Mama ’s jongen

()


Ik, Eric ben het product van een misverstand, niet dat er daardoor minder van mij gehouden werd, het tegendeel is waar. Voor zover ik weet is mijn moeder altijd lesbisch geweest en ook nu heeft ze een vriendin. Ergens moet ik een vader hebben maar wie en waar ik weet het niet en moeder ook niet zegt ze. Ik ben achttien jaar oud en heb voor zover ik mij kan herinneren altijd twee moeders gehad, hoewel deze die ik nu heb relatief nieuw is en niet heel veel ouder is dan dat ik ben. Katja heet de vriendin van moeder en moeder zelf heet Wendy. Beiden noem ik ma al vind Katja dat wat minder leuk en stompt mij daarom nog wel eens tegen mijn schouder. Ik kan wel tegen een stootje. Ik ben redelijk sportief gebouwd en ga met ma en Katja twee keer in de week naar de sportschool.

We hebben het gezellig met elkaar en gaan ook regelmatig samen naar de stad voor nieuwe kleding of zo en Katja zegt altijd dat ik te veel vrouwelijke hormonen heb. Dat uit zich zegt zij, omdat ik soms eten kook, afwas, de was doe en wonderwel is mijn kamer altijd opgeruimd. Gedrieën gaan we ook op nudistenvakantie en daardoor kennen we elkaar lichamelijk ook erg goed. Elke maand gaan wij, ma en ik, naar de sauna en laten we ons masseren door Katja die daar werkt. Alles werkt bij mij vanonder normaal al heb ik van ma en Katja nog nooit een stijve gehad, waarschijnlijk komt dat omdat ik ze regelmatig bloot zie en de achterliggende gedachte dat ze toch nooit wat met mij zullen doen. Wel zorgen ze altijd dat de deuren op slot zijn als ze seks hebben en zijn ze niet zo erg open naar buiten toe wat liefkozingen betreft.

Ik ben bijna jarig en ma zegt dat ze een verrassing voor mij heeft, ik ben benieuwd. Als ik mijn cadeau krijg zie ik dat het een week vakantie is op een Grieks eiland en ik mag ook nog iemand meenemen, ik moet daar eens goed over nadenken. Als het bescheiden feestje over is en Katja al naar bed is vraagt mijn moeder aan mij of ik Katja niet mee kan nemen op vakantie want volgens ma is ze er erg aan toe. Ik kan mijn moeder niets weigeren en zeg dat ik het doe, ze kust mij slaat haar armen om mij heen en zegt “bedankt jongen dit betekent heel veel voor mij.”

De volgende morgen zeg ik Katja dat ik haar mee wil nemen en ook zij vliegt mij om de hals en kust mij vol op de mond, iets wat ze nog nooit eerder gedaan heeft. Naast elkaar in het vliegtuig vliegen we naar de zon en het park waar we naartoe gaan is ook een nudistenresort waar we dus een hele week naakt kunnen rondlopen. Slapen moeten we in één bed maar dat mag de pret niet drukken. We wandelen, zwemmen en lezen veel aan de rand van het zwembad. Onze kleding hebben we alleen aan als we in de avond in het dorpje gaan eten, als we later in de avond teruglopen, steekt ze haar arm door de mijne en lijken we wel een stelletje.

Als ik wakker word midden in de nacht ligt Katja tegen mij aan en voel ik haar B-formaat punt-tietjes tegen mijn rug aan en voor het eerst komt mijn lul overeind, als ze ook nog haar arm om mij heen slaat en haar hand op mijn borst legt krijg ik het moeilijk. Toch blijf ik stil liggen want ik geniet ervan dat ze zo tegen mij aan ligt, misschien slaapt ze zo ook wel bij ma.

De week is voorbij en we zijn weer thuis, Katja heeft mij al honderd keer bedankt en ik vond het gezellig met haar. We zijn echt naar elkaar toegegroeid en als ik haar zie krijg ik toch een gevoel van genegenheid over me. Ik kwam thuis en hoorde ze praten, waarover kon ik niet verstaan alleen aan het eind zei ma “als je maar bij mij blijft.” Daarna was het stil en hoorde ik de kamer op slot gaan en dat was voor mij genoeg om te weten wat er nu gebeurt. Een week later komt Katja naar mij toe en vraagt.

“Ga je even met mij wandelen, ik wil je wat vragen.” We trekken onze jassen aan en lopen gearmd naar buiten richting het park. “Als eerste wil ik je vragen of ik met je moeder mag trouwen” zegt ze. “Natuurlijk, maar dat hoef je mij niet te vragen ze is zelf oud genoeg om dat te beslissen.”

“Ik vond toch dat jij een eventueel bezwaar kenbaar mocht maken” zegt Katja.

“OK, mijn zegen heb je” en ik kus haar op het voorhoofd. Ze straalt en ik vraag “wat is het tweede wat je wilde vragen?” Haar gezicht wordt nu weer ernstig en we gaan op een bankje zitten. “Eric,” zegt ze “ik ben nog jong en ben al een tijdje bij je moeder maar ik heb nog nooit een man gehad en zelfs nog nooit zijn geslacht in handen gehad. Ik wil jou vragen om mij in te wijden in het heterowereldje al zal ik je moeder daarvoor nooit verlaten, ik houd veel te veel van dat oudje.”

“Laat ze dat maar niet horen” zeg ik en Katja grinnikt zachtjes. Ik vraag of ze daar goed over nagedacht heeft en als dat zo is, ik mij beschikbaar stel “maar” zeg ik “dat het dan wel moet gebeuren voordat je getrouwd bent want ik wil niets met oude getrouwde vrouwen.” Daarna krijg ik weer een stomp en ze zegt “pas op mannetje anders geeft deze moeder je een pak slaag.”

We staan op en ze is merkbaar opgelucht en gearmd lopen we weer naar huis. Katja en ik gaan samen naar de sauna, moeder wil niet mee waarschijnlijk hebben ze dit besproken. We zitten naast elkaar en ook tegen elkaar aan, mijn hand zit achter haar en ik streel haar rug van nek tot kontje, het zweet maakt dat het gemakkelijk gaat. Katja’s hand ligt op mijn been en beweegt langzaam op en neer, ik heb moeite om geen stijve te krijgen. Onze sessie is afgelopen en samen nemen we een douche en een kleine gezamenlijke cabine om ons weer aan te kleden. We drogen elkaar af en plots vraagt Katja “mag ik hem nu eens vasthouden?” Ik knik en haar hand pakt mij lul vast die natuurlijk direct begint te groeien. Katja zakt op haar knieën en bekijkt mijn lul minutenlang, ze staat weer op en bedankt me.

“Nog steeds volgens plan” vraag ik en zij knikt en zegt “ja hoor, ik vertrouw jou.”

Ik heb haar nog steeds niet aangeraakt buiten haar rug en ben benieuwd hoe ze daarop zal reageren. Het is zaterdagmorgen, moeder gaat dan naar de markt en Katja slaapt dan uit omdat ze gewerkt heeft tot laat. Nu niet want zodra ik de deur achter moeder hoor dichtslaan komt ze mijn kamer in en kruipt bij mij in bed, ze ligt op haar rug en ik op mijn zij, mijn hand leg ik op haar buik en even reageert ze. “Nog niet?” Vraag ik, “laat maar liggen” zegt ze en ik begin haar zachtjes in kringetjes te strelen rond haar navel.

Ze pakt mijn lul vast die al stijf is en doet er verder niets mee, ik denk dat ze zich er vertrouwd mee wil maken. Mijn kring van streling wordt groter en ik kom haar hand tegen die op haar kutje ligt, “daar nog niet” zegt ze en ik beweeg mij hoger tot onder haar tietjes. Haar tepeltjes staan stijf overeind en zien er aanlokkelijk uit, toch ga ik niet verder en vraag haar zich om te draaien. Ze doet het en ik streel haar net als in de sauna en schiet soms door tot ik halverwege haar billen ben. Ze ligt met dichte ogen en lijkt te genieten, soms als ik haar billen aanraak kreunt ze zachtjes. Ik laat het hierbij, kus haar op de schouder en zeg dat dit het was voor vandaag. “Dank je” zegt ze en blijft nog even liggen om daarna terug te gaan naar haar eigen bed. Ik draai mij op de rug en begin mezelf van mijn overtollige zaad te ontdoen.

Elke zaterdagochtend komt ze bij mij en gaan we steeds een stapje verder ik heb haar tietjes al mogen verwennen en nu zodra ze binnen is vraagt ze of ze eens zaad mag zien. “Moet ik dat doen of doe jij het” vraag ik haar. “Kan ik dat ook doen dan” zegt ze en ik knik alleen maar. “Pak maar vast” zeg ik en als ze dat doet leg ik mijn hand om die van haar en begin mezelf met haar hand af te trekken. Ik laat los en Katja gaat verder, in opperste concentratie trekt ze mij af tot het zaad op mijn buik spuit. Even weet ze niet wat er gebeurt maar automatisch gaat ze door tot ik leeg ben en ze ook op haar handen mijn zaad heeft. Ze likt haar hand en trekt niet direct een vies gezicht.

“Deed ik het goed” vraagt ze opgewonden als een klein kind.

“Perfect en ik vond het superlekker, dank je.”

“Het kriebelt bij mij nu ook” zegt Katja, “wil jij of moet ik mij aan je moeder geven straks.”

“Wat jij wilt” zeg ik en ik zie haar denken, “jij” zegt ze resoluut.

“Hoe wil je dat ik het doe” vraag ik “met mijn vingers of met mijn mond.”

Ook nu is ze weer direct en roept “mond.” Ik kruip tussen haar dijen en deel de eerste lik uit die van haar kontgaatje tot over haar klitje gaat, haar heupen komen mij tegemoet en ze roept “oh god nog een keer,” het blijft niet bij één keer en tot ze schokkend klaarkomt blijf ik haar likken en haar klit bewerken, mijn vingers zijn nog niet binnen geweest. Als ik klaar ben ga ik naast haar liggen en kruipt ze bovenop mij en zegt dat dit er de volgende keer ook bij moet, ondertussen wrijft ze met haar klitje tegen mijn stijve aan en in haar ogen zie ik niets dan lust. Ik stop haar voor het te laat is want als ik haar een keer geneukt heb zal het wel afgelopen zijn en ik wil nog veel meer van haar genieten.

We hebben elkaar al enkele malen met de hand of mond bevredigd en het moment van echt neuken komt steeds dichterbij. Als we weer samen zijn en elkaar langdurig liefkozen komt ze op mij zitten, zet mijn stijve voor haar opening en laat zich langzaam zakken tot hij helemaal in haar verdwenen is. We bewegen ons niet, wel span ik mijn spier en ze giechelt, “ik voel hem bewegen” zegt ze. Ze laat zich voorover zakken en houdt mijn lul binnen. Ik streel haar kontje en trek af en toe haar billen naar mij toe zodat mijn lul een centimeter heen en weer naar binnen schuift. Ze kijkt mij in de ogen en ik zie dat ze geniet van deze kleine neukbewegingen. Katja gaat overeind zitten en begint op en neer te bewegen en geniet, als ze komt laat ze zich van mij afvallen en komt weer naast mij liggen.

“Straks nog een keer” vraagt ze.

“Wat mij betreft wel want ik ben nog niet gekomen” zeg ik.

Ze gaat er wat aan doen en hapt mijn stijve naar binnen en begint te sabbelen en te zuigen, ik streel haar kontje en ontplof in haar mond. Na een paar minuten kruip ik op haar en begin haar echt te neuken, ze kronkelt, kreunt, sist uit haar mond en als ze klaarkomt, bijt ze in mijn schouder van genot, ze knijpt zo hard met haar kut dat ook ik voor de tweede keer mijn zaad in haar loos. We zijn stil en hijgen na. Dit zal de laatste keer geweest zijn bedenk ik en ben dan ook blij verrast als ze zegt dat we dit volgende week nog een keer moeten herhalen.

Diezelfde avond ben ik thuisgebleven op verzoek van Katja en als ze op haar knieën gaat voor moeder om haar ten huwelijk te vragen schieten ook bij mij de tranen in mijn ogen. Moeder huilt, Katja huilt en ook ik laat alles los vanwege het geluk van mijn twee moeders. Katja wil met mij samen haar vrijgezellenavond vieren met een laatste keer heteroseks en ik stem toe om haar nog éénmaal de sterren te laten zien met een man.

Eric.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *