Na de trein

()

Hierdoor schrok ik op uit een soort van roes en realiseerde mij dat dit allemaal toch wel vreemd uit zou zien voor een buitenstaander. We fatsoeneerden onze kleren en praatten verder over wat we zoal deden wat ons bezighield en meer van dat soort onderwerpen.

De tijd verstreek vliegensvlug en voor we het wisten waren we op onze bestemming aangekomen. We hadden, zo bleek, hetzelfde eindpunt voor onze reis bereikt en we stapten dan ook gezamenlijk uit de trein. Net toen ik van plan was om voor te stellen telefoonnummers uit te wisselen zei ze: “Kom je mee, dan drinken we nog wat bij mij. Ik woon vlak bij.” Daarover hoefde ik niet lang na te denken en we gingen samen op pad. Ze woonde inderdaad 5 minuten lopen van het station, in een appartement 3 of 4 hoog. Het was een leuke woning, met een gezellige inrichting, niet te strak en niet te rommelig, een plaats waar je u meteen op je gemak voelt. We hingen onze jassen op en ik plaatste mijn spullen onder de kapstok en zij ging mij voor naar de woonkamer.

“Ga zitten,” nodigde ze uit, “en wat wil je drinken, Bier?”

“Wat neem je zelf?.”

“Witte wijn.”

“Ok, dan doe ik mee,” en binnen de kortste keren zaten we samen op de bank met beiden een glaasje gekoelde witte wijn. Ik vroeg: “Mag ik je zoenen?”

“Graag zelfs,” en na een voorzichtige kus op de mond en een aarzeling, waren we in no time vol aan het tongen. Wat kon zij lekker zoenen, zelf ‘archiveer’ ik niet op dat gebied maar zoals deze vrouw kuste was geweldig. Ze was onnavolgbaar en hoewel ik mijn best deed ik kon hier niet aan tippen. Intussen trokken de lustgevoelens uit mijn tenen omhoog.

“Wat kun jij fantastisch kussen, en sorry voor mijn gestuntel,” verontschuldigde ik mij in een zin.

“Het viel althans mee,” zei ze lachend. “Wellicht kan ik je in de toekomst nog wat bijbrengen.” Ik kuste haar nek en likte aan haar oor. “Lekker, maar zullen we naar de slaapkamer gaan?” vroeg ze. “Graag, maar zou ik mij eerst mogen douchen, na een lange dag denk ik dat ik beter in mijn vel zit na een lekkere douche.”

“Goed idee, dan douche ik na jou even, is inderdaad wel zo lekker.” Ze leidde mij naar de badkamer, voorzag mij van een badhanddoek en een badjas. “Wel een oudje en wellicht een beetje klein maar dan hoef je niet meteen weer in je kleren te stappen” Na een verfrissende douche kwam ik uit de badkamer en vond ik haar na even zoeken met de wijn op de slaapkamer. Ze stond op en zei: “Maak het jezelf gemakkelijk, dan spring ik er ook even onder” Het duurde een minuut of zeven, toen ze opgewekt in een mooie satijnen badjas de slaapkamer weer binnen kwam. Ze vleide zich naast me op het bed nam een slokje van haar wijn en kuste mij weer op een geile manier.

“Je wilt zeker neuken?” Zei ze op de voor haar zo kenmerkende directe manier. Nu had ik mijn antwoord echter paraat.

“Nou niet noodzakelijkerwijs er zijn veel lekkere bezigheden.”

“Ok we zullen zien wat er van komt,” zei ze en begon weer te kussen. We ontdeden elkaar van onze badjassen en ik kuste haar nek en likte haar oorlelletjes, omdat ik zelf ontzettend geil word als er in bed aan mijn oor gefriemeld wordt. Ik kuste haar schouders en haar oksels en gaf ze ook een flinke lik-beurt en voelde hoe er af en toe rillingen door haar lichaam trokken. Nu nam ik eindelijk die heerlijke borsten in mijn mond en zoog op haar harder wordende tepels. Beide kanten omdat ik weet dat ze anders jaloers op elkaar worden. Het leek alsof we potje Twister aan het spelen waren onze lichamen kronkelden langs elkaar in onmogelijke posities. Ook mijn tepels werden tot een puntje gezogen en op een gegeven moment mocht ik ervaren hoe geil het is als iemand aan je tenen zuigt. We eindigden in een soort liggend standje soixante neuf, waarbij ze mij vroeg mijn been boven de hogere bedrand te leggen zodat ze beter toegang had tot mijn klokkenspel en zelf draaide ze haar been zodanig dat ik volledige toegang had tot haar verrukkelijke kutje. Ze streelde de binnenkant van mijn dijen en nam mijn penis in haar mond, die werd bewerkt aan alle kanten en vooral de bewegingen met haar tong langs de onderkant van de eikel en over het spleetje waren zeer prikkelend.

Intussen likte ik haar binnenste en buitenste lipjes, likte af en toe door haar spleetje en proefde van haar poesjesvocht. Een dergelijk standje 69 is altijd een van mijn favorieten geweest zowel om oraal genot te geven als te ontvangen, maar er kleeft een nadeel aan het concentreren op beide is nogal eens problematisch. Mijn wederhelft was ondertussen verder op onderzoek uit gegaan en had mijn ballen in haar mond genomen en zoog er heerlijk aan. Ze snoof mijn geur op en zei: “Schone jongen” en ging verder op verkenningstocht. Zo schuivend verdween haar poesje uit mijn directe gezichtsveld zodat ik haar dijen ging kussen, haar borsten bevonden zich in tussentijd ter hoogte van mijn jonge heer die een massage van haar jongens behoorlijk op prijs stelde. Plotseling likte ze over mijn anus en na een “heel schone jongen” maakte ze hem met lange halen nat. Er liepen rillingen over mijn rug, ik had zelden zoiets lekkers gevoeld, mijn lul steigerde en wilde haar borstkas berijden en toen ze tenslotte de punt van haar tong in mijn sterretje stopte kon ik orgasme niet meer tegenhouden. Ik voelde hoe mijn kringspier in het puntje van haar tong kneep en dat verhoogde het genot alleen maar, na 4 of 5 heftige samentrekkingen voelde ik dat mijn sperma tussen haar borsten vloeide.

Na op adem gekomen te zijn, maakte ik mij op om haar dit genot ook te bezorgen. Ik vocht mijn weg terug naar haar licht behaarde poesje en begon te likken knabbelen en slurpen dat het een lieve lust was. Met regelmatige tussenpozen bewerkte ik ook haar klitje en terwijl ik merkte dat haar opwinding steeg dat de aandacht daar steeds meer gewaardeerd werd. Terugdenkend hoe ze mij had laten genieten, dacht ik dat enige aandacht aan haar anus ook wel in goede aarde zou vallen, en dat was zo. Terwijl ik haar sterretje likte en haar klit met een goed bevochtigde duim masseerde zei ze “Oeh lekker ga door” en net zoals het bij mij gebeurde, toen ik haar kontje neukte met het puntje van mijn tong, ging ze over de drempel en ze kwam gillend klaar. Ik streelde haar zacht terwijl het schokken langzaam uitstierf en na verloop van tijd kropen we heerlijk in elkaars armen.

Ik moet zelfs even in slaap gedommeld zijn, want ik schrok wakker en verontschuldigde mij voor mijn horkerig gedrag. “Ben je gek,” zei ze “dat is toch volledig normaal, dat is zelfs biologisch zo bepaald.” Wat een vrouw, wat ga ik daarmee nog beleven?

HiramHolliday

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *