Ritje maken

()


Ik zet mijn motor op de parkeerplaats en loop met de sleutel die ik gekregen heb de flat binnen. Mijn vriendin heeft mij na haar intrek in deze flat mij een sleutel gegeven, het is de eerste keer dat ik hem gebruik. We gaan vandaag een stukje motorrijden maar ik wil haar eerst verwennen, we hebben pas over anderhalf uur afgesproken dus ik denk dat ze nog wel in bed zal liggen.

Heel voorzichtig open ik de voordeur en glijd zonder geluid te maken naar binnen, in de hal trek ik mijn laarzen, motorjas en leren broek uit. Met alleen een shirtje en mijn slip aan sluip ik de gang in en ga naar haar slaapkamer, de deur staat open. Er schijnt een mooie warme straal van de zon binnen, ze ligt op haar rug rustig te slapen. Ik geniet even van haar, ze heeft heerlijke grote borsten. Een buikje en lekkere brede heupen. Ze draagt niets in bed en haar kutje is schitterend kaal geschoren, ik sta aan het voeteneinde van het bed en lik mijn vingers een beetje nat. Dan laat ik mijn vingers heel zachtjes over haar tepels strelen, gelijk beginnen ze groeien en komen hard omhoog te staan. Ik trek mijn vingers even terug en laat haar even kreunen, mijn vingers strelen haar borsten verder. Ik laat mijn andere hand afzakken over haar mooie buik tussen haar benen. Heel even drukt ze haar benen stevig tegen elkaar dan zakken de benen langzaam uit elkaar. Ik ga achter het bed staan en maak een paar zalige foto’s van haar. Ik leg de camera weg en ga op het bed tussen haar benen liggen, mijn tong streelt langs haar benen en raakt net het warme kutje niet aan, met luide kreunen, laat ze weten dat ik verder moet gaan als ik over haar borsten naar haar ogen kijk zie ik dat ze wakker is en alleen maar geniet.

Ik voel haar hand op mijn hoofd en langzaam drukt ze mijn mond richting haar poesje, ik lik ieder stukje van haar zalige lichaam als ik mijn tong tegen haar natte lipjes druk kreunt ze nog harder en trekt met haar handen de lipjes van elkaar. Dan drukt ze mijn hoofd verder in haar, de warmte die mij tegemoet komt is zalig. Ik lik iedere stukje en met mijn vingers streel ik haar harde knopje, ze kan niet meer stil blijven liggen en drukt haar heupen krachtig omhoog. Mijn vrije hand streelt haar harde tepels waar ik iedere keer even gemeen in knijp. Dan blijft ze even stil liggen waarna ze tot een zalige explosie komt, luid kreunend en mijn hoofd in haar warmte drukkend komt ze zalig klaar. Haar lichaam blijft onrustig en ik blijf haar zachtjes met mijn tong strelen, ze probeert mij weg te duwen maar door haar orgasme kan ze het niet winnen van mij. Ik kruip langzaam omhoog en laat mijn harde pik voorzichtig in haar kutje schuiven, ze kijkt mij strak aan en trekt mij dan langzaam met haar voeten verder in haar. Als ik helemaal in haar zit kijkt ze mij streng aan.

“Ooi jongen je bent gemeen, maar het is zo lekker en ik moet zo nodig plassen dat ik je dadelijk gewoon uit mij blaas. Ho! Ik sta op klappen.”

“Mmm doe maar, plas maar schatje, ik ga je toch gewoon neuken, want ik ben zo geil dat ik nu mijn zaad in je schoot wil… mmm.” Met rustige halen begin ik haar te neuken, ze legt haar benen om mij heen en stoot haar heupen omhoog. Ik voel dat ik het niet lang ga uit houden, maar ik wil haar eerst zover krijgen dat ze begint te plassen. Ik heb al vaker geprobeerd om dat voor elkaar te krijgen maar iedere keer wint ze het van mij. Het warme kutje knijpt hard en heerlijk in mijn pik, ze wil weer winnen van mij, ik denk even aan andere dingen en begin met vingers haar harde klitje weer te strelen. Het groeit nog een klein stukje en langzaam voel ik haar kutje verder ontspannen.

“Ooi! Smeerlap ik houd het niet… mmm… ik zeik je onder… ja… ja!”

Met een heerlijke warme straal begint ze ineens te plassen, ik kan me niet meer inhouden en kom hevig schokkend in haar klaar, mijn zaad stroomt met een paar harde stralen in haar en gelijk met haar plas stroomt het er weer uit. Even later rol ik van haar af en druk mijn mond op haar zeiknatte kutje, met smaak lik ik haar grotje schoon. Dan staat ze op en samen lopen we naar de badkamer.

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *