Lea

()


Mijn heerlijke en waargebeurde belevenis heeft een voorspel van wel een half jaar dat ik in het kort zal beschrijven. Maar laat ik mij eerst voorstellen mijn naam is Zacky, ik ben een 34 jarige Vlaamse man met en normaal postuur, donkerblond een beetje krullend haar. Van mijn beroep ben ik vertegenwoordiger en werk redelijk veel vanuit huis, contact met cliënten via computer over bestellingen en leveringen. Ik woon allen in een ruim appartement. Omdat de boel hier toch af en toe opgefrist moet worden ben ik in contact gekomen met Lea een vrouw van 52 jaar, ziet er heerlijk uit, lekker slank draagt meestal heerlijk strakke jeans waar haar lekkere kontje prima in uitkomt, best een paar flinke tieten heeft ze, wel draagt ze altijd een BH maar ze laat er graag een stukje van zien. Nu moet je weten dat ik wel een duidelijke voorkeur heb voor wat rijpere vrouwen en ik moet eerlijk zijn dat ik heel graag naar Lea mag kijken als ze bezig is. Naast het feit dat ik haar een heerlijk wijf vind kunnen we prima met elkaar overweg en we kletsen ook wat af.

Zo vertelt ze ook wel eens wat over haar man waar ze mee getrouwd is waarvan ze nooit de aandacht krijgt die ze verdiend en meer van dit soort dingen. Regelmatig geef ik haar complimenten als ze bijvoorbeeld binnenkomt zeg ik; “wat zie je er weer heerlijk uit Lea” aan haar reactie zie ik dan wel dat ze dat leuk vind. Naast het feit dat ze haar werk prima doet vind ik het ontzettend gezellig als ze er is, dus vraag ik haar of ze meer uren wil komen uiteraard tegen de normale betaling.

Op een keer was ik er niet. Achteraf kreeg ik te horen dat ze er niets aan vond dat ik er niet was. Dus beloofde ik haar dat ik altijd thuis zou zijn voor mijn enige fan. Als blijk van waardering gaf ik haar een keer een flesje parfum. Ze was helemaal van slag dat ik dat voor haar had gedaan, haar man had dat nog nooit gedaan vertelde ze later.

Zo had ik wat nieuwe kleding nodig en vroeg Lea een keer mee de stad in te gaan om mij te adviseren. We hebben een geweldig fijne dag gehad. Echt waar, samen met haar was echt gezellig. In de loop van de tijd gaan we vertrouwelijk met elkaar om en van elk moment dat ze bij me in de buurt is geniet ik. Toen ik in de stad aanbood om ook wat te kopen voor haar, deed ze er wel wat afstandelijk over. Een volgende keer thuis vroeg ik er naar en antwoordde ze; “als ik thuis kom met iets nieuws en ik vertel dat ik dat van jou heb gekregen gaat hij vast en zeker zeuren” daar werd ik wel een beetje verdrietig van natuurlijk.

De keren daarop probeerde ik uit te vissen wat zij leuk vindt en wel zou willen hebben. Uiteindelijk vertelde Lea dat het haar leuk zou lijken om iets echt super vrouwelijks te dragen, maar wimpelt dat onmiddellijk weer af met als argument dat ze daar thuis niet mee aan kan komen. Mijn hormonen staan te steigeren natuurlijk deze heerlijke rijpe vrouw en dan super vrouwelijk gekleed in …

Dit moet ik tactisch aanpakken bedenk ik. De volgende week ga ik met haar achter mijn laptop zitten en bekijken we wat vrouwenkleding om een idee te krijgen wat ze zou willen, een heel aantal jurken zien we maar ik krijg steeds beter een beeld, ze wil haar tieten wel een beetje tonen het moet niet te lang zijn en ik geef aan dat haar lekkere kontje wel goed te zien moet zijn. Voor de grap zeg ik.

“Er moet natuurlijk wel passende lingerie onder natuurlijk” ze knikt duidelijk ja en ik merk dat ze er plezier in heeft om hierover te fantaseren en te praten. Oppervlakkig kletsen we er een keer over als ik vervolgens zeg; “donderdag gaan we shoppen en voor jou mooie kleding kopen Lea.” Eerst sputtert ze wat tegen maar ik zie aan haar ogen dat ze het echt wel leuk vind.

Na een paar winkels hebben we een mooie donkerblauwe jurk gevonden. Redelijk strak tot halverwege haar bovenbenen met aan de voorzijde knopen die je los kan maken om meer van haar tieten te laten zin. Haar glimmende ogen spreken boekdelen als ik naast haar sta en een hand op haar kontje leg zeg. “Hier hoort wel passende lingerie en kousen bij mooie vrouw” instemmend antwoord ze. “Ja, hier moet iets moois onder.” Als ik ze bekijk voel ik mijn paal stijf worden, wat een goddelijk mooie rijpe vrouw is dit. Dan gaan we naar een lingerie / erotiek winkel voor het vervolg.

Aan de verkoopster leg ik uit wat we zoeken en laat haar de jurk zien, ze begrijpt helemaal wat de bedoeling is. Ze laat Lea een aantal sets zien en mijn mening wordt ook gevraagd. Dan gaat ze de paskamer in met een zwart met blauw set en een paar hold-up kousen. Na even hoor ik haar stem en vraagt ze.

“Zacky? Kijk jij even of het mij staat.” Mijn hoofd steek ik om het gordijn en sta even aan de grond genageld. Een diep uitgesneden BH waarin haar tepelhoven zichtbaar zijn en haar flinke tieten worden nog wat omhoog gedrukt. Een super-kleine string en zwarte kousen. Ik kijk, ik slik, ik kijk nog even en zeg zacht; “mijn God! Lea wat ben je mooi, dit staat je geweldig.” Ik zie dat ze geniet van mijn aandacht en als ik nog even kijk zeg ik; “je zult je kutje kaal moeten scheren er is geen plaats voor haar in die kleine slip.”

“Dat gaat goed komen” zegt ze zacht en vervolgens; “zal ik het nemen? Maak jij de BH maar even los” als ik hem losmaak draait ze zich om en met haar voorkant naar mij laat ze de BH zakken en zie ik die prachtige grote tieten bloot. Voor ik het paskamer gordijn weer dicht doe zeg ik; “je staat me uit te dagen lekker geil wijf” en met een staalharde paal wacht ik op haar. Als we weer bij mij thuis zijn zegt ze.

“De volgende keer als ik hier ben trek ik alles aan” voor ze weg gaat bedankt ze me en krijg ik een kus. Als ze weg is moet ik mijzelf even afrukken en bedenk ‘als jij zo doorgaat met mij uit te dagen zet ik je een keer op mijn paal.’ Die donderdag als ze komt valt het me gelijk op dat Lea mooi is opgemaakt en haar donkerrode haar wat op heeft opgestoken, nadat ze haar jas heeft uitgedaan zegt ze; “vlug even koffie dan ga ik me omkleden.” We doen een kopje en het doet me plezier om te zien hoeveel zin ze erin heeft. Even later loopt ze met de spullen naar mijn slaapkamer om zich daar om te kleden, wat ze nog niet weet is dat ik mijn camera klaar heb staan want ik wil een paar mooie foto’s van haar maken. Dan roept ze dat ze gereed is en komt de kamer in gelopen. Met open mond sta ik te kijken, heerlijk draait ze met haar kont, een paar zwarte pumps heeft ze eronder aan, haar tieten zijn flink omhoog gedrukt en ze laat een flink stuk ervan zien.

“En wat vind je van me?” Vraagt ze als ze met een hand in haar zij staat. Eerst moet ik een keer slikken en zeg dan. “helemaal geweldig zie je eruit, wat ben je mooi en uitdagend. Ik loop om haar heen en bekijk haar van alle kanten, helemaal geweldig vind ik ze. Met mijn mond vlakbij haar oor zeg ik. “Je ziet er prachtig en geil uit Lea.” Als ze even later op de bank gaat zitten zie ik de boord van haar kousen onder haar jurk vandaan komen, mijn ogen kan ik niet van haar af houden en ik vraag haar wat ze er zelf van vind. Even denkt ze na en zegt dan; “helemaal geweldig vind ik het, super vrouwelijk, erg mooi en het is ook wel spannend om zo gekleed te zijn.”

Dan vraag ik haar of ik wat foto’s van haar mag maken dan vind ze prima. Ik pak mijn camera, en maak ik een heel aantal foto’s van Lea. Dan vraag ik of ze gaat zitten zodat haar jurk flink optrekt en dat je haar kousen goed ziet en ook een stuk bloot been tussen kous en jurk. Ook vraag ik haar een paar extra knopen los te maken zodat je de BH ziet en de welving van haar tieten, ze heeft er echt plezier in dat is duidelijk.

Dan zet ik even de pc aan en we bekijken de foto’s. Lea vind het geweldig en ik trouwens ook, dan kijk ik haar aan en vraag. “Nu ook een aantal in lingerie?” Haar schouders haalt ze op en antwoordt; “je hebt me daar toch al in gezien en mag ook wel gezien worden dit setje.” Ze staat op en trekt haar jurk uit en staat in haar lingerie set. Onmiddellijk zie ik dat ze haar hele kut heeft kaalgeschoren door de wat doorzichtige slip. In allerlei poses fotografeer ik haar. Ze laat haar de tieten verder omhoog drukken en brutaal laat ze haar tepels erboven uit komen en zeg ik “doe hem maar uit” en hup daar is de BH weg en maak ik foto’s van haar blote tieten, ik sta natuurlijk een partij geil te zijn met deze mooie en rijpe vrouw bijna naakt voor de camera. Als ik ze weer op de pc zet blijft ze rustig in haar blote tieten rondlopen en vraag ik of als naast me zit of ik ze even mag vastpakken. Ze geeft toestemming en ik kneed die geweldig mooie grote tieten. Met haar ogen dicht zit Lea te genieten. Als we de foto’s weer bekeken hebben geeft ze zelf aan dat ze nu ook naakt op de foto wil, ik zeg haar dan dat ze wel haar kousen en pumps aan moet houden.

Uiteindelijk zit ze met haar benen wijd op de bank en laat mij zo een close up van haar kale en duidelijk natte kut maken. Als ik er dan vlak voor zit leg ik mijn camera weg, leg mijn handen op haar bovenbenen, druk een kus op haar heerlijke kut en begin haar langzaam te likken. Gelijk doet ze haar benen verder uit elkaar en begint zacht te kreunen en mee te bewegen, vol overgave ga ik aan het likken en gebruik er ook mijn vingers bij, haar kut druipt ondertussen en met één hand kneed ik een tiet en trek aan de harde en opgezette tepel. Steeds harder begint Lea te schokken en dan voel ik haar handen op mijn achterhoofd en rukt ze mij hard op haar kut om schokkend klaar te komen. Nog meer geil komt er uit haar kut wat ik gulzig op lik.

Haar kut blijf ik nog even strelen terwijl Lea na zit te schokken. Onderuitgezakt en met haar benen wijd hangt ze op de bank, met wat troebele ogen kijkt ze me aan maar zegt dan met een lach. “Wat was dat lekker Zacky hier hoopte ik op dat dit zou gebeuren.” Ik kan het niet laten om van haar openstaande kale en drijfnatte kut een paar foto’s te maken. Als ik de camera weg leg begin ik mijn broek los te maken en zeg haar dan. “Zullen we een lekker potje gaan neuken, we zijn er geil genoeg voor denk ik.” Zonder iets te zeggen kijkt ze naar me terwijl ik mijn broek uit doe en mijn harde paal recht omhoog staat.

“Ja, dat prachtige exemplaar wil ik in mijn kut voelen en ja, ik wil geneukt worden door jou.” Ik pak haar bij haar enkels en druk haar benen omhoog en op mijn knieën ga ik voor haar zitten en zeg; “houd hem voor je kut dan krijg je hem nu.” Ik voel haar warme hand om mijn paal, Lea houdt hem voor haar kut en langzaam druk ik hem naar binnen. Het duizelt mij. Ik weet niet meer hoe ik het heb nu ik mijn paal in de rijpe kut duw van deze prachtige vrouw. Gekmakend geil maakt het mij. Zo geil ben ik dat ik gelijk zeg. “Hier droom ik al zo lang van dat ik al bijna klaar kom en daarna neuk ik je langer lekker wijf.” Mijn hele paal zit in strakke kut en voelt hoe heet het daar binnen is als ze antwoord.

“Ik ben ook zo geil, ik kom ook al snel doe het maar!” Dan stoot ik met alle kracht die ik heb in de lekkerste kut die ik ooit om mijn paal heb gevoeld haar prachtige tieten wippen bij elke stoot op en neer. Te geil en teveel mooie en geile dingen zie ik om alles te bevatten, mijn glimmend natte paal schuift in en uit haar rijpe kut met een duim wrijf ik over haar klit en hard stoot ik in haar en weet nog net te roepen; “ik kom! Ik ga in je kut spuiten Lea!” Helemaal verkrampt spuit ik straal na straal in haar heerlijke kut. Een soort van krijsende geluiden maakt ze terwijl ze ook vreselijk aan het klaarkomen is. Helemaal leeg spuit ik mijzelf. Ik blijf stoten tot Lea aangeeft dat ik even wat rustiger moet doen. Ik ben klaargekomen op een manier die ik van mijzelf niet ken, dit was ongekend, zo geil ben ik dat mijn paal nagenoeg stijf blijft. Langzaam beweeg ik hem in en uit haar kut Lea hangt zwaar na te hijgen.

“Dit was ook weer geweldig Zacky dit gaan we vaker doen” ik laat me tegen haar zakken en begin haar te zoenen en te strelen. Als we weer rustig zijn vraag ik. “Zullen we het op bed af gaan maken?” Daar is ze het mee eens en met haar kousen en pumps aan gaan we naar de slaapkamer. In de badkamer pakt ze even een handdoek om haar kut schoon te vegen en met alweer een mega stijve paal lig ik op het te wachten als ze binnen komt gelopen, haar prachtig grote tieten deinen heen en weer als ze loopt. Lachend komt ze naar het bed en zegt.

“Ga jij maar liggen dan kom ik op je zitten.” Mijn paal staat recht omhoog als Lea erboven plaats neemt en haar rijpe kale kut over mijn paal laat zakken. Ik heb het gevoel alsof ze hem naar binnen zuigt. Ze laat zich er helemaal over zakken tot ik volledig in haar zit. Dan beweegt haar onderlichaam van voor naar achteren, zo voel ik hoe mijn paal in haar kut beweegt en ik kijk tegen de onderkant van haar heerlijke tieten.

“Lea voortaan mag je meer met me neuken dan voor me poetsen.” Ik pak haar tieten in mijn handen. Dit is wel mijn ultieme droom. Een heerlijke rijpe oudere vrouw op mijn paal te hebben en al vele malen gedroomd dat Lea op mijn paal zou zitten en nu zit ze er. Met haar handen steunt ze op mijn schouders nu hangen haar grote tieten voor mijn gezicht als ze antwoordt. “Op deze manier kan ik ook uren bezig zijn hoor.” Op een geweldig lekkere manier zijn we aan het neuken elke seconde geniet ik hiervan. Zo bovenop mij, neuken we in diverse standen, dan ligt ze op mij en heb ik mijn handen op haar billen, dan zit ze recht op, maar mijn paal blijft in haar heerlijke drijfnatte kut. Dan vraagt Lea.

“Kom mij maar achterlangs neuken om het ook af te maken.” En ze gaat van me af. Op haar knieën gaat ze op de rand van het bed zitten zodat ik staande achter haar mijn werk kan doen, haar prachtige kont zie ik dan met tussen haar benen die rijpe openstaande kut. Wat een eer dat ik dit weer mag neuken. Ik houd mijn paal voor haar kut en druk hem er langzaam in, met mijn handen op haar billen begin ik langzaam in Lea te stoten. Als ik zo bezig ben en aan het opbouwen ben zegt Lea. “Kom jongen neem me eens goed te pakken dan leef je maar uit op mij.” Dus ze wil goed hard genomen worden begrijp ik en ik buig me iets voorover zodat ik bij haar naar beneden hangende tieten kan en pak haar beide tepels tussen mijn vingers, knijp erin en trek eraan. Ik ga dan ook harder en dieper in haar stoten en zeg dan.

“Zo lekker geil wijf, zal ik jou lekker even afragen?” En ik ga goed hard in haar kut stoten. “Ja jongen, ik wil goed uitgewoond worden door jou geef me alles” en ze drukt haar kontje bij elke stoot naar achteren zodat ik nog dieper in haar kom. Dan laat ik haar tieten los, pak haar bij haar heupen en ga haar dan met volle kracht neuken zo hard mogelijk stoot ik mijn paal ik haar kut, dan begint Lea heerlijk te kreunen en roept. “Ja! Zo wil ik je voelen… doorgaan zo.” Met een hand ga ik onder haar buik door om haar kut te bewerken, ik blijf mijn best doen om zo hard mogelijk door te stoten en ondertussen bewerk ik haar klit en houd haar kut een stuk open. Mijn paal voel ik langs mijn vingers in en uit haar kut schuiven en haar klit voel ik als een hard knopje onder mijn vingers.

Steeds wilder en harde gaat Lea met haar kont naar achteren stoten en luider en sneller gaat ze hijgen en kreunen. We weten beiden dat we neuken tot we klaarkomen, maar het is zo geweldig lekker om deze mooie en rijpe vrouw op mijn paal te hebben. Lea roept dan als ik goed aan het door stoten ben.

“Zo doorgaan Zacky ik ga weer komen, niet stoppen” en ik geef alles, als ik voel hoe ze met haar kut begint te knijpen. Als mijn paal nog strakker wordt omklemd door die geweldig lekkere kut weet ik dat ik het ook niet meer lang uit kan houden. Lea is ondertussen luid kreunend en schokkend aan het klaar komen. Ik blijf onverminderd in haar knijpende kut doorstoten tot ik het voel komen en diep in haar kut houd ik mijn paal stil en schiet ik de eerste straal zaad in haar kut. Met een langgerekt. “Ja… ha… ja… ho!” Geeft ze aan dat ze het binnen voelt komen en bij elke volgende stoot schiet ik weer wat zaad bij haar naar binnen. Zo vreselijk heftig en intens sta ik klaar te komen. Ik sta te zweten en voel hoe de kracht uit mijn benen verdwijnt. Ik sta te trillen op mijn benen. Dit was lijkt het wel heftiger dan ooit tevoren. Als ik uitgespoten ben laat ik mij op mijn knieën op de vloer zakken.

Kapot, leeg en uitgeput ben ik. Wat een belevenis was dit! Lea laat zich ook op het bed zakken en draait zich op haar rug. Doordat ik op mijn knieën zit zie ik hoe mijn sperma uit haar openstaande kut druipt. Ik klim op het bed en ga naast haar liggen met een hand op één van haar heerlijke tieten.
“Lea wat was dit vreselijk lekker met jou, dit moeten we vaker doen” zeg ik haar en geef haar een kus, ze slaat haar armen om mij heen en trekt mij tegen zich aan.

“Ik wil je even tegen mij aanvoelen Zacky en ja, dit was geweldig en veel beter dan ik gehoopt had” zegt ze. Zo liggen we een poos tegen elkaar aan ieder met zijn eigen gedachtes. Dan geeft Lea aan dat ze gaat douchen en haar originele kleding weer aan gaat doen, als ze weg loopt kijk ik haar na, in mijn paal zit geen leven meer maar ik geil enorm op deze vrouw. Als we weer beneden zitten en wat te drinken nemen zijn we het er over eens dat dit wel erg geheim moet blijven, dan komt ze op mijn schoot zitten omhelst me en zegt dan. “Bedankt voor de heerlijke seks het was geweldig zullen we dit elke week een keer doen?” Ik kan het niet laten om weer een tiet te gaan kneden als ik antwoord; “daar zeg ik geen nee tegen en als je vaker wilt doe ik het ook.”

We kletsen nog even na tot Lea naar huis gaat. Die dag doe ik helemaal niets meer. Ik blijf er aan denken wat er gebeurd is en wat we nog gaan doen…

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *