De vriend van Birgit

()


Mijn naam is Miriam en neem jullie graag mee in mijn seksuele ervaringen uit mijn jonge jaren als 18-jarige tot begin dertig. Dat was in de jaren tachtig – negentig. Hier mijn zesde waargebeurde verhaal. Ik was toen eenentwintig. Ik zal me nog even voorstellen. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein, woog toen ca. 48 kilo met cup maat 70 C. Ik was indertijd een danseres en werkte op de zaterdag in een café en later naast het dansen op kantoor. 

Samen met mijn beste vriendin Iris danste ik bij een showballetgezelschap voor tv-programma’s. Ook was ik met Iris de achtergrond dansers van een Nederlands popduo en we werden geregeld ingehuurd om te dansen op feesten en in commercials. (Zie mijn vorige verhaal De Jonge docent en Tweelingbroers). De showdansgroep bestond uit 12 danseressen en 6 dansers. Je zult wel begrijpen dat er vooral tussen de jonge vrouwen nogal wat competitie was en haat en nijd. Birgit, één van de danseressen, was een paar jaar ouder dan Iris en ik. Zij was de favoriet van de choreograaf en de leider van ons dansgezelschap. Eerlijk is eerlijk Birgit kon heel goed dansen. En ook nog eens een schoonheid. Een echte roodharige met groene ogen, prachtige mond en benen zo lang, jaloersmakend lang. Ze was 10 cm groter dan ik en dat zat allemaal in die benen. De mooiste benen van Amsterdam. Heel strak en slank was Birgit. Gelukkig was ze niet helemaal perfect met haar AA cup-maatje. Birgit had altijd de ‘leading role’ en altijd vooraan vol in beeld met haar lange benen. Ze gedroeg zich als de grote ster, het prinsesje. Alles draaide om haar. Nooit aandacht voor een ander. We moesten haar ‘geweldige’ verhalen aanhoren. Een tutje was ze, alles perfect; haartjes, nageltjes, jurkjes, schoentjes. Iris en ik lieten haar maar begaan, maar het ging ons wel steeds meer irriteren. Vooral haar eeuwige verhalen over haar geweldige vriend. Een Amerikaanse basketballer. Een prachtige grote zwarte man met volgens haar een enorm geslacht. Deze man kwam haar weleens ophalen als we een show hadden. Ja, het was een indrukwekkende man. Ze dweepte dan om hem heen. Ze adoreerde hem. Zonder dat ze het door had keek en flirtte hij naar de andere meiden. Hij had mij en Iris al eens terloopse gevraagd of we met hen mee wilde gaan drinken. Maar nee, daar hadden we geen zin in. 

Op een dag na een repetitie bleef Birgit stilletjes in de kleedkamers zitten. Geen grote verhalen en opschepperijen. De andere meiden waren al weg. Alleen Iris en ik zaten nog in de kleedkamer toen het hoge woord eruit kwam. Donald had haar aan de kant gezet. De tranen gleden over haar wangen. Haar altijd perfecte make-up geheel doorgelopen. Haar helemaal in de war. Ze begreep er niets van. Ze doet alles voor hem, vertelde ze. Ze was diep geraakt in haar ziel en vooral in haar trots. Nooit meer wilde ze Donald zien of spreken. Diep beledigd, kwaad en vooral hulpeloos boos was ze. Haar dans jumpsuit voor de tv-show van de volgende dag lag nog bij Donald. Ik stelde voor om haar dans- outfit voor haar op te halen. Ze stemde daarmee in. Iris keek me veel betekenend met grote ogen en glimlach aan. Toen Birgit haar make-up en haar haar weer op orde had, haar ziel en zaligheid bijeen had geraapt ging ze er met haar handtasje, tuttige jurkje en pumps vandoor. Ze liep voor ons uit de straat op als een prinsesje in haar korte prinsessen jurkje met daaronder die jaloersmakend lange benen. Iris en ik fietsten samen op.

“Ik kan niet met je mee naar Donald. Ik heb een opening van een galerie met Robin. Je zult alleen naar Donald moeten, zei Iris met pretoogjes. Geen gekke dingen doen, die ik ook niet zou doen”. “Neen, natuurlijk niet” antwoordde ik. Iris fietst naar Zuid en ik het centrum in. Donald woonde in een studio op een gracht. Ik zette mijn fiets neer, drukte op de bel. De deur ging open en ik nam de trap naar de derde verdieping. Donald stond in de deuropening en keek blij verrast toen hij mij zag. Wat een reus, dacht ik zeker twee meter tien. Hij had een witte badjas aan. Ik vertelde waar ik voor kwam. Hij vroeg me binnen te komen dan zou hij de dansspullen pakken. Donald had een studio, één grote ruimte met een zithoek, keuken en een slaaphoek met een groot bed. Ik liep naar het raam en keek over de gracht naar de Westertoren.  

Hij had al snel de sporttas met danskleding gevonden. Hij vroeg of ik nog wat wilde drinken. Ik pakte de tas van hem aan. Zijn badjas viel iets open. Ik zag een enorm ‘ding’ bungelen. Donald deed zijn badjas direct dicht en keek me geamuseerd en lachend aan. Hij zag de verbazing en verwondering op mijn gezicht. “Did you like what you saw?” Ik kreeg een rode kop en wist niets te antwoorden. Hij bleef mij aan kijken en deed zijn badjas weer wat open. Het enorme gevaarte bungelde tussen zijn benen. Ik kon mijn ogen er niet van afhouden. De reus deed een stapje naar voren. Zijn enorme geslacht hing vlak voor me op mijn buikhoogte. Mijn handen gingen vanzelf naar voren. Instinctief pakte ik zijn pik. Een zware klomp kloppend vlees. Ik keek hem aan en zag zijn enorme glimlach. Ik pakte met twee handen dat enorme ding vast, zijn zak was zwaar met twee grote ballen. Langzaam werd zijn pik warmer en nog zwaarder. Met twee handen masseerde ik zijn pik. Langzaam groeide hij tot een dikke harde staaf. Mijn handen waren te klein om zijn geslacht te omvatten. Ik boog naar voren en likte over zijn eikel.

Donald tilde me als een veertje op en legde me op zijn bed. Hij liet zijn badjas van zijn schouders afglijden. Wat een indrukwekkend lichaam. Hij ging op zijn rug liggen. Ik nam zijn pik in mijn handen en likte van onder naar boven. Legde mijn arm ernaast. Dikker dan mijn pols, zeker 25 cm. Pijpen was bijna niet mogelijk, mijn mond te klein voor die dikke eikel. Ik zoog aan zijn ballen likte die enorme staaf en kon het niet laten om er even in te bijten. Zijn zwarte eikel ging door het voorvocht nog meer glimmen. Donald deed mijn truitje en bh-tje uit. Trok me naar zich toe en sappelde aan mijn borsten. Ik duwde Donald van mijn borsten af en deed mijn trainingsbroek en schoenen uit.

“Put a rubber on it” zei ik. Donald greep in zijn nachtkastje waarin een berg aan condooms lag. Hij deed die snel om. Ik pakte zijn enorme pik met beide handen vast, masseerde deze van boven naar beneden totdat die knoeper hard was. Ik maakte mijn handen met spuug nat en wreef over zijn eikel. Ik was zo geil, zo geobsedeerd door die enorme zwarte pik. Ik zag Donald niet eens, alleen zijn pik. Ik ben een halfbloedje, maar had nog nooit met een zwarte man geneukt. Dat ding moest en zou mijn kutje in. Ik was super geil, kletsnat. Ik kroop op Donald met zijn enorme grote handen pakte hij mijn borsten. Ik duwde zijn pik voor mijn kutje en liet me langzaam zakken. Zijn eikel duwde mijn lippen uiteen en rekte mijn kutje uit. Ik beet op mijn lip. Ik weet niet meer of het pijn deed. Er was maar één ding belangrijk. Ik wilde die enorme pik in me voelen. Ik liet me verder zakken, drukte me verder naar beneden tot mijn baarmoeder. Hij moest er helemaal in. Ik duwde door. Een heerlijke pijn schoot door me heen. Hij zat er helemaal in.

Donald begon te stoten en ik probeerde mijn heupen en billen te kantelen. Dat was moeilijk met dat enorme geslacht in me. Zijn beuken werd me te veel, te veel pijn. Ik ging omhoog en liet zijn dikke eikel mijn kutje in en uit gaan terwijl ik met mijn heupen bleef draaien van voor naar achteren. Twerken als een echte Surinaamse. Een heerlijk gevoel van pijn, hitte en tinteling in mijn onderbuik tot een duizeling in mijn hoofd. Krijsen zoals ik nooit eerder gedaan heb. Donald beukte hard in mij tegen mijn baarmoeder. Ik dacht dat ik out zou gaan. Zijn ademhaling werd zwaarder. Hij begon te grommen. Hij duwde zijn paal dieper in me. Ik schreeuwde. Hij gromde, ik voelde hem ontspannen. De pijn belemmerde mijn climax. Toen ik langzaam omhoog ging, die enorm dikke pik uit me gleed, een heerlijk gevoel, de pik ging met een luchtontlading uit mijn kutje, mijn geil stroomde over mijn benen. Tegelijkertijd kwam ik tot een zalig orgasme. Ik viel van Donald af op zijn bed. En ik bleef daar roerloos liggen uitpuffen. Donald zag ik naar de badkamer gaan en ik hoorde hem douchen. Het eerste wat hij zei toen hij terugkwam was “fabulous”.  

Ik waste mijn kutje en kleedde me aan. Hij had thee gezet en bood die me aan. Ik vroeg hem waarom hij het met Birgit had uitgemaakt. Dodelijk vermoeiend is Birgit, altijd aan het woord, we moeten altijd wat en altijd volgens haar regels. “It was enough, I can’t take it anymore. But I miss her. She is marvellous, a tiger, a beast in bed. Two three times a day. I can’t handle it.” Ik vertelde hem dat Birgit er helemaal kapot van was. Hij keek me vertederend aan. Hij legde zijn vinger op zijn mond sssst. Ik knikte en legde mijn hand even op zijn schouder en vertrok. Ik fietste met de dansspullen van Birgit naar huis. Met hele andere ogen kijk ik nu naar dat tuttige vrouwtje met die fabelachtig mooie benen.  

De volgende dag danste Birgit als een tijgerin de sterren van de hemel. Toen Iris en ik gedoucht en aangekleed de kleedkamer uitliepen stond Donald op Birgit te wachten. Vanachter ons zag ik Birgit aan huppelen en met een sierlijk sprong in Donalds armen verdwijnen. Hij lachte zijn tanden bloot en knipoogde naar mij. Ik stak mijn duim op. Iris trok me het café in tegenover de tv-studio. Ze wilde alles van me weten. Wat was Iris jaloers op mij, maar ze gunde me het vooral. We lachten ons suf als we ons een voorstelling maakten over hoe dat superslanke tutje die enorme paal bereidt.

Miriam S. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *