Lust in tijden van Corona

()


Mei 2020. We stappen op de Thalys naar Parijs. Omwille van het Covid-19 virus zijn er bijzonder weinig reizigers. In het station zagen we nog wel wat mensen, nu zitten we alleen in deze wagon. Omdat er momenteel geen controleurs komen weten we dat we de komende uren alleen zijn.Op het perron hebben we al uitgebreid staan zoenen en heb ik, met mijn kont tegen zijn kruis, Frederik al flink opgewonden. Hij fluisterde me in mijn oor dat ik met vuur speelde maar ik kon het toch niet laten. Het knettert tussen ons.

Als de trein goed op gang is draait hij zich naar me toe en kijkt me met glinsterende ogen aan. Hij stopt zijn hand onder mijn rokje en begint over mijn slipje te wrijven. Ik voel mijn lichaam reageren, gehoorzamen. Als op bevel. Zijn vaardige vingers zorgen algauw voor een tenen krullend orgasme maar hij blijft aan een driest tempo doorgaan. Ondertussen trekt hij mijn hoofd naar zich toe en duwt mijn lippen van elkaar op zoek naar mijn tong. Hijgend proef ik hem en vol overgave kussen we verder. Ik laat me meevoeren tot ik weer explodeer.Ik hang op mijn stoel en voel dat Fred mijn slipje uitdoet. Hij trekt me op zijn schoot. Zijn pik, die hij al uit zijn broek haalde, staat rechtop en hij schuift mij eroverheen terwijl hij me diep in de ogen kijkt. Onder mijn topje pakt hij mijn borsten en met martelende precisie geselt hij de knopjes. Ik glijd op en neer over zijn lengte. Hoe harder hij mij prikkelt, hoe sneller ik ga. We stellen elkaar niet teleur. Ik verlies mezelf en kom met een luide schreeuw klaar. Fred draait me om en trekt me weer over zijn pik. Hij spreidt zijn benen waardoor de mijne ook wijd openliggen. Met de ene hand trekt hij mijn schaamlippen open en omhoog, met de andere flippert hij over mijn strakgespannen klit waardoor ik resoluut blijf wippen. Stuiptrekkend kom ik opnieuw klaar en neem Frederik mee, die met een triomfantelijke kreun zijn lading in mijn kutje spuit.

Uitgeteld val ik op mijn plaats.Een tijdje later, als we weer zijn bekomen, leg ik mijn hand op Freds jeans en begin zijn lengte te strelen. Ik voel hem harder worden. Ik rits zijn broek open en haal zijn pik tevoorschijn. Ik slobber en lik aan zijn eikel en neem zijn hele schacht in mijn mond.Wat later begint hij te steigeren. Hij kantelt zijn bekken, ik ga vastberaden door. Ik stop mijn hand dieper in zijn broek en grijp zijn ballen. Ik voel ze strakgespannen staan. Fred grijpt naar mijn kont, naar mijn borsten, trekt aan mijn haar. Hij begint de controle te verliezen. “Oh, dit voelt zo goed liefje”. Hij verstijft en stralen zaad schieten achter in mijn keel. Ik lik hem schoon terwijl hij nog zit na te genieten.


Frederik zet me op het tafeltje voor hem. Hij duwt mijn knieën uit elkaar en trekt mijn rok en topje omhoog. Mijn handen zet hij achter mij zodat mijn borsten naar boven wijzen. “Hm… mooi uitzicht op deze trein” grinnikt hij. Hij laat me zo een hele tijd zitten. Hij blijft gefascineerd naar me kijken. Mijn kutje trekt samen onder zijn blik, ik voel dat mijn tepels zich oprichten. Dan zet hij mijn voeten op de rand van het tafelblad. “Perfect” lacht hij en hij buigt zich naar voren. Zijn tongpunt flits over mijn klit. Ik schok. Hij haalt een vinger door mijn spleet en heeft een klodder van zijn zaad mee. Dat smeert hij over mijn tepels. Zijn tong tikt weer mijn klit aan, zijn vinger glijdt door mijn spleet. Hij herhaalt deze actie keer op keer. Ik blijf schokken. Dan plots zuigt hij op mijn klit terwijl zijn vingers verdwijnen in mijn kutje. Ik gil. Met gekromde vingers roert hij jachtig heen en weer. Een mengsel van onze sappen drupt over zijn vingers en op de tafel. Ik smeek. Ik welf mijn rug en geef hem mijn hele lichaam. Geef hem mijn waardigheid. Ik besta enkel nog uit verlangen, dierlijke lust. Ik hoor mezelf wanhopig roepen. Om door te gaan. Nee, om te stoppen. Of om vooral niet te stoppen! Ik wil nog, ik wil meer! Als een tsunami walst genot door mijn lijf.  Ruw vingert hij mij tot het zwart voor mijn ogen wordt, ik verlies me in zijn overheersing en mijn lijf zwalpt golvend over het tafeltje.De rest van de treinreis blijven we elkaar zachtjes strelen en zoenen. 

Door de overstap van trein naar metro zijn we even gekalmeerd maar op de overvolle metro geprangd tussen een hele hoop reizigers voel ik plots zijn handen op mijn kont. Mijn broekje ligt nog ergens in de Thalys. Met beide handen trekt hij mijn billen uit elkaar. Met zijn lange vingers glijdt hij door mijn spleet. Ik kreun. Mijn mondmasker en het lawaai houden het meeste geluid tegen. Hij gaat door en ik voel hoe ik steeds natter word. Er staat een man op en Frederik neemt zijn zitplaats in. Hij trekt me op zijn schoot en schikt mijn rokje over zijn knieën. Plots voel ik hoe hij me even optilt, zijn pik uit zijn broek trekt en in mijn grotje stopt. Ik voel hoe hij me diep penetreert en kan het niet laten te kreunen. Fred zet mijn tas voor me op mijn schoot en zegt me die vast te houden. Zo blijven zijn handen, die ik onder mijn topje naar boven voel gaan en mijn borsten omvatten, uit het zicht. Hij knijpt mijn tepels stevig tussen duim en wijsvinger. Ingehouden draai ik met mijn heupen. Ik hou mijn hoofd naar beneden zodat niemand ziet hoe een gloed van opwinding zich over mij verspreidt. Na een tijdje laat hij mijn ene borst met een floep los, ik spring bijna omhoog. Plots voel ik hoe zijn hand onder mijn rok op weg gaat naar mijn klitje. Hij geeft er korte krachtige tikjes. Zijn pianistenvingers zijn daarop getraind. “Kom voor mij liefje” fluistert hij in mijn oor.Een enkele kronkel van mijn bovenlichaam geeft aan dat ik in stilte klaarkom.

De volgende dag staan we -met mondmaskers op- in het Louvre als hij plots mijn oor likt en in mijn oorlelletje bijt. “Doe je slipje uit!”Wat? Hier? No way. Ik schud nee. “Doe het nu of ik doe het, en niet zo erg discreet dan”. Omdat ik weet dat hij de daad bij het woord zou voegen kijk ik even rond. Er is gelukkig ook hier veel minder volk dan gewoonlijk. Met mijn handen in de zakken van mijn jurk duw ik mijn slip voorzichtig naar beneden. Als de suppoost zich omdraait duw ik gauw verder en stap eruit. Ik overhandig het hem om een prop. “Good girl!” lacht hij en hij stopt zijn hand onder mijn jurk om mijn billen te strelen. Ik weer hem af en zet een paar stappen opzij.De rest van ons bezoek komt hij steeds quasi argeloos naast of tegen me aan staan waarbij hij over mijn billen wrijft of erin knijpt. Of de stof van mijn jurkje tussen mijn bilspleet duwt. Ik ben al helemaal opgewonden.In de volgende zaal staan we naast elkaar naar een schilderij te kijken. Er lopen nog een paar andere bezoekers af en aan. “Trek aan je tepels” commandeert hij zacht. Ik geef graag toe aan zijn bevel en pak beide knopjes vast. Ze zijn niet zo erg groot en ik moet dus best wel stevig knijpen om ze te kunnen vasthouden. “Niet loslaten”. Hij blijft geïnteresseerd naar het kunstwerk kijken.

Ik knijp mijn benen bij elkaar, ik voel hoe ik steeds natter word. Hij doet een hele uitleg over kunststromingen en het leven van de schilder maar mijn focus ligt volledig op mijn eigen lijf en wat erin mij tekeergaat. “Los” zegt hij en trekt mijn handen plots weg. Een scheut van genot schiet naar mijn kruis. Ik kreun. Een opgedirkte dame kijkt verstoord om.Bijna aan het eind van de rondgang gaat hij op een bank zitten. Hij gebiedt mij naast hem op de leuning te gaan zitten. Vlak voor mijn billen de bank raken trekt hij de stof van mijn rokje onder me uit. Mijn blote poes ontmoet de ruwe stof. Het prikt, het prikkelt. “Rijden, liefje. Langzaam maar stevig”. Ik schuur met mijn natte gleuf over de leuning. Ik hang wat naar voren om mijn klit te laten meegenieten. Frederik leest ondertussen uit de catalogus voor. Hij hoort mijn ademhaling versnellen. “Niet komen liefje!” Als ik stilval maant hij me wel kordaat aan door te gaan. Ik wil schreeuwen, ik wil komen. Mijn lust wordt op de proef gesteld. Pas als de norse dame van daarstraks komt aangelopen trekt hij me lachend van de bank, we willen deze toeriste tenslotte niet nog meer ontstemmen.

Als we daarna door Les Tuillerieës lopen slaat hij zijn arm om mij heen. Zijn hand ligt op mijn heup. Zachtjes trekt hij mijn jurkje steeds wat hoger en elke keer trek ik het weer naar beneden. Dan neemt hij plots mijn hand vast zodat ik niet meer naar achter kan reiken. Het jurkje gaat steeds hoger, volgens mij komt het allang niet meer over mijn billen. Hij houdt me stevig tegen zich aangedrukt en slentert zo verder door de tuinen. Plots trekt hij me achter een haag en begint volop te zoenen. Ik sta in vuur en vlam. Ik trek zijn hoofd dichter tegen me aan om onze tongen nog dieper te krijgen. Ik laat mijn handen over zijn borst en buik dwalen naar zijn broek. Daar trekt hij mijn handen van weg en houdt ze samen op mijn rug. Zijn andere hand zoekt mijn natte spleetje. Ik spreid uitnodigend mijn benen. “Hoelang?” vraagt hij en begint me razendsnel te vingeren. Waarna ik bijna onmiddellijk begin te schokken van extase. “Liefje, daar was niet veel voor nodig, dit is een record” schatert hij. Hij trekt me van achter de haag terwijl ik nog aan het bekomen ben. Het maakt me op dit moment niet uit hoe hoog of laag mijn jurk hang, ik ben nog in extase.

Later gaan we varen met un Bateau Mouche. Ik wilde op het bovenste dek maar hij wil absoluut beneden, waar in plaats van een volledig ijzeren reling het deels een glasplaat is. En waar geen andere toeristen zijn want die willen uiteraard allemaal boven. We staan te kletsen terwijl de boot langzaam over de Seine vaart. Hij komt achter me staan, legt zijn handen op de reling. Zo ingesloten voel ik me nog meer gekoesterd. Hij legt zijn hoofd op het mijne, kust me daarna in mijn nek en aan mijn oren. Ik word daar altijd opgewonden van. Hij wrijft tegen mijn kontje aan, ik voel dat hij ook al behoorlijk hard is. Plots trekt hij de schouderbandjes van mijn jurk naar beneden waardoor mijn borsten eruit wippen. Op de boot zelf zijn er niet direct omstanders maar van op de kant zien ze me wel staan met mijn blote boezem. Mijn borsten pronken kwiek boven de reling. Hij haalt zijn staaf uit zijn broek en wrijft er een paar keer mee door mijn gleuf voor hij bij mij naar binnen gaat. Hij glijdt eerst nog langzaam op en neer maar al snel is het ritme gejaagder.  Als we een brug passeren hoor ik gejoel en gejuich maar dat gaat door het krachtige stoten in mijn poesje grotendeels aan mij voorbij. Ik duw mijn kontje naar achter om hem nog dieper in mij te voelen. Hij blijft hard bonken zodat ik telkens omhoog word geduwd en mijn tieten in het rond zwaaien. Ik voel hem nog groter worden. Ik hoor aan zijn ademhaling dat hij op springen staat en met een laatste stoot duwt hij ons allebei over de rand. Ik sta te trillen op mijn benen. Hij trekt mijn jurk terug over mijn schouders en laat de rok weer zakken. “Weer iets afgevinkt van mijn bucketlist” verkondigt hij lachend. 

Isaline

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *