Elfje

()


Wandelend in het mooie bos was ik natuurlijk op zoek naar allerlei paddenstoelen en kruiden. Ik wilde er van alles mee doen wat ik op het internet had gelezen. Ik was druk bezig en concentreerde mij dan ook heel erg op alles om mij heen. Ik merkte echter niet dat ik werd bekeken. En toch! Ik voelde op een gegeven moment toch een bepaalde aanwezigheid in het bos en dat was natuurlijk al bijzonder. Ik keek om mij heen en zag niets, maar bleef het voelen. Ik ging door en voelde mij niet op mijn gemak op dat moment. Ik wilde eigenlijk weer naar mijn auto, maar ik was niet zeker van de weg. Gelukkig vond ik die weer en toen ik tussen een paar bomen door naar het pad wilde gaan, zag ik wat mij de hele tijd zo had bekeken. Het was gewoon een elfje. Nou ja, een behoorlijk grote, want ze was een maar kop kleiner dan ik.

En ze fladderde rond en keek mij vriendelijk aan. Haar mooie vleugels en haar goed gevormde lichaam spraken mij wel aan. Ze had hele mooie groene ogen en een waas om zich heen hangen. Ze vertelde dat ze Twaalfje noemde en dat ik een wens mocht doen. Ik moest daar niet lang over denken. Ik bekeek de elf nog een keer en toen besloot ik wat mijn wens was. Ik wilde gewoon een keertje seks hebben met haar als elf.

Ze keek mij verrast aan. Die wens had ze nog nooit eerder gehad zei ze. Ergens kon ik dat niet geloven. Een magische elf die er zo mooi uitziet, die zou toch wel vaker zoiets hebben gehoord? Maar goed, het zou wel zo zijn dacht ik. Ze vloog naar mij toe en nam mij in een oogwenk mee naar een soort van oase. Ze vertelde mij dat het in het bos was, waar dat niemand ons kon vinden, want het was een gelijklopende wereld in onze wereld die sneller draaide en waar de dagen korter waren omdat hij korter bij de kern van de aarde draaide. Het kon mij niet zo boeien, ik wilde haar gewoon neuken. Misschien een beetje bot zo, maar hoe vaak krijg je de kans om dat voor elkaar te krijgen. Ik keek naar beneden en zag ineens dat ik naakt was. En mijn pik was al hard. Dat was even teveel van het goede, ik schrok daar eigenlijk wel van. Maar goed, de elf liet mij doen wat ik wilde, zo zei ze. Ik moest haar maar nemen zoals ik dacht dat het goed zou zijn.

Dus greep ik haar bij de schouders en trok haar lichte lichaam naar mij toe. Ik zei dat ze op haar knieën moest zitten en dat deed ze. Ze opende haar mond even en meteen drukte ik mijn dikke eikel tussen haar lippen. De elf wist heel goed hoe het allemaal moest, ze sloot haar ogen en met een soort magische zuigkracht en een als satijn aanvoelende tong pijpte ze mij. En dat was toch eens bijzonder zeg. Ik ben wel vaker lekker afgezogen, maar dit was toch echt wel een heel bijzondere ervaring voor mij. Het voelde goed en ik trok haar uiteindelijk overeind. Ze moest gaan liggen en haar benen naast haar hoofd doen. Dat deed ze en ik keek naar een kutje dat zo mooi roze was dat ik er echt meteen mijn lul in moest proppen. Ik klom op haar en naaide dat strakke, zachte kutje op de meest harde wijze die ik maar kon.

Het elfje begon te kreunen en ze bewoog haar vleugels heen en weer. Ik trok haar jurkje kapot en zag die mooie borsten voor mij. Ik klom op haar en neukte haar tussen die mooie tieten. Het zou dan ook niet lang meer duren alvorens ik een orgasme zou hebben. Ik spoot mijn zak leeg terwijl ik tussen haar tieten aan het pompen was en al het sperma landde op haar gezicht en in haar nek. Na die tijd had ik ineens mijn kleren weer aan en de elf had mij in mijn auto gezet.

Ik begon te twijfelen. Was dit echt? Had ik één van de paddenstoelen had opgegeten. Maar er lag een briefje naast mij op de bijrijdersstoel. Daar stond op geschreven dat als ik ooit nog eens met haar wilde neuken, ik alleen maar haar naam moest zeggen. Die stond er dus ook bij. En nee, die ga ik niet delen, want ze is helemaal voor mij en niemand anders. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik zal dat snel gaan doen.

Dan zal ik dat lekkere elfje eens fijn naaien en misschien dat ik het dan ook direct maar even ga filmen. Dan heb ik meteen bewijs van alles wat ik heb gedaan. Zou ze daar mee akkoord gaan? Het maakt mij niets uit. Mensen zullen toch denken dat het iemand is in een elfenkostuum. Hoewel, door dit voor My op te schrijven heb ik er nu wel zin in gekregen en zal snel even haar naam gaan roepen. Wens mij maar alvast erg veel plezier, want het gaat wederom een heel erg magische rit worden, daar kun je van op aan.

In ieder geval zal ik haar vragen ene paar handelingen uit haar wereld met mij te gaan doen, misschien kan ik daar nog iets van opsteken voor in onze gewone wereld. Als alles goed gaat dan lig ik straks dus met een heerlijke elf te neuken. Ik wens iedereen verder veel plezier toe op deze website en hoop ook een aantal fantasie verhalen van jullie te mogen lezen. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit.

V&A

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *