme stoten in deze positie. Haar tieten schudden alle kanten op.

Ted moest nu gaan liggen en de geile vrouw besteeg zijn pik. Ze bereed hem wellustig. Zijn handen lagen op haar ranke heupen en zijn uitzicht was fantastisch. Twee heerlijke borsten wipten op en neer voor zijn ogen. Haar lange blonde haren dansten als een sluier voor zijn gezicht en af en toe onthulde ze voor Ted nog eens het goddelijke aanzicht wat haar lichaam heette. Ze steeg af van zijn lul, draaide zich om en begon wederom als een bezeten amazone zijn harde pik te berijden. Ted had nu goed overzicht over hoe zijn pik in en uit haar geweldige neuk-hol verdween. Haar kut was kleddernat en Ted wist dat het nu niet al te lang meer zou duren, voordat beiden klaar zouden komen. Nog eens moest hij haar op zijn hondjes neuken en terwijl hij haar hard in haar billen kneep, voelde hij hoe de vrouw klaarkwam. Haar lichaam bewoog zich als een slang onder zijn lijf en toen ze klaar was, wilde Ted spuiten.

De vrouw nam zijn pik in haar mond en zoog en trok Ted tot een spetterend hoogtepunt. Zijn zaad belandde over haar borsten en in haar gezicht. Uitgeput wees de vrouw Ted naar het tuinhuis, alwaar hij zich op kon frissen. Helemaal afgekoeld en aangekleed overhandigde ze Ted zijn geld met een tongzoen. Tevreden reed hij naar zijn hotel. Daar lag zijn telefoon ook en Ted zag dat dezelfde vrouw een nieuwe afspraak wilde maken voor de volgende dag. Het mooiste was, dat ze het bedrag wilde verdubbelen. Ted voelde zich als in de hemel en kwam nog erg vaak bij deze vaste klant.

Hij zei na een aantal maanden zijn andere werk op en besloot ook thuis te ontvangen. Maar het meest genoot hij van het neuken met de rijke blondine.

Mandus

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *