Een tweede leven 2.2

()


“Lieverd, ik zie dat je nu zit te stralen, je grijpt de hele tijd zijn hand, je bent gelukkig met hem, zie ik wel. Uit je verhalen kan ik opmaken dat hij je alle hoeken van de kamer laat zien op een heerlijke manier. Ik ben heel blij voor je, want je straalt!” Volgens mij is Lars ietsjes ouder dan jij, ik schat een jaar of 6?” Claire kneep in mijn hand en zei, ”Goh mam, dat heb je goed gezien. Alleen je moet nog een 1 voor die 6 zetten.” Haar moeders mond viel open. “Dat kan niet, dan ziet hij er wel erg jong uit voor zijn leeftijd. Wat een adonis” We gierden het uit van de lach. Ik vertelde haar dat ik weduwnaar was en twee studerende dochters van in de 20 had, die in Leuven woonden en nog van niets wisten. “Nou dan is de kans dat ik oma word wel erg klein” zei ze een beetje vragend. Claire zei niets en vertelde dat ze definitief bij mij was ingetrokken en de huur van haar huis had opgezegd. “Mam, het voelt heerlijk en ik ben dolgelukkig met Lars” Haar moeder nam haar in haar armen en zei dat ze blij was dat Claire gelukkig was en niet meer mishandeld en beledigd werd. “Jongen” zei ze tegen mij, “Wees zuinig op haar want ze is een vrouw die het verdient:”
Toen we wegreden zuchtte Claire van opluchting. Eenmaal weer thuis doken we het zwembad in. Ik was iets later omdat ik de auto in de garage moest zetten en ik zag onderweg overal kleding liggen. “Had je haast of zo?” Vroeg ik aan Claire, terwijl ik een donkerblauwe beha bij de rand van het zwembad opraapte. Ik kleedde mij ook uit en sprong in het water en zwom op Claire af. “Wat is er, lieverd.” Ik zag tranen in haar ogen en ze zei. “Mijn moeder twijfelde er aan of ze ooit oma zou worden.”

“Hoe kun ze dat nou zeggen?”

“Ik wilde haar vertellen dat wij ook kinderen willen hebben, maar ik ben ook ongesteld geworden, dus ik baal.” Ik pakte haar vast en zei: ”Lieverd, je wilt alles te vlug misschien? Vroeger wilde je niet in verwachting raken. Dat lukte ook niet omdat je misschien te verkrampt reageerde en nu wil je het dolgraag, maar je lichaam reageert nog niet. Misschien moeten we samen naar de gynaecoloog om te kijken of alles bij ons beiden in orde is? Misschien moeten we gewoon wat geduld hebben. Kom op, niet getreurd, als we voldoende keren vrijen dan komt het gerust wel goed.” Ik streelde haar zachtjes over de rug en toen gingen we samen nog even zwemmen. “Ik heb een tampon in hoor, dus het kan geen kwaad” zei ze nog tegen mij. Ik zei verder niets, maar glimlachte tegen haar. Na het zwemmen kleedden we ons aan en gingen de stad in om een hapje te eten.
Een paar dagen later zaten we na het zwemmen op de bank in onze dusters. “Ik voel me echt helemaal thuis hier” zei ze terwijl haar hoofd tegen mijn schouders rustte. “Moeten we niet een soort gezamenlijke rekening maken, want ik wil ook meebetalen. “Ik zal een berekening maken over de huur, gebruik van gas licht en water, een stukje onderhoud zwembad, kost en inwoning en o ja ook slijtage wasmachine, droger en ander meubilair” zei ik grijnzend. Ik kreeg ter plekke een draai om mijn oren. “Pestkop, doe nou eens serieus!” riep ze. Ik schoot in de lach en dat maakte het er niet beter op. Ze stond op en ging naar boven. “Ik ga me aankleden” riep ze vanaf de trap. Ik stond ook op en pakte de kleren die ze uit had gedaan op weg naar het zwembad en liep ook naar boven. Ik zag dat ze gehuild had.

“Wat is er nou met je, lieverd?” vroeg ik terwijl ik haar in mijn armen nam. “Nou je neemt mij niet serieus, ik wil verder met je en ik wil ook mijn steentje bijdragen en niet alleen je minnares zijn. Ik wil je vrouw zijn, gelijk aan jou en daarom zei ik dat en dan ga je zogenaamd grappig doen en daar kan ik op dit moment niet tegen” Ze keek me aan met haar vochtige ogen en ik smolt helemaal weg. “Verdomme, wat ben je toch een verschrikkelijk mooie vrouw en ik wil je helemaal niet kwijt, ik wil je elke dag om mij heen en ik wil dat jij de moeder van onze kinderen wordt” zei ik zachtjes. “Nou neem mij dan serieus en plaag me niet, zeker niet als ik net ongesteld ben geweest, dan ben ik hyper gevoelig, zo ben ik nu eenmaal” ze klemde zich tegen mij aan. “Als je maar weet dat ik echt niet bij je wegga hoor.”

“Lieverd, we moeten kijken wat we met jouw inbreng kunnen doen.”

“We hebben het niet echt nodig, maar ik begrijp je wel” Ze kuste mij en zei: “Ik wil op dit moment alleen maar jouw heerlijke inbreng” en ze pakte onder mijn badjas mijn pik vast en streelde deze. “Kom, ga op bed liggen en dan ga ik jou eens lekker verwennen” fluisterde Claire in mijn oor. Ze begon mij heerlijk te pijpen en masseerde ook mijn ballen. In een minimum van tijd stond mijn pik keihard tegen mijn buik aan. Ze keek mij aan en vroeg. “Wat denk je, is deze klaar om in het vrouwtje te komen?” Ik zei even niks maar ik greep Claire vast en kantelde haar met haar rug op het bed en ik begon haar meteen te beffen. “O ja… ah… geile vent, lik me kutje maar, dat is zo lekker, kom maar geile vent en oh, wat doe je?” Kermde ze terwijl ik net twee vingers in haar grotje had gestopt en haar met mijn vingers begon te verwennen. “Oh! Lars, het is altijd zo lekker met jou, verdomme, ik, ik kom!” en ze drukte haar kutje tegen mijn mond aan en met een schreeuw kwam ze weer klaar en stootte ook veel vocht uit, wat ik als heerlijke nectar op likte. Ik kroop naar boven en kuste haar mond en ondertussen gleed mijn pik in haar kutje, die zij verwelkomde door haar heupen tegen mijn buik aan te drukken en ik zat meteen diep in haar. “We gaan het doen he” zei ze mij aankijkend “Je gaat me zwanger maken, spuit maar in mijn onbeschermde kutje, ik wil het, maak mij een dikke buik” en onze monden vonden elkaar.

We vreeën de sterren van de hemel en heel intensief kwamen we elkaar innig aankijkend samen klaar. We lagen hijgend naast elkaar en onze handen vonden elkaar. De liefde stroomde door ons heen. “Oh lieverd, hoe anders is het met jou, jij hebt mij lief en dat was met mijn ex heel anders, jij vindt mij mooi en hij vond mij te dik, nou ja het ligt allemaal achter mij. Ik kan jou heerlijk gelukkig maken en ik voel dat je mij mooi vindt” en ze kuste mij weer. Mijn handen gleden over haar buik naar haar kutje en ik speelde met haar lipjes. Haar klitje kwam er meteen tussendoor. Ik kietelde haar klitje, wat zijn uitwerking niet miste.
“Zachtjes, zachtjes, ik ben nog gevoelig van daarnet” kermde ze en ze draaide zich op haar rug omdat het toch te veel voor haar werd. Mijn handen kwamen op haar billen terecht en zachtjes begon ik met mijn vinger haar kontje te strelen. Heel langzaam raakte ik haar anus aan en voorzichtig schoof ik een vinger bij haar naar binnen. Ze verstrakte en zei. “Voorzichtig hoor, want mijn ex heeft mij een paar keer verschrikkelijk gepakt en dat deed erg zeer” Ik stopte meteen. “Nee lief, niet stoppen, want ik heb van twee vriendinnen gehoord, dat het ook lekker kan zijn. Ik ben alleen een beetje bang” Ik knuffelde Claire en zei dat we het een andere keer wel zouden doen. “Ik zal je nooit pijn willen doen of iets tegen je zin.” Claire richtte zich op en kuste mij. “Je bent zo lief, waarom ben ik je niet eerder tegengekomen?” Ik schoot in de lach. “Tja, toen wist ik nog niet dat je bepaalde druppeltjes nodig had om te slapen.” We moesten beiden lachen.

Een paar dagen later kreeg ik een telefoontje van mijn dochters, Mia en Suzy dat ze naar mij toe kwamen en bij mij vakantie wilden houden. Ik had ze bij een eerder bezoek in België al verteld dat ik kennis had gemaakt met een lieve vrouw.

“Pap, hoe staat het er mee?” Ik vertelde dat Claire bij mij ingetrokken was en ook een beetje de geschiedenis verteld waarbij ik ook ons leeftijdsverschil had genoemd. “Ben je gelukkig?” Vroeg Mia. Ik antwoordde “dat niet alleen, ik ben erg verliefd op haar en zij op mij. Ik hikte wel tegen het leeftijdsverschil, maar daar wilde Claire niets van weten. Als jullie hier zijn, dan hoor je alles wel” eindigde ik het gesprek. Ik moest daarna alles vertalen voor Claire, want die verstond geen woord Vlaams. Ze was blij dat mijn dochters zo reageerden.

Twee weken later kwamen ze luid toeterend aanrijden. Het was rond 18 uur, dus ook borreltijd. Claire was gespannen, ondanks mijn pogingen om haar gerust te stellen. Toen ze eenmaal binnen waren tapte ik wat glaasjes in op het terras. De sfeer was meteen ontspannen. Mijn dochters vroegen het hemd van het lijf, ze spraken beiden goed Frans, en Claire antwoordde op al hun vragen. Ze vertelde ook van haar vorige relatie waar ze geen fijne herinneringen aan had. Ze vertelde ook hoe wij elkaar bij toeval getroffen hadden door slechte nachtrust en dat ik toen druppeltjes in België had gekocht voor haar. Toen ze mij met een etentje wilde bedanken was de vlam overgeslagen. “En sindsdien ben ik gek op jullie vader en om nu maar meteen heel eerlijk te zijn, ik wil dolgraag een kind van hem!”

Zo, het hoge woord was eruit en ze keek afwachtend naar mijn dochters. Ze stonden beiden op en omhelsden Claire. “Erg goed van je om ons dat te vertellen en het lijkt ons fijn voor onze papa dat hij weer vader wordt. We merkten al dat hij weer straalde en voor het eerst sinds mama is overleden, maakt hij weer een vrolijke indruk, dat komt door jou en wij zijn heel blij daarmee.” Ze knuffelden Claire en kusten haar. Claire straalde, want dit had ze ook niet verwacht. “Kom meiden, we gaan een hapje eten, ik heb een tafel gereserveerd, dus even opknappen en dan gaan we.” Ik liep ook naar mijn slaapkamer waar Claire al was en bezig was zich om te kleden. Ik pakte haar van achteren vast en ze draaide zich meteen met een stralend gezicht om. “Wat een lieve dochters heb je, ik voel me helemaal gerustgesteld.” Ze trok een leuke jurk aan en half hoge hakjes. Even later waren mijn dochters ook klaar, beiden vlotte vakantiekleding.

Onze tafel was prima. De sfeer uitstekend en ik hoefde weinig te zeggen, want Mia, Suzy en Claire kletsten honderd uit. Mia en Suzy wilden alles van haar weten. Ook vroegen ze alles over haar vorige relatie, die niet zo leuk voor haar was. “Meid, wat zal jij blij zijn met onze pap, hij is een fijne vader voor ons en hij ondersteunt ons altijd. Heeft hij al verteld dat het huis waar wij in wonen, eigenlijk van hem is?” Claire vertelde dat zij dat wist. Ze vertelde ook dat zij had voorgesteld om mee te betalen aan het huishouden, maar dat ik er toen een geintje van maakte en dat had haar boos gemaakt. “Ja, dat is ook typisch papa.” Zei Suzy “Als hij iets niet belangrijk vindt, dan kan hij dat met een geintje afdoen. Maar ik geef je het advies. Niks van aantrekken en gewoon doen, want protesteren doet hij toch niet.” Er kwamen nog meer adviezen en het gelach werd steeds frequenter. Toen we naar huis gingen, kreeg ik van mijn dochters een dikke zoen. “Pap, je hebt een leuke vrouw getroffen, wees zuinig op haar en we horen wel wanneer het een officiële relatie wordt” zeiden ze. Dit laatste zeiden ze in het Vlaams, terwijl ze de hele avond Frans hadden gesproken. Ik begreep donders goed wat ze bedoelden, maar ik was wel blij met hun opmerking.

Toen we op onze slaapkamer waren vroeg Claire “Wat zeiden ze nou tegen jou, toen we hier terug waren? Had het iets met mij te maken, wat ik niet mocht horen?” Ik schoot in de lach en pakte haar vast. “Lieve schat van me, mijn dochters vinden dat we onze relatie officieel moeten maken of te wel, ik moet met je trouwen.” Ze keek mij met grote ogen aan. “Wow, je hebt een stel fantastische dochters, dit had ik niet verwacht. Ze vonden het leeftijdsverschil geen onderwerp van discussie, ze vinden jouw geluk belangrijk” en ze kuste mij heel hartstochtelijk. Ik omhelsde haar en ritste haar jurk los. Mijn handen streelden haar rug en ik maakte ook haar beha los en mijn rechterhand streelde haar billen. “Je gaat mij toch niet vertellen dat je mij wilt neu…” Mijn lippen vonden de hare en mijn hand verdween in haar stringetje. “Wat ben je toch een heerlijke vrouw” fluisterde ik in haar oor. Ze spreidde haar benen, zodat ik gemakkelijk een paar vingers in haar warme kutje kon doen. “Je moet wel zachtjes doen hoor” fluisterde ze, want anders horen ze ons. Ik ragde flink met mijn vingers in haar grotje en even later kwam ze met een gesmoorde kreet tegen mijn schouder aan, klaar. Ze liet zich achterover op het bed vallen, strekte haar armen en zei dat ik meteen in haar moest komen.

Mijn pik stond stijf en gleed gemakkelijk in haar kutje. “Ja… ah… je zit lekker diep” fluisterde ze en ze sloeg haar benen om mij heen. “Kom, schat even een vluggertje, spuit maar lekker diep in me” en ze maakte lekker knijpbewegingen met haar kutje. Haar rechterhand had ze bij haar klitje gedaan en ze vingerde zich heftig, waarbij mijn pik extra gestimuleerd werd. Dat miste zijn uitwerking niet en met een diepe ingehouden kreun kwam ik heftig spuitend in Claire klaar. “Oh! Ik voel je weer spuiten, dat is zo geil” kermde ze. Ik schoof van haar af en zag veel sperma uit haar kutje lopen. Ik pakte een handdoekje en veegde haar een beetje schoon. We liepen even de douche in om ons op te frissen. “Nog een glaasje?” vroeg ik.

Even later zaten we beneden met onze duster en ik tapte wat in, toen ik in een paar voetstappen op de trap hoorde. Mijn dochters kwamen met een brede glimlach bij ons zitten. “He pap, kun je ons ook even verwennen?” vroegen ze met een brede grijns. Claire schoot in de lach en ik bloosde van oor tot oor. “Kijk dit is net als vroeger, dan kwamen we bij mama en jou zitten laat op de avond. Later begrepen we pas, dat jullie het bed even moesten laten luchten.” Toen Mia dat gezegd had moesten alle dames heel hard lachen. “Nou meiden, zo kan het wel weer” zei ik een beetje betrapt en mopperend. Het hielp de vrolijkheid niet te verminderen. Integendeel. “en dan willen jullie nu zeker warme chocolademelk, net als vroeger?” Vroeg ik. Ze wilden nu liever een glaasje wijn. “Oké, meiden dan stoppen we nu om je vader te plagen, want hij is erg lief” zei Claire en ze kroop dicht tegen mij aan en legde haar hoofd teen mijn schouder, waardoor haar duster open kwam te staan en ik een prachtig uitzicht op haar borsten had. “wil je mij verleiden, liefste?” Vroeg ik zachtjes. Ze deed meteen haar duster dicht en een glimlach tooide haar gezicht. “sorry, meiden, ik had het niet in de gaten” zei ze. Mia en Suzy zeiden toen. “Maakt niet uit, morgen aan het strand liggen we ook topless, dus so what?” Toen we weer naar bed gingen kreeg ik een knuffel van Claire. “Wat zijn het een stel meiden he! Ze houden wel van uitdagen hoor, maar ik voel me ook bij hen heel vertrouwd” We kropen lekker tegen elkaar aan en vielen snel in slaap.

De volgende morgen stond de zon al snel volop te branden. Na de koffie pakten we in en we gingen naar het strand. Claire, en mijn dochters vroegen aan mij om hun ruggen even in te smeren. “Dat deed je vroeger ook altijd, Pap” Lachend voldeed ik aan hun verzoek. Ze hadden hun bovenstukjes van hun bikini’s uitgelaten, dus hun ruggen waren goed bereikbaar. Toen zei Claire “en dan ben ik nu aan de beurt. Ook haar bovenstukje was uit en ik masseerde haar rug goed in. Bij haar bikini broekje ging ik ook iets daaronder. “Voorkant ook doen?” Vroeg ik en ze draaide zich gewillig om en ik smeerde haar buikje goed in. Haar borsten kregen een zachte behandeling en ik voelde haar tepels hard worden en die wilde ik extra onder handen nemen. “Hallo, we hebben het over insmeren, ja” zei ze en ze haalde mijn handen weg.

Suzy keek Mia aan en zei lachend. “Goh, papa verandert nooit he. Mama zei dat ook altijd als hij haar moest insmeren.” Suzy draaide zich naar Claire en vroeg. “Claire, die ex van jou was hij brildragend, want wij snappen niet dat hij jouw allerlei dingen naar je hoofd slingerde, die helemaal niet waar zijn, jij hebt een prachtig lichaam, echt waar!” Claire glimlachte en zei. “Lief van je om dat te zeggen, overigens jullie vader heeft mij ook al overtuigd dat zijn uitspraken niet kloppen, zullen we de zee in gaan want het is erg warm.” Even later waren we heerlijk in de golven, die onze lijven ranselden. We doken door de golven en kwamen dan weer boven, waar de volgende golf weer aankwam, heerlijk gewoonweg. Hand in hand wandelden wij terug.

“Pap is echt verliefd he” zei Mia ”Lief he” Toen wij in de namiddag weer thuis waren, gingen we douchen en natuurlijk kon ik niet van Claire afblijven. Haar heerlijke kontje stond naar achteren en ik had al heel vlug een stijve pik. Terwijl Claire haar haren waste, probeerde ik in haar te komen, maar ze draaide haar kontje weg. “Nu even niet geile beer, het is toch wel erg hoor, als je achter mij staat, wil je mij altijd nemen.” Ik pakte haar heupen stevig vast en zei dat ik nog steeds opgewonden was van het strand, anders zou ik de rest van de dag met een stijve rondlopen. Met mijn ene hand streelde ik haar tepels en dat miste zijn uitwerking niet. “Verdomme, je maakt mij geil, je weet dat ik daar hyper gevoelig ben, schooier”. Ze verzette een beetje haar benen en ik kon toen zo in haar kutje. Onder de douche een vluggertje, terwijl het water over ons heen spatte, neukte ik haar heel vlug en in no time kwamen we alle twee kermend klaar.

“Wow Lars, het is altijd lekker met je en ook nu voelde ik je in mij spuiten.” zei ze en met de kleine handdouche spoelde ze haar kutje uit. “Jij spuit altijd zo veel” zei ze. “Ho, ho” zei ik “jij zorgt ook voor veel vocht hoor” lekker kibbelend begonnen wij ons aan te kleden. We gingen barbecueën en het werd reuze gezellig.

Toen na twee weken mijn dochters weer weg waren, hadden wij het rijk weer alleen. Alles ging weer zijn gangetje en we vreeën bijna elke avond met elkaar. Op een moment belde Claire mij op en vroeg of ik tussen de middag thuis kwam eten, want ik moet vanavond weg en jij ook. Toen ik thuis kwam stond ze achter de deur op mij te wachten. Ze had een mooie strakke pantalon aan en een strak kort truitje. Toen ze zich omdraaide zag ik dat ze een groot vraagteken op haar buik had. Ik keek verbaasd en ze glimlachte naar mij.

“Mooi vraagteken he?” Zei ze. Ik snapte wat ze bedoelde en ik nam haar in mijn armen en kuste haar. “Ik weet het sinds vanmorgen, ik had al een test gedaan en vanmorgen ben ik bij dokter geweest en hij bevestigde de test, ik ben in verwachting en we worden dus papa en mama” zei ze stralend. “Ik voel mij dolgelukkig” en ze drukte zich stevig tegen mij aan. “Ik ben helemaal niet misselijk of zo en ik voel me erg opgewonden, als je begrijpt wat ik bedoel.” Ik keek haar aan en zei dat ze met die strakke broek en dat strakke truitje er erg aantrekkelijk uitzag. “Je prachtige kontje en je borsten maken mij ook er opgewonden, als je begrijpt wat ik bedoel” zei ik in haar oor en ik streelde haar heerlijke borsten met de ene hand en mijn andere hand legde ik op haar kontje en ik drukte haar tegen mij aan. Ik schoof mijn hand in haar broek en ik voelde een veter van haar string. Ik pakte deze en haalde het omhoog. “Je trekt hem in mijn kutje en ik voel hem tegen mijn klitje schuren” kermde ze.

“Lars, doe met me wat je wilt, ik ben van jou, alsjeblieft vrij met me.” Ik tilde haar op en legde haar op de bank en knoopte meteen haar broek los. Ze hielp mee, want ik kon makkelijk haar strakke broek van haar kontje laten glijden. Ze had een klein zwarte stringetje aan, wat mij bloed geil maakte. Ik schoof deze een beetje opzij en begon haar kutje te likken. Claire reageerde meteen en drukte haar kutje tegen mijn mond aan. Snel pakte ze van de leuning een handdoek en schoof die onder haar kutje. “Anders wordt het zo nat” zei ze. Ik stopte toen twee vingers in haar kutje en begon haar daarmee te neuken, terwijl mijn tong haar klitje stevig likte en beknabbelde. Claire kwam heel vlug voor de eerste keer met een kreet klaar en ze spoot veel vocht naar buiten. Mijn rechterhand streelde haar anus en ik masseerde haar kontje. Ik boog mij naar haar mond en kuste haar vurig, terwijl ik een vinger in haar kontje stak, wat erg gemakkelijk ging.

“Dat voelt vreemd, maar wel lekker” fluisterde ze in mijn oor. “Probeer maar in mijn kontje” en ze draaide zich op haar buik. Ik stuurde voorzichtig mijn pik naar haar kontje en Claire hield met haar handen haar kontje open. Mijn pik was nat en ik schoof hem langzaam in haar kontje. Claire kermde toen in haar zat. “Voorzichtig hoor, je kent mijn ervaring” zei ze zachtjes, maar hield uitnodigend haar kontje omhoog. Ik schoof langs haar kringspier en even later zat ik helemaal in haar. Ik ging toen langzaam heen en weer en mijn linkerhand schoof onder haar buik en ik masseerde haar klitje. Zachtjes begon Claire mee te bewegen. “Zo voelt het wel lekker” zei ze. “Jij doet het zo lief, ga maar sneller” Ik versnelde en ik vingerde haar kutje ook met mijn hand waardoor ik ook haar klitje goed raakte.

Toen opeens begon Claire te hijgen en heftiger te bewegen. “Ja Lars, ja, ja, ga door, ik kom, ik kom” en met een schreeuw kwam ze klaar, heftig en ze kneep met haar kontje mijn pik helemaal klem. Ik haalde mijn pik uit haar kontje, want ik wilde haar kutje. Ik schoof zo naar binnen en ze begon meteen met haar kutspieren te werken. “Oh wat ben je een lekkere neukvent, mijn eigen dekhengst en ze kwam weer met een schreeuw klaar en toen kwam ik ook klaar. “Oh liefste ik spuit je vol” en zeker vier stralen spoot ik in haar kutje. Ik bleef even op haar liggen en ik voelde mijn pik verslappen. Deze floepte uit haar en ik zag dat veel zaad er uitkwam. “Oh Lars, ik had nooit gedacht dat ik op deze manier kon klaarkomen, je was heerlijk, jemig.” Ze draaide zich om en gaf mij een heerlijke kus op mijn mond.

Toen begon ze te snikken. “wat is er, lieverd” vroeg ik. “Ik voel me zo gelukkig, ik ben zwanger van jou en je behandelt mij zo lief. Jij bent nooit grof en je vindt mij mooi en dat voel ik ook.” Ik hield haar vast en kuste haar. “Je bent een heerlijke lekkere geile mooie zwangere vrouw. Heerlijke borsten, lekker lijf en een super lekker kutje en ik weet nu ook kontje. Nou wat kan een man zich nog meer wensen?” We stapten van de bank af en we zagen dat de neergelegde handdoek een goed idee was geweest. “Oké” zei ik, “Ik moest thuis komen om te eten, ik heb het voorafje al gehad, wat is er nog meer?”

“Ik heb je secretaresse gebeld, dat je met mij naar het ziekenhuis moet en dus vanmiddag niet komt. Ik had me al afwezig gemeld, dus we hebben de rest van de dag voor ons zelf. Ik wil babykleertjes met je kopen. Twee uur later liep ik met een paar tassen babykleertjes naar de auto. Toen alles in de auto lag, belde ik mijn dochters met de mededeling dat Claire in verwachting was. Gejuich klonk aan de andere kant.

“Pap, wanneer ga je haar nu ten huwelijk vragen” vroegen ze in koor. “Wacht even, blijf aan de lijn” antwoordde ik. Ik zocht een doosje in mijn broekzak. Claire had de opmerking van mijn dochters gehoord en keek mij verbaasd aan toen ik op mijn knieën ging en vroeg: “Liefste Claire, wil je alsjeblieft met mij trouwen?” Door de telefoon klonk gegil, maar gelukkig hoorde ik Claire duidelijk “ja” zeggen en ze vloog om mijn nek en kuste mij. Ze pakte mijn telefoon en vroeg.

“Meiden, hebben jullie het gehoord, ik heb –Ja- gezegd en ik vind jullie vader de liefste en gekste man op de wereld.” Ik had een mooie gouden ring met een diamant voor haar. Duidelijk was wel dat ze dolgelukkig was. Ook haar moeder kreeg beide berichten te horen en ze was heel blij dat Claire het geluk had gevonden en ook dat ze oma zou worden. Een maand later waren we getrouwd. Natuurlijk waren mijn dochters erbij en ze hielden ook een mooie toespraak, heel emotioneel maar ook blij en toekomstgericht. Het was een intiem feest met een heerlijk diner.

De tijd vloog voor ons. We waren op huwelijksreis gegaan naar Australië en daar een prachtige rondreis gemaakt. Eenmaal weer thuis gingen we gewoon weer aan het werk. Claire haar buikje groeide gestaag en ze zag er steeds mooier en aantrekkelijker uit. Toen ik op een avond thuis kwam, stond ze in de keuken het eten voor te bereiden. Ze zag er waanzinnig sexy uit. Een leuk ruim zittende jurkje en ik kon duidelijk door de open okselgaten haar borsten zien. Ik moest haar hebben en ik aarzelde niet. Ik stond achter haar en kuste haar in haar nek. “He, lekkere man van me” zei ze en drukte haar kontje tegen me aan. Toen hield ik het niet meer. Ik stroopte haar jurkje op en trok haar slipje in één ruk omlaag en met mijn andere hand had ik mijn broek al losgemaakt.

“Moet je zo nodig, liefste” zei ze en drukte zich tegen mij aan. Mijn pik stond al klaar voor haar schaamlippen en ik drukte langzaam door. Mijn rechterhand legde ik op een borst en ik kneedde deze en haar tepel werd hard. Ik ging lekker hard op en neer in haar kutje en ze was erg nat. “Verdomme, ik word altijd zo geil op je als ik je zo zie” kermde ik “Ik moet je dan hebben, ik wil dan echt met je paren, een vluggertje en ik merk dat jij dat ook lekker vind, geil wijfje van me” Claire kermde en kermde en met een schreeuw kwam ze klaar en spoot weer veel vocht naar buiten. Ik spoot op dat moment mijn zaad bij haar naar binnen kreunend en wel. Mijn pik gleed uit haar kutje en haar jurkje viel omlaag en met haar slipje en wat keukenrol papier veegde ze haar kutje droog. Ze keek me lachend aan en zei.

“Dit was een voorproefje voor vanavond, veronderstel ik?” Ik omhelsde haar en zei dat ik haar zo enorm mooi vond en zeker nu haar buikje een beetje gaat bollen. “Liefste ik kan er niets aan doen, maar zoals je zojuist voor het aanrecht stond, was je zo sexy dat ik gewoon niet anders kon.” Ik kreeg een por inmijn ribben en ze antwoordde: “Je weet ondertussen dat ik je niet kan weigeren omdat ik steeds erg opgewonden van je word. Daar maak jij misbruik van, geile vent” en ik kreeg een dikke kus van me. “Dan ga je nu de tafel dekken en je tapt een glaasje wijn in, want dat heb ik wel verdiend” Even later zaten we heerlijk te smikkelen.

Claire werd met de dag mooier en toen ze ruim 8 maanden zwanger was, straalde ze gewoon. De baby bewoog met regelmaat en ik kon niet van Claire afblijven. Elke avond knuffelde ik haar en verwende ik haar kutje. Claire vond dat heerlijk en ze werd altijd erg opgewonden en geil. Ze wilde dan meestal dat ik haar liggend vanachteren nam en haar rustig neukte. Ik streelde dan haar bolle buik en masseerde haar borsten en tepels. Ze werd er bloedgeil van en kwam verschillende keren klaar vooral als ik met een paar vingers haar klitje onder handen nam. Ik haalde mijn pik uit haar kutje en zette hem tegen haar kontje aan. ”Ja, doe maar, lekker geil, pak me maar in mijn kontje, geile neuker van me” kermde ze terwijl ik langzaam mijn pik naar binnen duwde. Ik bleef haar vingeren en mijn andere hand streelde haar borsten en tepels. Claire begon te trillen en met een luide kreet: “Ja… ah…, ik kom , oh mijn god ik kom!” kwam ze vreselijk lekker klaar en haar anus kneep in mijn pik, waardoor ik met een schreeuw mijn sperma in haar kontje spoot.

“Oh Lars, ik kan geen genoeg van je krijgen, maar zo te voelen, jij ook niet van mij” Ik knuffelde haar en streelde haar buik “Je bent zo mooi, ik houd van je en je mag nooit bij me weggaan” fluisterde ik. “Wees gerust, je bent de man van mijn dromen en straks de vader van mijn kinderen, want ik wil minstens twee kinderen van je” fluisterde ze terug.

Twee weken later beviel ze van onze zoon en we waren in de 7e hemel. Ook mijn dochters reageerden super. We noemden hem Marc. Hij kreeg voldoende voeding van zijn moeder en ook ik proefde wat hij dronk. Claire vond het heerlijk als ik dat deed en als Marc dan ik zijn wiegje lag, klom ze boven op mij en neukte mij vaak zonder voorspel. “Liefste, door die borstvoeding word ik super geil en moet ik je gewoon in mij hebben” zei ze dan. Ze bereed mij als een wilde vrouw, die maar een ding wilde namelijk klaarkomen. Ik neukte haar heerlijk diep en Claire begon te sidderen. “Ik kom, ik kom, verdomme ik, ik kom” gilde ze en ze drukte haar kutje helemaal over mijn pik heen en ik spoot toen een aantal stralen diep in haar. Uitgeput viel ze over mij heen en we kusten elkaar hartstochtelijk.

Een maand later bleek dat ze in verwachting was. Heerlijk vonden we het. Binnen een jaar hadden we twee zoons.

Vindens

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *