Pandapunten

()


Recht uit de douche, met mijn handdoek laag op mijn heupen geknoopt, loop ik mijn woonkeuken in voor mijn levensnoodzakelijk eerste shot cafeïne.

Hal-lo?! Over mijn tafel gebogen staat een zwartharige dame die mij een grandioos uitzicht op haar achterste biedt. Met gestrekte arm veegt ze van links naar rechts terwijl ze heupwiegend langzaam omhoog komt. Als ze aan het eind van de tafel komt zwaait ze haar armen omhoog en haar hoofd achteruit. Dan pas zie ik dat ze oortjes in heeft en snap ik waarom ze mij niet hoorde aankomen. Ze blijft staan shaken in een sensueel ritme, die heupen jongens. Ik leun tegen de deurstijl en geniet van haar show. Wanneer ze haar hoofd net iets meer draait ziet ze mij in haar ooghoek staan en schrikt even maar grijnzend trekt ze de oortjes uit, zonder enig teken van gêne.

“Goedemorgen mijnheer, ik ben Sélène” en ze steekt haar hand uit terwijl de donkerste ogen die ik ooit zag mij onbevreesd aankijken. Nochtans ben ik met mijn 1,95 m en brede schouders een naar het schijnt intimiderende verschijning, maar dat lijkt haar niet te deren. “Joachim” knik ik, de stroomstoot die door mijn hand gaat negerend.

Jeanette, de huishoudster die al ruim dertig jaar voor onze familie werkt, is een aantal weken afwezig in verband met een ingreep die ze moet ondergaan. Ze vroeg mij of ik zelf voor vervanging zou zorgen, anders was er wel het nichtje van haar beste vriendin dat tijdelijk kon inspringen. Ik verkoos de kennis van Jeanette, het leek mij betrouwbaarder dan de zoveelste uitzendkracht. Op kantoor hebben we daar al vaak minder goede ervaringen mee gehad. Maar ik had verwacht dat die nicht eerder een dame van middelbare leeftijd zou zijn en niet iemand die eruitziet alsof ze nog op de schoolbanken moet zitten.

“Koffie?” Vraag ik terwijl ik naar de espressomachine loop.

“Ja, lekker, dankjewel, zwart alsjeblieft”. Terwijl ik bezig ben met de koffie hoor ik haar neuriënd aan het werk. Ik draai mij om en proest bijna mijn koffie weer uit. Ze zit op haar hurken een stoel af te stoffen, terwijl ze met haar kont draait komt ze omhoog om dan aan de ander kant van de stoel wulps weer door haar knieën te gaan terwijl de poot tussen haar benen staat. Verhit zet ik de tas op het aanrecht en loop de keuken uit. Ik heb op dit moment 5 pandapunten, nooit eerder stond ik zolang droog. Er is dus niet veel nodig om mij in vervoering te brengen nu.

De rest van de dag gaan mijn gedachten regelmatig naar mijn nieuwe huishoudhulp en haar wellustig aura. Ik zie haar dansen, maar niet zoals vanmorgen. Nee, ik zie haar in een minuscuul bikinislipje aan een paal slingeren waarna ze flirtend op mij afstapt. Ik zie haar bezweet in mijn bed liggen. Ik zie een glazige blik in haar ogen nadat ik haar snoeihard heb laten klaarkomen…

 De volgende ochtend trek ik toch maar een kamerjas aan voor ik mijn koffie haal.

“Goedemorgen Joachim, voor mij had je deze niet moeten aantrekken hoor, ik vond die handdoek mooi staan” en ze geeft mij een vette knipoog. Ik trek laatdunkend een wenkbrauw op, gevolgd door een grijns. Ik mag dan de jongste topadvocaat van Wieme, Wieme, Wieme & Wieme zijn, ik ben ook altijd in voor een geintje. Terwijl ik geniet van mijn koffie en krant geniet ik ook van Sélène die op haar eigen zinnelijke manier door mijn huis dwarrelt. Ze is schat ik een twintigtal centimeter kleiner dan ik en ziet eruit als een echte Latina. Ik kijk verschillende keren op van mijn krant om haar te bekijken. Ondertussen geraken we wat aan de praat en zo kom ik te weten dat ze na haar boekhoudopleiding een aantal jaren in het bedrijf van haar ex heeft gewerkt – toch niet zo piepjong blijkbaar – maar nu het uit is wil ze niet langer met hem samenwerken en dus zit ze even in tussendoortjes. Welke richting ze precies uit wil weet ze nog niet zeker en ze was Jeanette dan ook dankbaar toen ze dit aangeboden kreeg ook al is dit beneden haar kunnen.

Ik ben een paar ochtenden vroeger het huis uitgegaan maar op donderdagochtend staat ze op haar gebruikelijke manier te swingen als ik de keuken inloop. Ik draag opnieuw enkel mijn handdoek -jarenlange gewoonte – en ze knikt goedkeurend terwijl ze mij van boven tot onder bestudeert. Ik ben wel wat aandacht gewoon maar haar taxerende blik doet mij toch wat. Mijn pik steigert. Ik glip op een barkruk aan het keukeneiland en vestig mijn aandacht op de krant en de koffie die ze voor mij zet.

“Leuke nacht gehad gisteren?” Vraagt ze. Ik vertel haar dat ik nog laat moest vergaderen en dat we een bedrijfsappartement hebben in Antwerpen waar ik ben blijven slapen. Alleen. Ze zegt dat ik te veel werk en dat ik ook moet ontspannen. Ze wil weten of er iemand speciaal is in mijn leven. Oh, dat zij best ook wel eens een friend with benefits wil zijn. Ik antwoord dat ik principieel niets begin met personeel en geen proces voor grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer aan mijn been wil hebben. Zij weerlegt mijn argumenten dat ze toch binnen een paar weken weer weg is maar net als ik daar tegenin wil gaan, gaat mijn telefoon en word ik door mijn werk ingepalmd.

Vrijdagochtend stap ik net onder de douche vandaan wanneer Sélène met wasgoed mijn badkamer binnenwandelt. Stond zij nu aan de deur te wachten tot ik klaar was om dan binnen te stappen? Ik vraag of dit niet even kan wachten? Giechelend reikt ze mij een handdoek aan. Ze neemt wat wasgoed en buigt zich diep voorover om dat onderaan in de kast te leggen. Haar kontje steekt uitdagend omhoog en achteruit kijkend likt ze over haar lippen. Mijn pik steigert. Ze richt zich op en wijst: “Looks like someone’s happy to see me”. Ze krast met haar nagel over mijn borstkas terwijl haar andere hand mijn half harde lul omvat.

Haar nagel krast verder, rond mijn tepels naar beneden en volgt de smalle lijn die naar mijn pik leidt. Even nog wil ik haar afweren en uitleggen dat dit niet kan maar dan zakt ze op haar knieën en schuift de hand die rond mijn pik zit op en neer waardoor mijn glimmende eikel tevoorschijn komt. Ze likt de druppel voorvocht weg en volgt met het puntje van haar tong de randjes van mijn gladde kop. Mijn ratio verwerpt nu elk argument om hier niet mee door te gaan. Dan neemt ze hem in haar mond en likt hem alsof het een lolly is. Met haar andere hand neemt ze mijn ballen in haar hand en weegt ze. Ze likt met haar tong over de dikke aders op mijn schacht en neemt hem dan centimeter voor centimeter in haar mond. Ik voel mijn top tegen haar huig aantikken maar ze geeft geen krimp en in een regelmatige cadans laat ze hem in en uit haar mond glijden terwijl ze haar lippen telkens rond de kop tuit. Ik zie aanhoudend haar wangen hol trekken en voel hoe ze ondertussen zachtjes mijn ballen kneedt. Met mijn hand op haar hoofd volg ik het ritme. Ik voel mijn ballen samentrekken en zeg als ze niet wil dat ik in haar mond spuit ze nù moet stoppen maar omhoog kijkend gaat ze onverstoorbaar verder tot mijn zaad in ritmische stralen in haar keel spuit. Mijn heupen schokken, mijn knieën knikken. Oh mijn god deze meid kan er wat van. Ik wil haar omhoog trekken maar ze blijft zitten en zegt: “tweede ronde.”

Opnieuw begint ze mijn nog half harde pik te melken en hoewel ik nooit gedacht had dat het mij zo snel zou lukken, gutst even later mijn zaad weer in haar mond. Ze zet zich recht en ik druk mijn mond op de hare. Ik wring mijn tong naar binnen en proef mijn eigen zilte smaak. Ik verken haar mondholte uitgebreid van wang tot wang en zou dit nog veel langer willen ontdekken maar helaas, de plicht roept, ik moet er vandoor.

“Zie ik je dit weekend?” Vraag ik maar ze knikt ontkennend en zegt dat ze ’s avonds uit gaat en overdag nodig heeft om bij te slapen en te ontnuchteren. Ze blaast mij een kusje en gaat weer aan het werk.

De hele dag flitsen beelden van Sélène op haar knieën met mijn pik in haar mond voor mijn netvlies. Ik wil deze vrouw. Ik wil haar onder mij zien wriemelen, ik wil haar voelen, ruiken, proeven. Ik wil haar horen hijgen en schreeuwen en beenhard klaarkomen. Maar vooral wil ik ín haar zijn, wil ik mij diep in haar begraven. Met voorbedachten rade verplaats ik mijn eerste meeting op maandagmorgen zodat ik zeker niet te vroeg te deur uit moet. Het hele weekend beeld ik mij in dat ik haar neem, op alle mogelijke plaatsen, in alle mogelijke posities. Ik heb meer dan een koude douche nodig en doe verschillende work-outs om mezelf af te peigeren en wat energie kwijt te geraken. Op maandag ben ik wat vroeger op en wacht haar op in de keuken.

“Goedemorgen baas, fijn weekend gehad?” Ze trekt haar jas uit en toont een ultrakort plooirokje en een truitje dat op haar huid lijkt geschilderd. Haar haren zitten in twee vlechtjes. Ze ziet eruit als een pittig maar ondeugend schoolmeisje. Ze begint met de vaatwasser uit te ruimen en als ze zich moet rekken om iets in de bovenkasten te zetten zie ik een spierwit slipje dat helder afsteekt tegen haar gebruinde benen. Ik merk wel dat ze bewust uitdagende bewegingen maakt, zoals dat uitstrekken of net vooroverbuigen. Ik sta zachtjes op en als ze met haar buik tegen het aanrecht staat leg ik mijn arm rond haar taille.

“Baby, wat zijn je plannen? Mij een beetje opjutten en dan met een broek vol goesting naar kantoor sturen? Ik dacht het niet, toch?!” Ik kus haar in de nek, in haar oor, lik aan haar oorlel. Ze draait haar hoofd en onze monden vinden elkaar. Mijn tong zoekt de hare en passioneel dansen ze om elkaar heen. Ik hoor haar kreunen en draai mijn hoofd zodat ik haar mond nog dieper kan plunderen. Ik trek de V-hals van haar truitje opzij en haal haar borst eruit, ze draagt geen beha. Zijn overroepen zei mijn zusje laatst en verdorie, voor een keer ben ik met haar eens. Ik kneed haar borst, draai rondjes rond haar tepel, knijp en draai die tussen mijn vingers. Mijn andere hand stop ik tussen haar benen, streel haar heuvel, vindt haar bobbeltje en schuif verder door haar sleuf. Ze kreunt en trilt. Ik laat mij op mijn knieën zakken en trek haar slipje naar beneden. Ik duw haar benen uit elkaar en mijn tong tussen haar lipjes. Met lange halen lik ik over en weer, haar klit geef ik korte fikse likjes. Ze duwt mijn hoofd in haar kruis: “Ja Joachim, ja!” Ik steek mijn vinger in haar holte en in een gejaagd ritme stuw ik haar naar haar eerste orgasme. Ik draai haar om, haar blik is loom van lust.

“Meer?” Vraag ik. Ze pakt mijn hand en trekt mij mee naar mijn slaapkamer. Ze trekt haar truitje uit, laat het rokje op de grond vallen en strekt zich uit op mijn bed. Nu pas zie ik haar boezem in volle glorie. Twee volmaakte tieten met kleine, felle tepeltjes. Ik pak de borst die daarnet verwaarloosd is, kneed en lik ze. Ik ga met het puntje van mijn tong langs de tepelhof. Ik kus haar tepel keer op keer en zuig hem dan traag maar diep naar binnen, houd ‘m zo even vast en laat hem dan plots los. Ik herneem het aan de andere kant. Ik pak haar vlechtjes en met de kwastjes streel ik over haar rechtopstaande tepeltjes. Ondertussen wrijft zij over haar klitje. Ze pakt mij in haar hand, plaatst mij voor haar gaatje en ik duw mij zacht naar binnen terwijl ik aan haar nippels zuig. Ze kermt zachtjes, ik zie aan haar grimas dat pijn en genot strijden terwijl ze opgerekt wordt, zowel haar kutje als haar tepels. Ik stoot met draaiende heupbewegingen. Na een paar keer zie ik dat het al vlotter gaat en duw dieper, tot onze lijven elkaar daar raken. Ondertussen denk ik aan stafhouders, de balie en saaie dossiers om te vermijden dat ik té snel kom in haar o zo nauwe kutje. Ik voel dat haar spieren afwisselend zich om mij heen spannen en ontspannen. Dan begint ze te bewegen, eerst nog langzaam maar ze drijft het ritme op, vastberaden ons allebei naar de afgrond te brengen. Ik kan niet anders dan volgen…

De rest van de week ben ik altijd vroeg op pad maar ik krijg geregeld een berichtje van haar. Die berichtjes worden alsmaar pikanter. Het is zelfs zo erg dat ik in de rechtszaal mijn concentratie verlies en door de rechter tot de orde wordt geroepen. Ik ben zo hitsig dat ik nog niet weet hoe ik het weekend ga doorkomen tot ik haar maandagochtend weer zie. Voor even dan weer maar. Ik wil meer, meer tijd met deze vrouw, meer ontdekken van haar. Ik wil weten wat haar nog meer kan boeien, of boeien kunnen? Waar haar grenzen liggen, wat we samen nog kunnen spelen… Gelukkig antwoordt ze uitgebreid op al mijn vragen zodat ik het gevoel heb haar heel wat beter te leren kennen, ook al zien we elkaar dan niet echt.

Als ik die vrijdagavond thuiskom – ik ben van kantoor rechtstreeks naar de fitness gegaan maar heb daar niet gedoucht omdat ik niet houd van het miezerige straaltje water dat er uit de kraan komt- loop ik recht de douche in. Wanneer ik mijn haren droogwrijvend mijn kamer in loop ligt Sélène op haar zij op mijn bed. Het enige wat ze draagt is een donkerrood kanten slipje en…  Wath the fuck! Donkerrode tepel-kwastjes! De verrassing had niet groter kunnen zijn. Deze onverwachte gast, in dit tenuetje, midden op mijn bed: zalig. Ik kijk haar wellustig aan en zie de blik in haar ogen zwoeler worden. Ik klim op het bed en zelfs zonder haar aan te raken hoor ik dat ze zwaarder begint te ademen. Ik kijk haar aan en wijs naar de kwastjes. Ik laat ze even op en neer vallen.

“Een overblijfsel van een vrijgezelle” lacht ze en dat ze dacht dat ik dat wel eens fijn zou vinden. Absoluut, wauw! Ik til haar haren op en kus achter in haar nek en achter haar oor. Ik lik langs de schelp van haar oor en bijt zachtjes in haar lelletje. Ik zoen haar op haar lippen. Ze opent meteen haar mond, onze ademhaling versnelt. Ze krult en wikkelt haar lijf rond het mijn. Ze duwt instinctief haar heupen tegen mij aan. Ik streel haar rug en haar billen. Ik zou uren kunnen doorgaan met kussen met haar zo in mijn armen, het zet mij in vuur en vlam. Voor haar mag het blijkbaar eigenlijk wel wat sneller gaan want ze draait zich zo dat ze mijn pik in haar mond kan nemen terwijl ik haar kruis voor mijn neus krijg. Ik zie dat er in het slipje al een natte plek zit, mevrouwtje is dus blijkbaar al flink opgewonden. Ik streel langs het randje van haar slip tussen haar benen om zo een vinger in haar kutje te kunnen stoppen. Ondertussen lik en zuig ik door haar slipje heen aan haar klit. Zij heeft mijn pik in haar mond en ik voel hem bij elke haal van haar tong groter en harder worden. Als ik voel dat ik het niet lang meer kan volhouden duw ik haar op haar rug. Tegen de tijd dat ik bij haar binnen ben smacht ze naar mij en ik penetreer haar onbarmhartig. Ze begint al bijna onmiddellijk te schokken maar ik ga door, dat wil ze ook. Ze maant mij aan met haar hielen tegen mijn billen. Ze duwt op mijn schouders, alsof ze mij dieper in zich wil duwen. Ze jammert en kreunt en algauw voel ik het stuiptrekken alweer door haar lijf gaan. De spieren binnenin haar trekken samen bij elke siddering en ik voel mijn orgasme bulderend over mij heen komen. Met een luide schreeuw spuit ik mijn zaad in haar. Ik begraaf mijn gezicht in haar hals en hoor ons bloed suizen. Uitgeput laat ik mij naast haar op bed vallen.

“Aangename verrassing?” vraagt ze. Oh baby, zo mag je mij nog vaak verrassen, hier sta ik zeker voor open. Ik laat mijn bad vollopen. Gezien mijn lengte heb ik een extra lang en breed bad wat handig is gebleken als je er met twee in wil. Ik stap er eerst in en laat haar dan plaats nemen. Ze ligt met haar rug tegen mijn borst. Ze kreunt van gelukzaligheid. Ik masseer haar nek en schouders, kus haar in haar nek, ze kust een voor een mijn vingers. “Dit zijn magische vingers” zegt ze, “die kunnen mij naar de hemel brengen.” Oh ja? Dan zal ik haar nog eens wat meer tonen wat die vingers kunnen. In onze berichten deze week liet ze mij weten dat ze heel gevoelige borsten heeft. Mijn zusje studeert bijna af als seksuologie en had het er onlangs over dat maar een heel klein percentage van de vrouwen een ‘nipplegasm’ kan bereiken en dat het vaak in het hoofd zit. Vrouwen zijn er veel te veel mee bezig of ze wel fris genoeg ruiken, of hun borsten niet te klein zijn, of ze de deur wel op slot hebben gedaan… waardoor ze vaak een orgasme tegenhouden. Ik wil wel eens onderzoeken of ik Sélène haar hoofd op hol en haar lichaam zo in vervoering kan brengen.

Ik neem de afstandsbediening van mijn surround systeem en kies voor “Eruption.” Dat nummer duurt ruim 23 minuten. Ik weet zeker dat zij tegen die tijd tot een eruptie, een uitbarsting zal komen. Ik ga die tijd namelijk gebruiken om haar borsten te verwennen, onafgebroken. Ze kirt en kronkelt bij het idee alleen al. Ik leg mijn armen over haar heen zodat die niet weg kunnen en pak haar beide borsten vast. Synchroon en traag knijp en kneed ik ze. Ik ga traag over haar tepels heen met de palm van mijn hand, neem het topje tussen duim en wijsvinger en rol en draai het traag. Ik trek eraan en duw erop. Soms ga ik er met flipperende vingers overheen om dan weer traag te hervatten. Ik houd de tepeltjes goed vast en zwiep zo haar borsten heen en weer. Ondertussen kan zij niet ophouden te bewegen. Ze wil haar klit strelen maar ik houd haar handen tegen, ik wil dat ze enkel dit voelt: ik die haar borsten bewerk. Ze knijpt haar bovenbenen bij elkaar om de druk daar op te voeren. We zijn amper aan minuut acht van de song als ik voel dat ze het gevecht verliest en klaarkomt. Hoewel ze mij wil afweren blijf ik in gestaag tempo haar borsten en tepels bevoelen. Op minuut veertien komt ze voor de tweede keer; vier minuten later alweer. Ik neem nog wat van de geurige badolie in mijn handen en ga door met kneden, knijpen, trekken, draaien. Ik wil dat ze minimaal nog een keer komt voor het einde van de song. Door de olie geeft het nog een andere dimensie aan haar gevoel blijkbaar want nog voor minuut 20 zie ik alweer hoe haar lijf schokt en daarna weer ontspant. Ik denk dat we het nu wel gehad hebben maar nog voor het einde van het lied zie ik weer hoe ze verkrampt, zie ik hoe ze haar benen bij elkaar duwt en haar heupen draait tot de verlossing haar overspoelt. Als de laatste noten weerklinken, hangt ze slap tegen mijn lijf aan.

Maar van al die frictie staat mijn pik beenhard. Ik til Sélène een beetje op en duw mijn pik zachtjes bij haar naar binnen. We kreunen allebei als ze mij verder in zich opneemt. Ik stoot zacht op en neer, het ritme dat ik hanteerde bij haar borsten. Maar Sélène moet blijkbaar haar frustratie kwijt want ik voel haar opveren en terwijl ze zich aan de badrand vasthoudt versnelt ze het ritme en gaat als een razende op en neer. “Fuck Joachim, fuck” schreeuwt ze. Ik voel hoe ze haar spieren samentrekt en mijn pik masseert en als ik mij niet meer kan inhouden blijft ze dat doen alsof ze mijn lul wil leeg knijpen. We blijven uitgeput liggen. Het water is al een flink stuk afgekoeld voor we eruit stappen. Ik reik haar een grote handdoek aan. Als ze die om zich heen slaat merk ik dat ze amper nog op haar benen blijft staan. Ik til haar op en draag haar naar mijn bed waar ik haar onder stop. Haar hoofd ligt amper op het kussen of ze slaapt.

Ik word wakker van haar kontje dat zich tegen mij aanduwt terwijl haar hand mijn billen streelt. Lepeltje-lepeltje slapen is een ding, zo vrijen vind ik meer iets voor ouder koppels maar Sélène wil niet omdraaien en pakt tussen haar benen door mijn pik om hem in haar kutje te stoppen. Ze wrijft met haar billen rondjes tegen mijn onderbuik. Met de hand van de arm waar ze op ligt kan ik aan haar borst, mijn andere hand kan aan haar klitje dus zo slecht is deze houding dan toch niet bedenk ik me. Ik kan haar verwennen terwijl ik mijn pik diep in haar begraaf. Wat doet deze vrouw mij met mij? Ik ben op een paar dagen meer keren klaargekomen dan de rest van het jaar. Ik ben harder dan ooit klaargekomen, ik heb meer zaad gespoten dan ik dacht dat er in mijn ballen paste. Ze stopt haar vinger in haar kutje, lepelt er mijn sperma uit en likt het af alsof ze het lekkerste ijsje ooit proeft. Man wat vind ik dit geil. Ware het niet dat het fysiek echt even niet meer kan, ik pakte haar direct opnieuw.

“Zullen we ergens gaan ontbijten?” vraag ik nadat we gedoucht hebben. Even later zijn we op weg naar mijn favoriete food bar. Terwijl we genieten van een uitgebreid ontbijt fluistert ze in mijn oor: “jouw zaad loopt uit mijn kutje, ik vrees dat het kussen al nat is.” Hier word ik weer bloedgeil van. We zitten samen op een bank aan een kant van het tafeltje achter een grote schouw. Ik kan dus ongemerkt mijn hand tussen haar bovenbenen duwen om te verifiëren.

“Weet je zeker dat het niet jouw geil is?” Ze stopt haar hand in haar slipje, ruikt er dan aan en stopt haar vinger in haar mond. “Definitely you!” grijnst ze vol overtuiging. De rest van het weekend denk ik aan haar en groot is dan ook mijn verbazing als ik op maandagochtend Jeanette terug in mijn keuken zie staan. “Sélène vertrekt vandaag voor drie maanden naar Bali, ik moest nog zeggen dat ze graag voor jou gewerkt heeft. Heel graag.”

Isanine

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *