Lekkere Bob

()

Dit is een waargebeurde belevenis die mijn ziekenhuisopname onvergetelijk heeft gemaakt. Dit alles neemt niet weg dat alles begon met een auto-ongeluk. Half januari was ik betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, ik zat met mijn been beknelt, auto werd opengeknipt en ik met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na een operatie werd ik weer wakker uit de narcose en kreeg ik te horen wat er aan de hand was. In mijn onderbeen had ik een zogenaamde gecompliceerde breuk, voorlopig hadden ze aan mijn been een zogenaamd ‘halon’ frame vast gemaakt om alles op zijn plaats te houden. Ook kreeg ik te horen dat er waarschijnlijk nog wel een kleine operatie nodig zou zijn. Omdat de wond open was werd ik op een eenpersoons kamer gelegd, waar ik eigenlijk wel blij mee was. Na enkele dagen was de pijn nagenoeg weg en kon ik alles weer een beetje overzien.

Overigens is mijn naam is Mia, ben een 48 jarige vrouw, niet super-slank, donkerblond haar, draag een bril, heb blauwe ogen en maat C tieten. In een ver verleden ben ik een aantal keren vreemd gegaan zonder dat mijn man dat weet natuurlijk. Ik ben al erg lang gelukkig getrouwd, maar helaas neemt de interesse in seks naarmate de jaren vorderen bij mijn man af, bij mij is het tegengestelde aan de hand. Sinds ik in de overgang zit en dat steeds verder vordert krijg ik steeds meer zin in seks. Dus moet ik regelmatig mijzelf helpen zoals dat genoemd wordt. De keren dat ik vreemd ben gegaan was het altijd met jongere mannen omdat ik daar wel een zwak voor heb.

Nu ik hier in het ziekenhuis lig mag ik momenteel het bed niet uit, daarom draag ik alleen een erg lange T-shirt een slip en BH heb ik dan ook niet aan, ik lig toch onder een laken en een dekentje dus niemand die dat ziet. Ook voor de verpleging is het handiger. De verpleging doet goed zijn best voor mij, op het bed moet ik gewassen worden natuurlijk, maar met een beetje kunst en vliegwerk gaat dat wel. Ook loopt er een broeder rond genaamd Rob, een lekkere knul vind ik dat, maar ik kan dat zo niet zeggen natuurlijk. Wel hebben we diverse keren gezellig gekletst en ik geniet er wel van zoals hij naar mij kijkt. Op een ochtend stapt Rob mijn kamer in en verteld dat hij mijn kamer heeft en dat ik het met hem zal moeten doen. Dubbelzinnig antwoord ik.

“Nou met jou wil ik het wel doen hoor,” waarop hij grijnzend vertrekt en even later met een ontbijt terugkomt. Na het afruimen komt hij mij wassen en dat zie ik helemaal zitten natuurlijk. Als hij alle spullen heeft doet hem de deur dicht, haalt alle dekens van mij af en vraagt of het T-shirt uit mag. Natuurlijk stem ik toe, dan lig ik dus helemaal naakt voor hem. Mijn hoofd en armen verzorg ik zelf, en de rest is voor Rob. Als hij met mijn buik begint en zo richting mijn C tieten gaat wast hij deze wel heel erg lekker dan kijkt hij me aan en zegt.

”Ik ga je iets zeggen wat niet mag maar toch doe ik het, wat een prachtige tieten heb je Mia.” Ik blijf hem aankijken en antwoord. ”Je mag ze wel met je blote handen wassen hoor” wat hij onmiddellijk doet en ze heerlijk kneed en mijn harde tepels ook niet vergeet. Met mijn ogen dicht lig ik te genieten, omdat hij ook wel begrijpt dat ik hier van geniet vraagt hij dan. “Zal ik je kut ook met mijn blote handen wassen?” Geil als ik ondertussen ben door deze heerlijke jonge gast antwoord ik. ”Ja, dat is goed ik moet daar wel eens goed gewassen worden,” en ik trek mijn goede been een stuk op. Normaal heb ik altijd een kale kut maar nu staan er wel wat stoppeltjes op. Rob doet wat zeep op zijn hand en begint mijn kut in te zepen. Gelijk voel ik hoe hij met zijn vingers tussen mijn schaamlippen wrijft. Zacht vraagt hij. “moet je hier ook gewassen worden?” Bloedgeil als ik ondertussen ben antwoord ik. “Ja, echt wel, kijk maar hoe diep je erin kan komen.”

Met verschillende vingers gaat hij in mijn kut en begint mij heerlijk te vingeren, ondertussen is mijn kut niet alleen glad door de zeep. Doordat ik zo geil ben geworden produceer ik erg veel geil dat uit mijn kut druipt. Met mijn onderlichaam beweeg ik mee op de stotende bewegingen van zijn hand. Hijgend en kreunend lig ik te genieten als ik vraag “niet meer stoppen Rob laat me klaar komen nu.” Hij voert het tempo wat op en ik voel zijn vingers zo diep in mijn kut bewegen dat ik onwijs lekker klaar kom. Ik probeer zo stil mogelijk te zijn, schokkend en trillend lig ik gruwelijk lekker klaar te komen. Rob beweegt nu langzamer in mijn kut, als het orgasme wat gezakt is lig ik heerlijk na te genieten.

Rob zegt, ”nu moet je daar geregeld goed gewassen worden lekkere geile patiënte.” Zacht vraag ik, ”en kom jij mij dan elke dag wassen geile broeder?” Met een heerlijke erotische ondertoon wast hij mij verder en als hij me afgedroogd neemt hij om beurten mijn tepels even in zijn mond en geeft een likje en een kusje op mijn kut. Dan kijkt hij me aan en zegt “ik geil enorm op rijpe vrouwen zoals jij Mia.” Ik kan het niet laten, pak hem even in zijn kruis en voel een heerlijke harde paal. In alle eerlijkheid antwoord ik. “En ik houd van jongere mannen. Ik wil je graag een keer belonen Rob.” Om geen argwaan te wekken moet hij weer verder met zijn normale werk, maar mijn dag kan niet meer stuk, met een heerlijk gevoel in mijn lichaam lig ik na te genieten.

De volgende dag weet hij het zo te regelen dat hij mij weer komt wassen, nu is hij veel vrijer en maakt hij mij weer op een geweldige manier klaar. Als hij klaar is zegt hij, ”ik zou graag een keer je kut kaal scheren maar dat krijg ik hier niet voor elkaar.” Zijn wens of fantasie maakt me alleen maar geiler en ik zeg hem toe. ”Als beloning voor wat je hier voor mij doet mag je een keer bij mij thuis mijn kut komen scheren geile broeder.” Zacht zegt hij dan in mijn oor, “dan is de kans groot dat ik je ook ga neuken hoor daarna.” Ik pak hem weer in zijn kruis en antwoord, ”dat mag je dan hoor en je mag mij dan vol spuiten.” Over de top geil gaat Rob weg en doet verder met zijn werk. Voor hij naar huis gaat komt hij vertellen dat hij twee dagen vrij is, wat ik natuurlijk erg jammer vind.

“Maar” gaat hij verder “daarna heb ik wel een verrassing voor jou.” Hij wil niet zeggen wat dus in spanning en erg nieuwsgierig laat hij me achter. Maar niet nadat hij even mijn grote tieten heeft gekneed en mij even bij mijn kut heeft gepakt.

Twee dagen zonder Rob duren een eeuwigheid, ik krijg wel mijn man en zoon op bezoek, maar mijn gedachten zijn bij Rob en wat hij van plan is als hij weer hier is. Dan eindelijk steekt hij zijn kop om de deur. Hartelijk verwelkom ik hem, sla mijn armen om hem heen en trek hem tegen mij aan, mijn mond druk ik op de zijn en even tongen we lekker. Hij heeft al weer een tiet gevonden.

Lekker kneed hij die en knijpt hard in mijn tepel en zegt in mijn oor. ”Ik heb nu drie nachtdiensten met een collega die ik vertrouw, ik heb haar ook wel eens moeten helpen” omdat ik geen idee heb wat hij bedoeld kijk ik hem vragend aan, dan gaat hij verder. ”Ik kan straks wel een uurtje vrijmaken en jou dan lekker komen neuken als je dat wilt.” Spontaan is mijn kut drijfnat, ik kus hem gretig en antwoord, ”ga je mij dan een uur lang neuken geile vent.” Hij noemt een tijd dat hij er hoopt te zijn.

Lekker lig ik met mijn drijfnatte kut te spelen die enorm jeukt bij de gedachte dat ik door een veel jongere gast geneukt ga worden. Permanent lig ik met mijn drijfnatte kut te spelen en moet me beheersen om niet even lekker klaar te komen, maar ik wil dat bewaren voor Rob.

Dan eindelijk komt hij de kamer op, hij zet een stoel tegen de deur en vraagt dan aan mij. ”Is dit rijpe vrouwtje geil genoeg om gepakt te worden.” Gelijk wenk ik hem bij me, laat het bed zakken, trek hem zo kort mogelijk bij me en neem zijn prachtige harde paal in mijn mond. Sodemieters dat ik dit hier mee mag maken bedenk ik. Dat ik een jonge gast aan het pijpen ben. Stevig kneed Rob mijn grote tieten trekt en knijpt hard in mijn tepels. Neukende bewegingen maakt hij, de tranen springen in mijn ogen zo diep stoot hij in mijn keel. Met een enorme vloek geeft hij aan dat hij gaat komen en spuit een enorme hoeveelheid sperma in mijn mond. Zo veel mogelijk slik ik door, mega geil en lekker is dit.

Dan trekt hij zijn paal uit mijn mond en we trekken mijn T-shirt uit zodat ik naakt ben. Mijn goede been duwt hij zo ver mogelijk weg zodat ik redelijk wijd met mijn benen lig en Rob begint mij te likken. Ik moet mijn uiterste best doen om het niet uit te gillen van genot. Hij likt, hij vingert hij bijt op mijn klit. Dit hou ik niet lang vol weet ik en even later kom ik klaar op een manier die ik me niet kan heugen zo heftig is het. Wel moet ik even bijkomen, sodeju wat kan deze gast beffen! Dit mag hij vaker bij me komen doen. Dan met een been op zijn schouder stoot hij zijn alweer harde paal in mijn kut, die soppende geluiden maakt. Zo nat en geil ben ik. Rob doet zijn best om mij zo goed mogelijk te neuken maar ik wil hem dieper in mijn kut voelen stoten, dus geef ik aan dat hij moet proberen op mij te komen liggen.

Mijn been in het ‘halon frame’ moeten we ontzien maar het andere been trek ik zo ver mogelijk op en Rob komt voorzichtig op mij liggen en drukt zijn paal in mijn kut. Nu voel ik hem beter en ook veel dieper in mijn kut komen. Met meer kracht stoot hij nu lekker diep in mijn kut en voel ik hem goed in en uit mijn kut schuiven, ik moedig hem aan met de woorden. “Als je me goed neukt mag je vaker over mij heen Rob.” Met zijn handen onder mijn billen kan hij flink op mij tekeer gaan als hij dan antwoord. ”Ik ga je nu suf neuken en kom je nog heel vaak neuken heerlijk geil wijf.”

Niets liever dan dat bedenk ik, en ik lig zo geweldig te genieten dat ik de hele wereld om mij heen vergeten ben. Omdat hij mij zo fantastisch aan het neuken is kan ik mijn orgasme niet lang meer uitstellen. Dus geef ik aan dat ik er bijna ben. Rob vraagt waar hij mag spuiten, voor mijn orgasme begint kreun ik dat hij mijn kut vol mag spuiten, daarna raak ik volledig de weg kwijt als ik klaarkom.

Gigantisch kom ik klaar met deze lekkere gast op mij. Ik voel het warme zaad diep in mijn kut spuiten tijdens zijn klaarkomen.

Mijn God wat ben ik naar de zevende hemel geneukt, heel lang geleden dat ik op deze heftige manier een beurt heb gehad. Bezweet ligt Rob op mij uit te hijgen. Langzaam komt hij weer bij zijn positieven en kijkt me dan aan met een gelukzalige lach op zijn gezicht.

Dan vraagt hij, ”dit was zo onwijs gaaf, geil en geweldig, mag ik je vaker komen neuken Mia?” Dankbaar voor zijn compliment omhels ik hem en antwoord, ”zo vaak je maar wilt mag je me komen neuken ook als ik naar huis ben lekkere jongen.”

Dan gaat hij van me af en hij wast zich een beetje aan de wastafel. Als hij aangekleed vertelt Rob dat hij aan zijn collega gaat vragen of ze even wil helpen het bed te verschonen. Als ik vraag of dat wel kan antwoord hij dat zij dat wel doet omdat hij haar wel vaker heeft geholpen als zij zich liet neuken.

Als ze even later samen weer binnenkomen en ze bezig zijn zegt zij zomaar, ”nou moe! Rob heeft je wel goed te pakken genomen” even weet ik niet waar ik moet kijken en realiseer me dat ze het zaad uit mijn kut ziet druipen. Dan vraagt ze onomwonden aan Rob. ”Ik neem aan dat jullie morgenavond dit weer gaan herhalen?” Rob antwoord daar bevestigend op en ik voel me weer helemaal gelukkig.

Mia Beeck

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *