De man in maatpak

()


Mijn naam is Miriam en neem jullie graag mee in mijn seksuele ervaringen uit mijn jonge jaren in de jaren tachtig – negentig. Hier mijn zevende waargebeurde verhaal. Ik was toen tweeëntwintig. Ik zal me nog even voorstellen. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein, woog toen ca. 48 kilo met cup maat 70 C. Ik was indertijd een danseres en werkte naast het dansen op kantoor. 

Ik had een cursus informatie documentalist gedaan, zodat ik kon stoppen met werken in het café. Het leek me verstandig om naast het dansen een ‘echte baan’ te hebben. Ik vond al snel een baan voor drie dagen in de week bij een accountantskantoor op de afdeling documentatie. Ik kon de baan goed combineren met het dansen bij het showdansgezelschap en de tv-opnamen. (Zie mijn vorige verhalen; De Jonge docent en Tweelingbroers). Maandag had ik vrij. Zondag had ik vaak live tv-opnamen, waardoor ik dan laat thuiskwam als we daarna nog wat gingen drinken. Zo ook deze maandag kwam ik laat uit bed. Het was begin juni en prachtig weer. Ik douchte mezelf, deed snel even mijn trainingsbroek aan, een wit T-shirtje en mijn slippertjes om een paar boodschapjes te doen.  

Daar stond hij prachtig in pak als altijd. Een mooi donkerblauw pak perfect gesneden. Mooie zwartleren schoenen met een punt, lichtblauw overhemd met een bijpassende donkerblauwe stropdas. Twee plekken voor me in de rij bij het postkantoor. Hij moet het gevoeld hebben, dat ik hem van top tot teen bekeek. Toen hij klaar was draaide hij zich om en keek me recht in het gezicht aan, glimlachte en zei me gedag. Ik bleef hem aankijken en volgde hoe hij het postkantoor uitliep. Bij de deur draaide hij zich om en zwaaide. Ik voelde me betrapt, gênant betrapt. Ik was snel aan de beurt en liep het postkantoor uit naar de Etos. Deze man in pak kwam ik geregeld tegen als ik op de fiets naar het werk ging. Altijd had deze man een Italiaans gesneden maatpak aan, mooie schoenen met bijpassende jas. Stoppelbaartje en een opgeschoren kapsel. Onverstoorbaar stond deze mooie verschijning dan op zijn fiets naast mij voor het stoplicht. Stiekem bekeek ik hem dan. Helaas had hij geen aandacht voor mij. Ik heb wat met oudere mannen van eind dertig in pak. (Zie mijn vorige verhalen; Weekendje weg met schoonfamilieChic restaurant en De Jonge docent

Dromend van deze man liep ik de Etos binnen en botste tegen deze man op. Ik schrok me rot en kreeg een rood hoofd. Hij lachte, verontschuldigde zich en liep door. Ik kocht snel mijn inlegkruisjes in de hoop hem op straat nog te zien. Ik keek links en rechts, maar de man in het blauwe maatpak was nergens meer te zien. Ik liep richting huis naar de bakkerij bij mij om de hoek. Het zonnetje scheen warm op mijn gezicht en ik droomde weg. Dacht aan deze mooie man. Ik voelde mijn verlangen. Bij de gedachte van seks met deze man werd mijn kutje nat en priemden mijn tepels door mijn T-shirtje. Het was zeker vier maanden geleden dat ik voor het laatst had gesekst. Ik ging de bakkerij in. Mijn hart stond stil. Daar stond hij. Hij zei “hé, daar ben je weer”. Ik kon niets uitbrengen. Mijn keiharde priemende tepels zeiden genoeg. Na hem was ik aan de beurt. Ik zag dat hij buiten wachtte. Ik liep met mijn brood naar buiten. Hij vroeg “koffiedrinken?”

Ik antwoordde “goed bij mij thuis, ik woon om de hoek.” Hij liep met me mee. We zeiden niets. Ik deed de deur open, de trap op naar de derde verdieping en opende de deur van mijn appartementje. De zon scheen heerlijk naar binnen, verwarmde de kamers. Ik liep de keuken in om koffie te zetten. De man in het maatpak ging achter me staan. Ik voelde zijn handen in mijn zij langzaam omhoog gaan naar mijn borsten. Zijn handen waren warm, omsloten mijn borsten en kneedde ze. Een lichte kreun ontsnapte mij bij het ademhalen. Mijn borsten zijn zo gevoelig. Zijn handen gingen naar beneden onder mijn T-shirtje weer omhoog naar mijn borsten. Zijn mond voelde ik in mijn nek. Hij blaast in mijn nek. Hij beet me in mijn nek. Weer ontsnapte een kreun maar nu harder. Hij kneedde mijn borsten en kneep zachtjes in mijn tepels. Mijn nek, mijn tepels zijn zo gevoelig. Kippenvel kreeg ik, een rilling over mijn hele lichaam. Ik kon het niet weerstaan, kreunde diep. Ik liet het over me heen komen, liet hem begaan. In mijn eigen keuken, een onbekende man, waar ik niets van weet, zijn naam niet ken en maar één zin mee heb gewisseld. Een hand ging naar beneden mijn trainingsbroek in. Ik had geen bh-tje aangedaan en geen slipje. Zijn hand schoof mijn kletsnatte kruisje in. Zijn vingers speelden even met mijn klitje en lippen. Een en toen een tweede vinger schoof mijn gleufje in. Ik gooide mijn hoofd naar achter, ademde diep en zwaar. Hij beet in mijn nek, voelde zijn warme adem langs mijn oor gaan. Heerlijk, ik draaide me om.

Mijn trainingsbroek viel op de grond. Ik stapte eruit en liet mijn slippers staan. Pakte zijn hand en nam hem mee naar mijn zonovergoten slaapkamer. Ik deed mijn T-shirtje uit en liet me op mijn bed vallen, naakt uitnodigend op mijn rug. Ik zag hem zijn jasje uit doen, zijn stropdas, zijn overhemd losknopen. Hing het netjes over de stoel. Hij keek me aan toen hij zijn riem losdeed. Onze ogen kruisten elkaar. Een mooie lach en blauwe ogen. Weer een man met blauwe ogen die me betovert. Zijn schoenen uit en langzaam ging zijn pantalon naar beneden. Ook die ging over de stoel. Zijn sokken uit en toen zijn onderbroek. Het leek zo langzaam te gaan. Ik keek naar hem en hij naar mij. Mijn kutje werd warm van verlangen. Zijn pik stond recht vooruit. Ik deed mijn benen uitnodigend wijd uit elkaar in de hoop dat hij zijn pik direct in mij zou duwen. Hij likte eerst mijn kutje en kroop bovenop me. Ik voelde zijn keiharde pik mijn natte gleufje inglijden. Nu hoorde ik hem grommen.   

Wat heerlijk om weer een pik in me te voelen. Langzaam verhoogde hij het tempo, meer en meer duwde hij hard tegen mijn baarmoeder aan. Ik hou wel van een beetje pijn. Zijn hoofd lag in mijn nek ik voelde zijn ademhaling.

Na verloop van tijd duwde ik hem van me af en ging op mijn knieën zitten. Hij begreep het, stapte van het bed, ging achter me staan en kwam met een harde stoot mijn poesje in. Ik drukte mijn billen naar achteren en holde mijn rug, zodat ik zijn pik nog beter in me kon voelen. Zelf bepaalde ik het ritme door mijn kont naar voren en achter te bewegen zijn pik in en uit me te voelen gaan; steeds sneller. Tot ik zijn lichaam voelde samentrekken en zijn ademhaling hoorde versnellen. Hij mocht niet klaarkomen. Ik liet zijn paal langzaam uit me kutje glijden. Ik ging op mijn rug liggen deed mijn benen uit elkaar. Ik zag hem bijkomen en verlekkerd naar mijn roze poesje kijken tussen mijn bruine benen. Ik zei hem “zuig aan mijn tepels”. Hij gehoorzaamde. Met een hand omvatte hij mijn borst en zijn lippen om mijn tepel. Ik voelde zijn tong langs mijn tepel raspen. Wat een genot als mijn borsten en tepels verwend worden. Ik voelde zijn andere hand naar mijn kutje gaan. Twee vingers gingen mijn kletsnatte kutje in. Gelukkig weet hij wat hij doet. Ervaren mannen; ze nemen de tijd voor je. Hij bleef heerlijk mijn borsten en tepels verwennen, ging zalig met zijn vingers mijn kutje in en uit, langs mijn gevoelige plekjes. Ik lag heerlijk passief op mijn rug te genieten. Meer en meer ging ik kronkelen van genot, rillingen en sidderingen gingen door mijn lijf. Voor dat mijn kutje zou exploderen duwde ik deze mooie man van me af en op zijn rug.

Ik klom bovenop hem. Zijn pik gleed mijn natte gleufje in. Ik pakte zijn handen en zette die op mijn borsten. Ik ging snel en hard op zijn pik te keer. “Knijp hard in mijn borsten en mijn tepels” schreeuwde ik hem toe. Ik voelde hoe hij zijn sperma in me spoot. Niet veel later kwam ik met een krijs klaar. Ik bleef nog even op hem zitten. Ik keek naar deze mooie man met zijn blauwe ogen. Hij was voldaan. Ik was dood op. Zijn pik gleed langzaam uit mijn kutje. Ik ging van hem af en op mijn rug naast hem liggen. Voelde de warme zon op mijn bezwete lichaam. Ik hoorde zijn en mijn eigen adem tot rust komen. We zeiden niets. Na een minuut of tien vroeg ik of hij nog koffie wilde. Nee, ik moet weg antwoordde hij. Hij gaf me een zoen; de eerste en stapte van het bed. Ik zag hem zijn kleren aan doen, zijn lichtblauwe overhemd dicht knopen, zijn pantalon, riem, stropdas om en vervolgens zijn jasje aan doen. Dit terwijl ik schaamteloos naakt met mijn natte kutje van mijn geil en zijn sperma voor hem in de warme zon op bed lag. Hij keek me met zijn mooie ogen aan. Ik vroeg hem nog eens of hij koffie wilde.

“Nee, ik ben al te laat”. Hij boog zich naar me toe en gaf me een zoen op mijn mond en vertrok. Ik hoorde de deur dicht slaan. Ik pakte mijn badjas en keek uit het raam, zag hem de deur uitgaan de straat oversteken. Wat een mooie verschijning in een prachtig donkerblauw maatpak. Op de hoek keek hij op. Ik zwaaide en hij zwaaide terug. Ik bleef nog even voor het raam staan. Een heerlijke bries kwam door het open raam. Ik liet de zon op mijn gezicht schijnen, keek de straat door en naar de ramen aan de overzijde. Niemand te zien, anders hadden ze mooi naar binnen kunnen kijken en mee genieten van mijn neukpartij. Ik liep de keuken in om koffie te zetten. Hij had zijn broodjes laten liggen. Het was pas 12.00 uur. Ik ging met de koffie op mijn balkonnetje zitten en at zijn broodjes op. Ik voelde zijn sperma mijn kutje uitlekken. Heerlijk dat brandende gevoel van je kutje als je net goed geneukt bent. Ik weet niets van deze mooie verschijning, is dat erg? Nee, niet erg, belangrijker, ik ben lekker geneukt door een prachtige man.  

Een paar dagen later kwam ik hem weer tegen op de fiets wachtend voor het stoplicht. We keken elkaar aan, lachten naar elkaar, maar zeiden niets. Weer een paar weken laten fietste hij plots naast me en vroeg hoe het met me is. Ik antwoordde “perfect”. Hij verontschuldigde zich, dat hij zo snel weg ging. Hij moest naar een vergadering. “En ik ben getrouwd”. Ik antwoordde “niet erg, je hebt me heerlijk geneukt”. Het stoplicht ging op groen. Ik ging rechts en hij rechtdoor. Als we elkaar zagen zwaaiden we of zeiden elkaar gedag zo ook die keer toen ik hem zag met een mooie blonde dame aan zijn arm.

Miriam S. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “De man in maatpak”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *