Buurvrouw Ans

()


Ondergetekende is nu 22 jaar en ik heb sinds mijn 18de jaar een relatie met mijn buurvrouw die ondertussen al 6 jaar duurt. Zij was toen 52 jaar en ik dus 18. De afgelopen jaren zijn we verschillende keren op vakantie geweest met onze buurvrouw. “We” zijn mijn moeder, zus en ik. Nu gingen we dus ook samen op vakantie, alleen moest de buurvrouw erg veel spullen meenemen voor familie van haar die in Spanje woonden. We konden niet samen met elkaar in 1 auto, want zowel wij als de buurvrouw hadden niet een zodanig grote auto en buurvrouw had veel troep mee. Ze zouden met elkaar oprijden, mijn zus bij mijn moeder en ik ging mee met de buurvrouw voor wat aanspraak. Ze had al verteld dat ze alleen zou rijden en had om mijn gezelschap gevraagd. Nou ik wilde wel, wat dacht je. Oei, de buurvrouw was maar 1,50 hoog en met een slank maar super vrouwelijk lijf, lang bruin haar en een heel lief gezicht. Heupen, billen maar vooral grote ronde borsten had ze, ze waren te groot voor haar lijfje eigenlijk. Dit was een zodanig vrouw, dat wat ze ook aantrok van kleding, alles stond haar goed. Het was hier ook goed weer en ik zag haar het liefst zomers gekleed en op haar slippers, waardoor haar mooi gelakte teennagels uitkwamen. Ze droeg met dit weer meestal van die korte jurkjes of eigenlijk een lang T-shirt wat bij haar leek op een jurkje. Ik had haar al heel vaak begluurd met mijn verrekijker, bijna elke avond zag ik haar aan de overkant als ze de douche in liep. Ik sliep precies tegenover haar douche, en ik kon er op wachten tot ze zich uitkleedde. Ondanks haar leeftijd had ze een meisjesfiguur, maar dan wel met vrouwelijk ronde vormen.

Hoe vaak weet ik niet, maar ze speelde voor het raam in de douche regelmatig met haar grote prammen. Ze stond dan zijwaarts en trok met haar tepels haar borsten helemaal omhoog, dit leek me vrij pijnlijk omdat ze grote borsten heeft. Ze trok zo verschillende keren aan haar tepels en liet ze dan weer uit haar vingers schieten. De afstand tussen onze huizen was niet zo ver en ik kon duidelijk zien dat ze erg grote tepels had, volgens mij rekte ze, ze zo wel uit door die borsten omhoog te trekken. Ook showde ze regelmatig haar achterste, en ik had het idee dat ze dan op een opstapje klom want ze was dan ineens een stuk langer. Ze bukte zich dan voorover en ik had dan een goede kijk op haar lekkere billen, soms kon ik ook haar kutje zien. Dat zag er mooi uit, ze was helemaal kaal daar. Vanaf mijn 12de rukte ik mij zo regelmatig af, als ik haar zag, ik was toen al geil op haar.

Afijn, we gingen op pad richting Spanje en de auto van onze buurvrouw lag echt vol, we konden net goed zitten. Mijn moeder en zus reden voorop en wij er achter aan. Ze droeg een wijd open jurkje, wat ik kon dragen als een zomerhemd. Maar door haar lengte kon zij het dus ook als jurkje dragen. Roze nagellak op handen en voeten en dan dat roze jurkhemdje wat ze droeg, fantastisch stond het haar. Ze had er ook een bikinihesje onder wat haar borsten maar net kon verbergen, ze stonden als twee ballonnen naar voren. Een man of jongen zoals ik, kon zich niet beter wensen. Goed, we waren na een paar uur in midden Frankrijk en het was daar bloedheet, in NL was het al 30 graden maar hier nog een flink stuk hoger. We stopten ergens bij een hotel en besloten om wat rust te nemen en huurden een kamer voor 8 uur. Eerst eten en dan wat slapen, en dan zouden we verder gaan i.v.m. met de hitte. De buurvrouw en mijn moeder sliepen langer dan mijn zus en mij, maar ja, wij hoefden geen auto te rijden. Ze hadden beiden lekker geslapen en zich gedoucht, totdat we verder gingen.

Het was in Frankrijk benauwend van de hitte, niet leuk meer. De buurvrouw had geen airco en rijwind om te koelen was er bijna niet, zo warm was de lucht. Poeh, op een gegeven moment zat ik in de auto met alleen mijn korte sportbroek nog aan, het water liep van je lijf. Ik moest de buurvrouw regelmatig drinken aangeven en haar hoofd even deppen.

“O, liefje helpt eens even” vroeg ze, “maak mijn bandje eens los.” Ik vroeg wat ze bedoelde, en ze vroeg of ik haar bikinihesje los wilde maken. Ik twijfelde en durfde niet, ze zei. “Dat is lekker, jij zit bijna in je heerlijke blote kont en ik moet gekleed blijven zeker in die hitte.” Ze haalde me over en zenuwachtig en met moeite kreeg ik het los. Ze zei wat ik moest doen en hop daar was haar hesje los, en ik gooide het op het dashboard. “Zo lieverd, mijn borsten hebben de vrijheid en je mag heus wel kijken hoor. Je hebt me toch al vaak begluurd en naakt gezien, dus kijk nu maar goed.” Ik wist niet wat ik moest zeggen maar ze gaf me te kennen dat ze het een redelijk normale zaak vond dat ik haar begluurde. “Ja, voor wie stond ik daar anders zo in mijn blote kont te showen, alleen voor jou schat. Ik weet dat je me al heel lang begluurd hebt, en ik vond het opwindend om een dergelijk jonge gast als jou wat te gluren te geven. Ik vind je een lekkere jongen, met een opwindend en sexy lijf voor je 16 jaar.” Het was ondertussen donker geworden, maar de hitte bleef in de auto hangen. Ik gaf haar steeds te drinken onder het rijden en ze vroeg of ik het stuur even wilde vast houden onder het rijden, wat ik dus deed. En daar liet ze plots haar jurkje van haar schouders glijden, tot aan haar middel. Wow, nu zag ik die ballen echt van dichtbij en wat had ze idd toch een paar grote tepels, het leken wel 2 rubberen speentjes.

“Niet zo verlegen” zei ze, “ik zit nu alleen naast je met mijn tieten bloot, jij mag het allemaal zien hoor.” Of door het donker of door de hitte, ik durfde haar nu zelfs complimenten te geven.

“Oh buurvrouw, je bent mooier als dat ik je door de verrekijker zag, wat heb je een gladde mooie ronde borsten. Mooier dan die meiden van mijn leeftijd, en lekker groot, echt mooi.” Ze bedankte voor de complimenten en drukte plots haar bikinihesje in mijn broek en raakte daarbij ook mijn pik aan. “Voor jou, blijft je pik warm” en ze lachte. Ik lachte ook en ze vroeg of dat hesje goed zat en wreef gelijk over de stof heen. “Auw”, zei ze, “heb je toevallig een aubergine in je broek verstopt?” Onnodig te zeggen dat mijn pik door de aanraking van haar hand in een paar tellen als een raket stond.

“Nee,” zei ik onschuldig, “dat is mijn ding.”

“Wat voor ding” vroeg ze, en gelijktijdig streelde ze opnieuw met haar rechterhand over mijn pik heen. Ik had een sportbroekje aan, maar de contouren van mijn stijve pik kon ze duidelijk zien. “Oh liefje, wat ben je al hard, wat voel je zo lekker aan.” Ze had een klein Japans autootje waar we schouder aan schouder zaten, dus ze hoefde niet veel moeite te doen om mij aan te raken. En de automaat zorgde er voor dat ze niet hoefde te schakelen, ze had haar rechterhand grotendeels vrij onder het rijden. En die wreef nu dus over mijn stijve pik heen, van mijn ballen tot aan mijn eikel. Zo dik en stijf was mijn pik nog nooit geweest, maar ja, een echte vrouw speelde er nu mee. “Jezus christus, wat dik zeg, wat heb je verdorie toch een dikke paal in je broek zitten. Jij moet dat geile ding maar eens laten zien aan mij, kom op, trek die broek van je reet. Jij hebt mij al jaren begluurd en nu ben ik verdorie aan de beurt, schiet op, ik wil die pik zien.” Oei, ze werd vrij fanatiek, maar ik werd nog meer opgewonden van het feit dat ze het bijna niet meer trok om mijn pik te zien. “Nee,” zei ik brutaal. “Wat is dit nou weer, jij loert mij dagelijks af met je kijkertje en ik zal nu die pik van jou niet mogen zien?” Ze kneep nu ook in mijn lul, vrij hard, maar het voelde lekker aan. Plots was ze afgeleid en liet mijn lul los, want aan de andere kant van de weg zagen we zwaailichten, ze reed langzamer en wilde zien wat er aan de hand was. Ondertussen schoof ik mijn broek op mijn enkels terwijl ze langzaam reed en de andere kant op keek. Nieuwsgierig was ze zeker en mijn broek lag ondertussen op de grond terwijl ik nu dus geheel naakt in de auto zat. Schoenen en shirt had ik al uit, en nu alles dus.

“Nou, ik hoop dat alles goed gaat daar aan de overkant, ik mag hopen dat.” En ze stopte met praten toen ze zag hoe ik naast haar zat. Afwisselend keek ze op de weg en naar mij, ik voelde dat ze uit koers raakte toen ze naar mij keek. We reden hooguit 80-90 en ze moest goed op blijven letten. “Oh! Wat dik, niet normaal meer, wat een geile pik. Jezus christus, hij is echt dik die worst van jou, hij past helemaal niet bij dat hitsige slanke lijf van jou. Je hebt verdomme een slank figuur, maar die pik is veel te dik voor dat lijf. Dit kan eigenlijk niet maar ik zie het toch.” Ondertussen moest ik even meesturen, want anders zou het fout gaan nu ik alle aandacht van haar had. “Jeetje liefje, laat me die eikel eens goed zien, ik wil die knop van je zien.” Ik nam mijn lul in mijn hand en trok mijn vel een paar keer op en neer en liet haar nu mijn eikel zien. “Jezus, wat heb je ook nog een dikke knop op die paal zitten, hij is echt dik. Niet normaal, 16 en dan een dergelijk dikke pik met een nog dikkere eikel om het plaatje compleet te maken, heerlijk geil ding ben je. Een dergelijk dikke als van jou maakt de vrouwtjes erg blij, dan voel je tenminste dat je poes echt goed opgevuld word, een lange dunne paal die maar tegen je baarmoeder aanstampt, vind ik maar niks. Echt waar liefje, die pik van jou is veel te dik in vergelijking met dat geile lijf van je.”

Ik deed mijn armen omhoog en naar achteren. En greep zo de hoofdsteun vast met beide handen, zodat het leek of ik me over gaf. Ik zakte iets meer onderuit zodat mijn lul recht omhoog stond. “Verdomme, dat loopt me bloedgeil te maken, dat kreng.” Ik schoof nog meer haar kant op met mijn onderlijf zodat er nog minder afstand tussen ons kwam, ik zat praktisch tegen haar aan maar moest oppassen met de automaathendel. Nu pakte ze zacht mijn pik vast en bevoelde hem overal, trok mijn vel rustig op en neer en speelde een tijd met mijn eikel tussen haar vingers. “Je pik lijkt op een erg brede ijshoorn waar een nog bredere ijsbal opzit, het liefst wil ik je proeven en likken als een ijsje.”

Ondertussen belde mijn moeder mij of er wat was. Ze was ons kwijtgeraakt en reed een behoorlijk aantal km, s voor ons uit. Sjonge jonge, dat was apart zeg, ik werd afgerukt terwijl ik zat te bellen. Ans wenkte mij later om het mobieltje bij haar oor te houden terwijl ze met mijn moeder sprak en mij rukte.

Ze spraken af dat ze elkaar bij de volgende grote afslag zouden treffen, mijn moeder zou daar op ons wachten. Ans reed deze route een keer of 3 per jaar naar familie en kende de weg op haar duimpje, en ze stuurde plots de snelweg af richting een recreatiegebied. “Geile buurman, ga je met me mee?” Natuurlijk, ik wilde wel met haar mee. Ze trok haar jurkje omhoog, sloot de auto af, pakte mijn hand en trok me zo in mijn blote kont mee, kon nog net mijn broek meenemen voor het geval dat er iemand was. Het recreatiegebied was afgesloten en er stond een hek voor met wat machines, maar met wat schuiven konden we er door. Er stond daar picknicktafel met vaste banken, waar ze mij naar toe trok, op een heuveltje. “Oh schat ik wil je kussen, mag ik je alsjeblieft kussen?” Ze trok me naar haar toe en ondanks ons lengteverschil kusten we elkaar terwijl ze mijn pik opnieuw in haar hand nam. “Geil, o wat ben je geil om te zien en voelen liefje,” zei ze.

Ze nam mijn tepels in haar mond en begon die te likken en te zuigen terwijl ze me rukte. Na een tijdje voelde ik haar speeksel en kwijl over mijn tepels en buik lopen, snoeihard en dik was mijn lul nu. Ik had het idee dat ik zo een plank van de tafel kon slaan met mijn pik, zo verschrikkelijk hard. Ja, ik had me de afgelopen dagen compleet leeg gerukt toen ik wist dat ik met haar mee zou rijden, ik had haar al verschillende keren geneukt en gebeft in gedachten. De dag voor we vertrokken had ik me zeker een keer of vijf leeg getrokken over de hele dag, en vanmorgen voor we vertrokken had ik mijn pik ook weer twee keer laten spuiten. Er kwam bijna geen zaad meer uit. Ik dacht dat ik hem vandaag niet meer stijf kon krijgen. Maar nu was ze mijn lijf aan het verwennen, ze kwijlde en geilde op mijn lijf. Kom, ze pakte mijn hand en trok me naar de zijkant van de tafel waar ik van haar op moest gaan zitten. Ik zat gesteund met mijn handen naar achteren op de tafel, en mijn benen hingen over de rand die ze wijd opendeed. Ze keek naar me, pakte mijn lul in haar hand en liet hem zacht door haar handen gaan. Ze bekeek mijn pik en eikel of ze er een studie van maakte, ze leek geobsedeerd erdoor.

“Oh schatje, ik kan je pik wel opvreten, wat een bloedgeile paal zeg.” Ze speelde er wat mee, bukte zich en plots voelde ik haar mond over mijn eikel schuiven. Ze hield hem stil in haar mond en haar lippen zaten net over de rand van mijn eikel heen, ze maakte plopgeluiden met haar mond.

Ze hield me zo een minuut of 3 in haar mond en liet hem er weer uitschieten. “Jezus, mijn kaken voel ik nu al, ik moet moeite doen om mijn mond over die eikel heen te schuiven. Ik had het idee toen mijn pik in haar mond zat, dat hij nog dikker werd. Maar dat kon ook verbeelding zijn natuurlijk. Opnieuw liet ze haar geile mondje over mijn eikel zakken, ze probeerde nu mijn lul zo ver mogelijk naar binnen te zuigen. Ondanks dat het donker was, hadden we genoeg licht van de maan. Zo kon ik inderdaad zien dat haar mondje net over mijn lul paste, ze leek op een klein meisje dat een veel te dik stuk rookworst in haar mond propt.

“Ans, kan je mijn lul hebben in dat kleine mondje van je? Of moet ik hem eens flink tekeer laten gaan tussen die geile lippen van je?”

“Mm… mm…,” hoorde en voelde ik over mijn lul. Mijn pik is maar 14 cm lang, en zat maar voor iets meer dan een kwart in haar mond. Wel geil dit, ik voelde en hoorde steeds opnieuw “mm…, mm…, mm… uit haar mond komen, met een gesmoord geluid. Ik voelde bij elk geluid wat ze maakte, de trilling door mijn lul en ballen gaan, wat een gevoel zeg. Ze liet mijn lul uit haar mond glijden en ik hoorde haar naar lucht happen. Ze trok me van de tafel en ging op het bankje zitten, trok mij voor zich en mijn lul stond nu voor haar gezicht, recht voor haar mondje. “Ik zal die worst van jou toch goed diep in mijn mond krijgen, al stik ik hier de moord. Zal eerlijk zijn: vanaf dat ik een jong meisje ben hou ik al van een echt dikke pik zoals jij hebt, zo dik dat hij amper of niet in mijn mondje past. Mijn vriendjes en mannen die ik gehad heb, hadden geen van allen zo een dikke lul als jij hebt. Wel groter en langer bij sommigen, maar werkelijk niemand heeft de enorme dikte van jou gehaald. Krijg de pest in, omdat die lul van jou niet ver genoeg mijn mond in gaat en mijn mondje amper over die paal heen kan.” Ze nam een paar slokken water en begon toen mijn lul onder haar speeksel te klodderen. Geil, ze likte toen mijn lul alsof die een ijsje was totdat mijn lul glom van Ans haar speeksel. Nou, daar ging ze weer, haar mond sloot ze over mijn eikel heen, en met enige moeite verdween mijn lul nu voor bijna de helft in haar mond. Het leek wel of ze zich met haar mond over mijn lul heen trok. Supersterke lippen zaten er weer omheen, het voelde en leek of ze zich via haar mond opzoog richting mijn zak.

Ik stond te genieten, dat begrijp je wel. En aan het gezuig en gemummel in haar mond te horen, had ze het nu ook naar haar zin. Ze liet haar mond na enige tijd weer terugglijden naar mijn eikel tot dat hij uit haar mond floepte, en meteen erna zoog haar mondje weer om mijn lul heen. Dit begon ze steeds opnieuw te herhalen en ik voelde me in de zevende hemel zo. Op een gegeven moment zoog ze mijn lul heel diep in haar keel, ik voelde mijn eikel iets raken en ze kokhalsde toen ineens vrij hard. Automatisch liet ze mijn lul in een tel uit haar keel schieten en hapte vrij heftig en hard naar lucht terwijl ze bleef kokhalzen. Haar ogen traanden en een paar flinke slierten speeksel vielen uit haar mond zo op mijn lul. Ze had zeker een minuut of 2 nodig om bij te komen voor ze kon praten, ze was nu inderdaad bijna in mijn lul gestikt zowat. Ze was wat te fanatiek geweest gaf ze aan, ze had mijn lul haar keelgat ingezogen waarna ze zowat stikte. “Oppassen Ans,” zei ze tegen zichzelf. Voorzichtig liet ze mijn lul opnieuw in haar mond verdwijnen, haar mond zat weer super strak er omheen. Dat mooie geile mondje van haar kon de dikte van mijn lul maar net aan, ook nu leek ze weer op een klein meisje dat een veel te dik stuk worst in haar mond nam. Ze deed nu ook haar jurkje uit en haar grote ballonnen hadden nu totale vrijheid. Opnieuw probeerde ze mijn pik zo ver mogelijk in haar mond te krijgen, haar mond leek wel een stuk elastiek, zo strak zat ze er omheen. Jezus zeg, ik zat nu best diep in haar mond, ze kon alleen maar adem halen via haar neus. Ze trok me aan mijn heupen naar haar gezicht toe en duwde me dan weer naar achteren. Ik hoorde en voelde haar mond flink tekeer gaan, ze schraapte nu over mijn lul heen. Ze voerde haar tempo op en haar mond ging nu goed tekeer, ik bleef rustig staan want als ik haar in haar mond zou stoten, zou ze misschien weer bijna stikken. Maar ik zat me toch een partij lekker diep in haar mond, geweldig, ze neukte mijn pik met haar mond. Ze ging tekeer met haar mond over mijn lul nu, ze leek wel bang of ik de laatste pik voor haar was.

Maar ondanks al mijn geruk voelde ik dat ik weer zou gaan spuiten, het kwam er al aan.

“Oh geile Ans, ik voel dat ik zo ga spuiten, je geile mondje trekt mijn zaad naar buiten.” Ze liet mijn pik uit haar mond floepen en zei dat ik moest zeggen als ik echt begon te spuiten, dan zou ze mijn pik vrijlaten uit haar mond. En hop, daar gleed ze weer over mijn pik heen met haar strakke mondje, ze slurpte en maakte allerlei sopgeluiden. “

Oh Ans, ik kom nu klaar, mijn pik is helemaal klaar om te gaan spuiten. Pas op, anders spuit ik in je mond, ik ga spuiten Ans.” Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en ging op haar knieën voor me zitten, ze likte met haar tong over de rand van mijn eikel heen. Ze liet het puntje van haar tong nu steeds sneller over de onderkant van mijn eikel cirkelen. “Ga je spuiten liefje, kom je lekker klaar door het pijpen van je geile buurvrouw?” Nou, ze had het nog niet gezegd of mijn lul liet de eerste straal sperma vrijkomen, die ik recht over en op haar hoofd spoot. Ze had waarschijnlijk gedacht dat ik het langer kon volhouden, ze gaf nu een paar kreetjes. Zij dacht dat ik me zou leeg rukken voor haar. Ik stond voor haar terwijl ze met haar tong over mijn eikel cirkelde maar mijn sperma spoot er vanzelf uit. Nee, door die geile tong van haar had ik mijn handen niet nodig om mijn paal te laten spuiten, zonder handen spoot ik gewoon over haar. Een tweede en derde straal kletterden ook op haar hoofd neer, een paar kleine straaltjes tenslotte, zorgden ervoor dat mijn zak nu helemaal leeg was. Ik zag nu dat mijn sperma op haar kapsel zat en ook haar rug en billen hadden een portie van mijn zaad gekregen. Ik voelde bij de eerste twee stralen die ik gaf, hoe ze er met flinke kracht uitspoten. De andere stralen waren stukken minder qua kracht.

“Ik dacht dat je nog wel eventjes kon,” zei Ans. “Ik wist niet dat je al meteen ging spuiten, mijnheer spuit zijn sperma gewoon zonder zijn pik ook maar met 1 mm vinger of hand aan te raken.” Ze voelde nu op haar rug en billen waar mijn zaad af druppelde, ze had niet in de gaten dat er ook sperma in haar kapsel zat. Ik vond het geil om mijn zaad zo op haar kapsel te zien, en ook enigszins grappig dat ze dit niet in de gaten had. “Kom lekker ding,” zei ze, “ik zou het liefst een goede beurt van je willen hebben, maar laten we zo maar weer gaan rijden. Maar je belooft me nu toch wel dat jij mij toch ook wel wil verwennen als we in Spanje zijn? Ik ga jou plat naaien in Spanje jongentje. En jij gaat de buurvrouw eens flink verwennen, in Spanje maar ook als we weer thuis zijn. Of wil je niet misschien.” Ik dacht dat mijn stoutste dromen nu eindelijk waarheid werden, en dan vooral door haar. We liepen naar de auto terug en ze gaf me een handdoek zodat ik haar rug en billen kon afvegen. “Wat doe je nu” zei ze, toen ik ook haar haren van mijn zaad wilde vrijmaken. “Ik haal mijn sperma van je haar, of moet ik het laten zitten?”

“Oh, ik dacht dat je alleen over mijn rug en billen had gespoten, je hebt me goed geraakt zeg. Spuit je altijd zoveel” vroeg ze. Ik legde haar uit dat ik gisteren vijf keer en vanmorgen twee keer gespoten had, omdat ik het een dergelijk geil idee vond om samen met haar in de auto te zitten. Ook zei ik dat ik haar de mooiste en lekkerste vrouw uit mijn leven vond, wat ook zo is. Niet voor niets heb ik ondertussen een relatie van 6 jaar met mijn lekkere geile buurvrouw Ans.

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *