Suzan

()

Ze heeft smalle heupen, een strak kontje en stevige maar vrij kleine tietjes. Ze is een heel spontaan en open meisje dat gemakkelijk contact maakt en heel vrij is. Mijn dochter zegt wel eens dat bij haar thuis alles mag. Ze komt zeer regelmatig bij ons thuis en dat is vaak erg gezellig. Ze kletst honderduit en heeft een goed gevoel voor humor. Ze eet ook regelmatig mee, en dan zorg ik altijd dat ik tegenover haar zit. Dan kan ik in haar mooie sprekende ogen kijken, en ook de rest van haar jonge lichaam begluren. Ik doe dat niet te opvallend natuurlijk, ze is nog maar achttien… Laatst was ik op een middag alleen thuis, en zoals ik wel vaker doe op mijn laptop bezig met het schrijven van geile verhaaltjes voor 4Fingers. Dat windt me altijd lekker op en vaak ben ik dan ’s avonds zo geil dat ik een heel leuke avond heb met mijn vrouw. Ze weet dat ik dat doe, en ze leest ook graag mijn fantasieën. Maar wat er die middag gebeurde heb ik haar maar niet verteld. De deurbel ging en ik ging open doen. Susan stond voor de deur, hijgend omdat ze kennelijk hard gefietst had. Ze woont in een naburig dorp en dat is ongeveer 20 minuten fietsen.

“Is Monique er ook?” Vroeg ze “Nee, die is de hele middag nog op school,” antwoordde ik. “Ik dacht dat je dat wel wist.” “Mag ik dan toch wel even binnenkomen?” Ging ze verder. “Anders moet ik meteen het hele eind weer terug fietsen.” “Natuurlijk, kom binnen,” zei ik. “Wil je misschien wat drinken?” “Graag, ik zweet me dood!” Zuchtte ze. Ik liep naar de keuken om haar wat in te schenken. Susan liep naar de kamer, waar mijn laptop nog aan stond. Ik had er niet aan gedacht dat mijn verhaal nog gewoon op het scherm stond. Ik liep met twee glazen fris naar de kamer en schrok toen ik zag dat Susan vrolijk zat te lezen wat ik had opgeschreven. Met een rood hoofd liep ik snel naar mijn laptop om het scherm dicht te klappen. “Wacht even,” zei ze. “Ik ben nog niet klaar met lezen hoor!” Ik wist even niet goed wat te doen en deed een stap terug. “Wat een lekker verhaal ben jij aan het schrijven!” Riep ze uit terwijl ik zag dat ze een kleurtje kreeg.

Omdat ik hetgeen ze zag niet erg vond liet ik haar maar even haar gang gaan. Eigenlijk kon het niet natuurlijk, maar ergens wond het me wel op dat dit jonge meisje mijn geile fantasie aan het lezen was. Ze ging er even goed voor zitten en met een beweging van haar hoofd gooide ze haar lange haren naar achteren. Het was zichtbaar dat ze opgewonden werd. Door haar dunne T-shirtje zag ik dat haar tepeltjes hard aan het worden waren. Ze schoof ook een beetje met haar kontje heen en weer, alsof ze een beetje jeuk kreeg. Toen ze klaar was met lezen wat ik tot dan toe had geschreven zei ze. “Ik krijg het er helemaal warm van joh!” Ze stond op en plofte op de leren bank. “Ik, euh…, hoop niet dat je geschrokken bent?” Vroeg ik haar. “Niet echt hoor,” zei ze. “Maar ik wist niet dat je zo leuk kon schrijven.” “Eigenlijk hoor je dat helemaal niet te lezen, stout meisje!” “Ja, maar dan moet je dat niet zo laten staan.” Was haar terechte antwoord.

Wat moest ik nu met deze situatie aan? Ik wilde liever niet dat mijn dochters te weten kwamen dat ik zulke verhaaltjes schreef. En ik voelde me door haar een beetje betrapt. Wat moest ze wel niet van me denken? Ik pakte de laptop en wilde hem opruimen. Susan hield me echter tegen en zei. “Nee, niet doen. Heb je niet nog meer voor me te lezen? Ik vind het eigenlijk wel heel leuk hoor.” Ja, en nu? Ik kon haar toch niet nog meer laten lezen? Het was al erg genoeg dat ze dit had gezien. Toch stemde ik in, en zette de laptop weer terug. Ik opende de map met mijn verhalen en zei tegen haar. “Zoek er dan maar een paar uit als je het zo leuk vindt.” Ze ging weer aan de tafel zitten en zocht er een uit. Ik ging zelf op de bank zitten om naar haar te kunnen kijken.

Net als bij het eerste verhaal kreeg ze weer dat kleurtje, en na een paar minuten zat ze op de stoel te schuiven met haar strakke billetjes. Terwijl ze verder las, zag ik haar hand naar beneden gaan en over haar kutje strijken. Met zachte bewegingen van haar vingers begon ze een lekker gevoel bij zichzelf op te wekken. Ze deed daarbij haar benen een klein beetje uit elkaar, zodat ze ook verder over haar spleetje kon wrijven. Het verhaal had haar te pakken en ze ging er helemaal in op. Het leek alsof ze de wereld om haar heen, mij dus, vergat. Ze had een zomerbroek aan met een elastieken boord, en al lezend ging haar hand van boven in haar broek. Ze deed haar benen nog een beetje verder uit elkaar en ik kon zien dat ze nu met haar vingers over haar klitje wreef, steeds een beetje sneller. Ik kreeg natuurlijk een stijve van wat ik voor me zag gebeuren. Een jong meisje dat zich bij mij in de kamer zat te vingeren! Ik stond op en liep naar haar toe. Ik boog me een beetje over haar heen en zei.

“Vind je het zo lekker?” Ze schrok, en had ineens door waar ze eigenlijk mee bezig was. Ze haalde snel haar hand uit haar broek en schaamde zich zichtbaar. Omdat ik naast haar stond was mijn kruis zo ongeveer op ooghoogte van haar. Door de broek heen was mijn stijve pik zichtbaar voor haar. Ze zag dat en zei. “Ik zie dat je het zelf ook wel leuk vindt, of niet?” Of het door de opwinding was of iets anders weet ik niet, maar zonder er bij na te denken maakte ik mijn broek los en liet mijn pik naar buiten. De glimmende eikel stond recht omhoog en mijn lul maakte kloppende bewegingen.

“Heb je wel eens zoiets gezien?” Vroeg ik haar. Met een geile blik keek ze naar me op, en ik zag dat ze het niet erg vond wat ik deed. Ze greep met twee handen mijn pik en zei. “Ik was nog maar dertien toen ik voor het eerst een jongen aftrok, maar dat was met een jongetje van pas vijftien, die had niet zo’n mooie lul als jij hoor.” Ze begon te trekken en ik merkte dat dit inderdaad niet de eerste keer voor haar was. Ervaren haalde ze haar handen op en neer en trok daarbij steeds zo ver naar beneden dat mijn eikel strak naar boven keek. Van geilheid kwam er al een beetje vocht uit het gaatje.

Ze ging nog een beetje verder en nam zomaar mijn eikel in haar jonge mond en begon te zuigen. Ook dit had ze wel vaker gedaan, want ze nam bijna mijn hele lul in haar mond. Ik wilde haar tietjes zien en trok haar T-shirt omhoog. Ze moest mijn lul even loslaten om het truitje over haar hoofd te kunnen trekken. Ze had geen bh-tje aan zodat ik direct te zien kreeg wat ik wilde. Stevige meisjesborsten, met harde tepeltjes. Ze nam mijn pik weer in haar mond en pijpte verder. Ik boog iets naar haar toe en pakte beide tietjes met mijn handen en begon te kneden. Ik kneep daarbij steeds even in haar tepels en merkte dat ze dat wel fijn vond. Ze begon harder te zuigen en kermende geluidjes te maken. Nu wilde ik ook haar kutje zien, voelen en ruiken. Ik haalde mijn pik uit haar mond en trok haar overeind uit de stoel. Ik trok haar broek over haar heupen naar beneden, en nam daarbij meteen haar onderbroekje mee. Zo kwam haar kutje bloot voor mijn gezicht, omdat ik hurkte om haar broek over haar voeten heen te helpen. De geur van haar geilheid raakte mijn neus, en ik kon door haar lipjes haar harde klitje zien. Er stond een mooi bosje haar op haar poesje, maar haar lipjes waren geschoren. Tussen haar grote lippen door keken de kleine lipjes een beetje rafelig naar buiten, net rozenblaadjes. Ze weken iets uit elkaar en ik zag dat ze erg vochtig was. Met mijn wijsvinger duwde ik de lipjes iets uit elkaar en streelde een beetje door haar spleetje.

Met mijn duim drukte ik op haar klitje en maakte een wrijvende beweging. Haar knieën knikten en ze begon te zuchten. Ze sloot haar ogen en liet mij m’n gang gaan. Met een tweede vinger er bij duwde ik nu bij haar naar binnen en begon haar te vingeren. Ik ging diep en voelde met mijn vingertoppen het einde van haar schede. Nauw sloot het om mijn vingers heen en ik voelde kleine krampjes. Steeds sneller haalde ik mijn vingers in en uit, en ze begon steeds dieper te zuchten.

“Wil je dat ik nog verder ga?” Vroeg ik, in de hoop dat ze natuurlijk zou instemmen. “Oh, ja, heerlijk, ga door.” zuchtte ze. “Je mag alles bij me doen, echt waar, het geeft niet.” Susan duwde haar kutje naar voren en beantwoordde het ritme van mijn vingers met tegenbewegingen. Terwijl ze dat deed zei ze. “Ik wil zo zelfs jouw pik in me voelen, ik ben gek op neuken!”

Neuken met een achttienjarige! Ik was meer dan twee keer zo oud! Mijn geilheid en haar brutale gedrag zorgden er voor dat ik geen rem meer had, en als ze dat echt wilde kon ze krijgen wat ze hebben moest. Ik stopte met vingeren en pakte haar lichte lichaam op, om haar op de bank neer te leggen. Ze spreidde meteen haar benen en ik keek vol in haar kutje. Ze was zo geil als boter, met een keihard klitje en natte lipjes. Ik knielde, snoof haar geurtje en begon haar te likken. Ik beet in haar klitje en zoog het harde knopje naar binnen. Met mijn tong haalde ik van beneden naar boven door haar spleetje. Zuchtend zei ze. “Toe maar, ik kan je echt hebben hoor…” Ik ging op mijn knieën voor haar zitten. Ik nam mijn pik in mijn hand en richtte mijn eikel naar haar natte spleetje. Ik duwde heel voorzichtig de lippen uit elkaar en omdat ze zo nat was, gleed ik zo verder bij haar naar binnen.

Zacht duwde ik in één keer door tot ik er tot aan mijn ballen in zat. Haar kutje was nauw, nat en warm. Langzaam haalde ik mijn pik weer terug tot alleen mijn eikel nog binnen was. Heel even liet ik het zo, en keek naar Susan. Ze lag met haar ogen dichtgeknepen te genieten, en haar ademhaling was diep en zuchtend. Weer duwde ik mijn hele lul ver naar binnen en begon sneller in en uit te gaan. Haar heupen begonnen mee te bewegen op het ritme, en ze duwde haar kutje steeds een beetje omhoog op het moment dat ik naar binnen gleed. Zo hielden we het een paar minuten vol, zachtjes neukend in een heerlijk ritme. Ze begon te kreunen, en ik voelde dat haar kutje een beetje strakker werd.

Ik stopte nu even met neuken, om haar lekker te gaan beffen. Ik gleed naar onderen en ze spreidde haar benen zo ver mogelijk. Ze was erg lenig en maakte bijna een spagaat. Zo stond haar spleetje ver open. Met mijn tong ging ik zo ver mogelijk bij haar naar binnen, en ik zoog steeds weer even op haar harde klitje. Ik duwde twee vingers er bij naar binnen, ondertussen doorlikkend en zuigend. Ze begon harder te kreunen en slaakte af en toe een gilletje. Ik vingerde stevig verder en probeerde haar zo klaar te laten komen. Ik keek van tussen haar benen omhoog en zag haar, kreunend, genieten van mijn vingers. Ik probeerde een derde vinger er bij te krijgen, en omdat ze zo wijd gespreid lag en heel nat was, was dat geen enkel probleem. Hard duwde ik snel in en uit. Met mijn andere hand wreef ik over haar knopje en ik voelde aan haar strakke kutje dat het niet lang meer zou duren. Diep kermend vanuit haar keel gromde ze het uit. Met haar heupen heftig schuddend begon het orgasme op te komen. Mijn vingers werden over elkaar gedrukt door de spierbewegingen van haar kutje. Ik voelde het sap nog meer gaan stromen en duwde mijn vingers tot de handpalm naar binnen. Hard duwend liet ik ze zo zitten, en drukte met de duim van mijn andere hand op haar knopje. Gierend kwam ze klaar! Dat was zo heftig dat ik er kleine scheutjes van door mijn pik voelde. Een vrouw, en nu ik deze ervaring had zeker ook een jong meisje, op deze manier klaar laten komen is het mooiste wat er is voor een man. Dat vond ik tenminste. Het orgasme ebde weg en ze kwam weer bij. Ik trok mijn vingers terug en ging staan. Ook Susan stond op en ze duwde mij op de bank.

“Nu jij!” zei ze kort. Ik ging languit liggen en was benieuwd wat ze zou gaan doen. Mijn pik stond stijf en lag tegen mijn buik aan, hard omhoog. Het vocht droop uit de eikel. Ze ging op de grond naast me zitten en greep mijn pik met twee handen beet. Hard trok ze de voorhuid naar beneden, boog zich over me heen en nam mijn eikel in haar mond. Zuigend liet ze mijn hele pik naar binnen glijden. Ze beet daarbij een beetje met haar tanden in mijn harde lul. Met het puntje van haar tong ging ze onderlangs mijn eikel en beet even in het kleine velletje. Ervaring had ze zeker, daar had ze niets aan gelogen! Terwijl ze door zoog begon ze te trekken en mijn ballen te kneden. Wat een heerlijk gevoel kreeg ik daarvan. Omdat ik haar ook al heerlijk had zien klaarkomen was ik natuurlijk supergeil, en mijn pik erg gevoelig. Zeker nu ik haar warme mond voelde zuigen en haar tanden voelde knabbelen, wist ik dat ik het niet lang meer zou houden. Ik besloot het ook niet tegen te houden, en als zij me zo wilde laten komen, dan liet ik haar haar gang gaan. Wie weet kreeg ik nog wel eens de gelegenheid haar strakke kutje vol te spuiten, maar voor nu was het goed zo. Ze voelde mijn eikel groter worden in haar mond en wist hoe laat het was. Ze liet mijn pik uit haar mond en trok me met haar rechterhand stevig af. Ik voelde van onder uit mijn ballen het zaad komen en ik begon te kreunen. Dit moedigde haar aan nog harder te trekken, waardoor ik begon te spuiten. Met dikke stralen kwam ik klaar en ik spoot met kracht over mezelf heen. Het sperma spatte tot achter mij op de grond, en ik kreeg even zwarte vlekken voor mijn ogen van het heerlijke gevoel. Bij de laatste straaltjes nam ze mijn eikel weer in haar mond en terwijl ze kauwende en likkende bewegingen maakte zakte het gevoel langzaam weg.

Susan liet zich achterover op de grond vallen, stak twee vingers in haar spleetje en begon stevig te vingeren en over haar klitje te wrijven. Door het spuiten van mij was ze zelf weer zo geil dat ze nu voor een tweede keer klaar begon te komen. Kronkelend lag ze op de grond, haar vingers snel in en uit haar krampende kutje bewegend. Gillend kwam ze klaar! Haar kontje schokte en haar billen sloegen op de houten vloer. Wat een heerlijk gezicht was het toch om dat te zien!

Na dit avontuurtje stuurde ik Susan maar even naar de badkamer, zodat ze zich even kon douchen. Toen ze klaar was sprong ik er ook even onder, om alle geurtjes en kleverigheid van me af te spoelen. Niemand mocht weten wat er was gebeurd natuurlijk. Allebei nog naakt stonden we in de slaapkamer tegenover elkaar. Ze kwam naar me toe, ging op haar tenen staan en gaf me een heerlijke zoen. “Dankjewel!” zei ze. Ze liep naar beneden, trok haar kleren aan, liep naar de voordeur en sprong op haar fiets. Met een handdoek om mijn heupen stond ik haar door het raam na te kijken…

Vindens

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *